propochyba Kto tu jest z kim??? 09.10.09, 19:37 Jestem zwolennikiem PO, ale nie za wszelką cenę i z jednej strony cieszy mnie próba wyjaśnienia afery hazardowej, ale z drugiej strony, mam wrażenie, że Premier zachowuje się trochę jak dziecko z brzytwą. Bardzo nie chciałbym, żeby PO posłużyła Premierowi jedynie jako trampolina na stanowisko prezydenta RP. Bardzo nie chciałbym, aby przy okazji oczyszczania dostali i niewinni. A trochę mi się wydaje, że to w tę stronę idzie. Wybory prezydenckie nie będą łatwe i nie chodzi mi o Kaczora, bo ten skazany jest na porażkę, ale jeśli wystaruje Cimoszewicz, to może być różnie, głównie za sprawą mediów, których łaska na pstrym koniu jeździ. I jeśli Premier "zetnie" zbyt wielu ludzi w PO, może się okazać, że wzmocni wprawdzie swoją pozycję w partii, ale osłabi się w wyborach prezydenckich. Zatem Premierze Tusku! Niech PO będzie czysta i uczciwa (w miarę) ale niech będzie silna! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna trochę dziewica ? lol 09.10.09, 19:41 propochyba napisał: Niech PO będzie czysta i uczciwa (w miarę) ale niech > będzie silna! oto ambicje wyborcy PO: kradnijcie i pozwólcie kraść Odpowiedz Link Zgłoś
propochyba Re: trochę dziewica ? lol 09.10.09, 19:46 sralimuchibedziewiosna napisał: > oto ambicje wyborcy PO: > kradnijcie i pozwólcie kraść Nie! Po prostu nie wierzę w istnienie ludzi bez skazy, niezależnie od głoszonych przez nich poglądów politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: trochę dziewica ? lol 09.10.09, 19:59 sralimuchibedziewiosna napisał: > propochyba napisał: > > Niech PO będzie czysta i uczciwa (w miarę) ale niech > > będzie silna! > > oto ambicje wyborcy PO: > > kradnijcie i pozwólcie kraść Czytaj debilu i mysl...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,PiS-tez-ulegl-lobbystom-ws-ustawy-hazardowej,wid,11564953,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna ... 09.10.09, 20:19 jak to jest , że takie coś jak ty funkcjonuje od dawna na forum, podobno moderowanym, nieustannie łamiąc netykietę, bluzgając itd... albo moderatorzy gazety.pl to prostytutki, albo ty albo też sądząc po czasie jaki spędzasz na tym portalu i w związku z tym niepodobieństwo abyś był w stanie zajmować się czymkolwiek innym poza bluzganiem na nim to własnie ty jesteś taka moderatorską dziwką Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ... 09.10.09, 20:34 sralimuchibedziewiosna napisał: > jak to jest , że takie coś jak ty funkcjonuje od dawna na forum, podobno > moderowanym, nieustannie łamiąc netykietę, bluzgając itd... > > albo moderatorzy gazety.pl to prostytutki, albo ty > > albo też sądząc po czasie jaki spędzasz na tym portalu i w związku z tym > niepodobieństwo abyś był w stanie zajmować się czymkolwiek innym poza bluzganie > m > na nim to własnie ty jesteś taka moderatorską dziwką CZytaj smieciu i stul wredny pysk, bo ja w przeciwienstwie do ciebie nikogo nie pomawiam, nie lze, jak najpodlejsza bura suka, nawywam tylko glupcow i mendy po imieniu, tego nikti nie zabroni. TEraqz czytaj obesrany smieciu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,PiS-tez-ulegl-lobbystom-ws-ustawy-hazardowej,wid,11564953,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
propochyba Re: ... 09.10.09, 20:37 sralimuchibedziewiosna napisał: (do Kralika) > jak to jest , że takie coś jak ty funkcjonuje od dawna na forum... Widzisz Sralimuchy... Bo to forum właśnie, czyli miejsce gdzie wolno trochę więcej, ja też mógłbym się czuć obrażony tym, że uważasz, iż jako wyborca PO chcę kraść. Ale przecież rozumiem, że to taka retoryka, a nie rzeczywista chęć obrazy, zatem nie mam pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Kto tu jest z kim??? 09.10.09, 20:10 Racja. Jaka jest alternatywa dla PO? Kaczy PiS? Zawsze wole dzisiejsza PO niz leninowska PiS, z kaczorami nie do zniesienia na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
propochyba Re: Kto tu jest z kim??? 09.10.09, 20:27 noelkabat napisał: > Racja. > Jaka jest alternatywa dla PO? Kaczy PiS? Zawsze wole dzisiejsza PO > niz leninowska PiS, z kaczorami nie do zniesienia na czele. Tak! Mnie też wydaje się, że głosowanie w wyborach, zawsze jest głosowaniem na mniejsze zło. Każda partia po dojściu do władzy wykręci numer, który mnie doprowadzi do furii, problem w tym, żeby wybrać partię, która ową furię wywoła w jak najmniejszym stopniu! :-) I choć PO nie jest partią idealną, choć zdarzały im się pomysły, które mnie osobiści dotykały, to zadaję sobie sprawę, że wszystkich zadowolić się nie da i póki co, jestem skłonny na nich głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegranej 09.10.09, 19:38 hehehehe.. Tusek i "za wszelką cenę". Dziękuję za uwagę :) Lepiej niech powie na ile zacwiąkalizowano aparat sprawiedliwości :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegr 09.10.09, 20:01 losiu4 napisał: > hehehehe.. Tusek i "za wszelką cenę". Dziękuję za uwagę :) Lepiej niech powie > na ile zacwiąkalizowano aparat sprawiedliwości :) > > Pozdrawiam > > Losiu Czytaj jeleniu i nie pozdrawiaj, glupku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,PiS-tez-ulegl-lobbystom-ws-ustawy-hazardowej,wid,11564953,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegranej 09.10.09, 19:52 "Od dziś Schetyna oficjalnie nowym szefem klubu PO Na dzisiejszej Radzie Krajowej Platformy Obywatelskiej na nowego szefa klubu parlamentarnego PO oficjalnie ma zostać wybrany Grzegorz Schetyna" hihi hehe. A gdzieżesmy to już widzieli? Kop na inne stanowisko? Znamy, znamy... Wybiórcza i peło w awangardzie postempó, tudzież starej dobrej PZPR :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegr 09.10.09, 20:03 losiu4 napisał: > "Od dziś Schetyna oficjalnie nowym szefem klubu PO > > Na dzisiejszej Radzie Krajowej Platformy Obywatelskiej na nowego szefa klubu > parlamentarnego PO oficjalnie ma zostać wybrany Grzegorz Schetyna" > > hihi hehe. A gdzieżesmy to już widzieli? Kop na inne stanowisko? Znamy, > znamy... Wybiórcza i peło w awangardzie postempó, tudzież starej dobrej PZPR :) > > Pozdrawiam > > Losiu Czytaj pajacu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,PiS-tez-ulegl-lobbystom-ws-ustawy-hazardowej,wid,11564953,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegranej 09.10.09, 20:00 Ty już rozmywasz OPryszku,kit to możesz wciskać swoim wyborcom,ale na szczęcie jeszcze nie cała Polska zleminżała/zlemingowała się? Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: A co z kryminalnymi machlojkami Mira i Zbycha 09.10.09, 20:02 gamon0 napisał: > Pod dywan? > > -- > Rządy w duchu miłości znudziły się już Tuskowi... teraz będzie > kochał inaczej. > > > Tak moherku, ale pisząc o machlojkach Mira i Zbynia bądź konkretny, Podaj sumę i czas kiedy zostały im przekazane jakieś pieniądze. Bo przecież pogawędki ze znajomym, nawet bardzo idiotyczne i nawet dwuznaczne trudno nawet w przybliżeniu nazwać machlojką. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegranej 09.10.09, 20:04 Przemówienia Tuska i Komorowskiego to były instruktaże szefów P-rzestępczej O-rganizacji dla członków rodziny mafijnej jak nie dać się złapac przy korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Prezydent Bokassa 09.10.09, 20:14 Czy ty jestes krewnym owego Bokassy co zjadal swoich wspolplemiencow w Republice Srodkowo-Afrykanskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegr 09.10.09, 20:36 bokassa napisał: > Przemówienia Tuska i Komorowskiego to były instruktaże szefów > P-rzestępczej O-rganizacji dla członków rodziny mafijnej jak nie dać > się złapac przy korupcji. Czytaj debilu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,PiS-tez-ulegl-lobbystom-ws-ustawy-hazardowej,wid,11564953,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj POTuske znowu łapie ryby przed siecią 09.10.09, 20:09 ========================== obiecując po raz kolejny nic nie znaczące bzdety tudzież gruszki na wierzbie. Jakiekolwiek zakończenie "afery hazardowo-podatkowej" niczego nie załatwi. Polakom plączą się koło doopy brudne interesy oligarchów i "jelyt", bo nie tego spodziewają się od tego rządu. Czyżby STrusiek sądził, że ochłapy z tej szemranej hucpy zaspokoją oczekiwania społeczeństwa na normalność i zapewnienia należycie wynagradzanych miejsc pracy? Nie tędy droga, panie Tusk. Za 2-3 tygodnie nawet pies z kulawą nogą nie zareaguje na "sensacyjne wieści" usłużnych mendiów w tej sprawie. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POTuske znowu łapie ryby przed siecią 09.10.09, 20:32 darkraj napisał: > ========================== obiecując po raz kolejny nic nie znaczące bzdety > tudzież gruszki na wierzbie. > Jakiekolwiek zakończenie "afery hazardowo-podatkowej" niczego nie załatwi. > Polakom plączą się koło doopy brudne interesy oligarchów i "jelyt", bo nie > tego spodziewają się od tego rządu. > > Czyżby STrusiek sądził, że ochłapy z tej szemranej hucpy zaspokoją oczekiwania > społeczeństwa na normalność i zapewnienia należycie wynagradzanych miejsc pracy > ? > Nie tędy droga, panie Tusk. > Za 2-3 tygodnie nawet pies z kulawą nogą nie zareaguje na "sensacyjne wieści" > usłużnych mendiów w tej sprawie. > -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy adam 127 czołowy POlityk przekrętusków... 09.10.09, 20:10 język i kultura ferajny od jednorękich bandytów... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegranej 09.10.09, 20:16 "- Jeśli ktoś z Was myśli, że sprawa się rozmyje, a władza jest po to żeby jej używać, a nie z wiarą zmieniać życie i kraj na lepsze, to lepiej żeby nie przyjeżdżał tutaj do Warszawy - mówił do zebranych na Radzie Krajowej PO Donald Tusk." Donek, to jak, kiedy liczymy głosy? :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kaczorowski Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegranej 09.10.09, 20:25 Oczywiście, o ile dobrze rozumiem, że aferą jest przyjście Kamińskiego do Tuska. Reszta jest nieważna. Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Picu picu mój premierze... 09.10.09, 20:59 Jeżeli to prawda , dlaczego premier , ma taki długi nos , jak pinokio . Mówcie dużo i głupio , a w sercach , zawsze coś zostanie . don thuse. Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Picu picu mój premierze... 09.10.09, 21:24 rODZINA MUSI WSPóLNIE POKONAć KRYZYS , KOLEKCJA STANOWISK NALEżY SIę , JAK WYSTAWIONA PIłKA THUSE I TYLKO ON MO0żE STSZELAć . Ilu , za aferę wywalił z peło , nikogo , dlatego ma tak długi nos . Odpowiedz Link Zgłoś
bikila.abebe Re: Tusk: Nie możemy zmarnować zaufania Polaków 10.10.09, 01:41 funny5 napisała: > Tak trzymac panie premierze Tak trzymać, tylko najpierw powiedzieć coś o swoim udziale w tej aferze, premierze Odpowiedz Link Zgłoś
8beta7 Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegranej 11.10.09, 12:41 Jeżeli jest taka determinacja Pana Tuska to czemu wywala Kamińskiego? osobę, która na pewno, aż do poniżej spodu, wyjaśni aferę hazardową. To co mówi Pan Tusk to tylko GEST, który nie służy wykryciu afery a jest osobistym odeagowaniem i służy za wszelką cenę ratowaniu kolegów i siebie. Natomiast nie służy Polskiej Racji Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
genek1940 Tusk: Wyjaśnimy tę aferę nawet za cenę przegranej 11.10.09, 16:50 Panie Tusk.Należy zwolnić Kamińskiego a CBA.przekształcić w CBKIZ.To jest w Centralne Biuro Korupcji i Złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś