cudaktusk Do; sralik111, czan_dra i innych POłuczyn 10.11.09, 21:38 Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawdę zauważalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) ergo12 napluł: Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Ciebie najczęściej można na tym forum zobaczyć 10.11.09, 23:02 zatem czyje instrukcje tak sumiennie wypełniasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do; sralik111, czan_dra i innych POłuczyn 11.11.09, 00:28 Wejs ty sie odPiSdol od pana Kralika, PiSia suko...;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożona 10.11.09, 21:38 panie prezydencie narod pomylil sie wybierajac pana na to stanowisko ale w tych wyborach juz wiemy zeby nie glosowac na L.Kaczynskiego. Mysle ze lepiej by bylo zeby pan nie zabieral glosu w sprawach historii ,my wytrzymamy jeszcze pare miesiecy ..a potem AUT Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Trudno zaprzeczyc 10.11.09, 21:39 Wystarczy poczytac artykuly w GW. Albo rocznicowy artykul w "Polityce" autorstwa Jerzego W. Borejszy, syna Jerzego Borejszy (tak, TEGO Borejszy, de domo Beniamina Goldberga). Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożona 10.11.09, 21:39 To żenujące. Szkoda, że takie indywiduum zafajda wszystko. Nawet Święto Niepodległości. A zresztą...kaczym łajnem obrzucił już wszystko, co było do obrzucenia. Przede wszystkim polski patriotyzm. Jeszcze niewiele ponad 400 dni tego wstydu na urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Tego człowieka trzeba jak najszybciej izolować!!! 10.11.09, 21:39 Ten mały frustrat gotowy rozpocząć wojnę aby tylko utrzymać się przy władzy i zachować pałacyk w Juracie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 zwolennik metod KGB? -oponentów do psychuszki? 10.11.09, 21:46 strach cię chłopie zniewala, gdyby nasi przodkowie byli jak ty, to byś był dziś niewolnikiem u bawarskiego Bauera Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham To chory psychicznie człowiek 10.11.09, 22:00 Bałbym się powierzyć mu klucze do własnego domu, bałbym się, że go spali majacząc o jakimś zagrożeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 myślisz jak wprowadzający "słuszny system" w 1945 10.11.09, 22:06 jak "rodzimi" polscy propagandziści bolszewiccy, agitatorzy komunistyczni, reklamiarze socjalizmu - lekceważyli problem zagrożenia ze strony Rosji i przez takich cymbałów trafiliśmy na 50 lat w niewolę Odpowiedz Link Zgłoś
2.pradziad Re: myślisz jak wprowadzający "słuszny system" w 10.11.09, 23:02 pierot9 - czy ty realizujesz instrukcje medialne Schetyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah pierot9 10.11.09, 23:14 dodaj jeszcze bitwe po Grunwaldem i najazd szwedzi i pare innych i zaczniemy dookola Polski mur"chinski" stawiac,,, Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: zwolennik metod KGB? -oponentów do psychuszki 11.11.09, 01:31 Masz na myśli towarzysza Rajmunda Kaczyńskiego, gorliwego stalinowca? pierot9 napisał: > strach cię chłopie zniewala, gdyby nasi przodkowie byli jak ty, to byś był dziś > niewolnikiem u bawarskiego Bauera Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożona 10.11.09, 21:40 Albo prezydentowi brakuje cywilnej odwagi, by nazwać po imieniu siły, które - w jego mniemaniu - z zewnątrz i od wewnątrz zagrażają Polsce, albo LK publicznie i paranoicznie przybredza Odpowiedz Link Zgłoś
doriana88 Re: Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożon 10.11.09, 22:56 Bredzi jak zwykle, pewnie braciszek mu ulozyl mowe... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 Lewakom z GW gula chodzi z wściekłości 10.11.09, 21:41 Polacy mają już po dziurki w nosie lewactwa, a w szczególności lewactwa o korzeniach KPPowskich i ich zdemoralizowanych i głupich poglądów Adieu, lewactwo, adieu Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Co pokazaly ostatnie wybory parlamentarne, 10.11.09, 22:08 kretynie. Komu chcesz wmawiac swoje urojenia? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 totalne otumanienie nie jest wytłumaczeniem 10.11.09, 22:29 myśl krytycznie, chłopcze i nie wyzywaj innych, tyPOwy przedstawicielu "wykształconej większości" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: totalne otumanienie nie jest wytłumaczeniem... 11.11.09, 08:11 ...także i dla prezydenta, nawet takiego pod wpływem traumy, przeżywanej od dwóch lat, tj. od momentu, kiedy to wredni wyborcy mieli czelność wysłać Brata na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @pierot9 - szczekaj sobie ile chcesz ale i tak 11.11.09, 00:59 pierot9 napisał: > Polacy mają już po dziurki w nosie lewactwa, a w szczególności lewactwa o > korzeniach KPPowskich i ich zdemoralizowanych i głupich poglądów > Adieu, lewactwo, adieu PIS dacki PISdent o reelekcji pomarzyć tylko może. Nie jestem zwolennikiem Tuska (mam go już dosyć) ale LK działa na mnie jak emetyk (poszukaj co to znaczy :-) i większość ludzi których znam ma podobne odczucia. A Ty jesteś fujarką PISu . Odpowiedz Link Zgłoś
michalak.org Brawo Panie Prezydencie! 10.11.09, 21:41 Polska Racja Stanu powinna zajmować każdą partię, niestety niektórzy mają na to pojęcie Katar! Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er nie mylmy racji stanu z pobredzaniem pijanego 10.11.09, 21:51 oszołoma, bebłającego pod dyktando socjalistyczno-nacjonalistycznych partyjek... Odpowiedz Link Zgłoś
doriana88 Re: nie mylmy racji stanu z pobredzaniem pijanego 10.11.09, 22:52 i swojego pelnego nienawisci brata... Odpowiedz Link Zgłoś
lkleon <a href="http://www.pepepe.pl/" target="_blank">www.pepepe.pl/ 10.11.09, 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 To ja jestem jakiś dziwny. 10.11.09, 21:42 Bo jakoś od pewnego czasu wydaje mi się, że to my jesteśmy jednymi z "największych", w odróżnieniu od sypiących się krajów nadbałtyckich czy np. Austrii lub Czech. Odpowiedz Link Zgłoś
g4l4g0 Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożona 10.11.09, 21:43 Żenada. Żal patrzeć na Prezydenta, który jest laleczką PiS`u i nie ma bladego pojęcia o urzędzie, który jest mu dane piastować. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 witam, witam 10.11.09, 21:43 a jak byś widział pana jerzego millera jako prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożona 10.11.09, 21:44 przez talibów ? ale to było 11 września i podobno oni byli chorzy Odpowiedz Link Zgłoś
mr_gm Ale o co chodzi? 10.11.09, 21:44 Nic nie kumam. To jakaś wojna będzie? Panie Kaczyński niech pan jasno się określi, bo nie wiem czy mam kupować cukier, mąkę i resztę towarów czy nie. Poza tym kto właściwie nas zaatakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Ale o co chodzi? 10.11.09, 21:48 mr_gm napisał: > Nic nie kumam. To jakaś wojna będzie? Jaka wojna? Prezydentem powinien być Pan Jerzy Miller. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ale o co chodzi? 11.11.09, 00:31 carpaccio4 napisał: > mr_gm napisał: > > > Nic nie kumam. To jakaś wojna będzie? > Jaka wojna? Prezydentem powinien być Pan Jerzy Miller. Tak myślę. Ty "myslisz" a wszyscy widza debila...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak tam carpaccio miliony w banku, ktory odmowil ci wyplacenia pieniedzy, po czym, jak postraszyles prorokiem, to pieniadze ci wyplacil i na koniec dal kwitek, ze pieniedzy nie wyplacil, debilku...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Ale o co chodzi? 14.11.09, 23:33 kralik111 napisał: co by nie napisał to zwykły fiut z niego jest Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Ale o co chodzi? 10.11.09, 21:51 mr_gm napisał: > Nic nie kumam. To jakaś wojna będzie? Panie Kaczyński niech pan jasno się > określi, bo nie wiem czy mam kupować cukier, mąkę i resztę towarów czy nie. > Poza tym kto właściwie nas zaatakuje? ------------------------ no nie wiesz? bracia Kaczyńscy i ich przydupasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Ale o co chodzi? 10.11.09, 23:10 tadjan napisał: > mr_gm napisał: > > > Nic nie kumam. To jakaś wojna będzie? Panie Kaczyński niech pan > jasno się > > określi, bo nie wiem czy mam kupować cukier, mąkę i resztę towarów Powiedz kolego wprost PiSpdzielcy > czy nie. > > Poza tym kto właściwie nas zaatakuje? > ------------------------ > no nie wiesz? bracia Kaczyńscy i ich przydupasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Ale o co chodzi? 10.11.09, 21:53 mr_gm napisał: > Nic nie kumam. To jakaś wojna będzie? Panie Kaczyński niech pan jasno się > określi, bo nie wiem czy mam kupować cukier, mąkę i resztę towarów czy nie. Sol, koniecznie sol! Bez soli miesa nie mozna konserwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ale o co chodzi? 11.11.09, 08:19 mr_gm napisał: > Nic nie kumam. To jakaś wojna będzie? Panie Kaczyński niech pan jasno się > określi, bo nie wiem czy mam kupować cukier, mąkę i resztę towarów czy nie. > Poza tym kto właściwie nas zaatakuje? Każden jeden. Jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
m21 Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożona 10.11.09, 21:46 niezbyt dobrze radzimy sobie z zarządzaniem własnym państwem, patriotyzm w rozumieniu tego smutnego pana nam nie. patriotyzm to nie jest machanie szabelką przed oczami sąsiadów. To praca u podstaw, uczciwość, zaradność, tolerancja dla innych, poszanowanie dla prawa. W Polsce nawet jazda samochodem jest wyzwaniem - agresja i chamstwo rządzą. Tu się ciężko żyje, bo Polak polakowi wilkiem. Wmawianie nam wroga zewnętrznego to czysty absurd. W tym kraju wrogiem jest Twój sąsiad - Polak. Uczmy się zrozumienia, życzliwości i współpracy, a nie knujmy przeciwko wrogom zewnętrznym Odpowiedz Link Zgłoś
m21 Re: Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożon 10.11.09, 21:48 się mi ucięło, miało być: "niezbyt dobrze radzimy sobie z zarządzaniem własnym państwem, patriotyzm w rozumieniu tego smutnego pana nam nie jest do niczego potrzebny" > patriotyzm to nie jest machanie szabelką przed oczami sąsiadów. To praca u podstaw, uczciwość, zaradność, tolerancja dla innych, poszanowanie dla prawa. W Polsce nawet jazda samochodem jest wyzwaniem - agresja i chamstwo rządzą. Tu się ciężko żyje, bo Polak polakowi wilkiem. Wmawianie nam wroga zewnętrznego to c > zysty absurd. W tym kraju wrogiem jest Twój sąsiad - Polak. Uczmy się zrozumienia, życzliwości i współpracy, a nie knujmy przeciwko wrogom zewnętrznym Odpowiedz Link Zgłoś
errata_net1 Lech Kaczyński: Polska jest zagrożona ze strony... 10.11.09, 21:47 W historii Europy znany jest taki, który powiedział: "Państwo to ja". Dochowaliśmy się także w Polsce kogoś, kto bardzo, ale to bardzo chce zostać zapamiętany i wzorem owego francuskiego króla nieustannie przekonuje: "Prawdziwy Polak to ja i brat", "Polska jest tam, gdzie my z bratem jesteśmy" itd. itp. Ponieważ jest to raczej mysikrólik, a w każdym razie nie jest królem, więc czuje się bardzo niepewnie na swoim stołku - o, przepraszam - na zajętym "z woli narodu" fotelu prezydenckim, coraz dotkliwiej odczuwa szarpnięcia tego narodu "niePolaków", zatem narasta w nim uczucie zagrożenia ze strony "obcych". I tak oto pokojarzył osobiste zagrożenie nieodwracalną utratą władzy z zagrożeniem Polski. Nieustanny stres, toczone boje a to o krzesło, a to o samolot, niespełniona potrzeba bohaterskich gestów i tropienie układów mocno odbiły się na kruchej psychice, przynosząc w efekcie urojenia, manie prześladowcze etc. Nie martwmy się zbytnio o echa światowe - świat już wie, kim jest i czego można się spodziewać po tym Prezydencie Polski, więc nikt nie oczekuje sensownych wystąpień tego pana. Poza tym świat ma o wiele ciekawsze sprawy niż zastanawianie się nad takimi słowami mysikrólika. A ten niedorozwinięty forumowicz, który nie wie, co to jest patriotyzm i tak pogardliwie odnosi się do kraju swego pochodzenia oraz życzy mu jak najgorzej, powinien szybko zrezygnować z polskiego obywatelstwa i przenieść się do Mińska - Łukaszenka go nauczy patriotyzmu i pokaże... gdzie raki zimują. Odpowiedz Link Zgłoś
alumagus Re: Lech Kaczyński: Polska jest zagrożona ze stro 11.11.09, 00:02 Na ustach Polska oraz Boże coś Polskę, którą nieudacznicy przerobili na Wolskę. Wolacy, nam wola taka uchodzić za Kaczolaka. Więcej datków Wolacy, kupimy rozum z tacy! Wymamla Wolskie. Stopnie apostolskie. Naczelny idiota. Kler co klątwy miota. W wymamlanej ad-rem-malinie. Pobranej w malinowym winie. W kleru braterskiej nadsterowności. W żutej, wyplutej solidarności. W podpiłsudczykowskiej malignie. W chwili z sensem, gdy jak cud mignie. Szukam misyjnej roli prężydęta. Zostaje w szambie żaba nadęta! Wtórbełkot ropuch z nim nie przemija. Wspiera mamlanie radio Trwa Ryja. Małpa zdolniejsza od kandydata. Szybko się uczy i nie mamlata. www.youtube.com/watch?v=5pFv8CAniYQ Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Lech Kaczyński: Polska jest zagrożona ze stro 10.11.09, 21:47 Głowa państwa, ałtorytet i patryjota...powiedział co wiedział, teraz niech się spokojnie wyśpi Odpowiedz Link Zgłoś
kar-ool Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożona 10.11.09, 21:49 Jeszcze tylko niecały rok i Polska zapomni o tym chorym i zakompleksionym człowieczku i jego kompromitujących rządach. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigstar Re: Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożon 10.11.09, 23:32 Tak też się z pewnością stanie. Po raz drugi naród nie zgłupieje i nie wybierze prezydenta swojego brata. Ale szody wyrządzone przez braci trzeba będzie usuwać latami. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Re: Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożon 11.11.09, 10:31 kar-ool napisał: > Jeszcze tylko niecały rok i Polska zapomni o tym chorym i > zakompleksionym człowieczku i jego kompromitujących rządach. ------------------------------------------------------------------------ HA HA HA masz rację ale sam nie wiesz co piszesz. To tusk złodziej rządzi a nie prezydent. Widzę,że jesteś głupi i nie masz pojęcia o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er Mlaskacz jest jednak chory psychicznie...... 10.11.09, 21:49 impeachment wydaje się w takiej sytuacji niezbędny, tylko kto oficjanie zdiagnozuje choroby tego świra???? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 chory psychicznie zawsze myśli że to inny jest cho 10.11.09, 21:58 chory - więc lepiej lecz się, kochany wu67er Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: chory psychicznie zawsze myśli że to inny jes 11.11.09, 01:06 pierot9 napisał: > chory - więc lepiej lecz się, kochany wu67er No właśnie @pierot9 - nareszczie sie przyznałeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doriana88 Re: Mlaskacz jest jednak chory psychicznie...... 10.11.09, 22:51 chory na nadmiar ambicji... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Tak jest,ma racje. 10.11.09, 21:50 Na zachodzie armia niemiecka juz jest nad Odra,na wschodzie Rosjanie przeprowadzaja mobilizacje,a z pólnocy Szwedzi rozpoczeli nowy potop.Chyba prezydent zbyt duzo beletrystyki sie naczytal i teraz zaczyna straszyc,bajac i gledzic. Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Lech Kaczyński na 11.XI: Polska jest zagrożona 10.11.09, 21:51 Oh My Got, toż to znowu wojna!! Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Marysia znowu zapomniała podać Lechowi tabletki... 10.11.09, 21:52 Z Lesia może i dobry jest chłopak, ale jak zapomni tabletek, to bredzi bez sensu. Pozdr DJ Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Lech Kaczyński: Polska jest zagrożona ze stro 10.11.09, 21:53 Rezydent ma racje,jestesmy zagrozeni ze strony Watykanu oraz jej agentow w czarnych kieckach Odpowiedz Link Zgłoś
innamincka Re: Lech Kaczyński: Polska jest zagrożona ze stro 11.11.09, 00:42 zagrożenia, czy raczej problemy, są następujące: - cenzura sieci komputerowych na jedno skinienie rządu - złodzieje tak poza tym jest ok!! Potrzebny jest prezydent z innej opcji niż premier, inaczej powyższe się zupełnie rozpleni.. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_gm Patriota w bamboszach 10.11.09, 21:53 Nie ta krowa dużo mleka daje co dużo ryczy. Tak samo nie ten jest patriotą co drze mordę z dala od wojny. Panie Kaczyński pojedź pan do Afganistanu, powalcz pan ramię w ramię z naszymi żołnierzami przeciwko talibom przez parę miesięcy, to zobaczymy czy jest pan patriotą, czy tylko ma pan gębę pełną frazesów. Odpowiedz Link Zgłoś