calcinus Re: kacap się pośmiał, wot durak:) 08.11.09, 20:14 Ty sie kompromitujesz piszac, ze nigdy na Polske nie napadliscie. Napadliscie na nas rusku w 1919, potem wspolnie z Hitlerem napadliscie na nas w 1939. I nie probuj nam tu wmawiac, ze bylo inaczej, szkoda prądu, u nas kazde dziecko wie jacy z was bandyci wiec daruj sobie te ruska propagande, niz to nie da - dla nas jestescie i pozostaniecie bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: kacap się pośmiał, wot durak:) 08.11.09, 21:20 Idzsie ucz, czlowieku. Wasz fuhrer P. napadl na komunistow. To kazdy przedszkolak zna. Choc jego brat duzo co zrobil u nas na Dalekim Wschodzie dobrego. Ot rozne ludzie, niby jednj krwi. Tak i ja wciaz mam nadzieje, ze takich nieukow nawedzonych jest w Polsce nie duzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: kacap się pośmiał, wot durak:) 08.11.09, 21:51 Akcja "Cel Wisla" kacapie, to wy na nas napadliscie, a ze Pilsudski na was za to poszedl to sie nie ma co dziwic. Wy sie z Hitlerem kumaliscie kacapie wiec mi tutaj o Fuehrerach nie pisz, bo my nigdy z Narodowymi Socjalistami nie bylismy w sojuszu tak jak wy. Tym sie roznimy kacapie, ze wy tylko kopiowac i krasc potraficie, i napadac slabszych i budowac obozy zaglady. My to cywilizjacja a wy to dzikusy. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 psychologiczny portret calcinusa. 08.11.09, 22:16 Ma 15-17 lat,wyksztalcenie podstawowe- matura nie zdana.Jest malym czlowieczkiem o bardzo malym intelektie.Jezyki obce nie zna.Wiedze czerpie wylacznie czyatjac strzeszczenia informacji ze swiata,swiat dla niego to Rosja,ma wielki kompleks w stosunku do Rosjan,prawdopodobnie w dziecinstwie mama mowila,ze nie dostanie cukierka,poniewaz wszystkie zjedli kacapy. Ojciec mu nie znany,a to dla tego,ze mamusia mu mowila,ze jego ojca "kacapy" rozstrzelali w Katyniu,dla tego w swoi 15-17 lat,jest pewien,ze mord na Polakach odbyl sie nie tak dawno i wszystkie sprawce zyja i musza odpowiadac przed sadem za zabicie tatusia.Ogolnie podsumowujac,calcinus potrzebuje spiecjalnej opieki i troski. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Co kacapie, prawda o oczy kole co? :))) 08.11.09, 22:32 Hehe, puszczają nerwy kacapowi to i zagadal tak, jak to tylko cywilizowany kacap potrafi :))) Za maly jestes rusku zeby obrazic mnie albo moja rodzine, widzisz my (jako naród i jako jednostki) jesteśmy o tyle wyzej nad wami, ze nie jestes w stanie mnie obrazic chociazbys sie tu do rana produkowal. Und wenn es um die Fremdsprachen schon geht, da hast du freie Wahl, in welcher Sprache wir diese nette Konwersation weiter fuehren koennen. Vorausgestetzt, du hast davon etwas verstanden, daran zweifle ich aber :) Na weiter du scheiss russe, zeig uns deine Fremdsprachen Faehigkeiten :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Co kacapie, prawda o oczy kole co? :))) 08.11.09, 22:34 pa russkij ja tozu gawari, w szkole ucziłsja. And I can englisch speaking too, my little russian friend :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Co kacapie, prawda o oczy kole co? :))) 08.11.09, 22:53 moj przyjaciel polski(he,he),w jezyku angielskim niema takiego slowa - englisch ,natomiast jest english,niepotrzebnie wsadziles " c ",a dla czego maly i to przyjaciel? Twoj rosyjski jest jeszcze gorszy.Nie pisze sie - pa russkij ja tozu gawari,w szkole uczilsja.,a trzeba -na russkom ja toze goworju, w szkole uczylsja.Ale nie jest zle,wiedza na poziomie podstawowki.4 zasluzona. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Co kacapie, prawda o oczy kole co? :))) 08.11.09, 23:22 kacapie nie mam klawiatury z cyrlicą i pisze po prostu fonetycznie, ale zaprawde uwierz mi: alfawit uze my znajem, uze piszem i czytajem :) nie uzywalem waszego plugawego jezyka od ponad 20 lat bo nie mialem takiej potrzeby, to i sie co nieco zapomnialo, ale nie martw sie wsio panimaju i jak trzeba to mnie tez zrozumieja - mam nadzieje jednak ze nie trzeba bedzie. I wiesz, piszac po niemiecku i za chwilke po angielsku czasami strzeli sie literowke: englisch po niemiecku, english po angielsku, tym bardziej ze sie specjalnie intelektualnie nie wysilam piszac posty z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Co kacapie, prawda o oczy kole co? :))) 08.11.09, 23:36 a nie uzywasz,przypadkiem ,czasami nicka komarow?cos twoj styl jest bardzo podobny do jego.Ale nie ty pierwszy i nie ty ostatni.zigzaur juz przyznal sie,ze dyskutuje uzywajac, przynajmniej ,dwa nicka.czemu by i ty tego nie robil?Zawsze robi sie wieksze wrazenie,jak dyskusje prowadzi wiele osob,o tych samych pogladach.Ale mnie to cieszy,czyli was-glucow antyrosyjskich,w Polsce jest niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Co kacapie, prawda o oczy kole co? :))) 08.11.09, 23:58 nie, Komarow to Komarow, znam go i nawet czasami piszemy do siebie prywatnie poza forum. Nie widze zadnego powodu abym mial sie rozmnazac na forum? Mnie absolutnie nie interesuje to, czy wiecej osob ma takie same poglady co ja, bylbym wrecz szczesliwy gdyby sie okazalo, ze to tylko ja jedyny na calym swiecie mam takie poglady jakie mam. Wiesz czemu niektorzy uzywaja wiecej nickow? Bo sa zablokowani przez moderatorow i nie moga pisac np. w dziale Publicystyka. Jest tutaj taka eva15, zapewne znasz, otoz ona jesli pisze w dziale Publicystyka to pisze pod nickiem "a-ve" poniewaz nick "eva15" nie moze pisac na forum Publicystyka. Podejrzewam ze Ziggy ma tak samo, na niektore dzialy ma bana zalozonego i musi pisac pod innym nickiem. Zreszta to niewazne, Komarow to Komarow a ja to ja :) Acha, i nie ciesz sie rusku tak za bardzo, ludzi ktorzy was nie lubia jest w Polsce wiecej, po prostu nie kazdy ma czas i ochote pisac czesto na forum GW, ja tez pisze dzisiaj tak duzo tylko dlatego ze leze w łóżku i mam grype. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Co kacapie, prawda o oczy kole co? :))) 08.11.09, 23:58 nota bene, jak na ruska calkiem niezle piszesz po polsku , na pewno jestes rusek? Odpowiedz Link Zgłoś
lijko KGB 08.11.09, 20:35 Dopóki Rosją rządzą ludzie wywodzący się z KGB i innych pokomunistycznych organów, dopóty ludzie myślący inaczej niż rządzący będą tępieni na wszelkie możliwe sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_adam Re: KGB 08.11.09, 20:55 Dopoki na swiecie beda tacy naiwni jak ty dopoty bedzie sie krzyczalo o przesladowaniu aby uzyskac na przyklad niska cene wynajmu, albo wyzsza pozycje zawodowa, albo usprawiedliwienie dzialalnosci przestepczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuty-ojciec Rosyjskie władze eksmitują obrońców praw człowieka 09.11.09, 21:17 dobrze że eksmitują a nie ekschumują Odpowiedz Link Zgłoś