sharn1 21.10.09, 13:10 Adamowicz bierze łapówy. W końcu jest z PO, a kilku ktosi z PO w tym kolega/sąsiad z Sopotu jest oskarżonych o branie łapówek. Miło by słuchać takich rzeczy prezydencie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger Adamowicz - nie tylko nieudacznik ale i kłamca 21.10.09, 13:11 Adamowicz do dymisji ! Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Szef stoczniowców wysyła "swoich" palić opony... 21.10.09, 18:26 ...a potem się obraża, jak mu się powie, że palił? Powinien raczej być dumny, no chyba że się wstydzi za swoich ludzi. Hahaha, związkowa logika. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Adamowicz nie bierze łapów 21.10.09, 13:14 Adamowicz nie bierze łapów - tego mu nie można zarzucić. Łapówy potencjalnie biorą ci co organizują jakiekolwiek życie gospodarcze, cokolwiek zamawiają, prowadzą jakiekolwiek inwestycje. Od kogo Adamowicz ma brać łapówy ? - Od emerytów którym wręcza ordery i goździki w ramach codziennej urzędnieczej aktywności ? Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Co wy wiecie klikacze o Gdańsku i jego problemach! 21.10.09, 14:16 Gdańsk to nadal bardzo ciężki ugór do zaorania! Nie net, a policja i prokuratura są właściwe do zgłoszenia przestępstwa jakim jest branie łapówek! Ukrywanie takich faktów jest też karalne! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Co wy wiecie klikacze o Gdańsku i jego proble 21.10.09, 15:17 To była ironia. Wiem, że nic nie wiadomo żeby brał i wierzę że nie. Chodzi mi tylko o przykład, że walenie po nazwisku za występki ogółu jest niesmaczne i nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiebudyn my mamy swoja ,metonimie, 21.10.09, 16:10 wszyscy w Gdańsku znają inną ,,metonimie,, mówimy -BUDYŃ - a znaczy prezydent Adamowicz ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dziobaty_minister Dość bezkarności Budynia w obrażaniu porządnych lu 21.10.09, 16:30 dzi... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Re: Twarda walka na słowa. Związkowiec kontra pre 21.10.09, 16:35 Zauważcie: dla pewnego mendowatego medium jeden MÓWI a drugi GRZMI. Oczywiście to zwykły przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 sharn, czy myślisz że jesteś anonimowy? Właśnie 21.10.09, 16:42 dałeś d#$y Adamowiczowi, który teraz cię pozwie i zażąda odszkodowania za pomówienie no i będzie miał z czego wypłacić odszkodowanie Adamowiczowi a ty wylądujesz na śmietniku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 No i bezmyslny prezydent wzbogaci... 21.10.09, 17:49 ...zwiazkowego terroryste. Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Gałęzowski, Guzikiewicz, jeden hcuj 21.10.09, 17:59 chuliganeria, darmozjady związkowe, pasożyty czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Gałęzewicz bielszy niż lelija. 21.10.09, 18:29 No oczywiście Gałęzewicz nawet nie zna nikogo palącego opony w miejscach publicznych i z tym procederem nie ma nic a nic wspólnego. Ja rozumiem, że szuka na gwałt możliwości zaistnienia i pokazania, że przed żadną władzą nie pęka ale, żeby imać się takich głupich pretekstów to żenada. Ale to moje osobiste zdanie i wiem, że cyrk ten nie dla mnie jest odgrywany. Odpowiedz Link Zgłoś