zbrojarz.betoniarz Takie rzeczy tylko w PiSie. Nie istnieje dobro 12.10.09, 12:53 kraju tylko interes PiSu. PiS przehandlowałby Polskę, gdyby to było jemu na rękę. Rozważyłbym delegalizację tej V kolumny. A Kamiński ? Wywalić dyscyplinarnie i wszcząć postępowanie karne. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Jak na razie handlem zajmuje się PO. 12.10.09, 15:12 Bawią mnie te wszystkie teksty w stylu " czego by to PiS nie zrobił gdyby tylko mógł". To się nazywa obsesja i sięga szczytów Wybiórczej, wiem o tym niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
diver77 Chory kraj, poważnie chory kraj ! 12.10.09, 12:53 Służby które prowokują do przestępstwa ludzi którzy bez tej prowokacji nigdy by go nie popełnili... Szef służby antykorupcyjnej, były poseł PiS, zwołuje konferencje prasowe przeciwko rządowi pokazując do kamer ostentacyjnie znak zwycięstwa... Opozycja która gra tylko i wyłącznie na rozwalenie całej demokracji w drobny mak... każdy gra o własny interes a interes narodowy wszyscy mają gdzieś... Epoka braci Kaczyńskich = najciemniejszy okres w nowożytnej historii tego kraju, nawet za Gierka były lepsze nastroje w społeczeństwie i znacznie mniej nienawiści, obłudy, propagandy w mediach i walki na noże... Tusk jest idiotą że pozostawił Kamińskiego w CBA i że tolerował takie anomalie jak chorą dyrekcję telewizji która już długo przed Farfałem była jedną wielką organizacją korupcji i walki z rządem ! Odpowiedz Link Zgłoś
josephm50 Re: Chory kraj, poważnie chory kraj ! 12.10.09, 13:05 diver77 napisał: > Służby które prowokują do przestępstwa ludzi którzy bez tej prowokacji nigdy > by go nie popełnili... > Szef służby antykorupcyjnej, były poseł PiS, zwołuje konferencje prasowe > przeciwko rządowi pokazując do kamer ostentacyjnie znak zwycięstwa... > Opozycja która gra tylko i wyłącznie na rozwalenie całej demokracji w drobny > mak... każdy gra o własny interes a interes narodowy wszyscy mają gdzieś... > > Epoka braci Kaczyńskich = najciemniejszy okres w nowożytnej historii tego > kraju, nawet za Gierka były lepsze nastroje w społeczeństwie i znacznie mniej > nienawiści, obłudy, propagandy w mediach i walki na noże... > Tusk jest idiotą że pozostawił Kamińskiego w CBA i że tolerował takie anomalie > jak chorą dyrekcję telewizji która już długo przed Farfałem była jedną wielką > organizacją korupcji i walki z rządem ! masz kolego u mnie pięć za te słowa,za prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 to jak kraj ma być normalny kiedy Prezydent 12.10.09, 13:52 jest ciężko chory. Głeboko i cięzko jest obłąkany brat Jarosław,obłąkany na władzę. To jak kraj ma być normalny ? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Chory kraj, poważnie chory kraj ! 12.10.09, 14:27 diver77 napisał: > Służby które prowokują do przestępstwa ludzi którzy bez tej prowokacji nigdy > by go nie popełnili... > Szef służby antykorupcyjnej, były poseł PiS, zwołuje konferencje prasowe > przeciwko rządowi pokazując do kamer ostentacyjnie znak zwycięstwa... > Opozycja która gra tylko i wyłącznie na rozwalenie całej demokracji w drobny > mak... każdy gra o własny interes a interes narodowy wszyscy mają gdzieś... > > Epoka braci Kaczyńskich = najciemniejszy okres w nowożytnej historii tego > kraju, nawet za Gierka były lepsze nastroje w społeczeństwie i znacznie mniej > nienawiści, obłudy, propagandy w mediach i walki na noże... > Tusk jest idiotą że pozostawił Kamińskiego w CBA i że tolerował takie anomalie > jak chorą dyrekcję telewizji która już długo przed Farfałem była jedną wielką > organizacją korupcji i walki z rządem ! Dokładnie tak jest. PO powinna do końca spokojnie zawalczyć i pokazać społeczeństwu patologie w wydaniu CBA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 walesa ma febre, macie kinidyne ?... 12.10.09, 12:56 ... czlowieku o czy ty mowisz, o jakiej demokracji to pomieszanie z poplataniem... Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba17 gdzie skarpetki panie Prezydencie 12.10.09, 12:58 złodzieje mieli chodzić w skarpetkach, a tu w garniturkach i białych kołnierzykach. A Pan Przezydent jest ich adwokatem i obrońcą. Brawo, bronimy kombinatorów bo nasi Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Bylem w ZOMO, bylem w ORMO 12.10.09, 13:00 Bylem w ZOMO, bylem w ORMO, teraz jestem za Platformą! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
josephm50 Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:00 Przyganiał kocioł garnkowi.A pamiętasz drogi Lechu prowokację przeciw "OLINOWI".Wypisz,wymaluj takie same działania.Nauka nie idzie w las.Jak go nie kijem to go pałą.To normalność polskiej ELYTY politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Kłamczuszek Bolek i podjudzacz Michnik już raz 12.10.09, 13:06 zmyslili taki pucz jak obalali Olszewskiego. Wstyd tak łgać. Mam nadzieję, że was skażą za te brednie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Uwaga-pucz bo ujawnia sie przestepcow............. 12.10.09, 13:10 Niespotykany pucz.Czyli przestepcow z PO nie nalezy ujawniac?.Szokujace wyznania laureata nagrody Nobla i Prezydenta III RP.Odpowiem Panu.Nie moze byc III RP.Nie moze byc niszczenia panstwa przez takich cwaniakow , jak Pan.Chlopkow-roztropkow.III RP trzeba wymazac z pamieci.To koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis ZNOWU "popis" kabotyna.. 12.10.09, 13:14 "Konia kują, żaba nogę podstawia"?? - Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają jak pucz" Znowu ten sprzedawczyk, kabotyn i pajac "na afisz" się wpycha i za "Ałtorytet" i za "Katona" chce robić?? Jeśli to jest "pucz" :)) - To czym?? "Bolek" była "NOCNA ZMIANA"?? CZYM?? Odpowiedz Link Zgłoś
orkanista Ciekawe 12.10.09, 13:35 Jak ja nazwałem go kabotynem w 1981 r. to w pracy o mało co nie zostałem zlinczowany.Okazuje się że ludzie tak łatwo się nie zmieniają:) Odpowiedz Link Zgłoś
arme Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:16 Skoro to, że rząd chciał zagwarantować stoczni inwestora, który by nadal budował tam statki i uratował tysiące miejsc pracy, a nie takiego który by tylko rozparcelował nieruchomości, a resztę sprzedał na złom jest aferą, to to co robi pan Kamiński jest jak najbardziej puczem, zamachem stanu - przestępstwami wymagającymi zastosowanie najsurowszej z możliwych obecnie kar. Niestety nie można tego pana posłać na stryczek. A szkoda bo dla przykładu warto by było. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądaj 12.10.09, 13:36 arme napisał: > Skoro to, że rząd chciał zagwarantować stoczni inwestora, który by > nadal budował tam statki i uratował tysiące miejsc pracy..... A Obama to chce pokoju na świecie. A kto nie chciał? Breżniew też chciał, ale źli ludzie Nobla mu nie dali. Rząd chciał zagwarantować... No, tak. Ale jak to zrobił? No i jest ten inwestor? Super! Stocznie uratowane! Ałć... Jednak nie... Hmmm... Ale chcieli dobrze. Ja też chcę dobrze pracować, ale szef się upiera, że będzie mi płacił za efekty. Prowokator czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
marconini Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:16 Brawo Panie Kaminski!!!!Walesa"BOLEK"do wora!!! Juz wiecej nie maja kogo pytac o opinie na temat afer POpapranej tylko takiego skonczonego barana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądaj 12.10.09, 13:47 Związkowcy zadymiarze sami sobie wykopali dół,dzieki posłuszeństwu i sterowaniu Jarkacza Kłamczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:16 Wałęsę zamknąć w wariatkowie bo ten baran sam nie wie co plecie.Bolek do lekarza od głowy i to piorunem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher To tez Kaminski?A moze to pucz?........ 12.10.09, 13:18 Spółka MGGP - której udziałowcem był Aleksander Grad, a teraz jest jego żona - ma milionowe kontrakty od państwa, m.in. na wykonywanie map lotniczych. Z powodu nieprawidłowości przy wykorzystaniu tych map do rozdzielania unijnych dopłat, Unia nałożyła na Polskę 400 milionów złotych kary - pisze "Najwyższy Czas". Polska musi zapłacić 400 milionów złotych kary za to, że źle przygotowała mapki lotnicze do wniosków o dopłaty rolne. Okazuje się, że najwięcej nieprawidłowości było tam, gdzie zdjęcia wykonywała spółka MGGP, założona przez Aleksandra Grada. Spółka MGGP zarobiła 11 milionów złotych na wykonaniu map lotniczych. Okazało się jednak, że są one nieprawidłowe, dlatego Unia ukarała Polskę. Choć resort rolnictwa zapowiedział, że Polska odwoła się od wyroku, to małe są szanse na wygranie. Według Unii najwięcej nieprawidłowości zanotowano w Małopolsce i województwie łódzkim. Tam, gdzie według "Najwyższego Czasu" działała MGGP Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: To tez Kaminski?A moze to pucz?........ 12.10.09, 13:21 A tak na marginesie.Otoz firma Grada bedzie miala kase od rzadu(z podatkow), kare UE zaplaca Polacy(z podatkow).Tak PO robi interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 kaczodebile i PiSogłąby same sie pograzaja 12.10.09, 13:21 w nicość. PiSdenckie knowania Kaninskiego przyspieszaja rozpad Pisdzieluchow. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Re: kaczodebile i PiSogłąby same sie pograzaja 12.10.09, 13:48 jerzy30 napisał: > w nicość. PiSdenckie knowania Kaninskiego przyspieszaja rozpad > Pisdzieluchow. Jak na razie idioto to PO tonie razem z takimi debilami jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ft-35 Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:21 anie Wałęsa ,to co Pan wypowiada "- Kamiński już się nie nadaje. Jego zachowanie jest nieprawdopodobne. To jest anarchia i dlatego powinien być bardzo dokładnie rozliczony " to jakieś bajeczki . Kto to bierze pod uwagę. To śmiechu wartę. Trzeba sytuację oceniacz według faktów. To dzięki CBS społeczeństwo wie o tych aferach. Czy Pan nie może zrozumieć. Jeśli setki tysięcy ludzi idzie na bruk , kiedy stocznię dzieli się na kawałki dla różnych firm a Pan takie bajki opowiada, to chyba żeby zaistnieć w mediach. Nie może Pan zrozumieć to może powiem tak. Jest kuchnia w Pana mieszkaniu Dostęp do gazu kupuje jeden inwestor, dostęp do wody inny inwestor , dostęp do światła inny inwestor itd,, tak więc podzielono Pana kuchnię na części, Każdy z tych inwertorów może w każdej chwili zamknąć gaz , wodę cz wyłączyć światło a więc czy można mięć pewność ze statek jako całość będzie bez przeszkód budowany i jaką ma tu w wadzę Skarb Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądaj 12.10.09, 13:58 Zaorać stocznie,kupę złomu do skupu sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
nales_47 Re: Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądaj 12.10.09, 14:03 cleryka napisała: > Zaorać stocznie,kupę złomu do skupu sprzedać. Zajmij się moherze garami byś na wieczorną mszę zdążyla ! Odpowiedz Link Zgłoś
janucha Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:27 Zwróćcie uwagę na to, że Bolek jest przerażony. On wie, że to już tylko kwestia czasu jak dobiorą się też mu do tyłka za Wachowskiego, za zaginione dokumenty, za eksterytorialne rosyjskie spółki paliwowe w byłych bazach radzieckich. Całe towarzystwo jest jak w amoku. Po lodziarzach z PO przyjdzie pora na towarzycho z WSI, które tak ładnie promowało Wałęse jako lidera "przemian demokratycznych". Teraz walczą o życie. Rozumieją, że naród ich rozliczy z 20 lat złodziejstwa i bandyterki. Szkoda tylko, że jedyną siłą propolską jest PiS. Przydałaby się jeszcze jedna niepodległościowa partia centrowa i oczywiście UPR jako prawdziwa prawica. Spośród takich partii miałbym z kogo wybierać w wyborach. A tak mam wybór: złodziej, lodziarz, aferał libereł ,czerwono-niebieska hołota.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Oni wiedza jedno............. 12.10.09, 13:43 Pisze Oni, bo tak mowilo sie za komuny.Oni wiec wiedza ze wraz z upadkiem ostatniego obroncy PRLu(obrona przez SLD byla wirtualna)czyli Donalda Tuska-straca ostatnie zaplecze polityczne.Media szukaja nowych rozdan(Cimoszewicz czy Olechowski), ale to swiadczy ze i postkomunistyczne media siada.Szykuje sie inne rozdanie.I Kaczynski mial racje.My jestesmy tu.A ZOMO?.Jest tam gdzie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
janucha Re: Oni wiedza jedno............. 12.10.09, 14:07 Ciekawe kiedy nam zaknebluja internet - ostatnią oaze prawdy. Jeśli uda się zneutralizować CBA, IPN i Kaczki to będzie już tylko kwestia czasu. Mam nadzieje, że sa jednak na to za słabi. Najlepszą przesłanką o ich słabości jest to, że nie udało im sie ukryć tych wtopek. Szkoda wielka, że jest jeszcze tak mało sił patriotycznych. Nie przepadam za Kaczkami - swoj gloś oddałbym na jakąś inna partie niż oni. Jednak sytuacja jest taka, że mogą liczyć na mój głos. Nie wolno się rozdrabniać w momencie frontalnego zagrożenia. Może moje dzieci będą jednak żyć w prawdziwej niepodległej wolnej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Oni wiedza jedno............. 12.10.09, 14:32 Internet?.Zrobiono kaczorowi zadyme ze internauci pija piwo.Ale Kaczor nie myslal ubezwlasnowolniac w internecie.Po prostu to powiedzial.Bo ja tez pije przed komptem piwo.Ale nie myslal nas faszerowac ideologia.Mowil.Jestesmy tu, oni sa tam.I mowil prawde.Kazdy gdzies jest.Ale trzeba bylo to wysmiac i nokautowac przeciwnika politycznego-zagrozenie dla demokracji.Znasz przeciez nokautowanie internautow-przez rzad PO.Zaczyna sie ..jak w Chinach.Tam juz nawet odeszli od tego.A Kaczor?.Mowi ze internet jest super.Kto wiec poszedl do przodu?.Gdy pisalem posty jako Presentation1(jeden z kilkuletnim stazem), wyrzucono mnie z Wyborczej.Dzis jestem prawdziwy-moher.Nie uzywam slow wulgarnych-nigdy.Ale Presentation1 jest zbanowany.Bo nie ma pogladow jak Gazeta.I tak to wyglada w demokracji III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Re: Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądaj 12.10.09, 14:34 janucha napisał: tak mam wybór: > złodziej, lodziarz, aferał libereł ,czerwono-niebieska hołota.... wy pisuary macie jakas obsesje na punkcie robienia loda..rzeczywiscie..mozecie nam possac tylko umyjcie sobie dobrze zęby dziady. Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 O! Służby emerytowanych agentów mobilizują!!! 12.10.09, 13:28 No to prawdziwa trwoga!!! Pucz! Zamach! Kontrrewolucja! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Tylko stan wojenny może nas uratować przed puczem 12.10.09, 13:47 kaczofaszystów! 4krzych1 napisał: > No to prawdziwa trwoga!!! > > Pucz! > > Zamach! > > Kontrrewolucja! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Kolesie TWBolka zaczna palic archiwa CBA. Jak w 89 12.10.09, 17:34 uchachany napisał: > kaczofaszystów! > > 4krzych1 napisał: > > > No to prawdziwa trwoga!!! > > > > Pucz! > > > > Zamach! > > > > Kontrrewolucja! M: czas matactw i palenia dokumentow sie zaczyna. Mam nadzieje, ze Patrioci z CBA zabespieczyli gdzies informacje o POstKomunistycznych bandytach. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Fakt, archiwa najważniejsze; kto wie co tam na 12.10.09, 18:55 Rychów, Zbychów Mirów i Grzechów etc. jeszcze tkwi :)... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Kiedy SB przejmie CBA afery Tuska "znikna" 12.10.09, 19:17 uchachany napisał: > Fakt, archiwa najważniejsze; kto wie co tam na > Rychów, Zbychów Mirów i Grzechów etc. jeszcze tkwi :)... M: Byli agenci WSI/SB wytrenowani przez GRU i KGB juz przebieraja nogami by zasluzyc sie POstKomunie Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Re: O! SLD afera z tumanem Napiera. 12.10.09, 13:50 4krzych1 napisał: > No to prawdziwa trwoga!!! > > Pucz! > > Zamach! > SLD afera z tumanem Napiera. Polityk katolewicy. Paprawnicy, urzędnicy. Chodzili kiedyś do szkoły. Ale to chyba matoły. Po konferencji AeRPe. Udaje, że nic nie wie. Wiemy, że jest załgany. Nie zrozumieli tumany. Napiejalski jak z PiSu łże. Czy takie jest eSeLDe? Nie słyszał o wadium na co? Na wierzycieli pusta glaco! Jarosławy nie przekrzyczysz. Na męską przyjaźń liczysz? To samo w TeVałPe. Tuman wyżywa się. Nie słyszał, nie dotarło. Rozumu się zaparło. Z PiSem to był „szoł”. Kac-marek won paszoł. Niech Grad i cholera. Pokona premiera. Kwacze redaktorka. Nowa od PiSiORka. „On nic do tej pory. Wybory, tylko wybory.” > Kontrrewolucja! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.k Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:31 Wałęsa, brzydzę się tobą ! Ty Bolku, kapusiu ! Razem z komuchami i liberałami stworzyłeś dla siebie lepszy świat ! Jesteś obrzydliwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 Agent Bolek ruszyl POlszewikom z odsiecza 12.10.09, 13:33 buhahaha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Mnietek mu kazał to ruszył :)... 12.10.09, 13:58 silesius.monachijski2 napisał: > buhahaha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.k Re: Kobalciku - ty nic nie rozumiesz. 12.10.09, 13:36 PO - Przestępcza Organizacja Odpowiedz Link Zgłoś
b-2 Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:36 Pan L. W.nie powinien się w ogóle na ten temat odzywać.Niech sobie przypomni "obiad drawski".Wart Pac....itak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Czy przypadkiem przeciwko M. Kamińskiemu nie 12.10.09, 13:36 powinno zostać wszczęte z urzędu śledztwo w sprawie okoliczności i powodów wypowiedzenia przez tegoż posłuszeństwa premierowi, a także w sprawie dezawuowania wymiaru sprawiedliwości w związku z postawionymi mu przez prokuraturę zarzutami? Sądzę, że jego zachowanie jest precedensowe w demokratycznym państwie prawa i należy pociągnąć go do odpowiedzialności nie tylko w sprawie nadużyć uprawnień, jakie ma w CBA. Każdy rozsądny i odpowiedzialny człowiek w tym kraju powinien teraz udzielić poparcia premierowi D. Tuskowi i rządowi. A co robi prezydent jako najwyższy urzędnik państwowy, gdy urzędnik niższego szczebla, czyli M. Kamiński, dopuszcza się działań niedopuszczalnych wobec premiera? Czeka na upadek rządu D. Tuska? Niedoczekanie!!! Za jawne popieranie w tej sytuacji M. Kamińskiego konstytucja chyba przewiduje jakieś sankcje dla najwyższego urzędnika w państwie? I co robi były prezydent A. Kwaśniewski? Dlaczego milczy? Czyżby zaszył się gdzieś i współkierował - z kim? - polowaniem przez LewoPis na premiera? A może boi się ewentualnych nagrań CBA? Dlaczego tylko L. Wałęsa zachowuje się w tej sytuacji tak jak powinien były czy tym bardziej obecny prezydent i potępia zachowania M. Kamińskiego, które nie miały prawa się zdarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mona14 Re: Czy przypadkiem przeciwko M. Kamińskiemu nie 12.10.09, 13:42 Człowieku !co ty bredzisz,obudź się. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Re: Czy przypadkiem przeciwko M. Kamińskiemu nie 12.10.09, 13:53 Uważaj bo możesz w krótkim czasie zeżreć swoją legitymację SB i jeszcze po ryju zebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: Czy przypadkiem przeciwko M. Kamińskiemu nie 12.10.09, 14:01 kastor102 napisał: > Uważaj bo możesz w krótkim czasie zeżreć swoją legitymację SB i jeszcze po ryj > u > zebrać. To wygląda na ewidentną groźbę ze strony osób, które w tym wpisie skrytykowałam? Czy organa ścigania - z wyjątkiem CBA - nie powinny się tą groźbą zainteresować? Odpowiedz Link Zgłoś
janucha Re: Czy przypadkiem przeciwko M. Kamińskiemu nie 12.10.09, 14:15 Zgadzam się z tobą. To ewidentna groźba. Zupełnie nieuzasadniona. Ja uważam ze potrzeba ci lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.k Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:36 PO - Przestępcza Organizacja Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:39 zapomniał Wał, jak prezydentem był,jak milaczanowskiego na oleksego szczuł? Odpowiedz Link Zgłoś
janjanx1 Re: Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądaj 12.10.09, 15:53 Podpisuje się pod tym "obyma ręcyma" Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądają ... 12.10.09, 13:39 Postępowanie PiS przypomina XVIII-wieczną Targowicę. W obronie swoich interesów są gotowi rozwalić państwo. Ta sama prywata, to samo partyjniactwo i oszołomstwo. Tylko kontusze zamienili na garnitury. Odpowiedz Link Zgłoś
janucha Re: Wałęsa o CBA: "Działania Kamińskiego wyglądaj 12.10.09, 14:12 Jeśli dla ciebie kaczory są zagrożeniem a nie postkomunistyczny mafijny układ rządzący Polską od 20 lat, który rozwala nam państwo od środka to już potrzeba tu lekarza, bo na przekonywanie nie mam siły. Chyba, że jesteś jednym z kreatorów postów na zamówienie, który bierze cieżką kasę od każdego postu bredni obrzucającymi kaczki. Wtedy potrafię to zrozumieć, ale z moralnego punktu widzenia czuję obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś