Gość: wacuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 17:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADAM Dawcy spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 15:16 Ja też chętnie pomoge bynajmniej nie żartuję.<dawcaspermy@gazeta.pl> więcej szczegółów na meila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theventurer Re: Dawcy spermy IP: *.zar.vectranet.pl 17.04.09, 22:25 A po co ktoś zamieszczał ten artykuł??? Jaki jest jego sens i co ma on przekazać czytelnikom? Odpowiedz Link Zgłoś
the_idiot Re: Dawcy spermy 20.04.09, 10:14 To jest proszę Pana przestroga przed nieuczciwymi odbiorcami. Odpowiedz Link Zgłoś
ilika Dawcy spermy 06.10.09, 14:18 Chodzi o to, że taki proceder się dzieje. Mężczyźni ogłaszają się w taki sposób i nie jest to żadna nowość. Parę miesięcy temu czytałam artykuł w wysokich obcasach na ten temat. Autorka przedstawiła postacie kilku facetów, którzy odstępują swoje nasienie kobietą. Byli różni: jedni chcą za to pieniądze i wszystko odbywa się drogą sztucznego zapłodnienia, inni liczą na "rozrywkę" a jeszcze inni mają bardzo szczere intencje i chcą jak twierdzą po prostu pomóc. To taki sam problem jak z kobietami, które pozwalają sobie na to aby donosić ciążę za inną kobietę. W tym przypadku wiele chętnych Pań się znajdzie,bo dziś kobiety sukcesu w pewnym momencie pragną dziecka a wtedy taki dawca spermy jest potrzebny. Powiemy są domy dziecka, są banki spermy...no tak, ale są i tacy Panowie. Jak to oceniać? Ja w bezinteresowne intencje i chęć czystej pomocy nie wierzę, zawsze jakaś korzyść z tego wynika, a jeżeli finansowa to jest to nic innego jak prostytuowanie się, w końcu oni sprzedają część siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dawcy spermy 06.11.09, 17:37 A potem będzie cyrk, bo facet wyrwany na czacie lub z ogłoszenia może mieć choroby genetyczne lub wady dziedziczne. Albo taki tatuś przydałby się jako dawca szpiku, a tu nie ma go. Pomijam obciach, gdy sprawa wyjdzie na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
w_czym_moge_pomoc Re: Dawcy spermy 28.11.09, 14:21 Brak słów z tego co widzę w artykule większość typów liczyła po prostu na beztroski strzał, przy okazji budując atmosferę dobrego ojca, partnera, dobrego człowieka. Ręce opadają, banda baranów. A co do samych pomysłów z poszukiwaniem dawcy, co już jest wg. mnie nieetyczne i beznadziejne za razem, i to w dodatku przez internet co przedstawia sprawę w jeszcze gorszym świetle. To radziłbym przemyśleć taki pomysł raz jeszcze, zanim będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dawcy spermy IP: *.chello.pl 10.01.10, 09:33 To co mam zrobić KONIA poprosić o spermę kratynko skończona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Dawcy spermy IP: 212.244.116.* 15.02.10, 22:08 Witam Panie/Pary stojące przed problemem z realizacją rodzicielstwa. Jestem gotów pomóc na zasadach anonimowości. Jestem żonaty, mam dwoje dzieci -Córkę oraz Syna.Jestem honorowym dawcą krwi-Zdrowy w 100 % bez chorób genetycznych w rodzinie.Szatyn 181/70 niebieskie oczy. Wszelkie konkretne informacje udziele pocztą elektroniczną .Pozdrawiam Maciej e-mail;macg67@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Dawcy spermy IP: 109.207.110.* 23.01.12, 18:23 36 latek szczuply 182/73 B RH+ badania na zyczenie w wybranej klinice mam juz doswiadczenie zapraszam zaplodnie@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś