bogdan331 Samobój Mariusza Kamińskiego 21.10.09, 19:01 W cba działają "profesjonalni" harcerze na zmianę z ministrantami.Pod dowództwem gienierała m.kamińskiego.Ćwierć debila! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Samobój Mariusza Kamińskiego 21.10.09, 19:12 mafia "białych kołnierzyków" dała Gazecie zlecenie na Kamińskiego? cóż, zawsze to lepsze niż zabójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota To Kamiński winny nieprawidłowością w przetargu 21.10.09, 19:28 1 Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota To PIS podmienili katarskiego inwestora na Libańcz 21.10.09, 19:29 2 Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota Nie prawda że ABW miało sprawdzać inwestora 21.10.09, 19:30 4 Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Biedne te PIS-uary 21.10.09, 19:52 Zlecenie nie wykonalne: -zawrócic kijem rzekę,toż ten kaczor nie ma litości. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Samobój Mariusza Kamińskiego 21.10.09, 20:35 Kamiński jest pisowskim aktywistą i jako taki nie powinien pełnić żadnych funkcji w służbach specjalnych. Te ostatnie jego gierki mają jedynie na celu wybielenie opinii,że jest zaangażowany politycznie, a śmieszne jest opowiadanie, że media zmanipulowały jego wypowiedź w sprawie Ostrowskiej, sprzed 2 lat. To już jest szczyt nieuczciwości, albo uczciwości inaczej, po pisowsku. Bo jego wypowiedź miały zmanipulować obsadzone przez PiS telewizja i radia. Liczy na to, że mało kto będzie o tym pamiętał. Podobno "Mario" ma być super uczciwy chociaż radykalny w poglądach. Niestety jest to uczciwość formatu PiS, czyli sąd sądem a "sprawiedliwość" musi być po naszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Samobój Mariusza Kamińskiego 21.10.09, 21:10 Sprzedaż stoczni, to było świadome wyborcze oszustwo, uknute przez piarowców z min. Gradem i premierem Tuskiem. Dalsze informacje całkowicie to potwierdzają. Na to oszustwo, z milion ludzi się nabrało, w tym i ja dałem się nabrać i zagłosowałem na PO. Uznałem bowiem, że tym co załatwili problem stoczni, nagroda się należy. Śmiem wątpić czy wpłynęła chociaż jedna złotówka wadium. Żaden wiarygodny człowiek tego nie potwierdził. Oszustwa takie to przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Samobój Mariusza Kamińskiego 21.10.09, 21:39 henryk_49 napisał: > Sprzedaż stoczni, to było świadome wyborcze oszustwo, uknute przez piarowców z > min. Gradem i premierem Tuskiem. Dalsze informacje całkowicie to potwierdzają. > Na to oszustwo, z milion ludzi się nabrało, w tym i ja dałem się nabrać i > zagłosowałem na PO. Uznałem bowiem, że tym co załatwili problem stoczni, > nagroda się należy. Śmiem wątpić czy wpłynęła chociaż jedna złotówka wadium. > Żaden wiarygodny człowiek tego nie potwierdził. Oszustwa takie to przestępstwo. pamiętaj że w tym oszustwie brała udział tez komisja Europejska która kazała licytację zakończyć w maju 2009, czyli przed wyborami do Euro Parlamentu !! Cała Europa knuje i knuje !! ;))) A kto jest wiarygodny Jarek, Lesiu ??? Tylko oni ??? Przelew jest na koncie likwidatora, jest przelew , pokazane było potwierdzenie zaksiegowania przelewu. Czego jeszcze potrzebujesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: Samobój Mariusza Kamińskiego 21.10.09, 23:14 Jeśli był przelew, to tylko z naszych podatków. Szemrany biznesmen grosza nie wyłożył. Unia wiedziała to, co jej Grad przekazał. Unia za nasze kłamstwa nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Samobój Mariusza Kamińskiego 22.10.09, 14:10 henryk_49 napisał: > Jeśli był przelew, to tylko z naszych podatków. Szemrany biznesmen grosza nie > wyłożył. Unia wiedziała to, co jej Grad przekazał. Unia za nasze kłamstwa nie > odpowiada. Za jakie kłamstwa ?? za 8 mln dowodów że inwestor istniał (Euro)?? Z naszych podatków był przelew ?? Czy Ty jesteś normalny ?? Podatki płacisz jakimś arabom , tym bardziej że twierdzisz że to szemrany handlarz bronią !!?? Masz jakieś bielmo na oczach i mózgu !! Twoje życiowe niepowodzenia nie są spowodowane że ktoś "rozkradł Polskę" !! Są spowodowane tylko i wyłącznie Twoim nieudacznictwem, brakiem wiedzy i poświęcenia oraz wiecznym malkontenctwem !! Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_silly_walks prem. Bondaryk zlecił gazecie rządowej pn Trybuna 21.10.09, 21:11 Ludu, przeprowadzenie stosownej dezinformacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Samobój Mariusza Kamińskiego 21.10.09, 22:03 To nie jest "samoboj", to kpina z prawa, w stylu PiS kpina ze wszystkich Polakow !!!!!!!!!!!!!!!!! Jak takiemu czlowiekowi mozna bylo powierzyc tak odpowiedzialna funkcje, ktora on w kazdej chwili gotow byl poswiecic walce politycznej, uderzaniem przeciwnikow PiS "ponizej pasa" !!! PiS jest w calosci odpowiedzialny za to bezprawie, za rzucenie gownem we wszystkich przeciwnikow - jezeli w niedozwolony sposob (wyciek do mediow) wykorzystyje sie informacje, ktore nie moga byc materialem dowodowym (zdobyte bezprawnie) to to jest szambo jakiego do tej pory PiS jeszcze nie stworzyl !!!! Czy nikt nie widzi w co Kaczynscy Polske i Polakow wpychaja ??!!!! Tak, Kaczynscy, obaj Kaczynscy - Lechu publicznie w wystapieniu telewizyjnym bronil dzialan kaminskiego jako slusznych i praworzadnych !!!!!!!!!!!!! PRECZ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Na rece pani redaktor Kublik 11.12.09, 11:00 serdeczne pozdrowienia dla Stefanka z Uppsali. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa co za 11.12.09, 12:04 Co za cholerny drań! Piszę serio. W państwie ma być porządek, a to gwarantuje zachowanie się takie, jak u Chlebowskiego: po cichutku, bez rozgłosu. Nie dziwię się, że Chlebowskiego "GW" nie tyka! Po cholerę nam oszołomy, wichrzyciele. Kamiński do paki! Chlebowski do sejmu! Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: co za 11.12.09, 12:43 oo zupa, dzie dobry:) teraz moj por , glos do gara wlozyc,choc mam odrobine kataru. wybaczcie news.bbc.co.uk/1/hi/sci/tech/8405806.stm zycze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś