1sz-truten Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 20:17 Standardy standardy i raz jeszcze standardy jezeli jakis dupek dostaje pensje z publicznych pieniedzy to powinien na kazdym kroku patrzec co robi gdzie je i gdzie spi i jak za to placi jezeli dzisiaj mowi ze nie wzia faktury to znaczy ze jest za glupi na to stanowisko jakie zajmuje swym dupskiem i powinien je czympredzej uwolnic dla kogos o odpowiednich kwalifikacjach pisdzielce to poruta dla spoleczenstwa ale popaprancy to tak samo koltuny jak i poprzednicy, wszyscy tylko doja i doja a my placimy Odpowiedz Link Zgłoś
sedaluk Re: Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce z 04.10.09, 20:22 A teraz popatrzmy w kolo- gdze pracuja dzieci biznesmenow i politykow. Dodajmy do tego pociechy lekarzy, mecenasow itd, itp. Jak wszystkich, to wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
jul567 Re: Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce z 04.10.09, 20:29 Na początek przyjżyjmy się Janowi Marii Tomaszewskiemu - kuzynkowi Pana Prezydenta Kaczyńskiego zatrudnionego onegdaj na trzech etatach ( Wodociągi,TVP,Orlen),aktualnie na chorobowym - około 20 tyś PLN brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce z 04.10.09, 20:31 to sie u Kaczorow nie liczy,,,hahahahahahah to napewno przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik38 Znów pan Rosół! 04.10.09, 20:27 Już raz mu się upiekło, tylko dlatego, że był asystenten Schetyny. Nie rozliczył się z kampanii wyborczej PO i wydawać by się mogło, że nie wyliże się z tego a jednak Grzechu mu pomógł i w nagrodę dał mu stanowisko wiceprezesa Agencji Rozwoju Mazowsza, ale raziło to ambicje Rosoła i w końce został szefem gabinetu Drzewieckiego. Znów pomógł Grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja Bezczelny gnój, ....... po pysku bym go wytrzaskal 04.10.09, 20:36 chlopek roztropek...kim jest jego stary? Rosól...pewnie jakims szemranym biznesmenem ,kumplem Drzewieckiego,i wszystkie tajemnice zostaja w "rodzinie"... ten gnojek powinien byc wywalony na zbity pysk, cóz za zbieg okolicznosci...Drzewiecki..gra w kasynie Sobiesiaka,...a jego asystent akurat dostal urlop za friko w luksusowym SPA tez u Sobiesiaka, czy ten ciotowaty zniewiescialy Chlebowski tez tam bywa ze swoimi kochankami? zapomnial faktury...sa tak pewni ze nawet nie chcialo im sie robic falszywej faktury bo po co ma byc dowód...no i po co placic podatek... a tak tylko pokojowe wrzuca posciel do pralki...i nie ma sladu Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Dorżnąć było watahę 04.10.09, 20:30 Skandaliczne "przecieki" z CBA swiadczą o jednym: mimo presji ze strony lobbystów nie powstał żaden przestępczy układ. Pisuary stosują już wypróbowaną wczesniej metodę publicznego linczu tam, gdzie mimo uporczywych starań nie można znaleźć paragrafu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Układu nie ma - są tylko darmowe wakacje 04.10.09, 20:51 Dopóki nie przedstawisz dowodu na to, to twój argument można użyć jedynie w toalecie w wiadomym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Dorżnąć było watahę 04.10.09, 20:57 Obserwacja życia politycznego w tej tak przecież dojrzałej demokracji europejskiej, jaką jest Polska, skłania do podejmowania uproszczonego wyboru: można albo pić, albo się powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 20:34 Czymże jest afera "Rywina" i obecna platwormersów, gdzie nikt nie stracił nawet grosza, wobec 4,7 mld. zł.(CZTERY TYSIĄCE SIEDEMSET milinów zł.)za friko, za NIC, dla naciągaczy z holenderskiego EUREKO? Domagali sie TRZYDZIEŚCI SZEŚĆ TYSIĘCY milionów zł., więc min. Grad trąbi o sukcesie. EUREKO zgarnie te pieniądze z Polski za NIC, a właściwie z poręki AWS i rządu Buzka. W czasie gdy 25% Polaków żyje poniżej granicy ubóstwa, gdy miasta pełne bezdomnych niczym bezpańskich psów, gdy wolontariusze zbierają do puszek pojedyncze złotówki na chore lub głodne polskie dzieci. I w tej sprawie wołającej o pomstę do nieba panuje dziwna cisza. Awuesowcy brylują na salonach w Brukseli lub piastują intrantne posadki w spółkach skarbu państwa. Tym politycy ani prasa się nie epatują. Rząd Buzka ma też na sumieniu idiotyczną (katastrofalną)reformę emerytalną, reformę szkolnictwa, Narodowy Fundusz Zdrowia(czyli grób dla chorych), stocznie, górnictwo, przemysł tekstylny, itd. Sam Buzek, najgorszy premier po transformacji, cieszy się dziś największym zaufaniem odmóżdżonych Polaków. Media, politycy, cały naród najbardziej się epatuje i cieszy odebraniem emerytury Jaruzelskiemu, od którego uczciwości i patriotyzmu mogli by się uczyć wszyscy pyskacze, szczekacze, krętacze i obłudni politykierzy. Dlaczego w sprawie EUREKO nie ma prokuratury i Trybunału Stanu, a CZTERY TYSIĄCE SIEDEMSET milionów zł.dane za NIC jakiejś go*nianej holenderskiej spółce ma być sukcesem. Ta gó*niana spółka nadal pozostaje współwłaścicielem PZU i NADAL ZA FRIKO BĘDZIE ZGARNIAĆ ZYSKI, jakby Polska nie miała innych potrzeb. To jest SKANDAL, którym nikt się nie zajmuje. Trzeba wyjaśnić czyje łapy brały udział w tym skandalicznym procederze, a nie przez 20 lat wypominać eseldowi "moskiewską" pożyczkę JEDNEGO miliona dolców. W Polsce stale słychać złodziei krzyczących "łapaj złodzieja", a ogłupieni ludzie dają temu wiarę i już 20 lat dają się łupić różnym cwaniakom i prawdziwym aferzystom. Polska jest takim samym państwem prawa jak gruszki rosnące na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
mo25 czy nikogo nie dziwi ze RP dostala przeciek w dnia 04.10.09, 22:15 gdy dochodzilo do umowu z eureko?????? PO wiedzialo ze to szambo z podsluchami w koncu wybije i im blizej wyborow tym gorzej....jak dla mnie to oni sami dali gazecie przeciek.....przeciez gdyby nie pasjonujacy temat ryskow, mirkow, grzeskow wszyscy by analizowali dlaczego placimy ciezkie miliardy holenderskeij spolce..... mozliwe ze PO jedynie sprawe zakonczylo, rispekt za zgrabne pociagniecie PRowe ale dlaczego nikomu z przeszlosci za eureko nie postawino zadnych zarzutow ?????? gdzie sa ci nasi wspaniali dziennikarze sledczy .... czy tylko umieja tropic jak im sie podrzuci pelen zapisy rozmow z podsluchow????? Odpowiedz Link Zgłoś
sos-sos Sobiesiak - recepcjonistka 04.10.09, 20:37 hmm, ciekawy to pensjonat, gdzie rezerwuje się u właściciela. Przeważnie wystarczy do tego recepcjonistka... "Podkreślił, że rezerwacji noclegu dokonał za pośrednictwem Ryszarda Sobiesiaka, którego poprosił o rezerwację dwóch pokoi dla siebie i dla swojej rodziny" Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Sobiesiak - recepcjonistka 04.10.09, 20:44 sos-sos napisał: Syn jechal z Francji do Polski.Dzwonilem(znalazlem telefony w internecie) na recepcje.Wszystko szlo gladko.Moj syn nie musial sie tlumaczyc kim jest.Za kazdy pobyt faktura.I oczywiscie odnawialna(znajduje sie wyciag w recepcji).Smieszni ludzie PO.Uwazaja Polakow za totalnych baranow. > hmm, ciekawy to pensjonat, gdzie rezerwuje się u właściciela. Przeważnie > wystarczy do tego recepcjonistka... > "Podkreślił, że rezerwacji noclegu dokonał za pośrednictwem Ryszarda > Sobiesiaka, którego poprosił o rezerwację dwóch pokoi dla siebie i dla swojej > rodziny" Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Sobiesiak - recepcjonistka 04.10.09, 20:46 Znajde kopie faktury mojego syna sprzed kilku miesiecy.I udostepnie , zeby udowodnic ze to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
sos-sos Re: Sobiesiak - recepcjonistka 04.10.09, 21:23 O przepraszam, modyfikuję wpis. Nie trzeba rezerwować u recepcjonistki, można na stronie internetowej ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Sobiesiak - recepcjonistka 04.10.09, 22:22 e tam... czepiasz się. ja jak zamawiam pokój w hiltonie też zawsze dzwonię do własciciela. myslisz, że recepcja nie ma nic innego do roboty niż odbierać masę telefonów od ludzi chcących zarezerwowac pokój? Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 20:39 Panie Marcinie Rosół, czy masz pan nas polaków za idiotów? Pieprzysz Pan, że zapłacił pani nie ma dowodu że zapłacił. To proste jak świński ogon, że pan kłamie, wystarczy zadzwonić i poprosić o kopie wpłaty i pobytu. Przecież w takich ośrodkach każdy jest gość wpisany i w kasie odnotowana forma zapłaty. Przecież ten ośrodek płaci podatki, więc musiał być wpis jeśli pan sam za siebie płacił. A jeśli nie ma to znaczy że pański pobyt był sponsorowany w zamian za usunięcie wpisu o zwiększonym podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Rosol, kaszana ,drzewniak i cielecina.......... 04.10.09, 20:40 To wirtualny swiat PO.Jednak realny bo tymi kryja sie Rysio, Zbysio, Misio i szef Don-ek Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 20:47 Wydaje mi się,że w aferę zamieszany jest też Szeinfeld - a tak czy to polskie nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce z 04.10.09, 20:48 Obcokrajowcow w rzadzie PO masa.Nawet Tusk ma zgodnie z prawem niemieckim-obywatelstwo niemieckie.Takie sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Re: Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce z 04.10.09, 22:32 A Kaczyńscy mają rosyjskie... no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Ten koleś jest śmieszny. Sam się dyskredytuje. 04.10.09, 20:59 I jeszcze składa jakieś doniesienie, to już naprawdę trzeba mieć tupet ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Ten koleś jest śmieszny. Sam się dyskredytuje 04.10.09, 21:01 To nie jest tupet, to mafijna odpowiedz.Pisza inni. Zbynio i Miro złamali podstawową zasadę mafii - omerta. Wygadali się, zasypując istnienie całej siatki. Wygadali się nieświadomie, właściwie wygadał się tylko Zbynio. On też poszedł natychmiast na rozwałkę. Miro chociaż nie zatarł wszystkich tropów, milczał. Jednak nieostrożna korespondencja Mira zwabiła organy ścigania. Co gorsza, jego dalsze ruchy zwróciły uwagę na samego Capo di tutti Capi i popsuły interesy. Zasada omerty jest bezwarunkowa. Trzeba wraz z tropiącym mafię policjantem zlikwidować też źródła przecieku. Glina pójdzie na dno z Mirem tego samego dnia. Nie będzie gliny, nie będzie Mira, będzie omerta. Dochody z hazardu stanowią podstawę funkcjonowania wielu znanych mafii. Salony gier są dobrym miejscem do prania brudnych pieniędzy i rozwoju nielegalnych form zarobkowania. Mafia nie obawia się obciążeń podatkowych, bo te zawsze stanowią niewielki procent realnych dochodów. Niechęć do fiskusa wywołuje konieczność ewidencjonowania przepływu pieniędzy. Mogłoby to ujawnić nie tylko skalę realnych obrotów, ale przybliżyć organy państwa do źródeł wielu nielegalnych operacji. Takie ewidencjonowanie zaczęłoby się, gdyby Ministerstwo Finansów wprowadziło np. podatek naliczany procentowo, a nie ryczałtowo. Wiązałoby się to oczywiście z przeprogramowaniem wielu automatów do gry. Z „Rzeczpospolitej” możemy dowiedzieć się, że dzięki staraniom Zbynia udało się przynajmniej o rok opóźnić wejście w życie ustawy. Straty więc sięgają już setek milionów złotych. Do 2012 byłoby to około 1,5 mld zł. Sporo, ale przy realnych dochodach mafii to i tak tylko na waciki. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Niezłe te gabinety polityczne PO. 04.10.09, 21:01 No ale szefem gabinetu politycznego premiera jest Nowak no nie ? To co się dziwić !! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Politycy PO popelnili przestepstwa?Tajemnica? 04.10.09, 21:03 Jestem zbulwersowany nie tylko panem Rosolem ale reakcjami politykow PO ktorzy prywatnym osobom przekazywali panstwowe tajemnice.W innym komentarzu wiecej,lacznie z przepisami prawnymi.Przykro mi ze Prokuratura Krajowa, swietnie reagujaca,(w wielu innych sprawach,ktore znam osobiscie) nie moze w tej sprawie pomimo dowodow reagowac.Dlatego jako skromny czlowiek pozwolilem sobie przypomniec w innym komentarzu.... Podpisujac sie wlasnym nazwiskiem. Jestem za demokracja i za respektowaniem konstytucji i prawa. Nawet jesli w wielu przypadkach jest kontrowersyjne i nie tylko w Polsce ale i w EU. forum.gazeta.pl/forum/w,902,101082368,101122698,art_18_2_KK_art_255_KK_266_1_265.html Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Czy oni mają Polaków za idiotów ?? 04.10.09, 21:10 Gościu dzwoni do Sobiesiaka żeby sobie urlop zamówić zamiast do recepcji ? I jednocześnie przyznaje że pomagał załatwić pracę jego córce ? Gdyby nie oczekiwał żadnej korzyści majątkowej zadzwoniłby do recepcji i niech nam kitów nie wciska !! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Polaków za idiotów ma PiS, a poza tym 04.10.09, 21:43 spróbuj sobie misiaczku zarezerwować przyzwoite lokum w Zieleńcu w sezonie dzwoniąc do recepcji??? I co to jest twoim zdaniem sieroto "recepcja" w Zieleńcu? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Zatem Pan Rosół uzyskał korzyść ? 04.10.09, 21:55 No to możesz od razu składać doniesienie na większość turystów, żeglarzy, tenisistów, muzyków i tak dalej. Bo metoda "przez znajomych" jest tu raczej regułą niż wyjątkiem. I jest gwarancją jakości serwisu i wartości ucznia/klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Czy przypadkowy turysta dzwoni do szefa ? 04.10.09, 22:01 Rosół dzwonił do niego bo załatwiał pracę jego córce, zapewne szef mu załatwił pobyt i polecił "full serwis dla tego gościa". Ciekawi mnie ile Rosół rzekomo zapłacił. Odpowiedz Link Zgłoś
sos-sos Re: Polaków za idiotów ma PiS, a poza tym 04.10.09, 21:51 Prosze misiaczku: www.szarotka.eu/kontakt W linku specjalnie dla Ciebie, sierotko, mail do recepcji w Zieleńcu. Oczywiście będziesz twierdził, że wszystkie miejsca w styczniu były zajęte, i Rosołek musiał korzystać ze znajomości z właścicielem, i że jest to zupełnie normalne?? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Pisuarowa choroba psychiczna 04.10.09, 22:24 99% ludzi płaci za różne usługi i nie trzyma w domu kwitów. Trzeba być chorym z nienawiści pisiorem, żeby żądać kwitów za prywatny pobyt. Po prostu 99% je wypier... do kosza, bo szkoda czasu na tworzenie domowego archiwum SB. A hotel wystawiając rachunek robi to za pokój, nie na osobę. Za chwilę CBA będzie ścigać ludzi za to, że 7 lat temu kupili prywatnie benzynę na stacji w Mikołajkach i nie mają faktury VAT - za coś takiego dożywocie Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Pisuarowa choroba psychiczna 04.10.09, 22:51 phe! się sprawdzi czy obywatel przedsiębiorca odprowadził podatek od kaski z ręki do ręki. i w każdym przypadku co najmniej 1 osobnik uidzie na odsiadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Pisuarowa choroba psychiczna 05.10.09, 01:00 Mylisz sie, i to bardzo, 99% ludzi trzyma kwity, rachunki i faktury. Jezeli nie trzymasz, to zacznij. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy bulltish. zasluguja dokladnie na to, co maja... 04.10.09, 22:09 zreszta sondaze potwierdzaja ponad 50% poparcie dla tuksa i po, wiec wychodzi na to, ze wiekszosc jest happy... Odpowiedz Link Zgłoś
hart5 Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 21:30 Mam córkę, kończy drugi fakultet na UAM,czy Miro mógłby coś jej znaleźć, najlepiej jakieś dyrektorowanie.Jeśli nie, będziemy musiała następne wakacje tyrać w Anglii. Pozdrowienia dla wszystkich sympatyków PO Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Re: Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce z 04.10.09, 21:53 Może lepiej zwrócić się bezpośrednio do doradcy Pana Marcina Rosoła bo Miro kończy prace i ma dużo pakowania. Pan Marcin to bystrzak. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 21:44 Marcin Rosół podobno to zufana osoba Tuska i Schetyny - pracował też w jego gabinecie. Co taki facet mógł robić w Gabnecie Politycznym Drzewieckiego to widać jakie dostawał zlecenia od Szefa. To musi byC cyniczny osobnik, tupeciarz i krętacz. Widać to po buzi. Czy wyjaśniła się sprawa tych pieniędzy w PO co to Rosół miał je gdzieś tam wyprowadzić..? Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 21:45 Chyba jest już jasne dla młodych,wykształconych i z wielkich miast,że Polską rządzi ferajna PO-spolitych chuliganów i kiboli,capo di tutti capi to Tusk a zastępca od mokrej roboty to Schetyna,a może odwrotnie.Drzewiecki to kasjer,a Chlebowski to dupek do dawania ciała. Chwała Kamińskiemu i CBA za dowód,że dla ferajny z PO-mrocznych prawdziwymi szefami są mafiosi którzy w jednej ręce trzymają jednorękich bandytów,a drugą za gardło trzymają Tuska i jego ferajnę. W takim razie gdy wszystko już wiadomo,Sobiesiak kandydatem P-ełnej O-błudy na prezydenta,a Tusku jego kapciowym. Tak będzie transparentnie i w zgodzie z rzeczywistością. Jak to mówi her donek,Polska i Polacy sobie na to zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman grupa Sheratona - czy da się wydłubać ziarenko 04.10.09, 21:47 grupa Sheratona - Donald Tusk, Grzegorz Schetyna, Mirosław Drzewiecki, Sławomir Nowak Marcin Łukasz Rosół /ur. 1979 w Zabrzu/ - członek Platformy Obywatelskiej, był asystentem sekretarza generalnego partii Grzegorza Schetyny, i jednocześnie szefem biura klubu parlamentarnego Platformy Obywatelskiej, pełnił też obowiązki asystenta Donalda Tuska, był pełnomocnikiem finansowym sztabu wyborczego PO w wyborach 2004 i 2005, jest szefem gabinetu politycznego ministra sportu i turystyki, jest związany z następujący firmami /instytucjami/; United Media Corporation Dorota Wawrzynowicz Sp.J. w Warszawie /KRS 0000263640/ - z Igą Urbanik i Piotrem Jackiem Wawrzynowiczem Agencja Rozwoju Mazowsza SA w Warszawie /KRS 0000249823/ - z Arturem Andrysiakiem, Pawłem Czekalskim, Dariuszem Draczką Olgierdem Dziekońskim, Krzysztofem Filińskim, Lechem Jaworskim, Agnieszką Rypińską, Zbigniewem Strzeleckim, Igą Urbanik, Krzysztofem Zalibowskim i Rafałem Ziębą Paweł Czekalski jest związany z Pl.2012 sp. z oo. w Warszawie /KRS 0000293205/ Lech Włodzimierz Jaworski jest prezesem Zarządu Instytucji Filmowej Max-Film SA w Warszawie /KRS 0000236457/ Odpowiedz Link Zgłoś
17janek Re: grupa Sheratona - czy da się wydłubać ziarenk 04.10.09, 21:52 Koniecznie należy zbadać bilingi telefoniczne pana Rosoła. Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Re: grupa Sheratona - czy da się wydłubać ziarenk 04.10.09, 22:06 Swietny namiar na tą zgraje! Zobaczymy jakie będzie narodowi tłumaczenie - po ukazaniu się tej informacji w prasie a każdy dzień przynosi więcej konkretów o realizacji"Programu wyborczego" PO. Czy to w tej Polsce tak już będzie na zawsze..? Odpowiedz Link Zgłoś
17janek Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 21:47 To jest poziom pracy liberałów. Oczekuje kontroli Urzędu Skarbowego. A swoją drogą ile kosztuje w ośrodku dobry obiad rosół z makaronem. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce z 04.10.09, 22:44 17janek napisał: > To jest poziom pracy liberałów. Oczekuje kontroli Urzędu Skarbowego. > A swoją drogą ile kosztuje w ośrodku dobry obiad rosół z makaronem. --------------------- no nie czytałeś że rosół jest za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
17janek Re: Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce z 04.10.09, 22:48 rosół tak ale czy makaron Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Urlop w Zieleńcu jako łapówka ?! 04.10.09, 21:49 Kogoś tu zdrowo porąbało - urlop w Zieleńcu jako łapówka. Jeżeli szybko nie rozgonią CBA i reszty po-pisowskiego pomiotu to za chwilę dowiemy się o aferze korupcyjnej, bo ktoś skorzystał bezpłatnie z papieru toaletowego w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Nie, nie w GW to się nazywa "dowód wdzięczności" 04.10.09, 21:51 oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Nie, nie w GW to się nazywa "dowód wdzięcznoś 04.10.09, 21:57 Daj mi znać jak zaczniesz myśleć, tylko zmień nick bo na ten masz bana. Odpowiedz Link Zgłoś
17janek Re: Nie, nie w GW to się nazywa "dowód wdzięcznoś 04.10.09, 22:46 Za co szef gabinetu ministra bierze pieniądze, nie wie kto kombinuje. Gabinet pani Pitery ma listy podobnych ludzi. Wypada zadać pytanie czy ten wyjazd to nie wyjazd "rewizora',ja widzę tu analogie do Gogola. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Urlop w Zieleńcu jako łapówka ?! 05.10.09, 01:03 To smieszne, prawda, ale te dupki niedlugo za flaszke bede sie korumpowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kloda-wa żal Panie Premierze ! 04.10.09, 22:03 Ten Pan oraz jego szef powinni być natychmiast wywaleni na zbity pysk. A Premier powinien powinien osobiście złożyć zawiadomienie do prokuratury na Pana Zupkę a'la zdechła kura. Bo to nawet dla laika śmierdzi korupcją. A smród korupcji coraz bardziej przenosi się na premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Ależ ci chłoptasie są tani - Zieleniec to... 04.10.09, 22:08 narciarska dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
devllin Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 22:23 dokonał rezerwacji za pośrednictwem Sobiesiaka ? nie prościej było zadzwonic na recepcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Sobiesiak ma talent.Rosol wiedzial o milosci do PO 04.10.09, 22:31 Jak dlugo ta milosc do Pana Tuska i PO trwala? Mamy juz odpowiedz w mediach. Pan Rosol o tej milosci byl tak przekonany odwiedzajac siedzibe Pana Sobiesiaka i jego rodziny ze zapomnial o intensywnej przeciw gangom automatowym dochodzeniom Policji w Polsce w kooperacji z krajami EU. Sadzil ze stara milosc nie rdzewieje i ze "milosc ci wszystko wybaczy". Rozumiem ze nie ma takiego doswiadczenia w milosci.. Osobiscie twierdze ze Pan Sobiesiak nadawal by sie na premiera Polski. Wtedy Polska byla by Las Vegas. Miala by dochody!! Zarty?Nie.Sobiesiak ma talent. Odpowiedz Link Zgłoś
17janek Re: Sobiesiak ma talent.Rosol wiedzial o milosci 04.10.09, 22:56 Pan Sobiesiak to specjalista od goli samobójczych. Teraz udał mu się gol "ministerstwa-stadiony świata". Warto grać w piłke. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Szef gabinetu Drzewieckiego: ktoś mnie chce zdy... 04.10.09, 22:47 pięęęęęknie! bo albo bedzie rosół, albo galaretka. albo nie zapłacił, czyli łapóweczka, albo zapłacił i ... wystarczy sprawdzić czy polska byznesmena odprowadził podatek. była faktura - nie była - podatek powinien być. albo byznesmena pójdzie siedzieć za przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 jak dzwonił do szefa to chyba po full serwis ?? 04.10.09, 22:57 miał zagwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja Apartament 1000zl/doba + zarcie + alkohol + DZIWKI 04.10.09, 23:00 SPA...na ustroniu...Zieleniec... i jakby policzyc wszystkie atrakcje, masaze...dziwki...alkohole...apartament za dobe tauzen, ZAWSZE MAFIE PRZEKUPYWALY POLITYKÓW/DECYDENTÓW DZIWKAMI...I HOTELEM , PEWNIE I RULETKA...CZY POKER... WTEDY DAJE SIE DARMO ZETONY NA KILKADZIESIAT TYSIECY LUB CELOWO PRZEGRYWA 100.000ZL... ZEBY ZACHOWAC TWARZ, stara metoda, chociaz te pazerne prymitywy pewnie normalnie daja koperty... Odpowiedz Link Zgłoś
17janek Re: Apartament 1000zl/doba + zarcie + alkohol + D 04.10.09, 23:03 scenariusz dla filmu gotowy, pewny OSKAR. Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja Re: Apartament 1000zl/doba + zarcie + alkohol + D 04.10.09, 23:16 dziwki zamówione pewnie z innej czesci Polski, oplata po 3000-5000zl za noc..., ...do tego trunki..., zarcie, jedna doba FULL WYPAS to wydatek okolo 10.000zl...od jednego Rosola... a wiadomo ze jest ich zwykle paru kolegów, zeby bylo klawo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Glosowanie medialne.Las Vegas w Polsce.Kto za? 04.10.09, 23:15 Jesli mamy tak utalentowanych ludzi interesu jak Pan Ryszard Sobiesiak,to dlaczego nie skopiowac Las Vegas w calej Rzeczpospolitej Polskiej? Dlaczego nie mozna USA poprosic o zezwolenie? Napewno sie zgodza i beda wizy. Kto jest za drugim Las Vegas w calej Polsce? Kto jest za szefem rzadu na co najmniej 10 lat,panem Sobiesiakiem? Pracownikow z PO juz ma.Maja oni doswiadczenie a dochody,oprocz procentow dla USA,pozostana w Polsce. Wiem ze tym razem w Las Vegas w Polsce pracownicy PO dochowaja tajemnicy sluzbowej i panstwowej. Kto za LAS Vegas made in poland? Odpowiedz Link Zgłoś