doriana88 Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 10.11.09, 22:49 Jak zwykle - niezwykle enigmatyczny... Ostrzega nie wiadomo przed czym. Zawsze jak go widze, to dziwie sie, jakim cudem tak daleko zaszedl - ani aparycji, ani dykcji, typowy kartoflak... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Prezydent ma racjie,,, 10.11.09, 22:50 ,,wszyscy co zaglosuja na PIS beda osadzenii za brak Patriotyzmu i zdrade narodu Polskiego..... mamy dosc,,VETO mamy dosc SKLUCANIA NARODU mamy dosc PODEJRZEWANIA WSZYSTKICH O WSZYSTKO mamy dosc DWOCH BLIZNIAKOW PSYCHOPATOW, Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk yanfhowah, leki przestały działać? 10.11.09, 22:57 y napisał: anfhowah napisał: > ,,wszyscy co zaglosuja na PIS beda osadzenii za brak Patriotyzmu i > zdrade narodu Polskiego..... > mamy dosc,,VETO > mamy dosc SKLUCANIA NARODU > mamy dosc PODEJRZEWANIA WSZYSTKICH O WSZYSTKO > mamy dosc DWOCH BLIZNIAKOW PSYCHOPATOW, Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: cudaktusk napisała:, leki przestały działać 10.11.09, 23:03 nie przejmuj sie lekarz ci nowe wypisze,,;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos cudaktusk mini mozg 10.11.09, 23:08 cudaktusk napisała: > y napisał: > anfhowah napisał: > > > ,,wszyscy co zaglosuja na PIS beda osadzenii za brak Patriotyzmu i > > zdrade narodu Polskiego..... > > mamy dosc,,VETO > > mamy dosc SKLUCANIA NARODU > > mamy dosc PODEJRZEWANIA WSZYSTKICH O WSZYSTKO > > mamy dosc DWOCH BLIZNIAKOW PSYCHOPATOW, > > Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: cudaktusk mini mozg 10.11.09, 23:16 wytlumacz jej najpierw co to jest muzg,,,;-) i do czego sluzy jak sie go ma,,, Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 Panie odwiedz swoje krolestwo od szpitali ! 10.11.09, 22:55 bo tu umieramy!i po smierci jeszcze jest strach! Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Nie wszyscy są zainteresowani silnym państwem pols 10.11.09, 22:56 Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... Ten facet jest smieszny.. "Nie wszyscy .. " :-) :-) Nikt od dawna nie byl, nie jest i wyglada na to, ze nie bedzie zainteresowany naszym silnym panstwem z postsolidarnosciowymi pomiotami na czele, ktore nie bardzo wiedza co oznacza silne panstwo. Silne panstwo nie oznacza panstwa w ktorym rzadzi hierarchia koscielna. Silne panstwo nie oznacza panstwa w ktorym rzadzi sie zerujac na istniejacej spusciznie hiostorycznej na fobiach i na schizofreniach wykorzystujac je do tlumaczenia katastrofalnych bledow rzadzacych. Silne panstwo nie oznacza panstwa w ktorym pajace polityczne zajmujace najwyzsze urzedy kloca sie o wejsciowki na szczyt europejski, w ktorym kloca sie o samolot w ktorym podpisanie wynegocjowanego traktatu uzaleznia sie od wynikow referendum w innym kraju, silne panstwo nie oznacza panstwa w ktore nie dosc ze umie podpisac umowy sojuszniczej tak by nadchodzaca zmiana wladzy nie oznaczala mozliwosci wycofania sie z porozumien drugiej strony to jeszcze honoruje nielojalnego wobec rzadu pajaca ktory negocjowal Witolda Waszczykowskiego wysokimi urzedami panstwowymùi, silne panstwo nie szuka wlasnego prestizu w uczestnictwie w bandyckiej awanturze w Iraku, w zebraniu o wizy, w pomocy przeznaczonej dla tych co nie potrafia sobie radzic sami silne panstwo to na pewno nie jest panstwo w ktorym wymiar sprawiedliwosci jest od 20 lat tolerowana przez wladze, nie bezinteresownie zreszta, zwyczajna przestepcza mafia silne panstwo to na pewno nie jest panstwo ktore pozwala bezkarnie zabijac swojego wysokiego urzednika wypuszczajac podejrzanego z aresztu i nie potrafiac pozniej postawic go w kraju przed sadem silne panstwo to na pewno nie jest panstwo w ktorym prezydent (Aleksaner Kwasniewski) ulaskwia skazanego definitywnie za powazne przestepstwo antypanstwowe Wiceministra Spraw Wewnetrznych Sobotke. To na pewno nie jest panstwo w ktorym istnieja organizacja jak PZPN nad ktorymi panstwo nie ma przez dziesieciolecia zadnej kontroli i nie ma zadnych mozliwosci, pomimo licznych przestepstw bedacych w toku dochodzen, wplywanie na sklad skorumpowanego kierownictwa To nie jest panstwo ktore ulega zwyklemu szantazowi miedzynarodowych organizacji (sportowych) To nie jest na pewno panstwo w ktorym zwyczajnym bandytyzmem zwiazkow zawodowych osiaga sie teksty ustaw sejmowych To nie jest panstwo ktore pozwala z jednej strony na milionowa emigracje mlodych honorujac w kraju z drugiej strony liczne karierowiczowskie, sprzedajne niejednokrotnie tajne donosicielskie zdradzieckie scierwo. Ta liste mozna ciagnac do samego rana Tylko po co To niczego nie zmieni. Jest takie jakiego chce wiekszosc czyli po prostu nijakie i skazane na podobna do przeszlosci przyszlosc . Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Po raz kolejny prezydent Polski 10.11.09, 23:00 wystąpił w reklamówce partii swojego brata. W sumie nawet nieźle wypada na tle pozostałych kreskówek wyprodukowanych przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Po raz kolejny prezydent Polski 11.11.09, 09:05 tw_wielgus napisał: > wystąpił w reklamówce partii swojego brata. > W sumie nawet nieźle wypada na tle pozostałych kreskówek wyprodukowanych przez > PiS. Może to dlatego, że - tym razem - to nie kreskówka, a - kiepski bo kiepski, ale jednak - aktorzyna... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah sluchajac kaczynskiego wierze ze,, 10.11.09, 23:01 rosjanie najada jutro na polske ,beda wspomagani niemiecka armia,szwecjia znisczy nasza (nieistniejaca flote) czesi i slowacy zrobia zasadzki niczym Jnosiki w gorach,,a afrykanie podstawili nam druzyny w pilce "kopanej" takie zebysmy nie mogli sie zakwalifikowac jedynia pomoc nadejdzie z Gruzji,tylko musimy im samolot wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: sluchajac kaczynskiego wierze ze,, 10.11.09, 23:07 Słusznie, ja jak go słuchałem to bezwiednie zacząłem kopać doły przeciwczołgowe zanim do mnie dotarło co robię. Nasz prezydent zdaje się zapominać, że podpisał traktat lizboński. Jeżeli nie wie co podpisał to niech sobie poczyta na portalu www.radiomaryja.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jezusmaria!!! 11.11.09, 09:08 tw_wielgus napisał: > Słusznie, ja jak go [L.K.] słuchałem to bezwiednie zacząłem kopać doły przeciwczołgowe > zanim do mnie dotarło co robię. Na ulicy czy we własnym ogródku???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Ludzie takie brednie może głosić tylko psychol 10.11.09, 23:04 Rodowód PiS u Bracia Kaczyńscy to ludzie mali i podli ale o ogromnych aspiracjach za którymi nie stoi odpowiedni potencjał intelektualny. Na ich trudny charakter ogromny wpływ miało trudne dziecienstwo. Ojciec komunistyczny działacz partyjny ( rzekomy powstaniec , czego nie udało się jak dotychczas zweryfikować - podobnie wygląda działalność powstańcza matki -gdzie są świadkowie z tamtych lat ?) . Ojciec korzystając ze swoich możliwości prominentnego działacza partyjnego „załatwił „ swoim dzieciom rolę w dziecięcym filmie ... „O dwóch takich co ukradli księżyc”.... Ponieważ w piaskownicy tłukły ich nawet dziewczynki (nie byli lubiani ze względu na swój wredny charakter) więc ten filmowy sukces do reszty zmanierował ich trudne charaktery gdy z dnia na dzień stali się kimś. Co było dalej proszę pod ten link >>> www.searchengines.pl/Bracia-Kaczynscy-portret-prawdziwych-patriotow-t97082.html <<<<<Zatrzymajmy się na partii braci Kaczyńskich PiS ta partia to jedyna w tej chwili europejska partia o charakterze totalitarnym. Czerpie z najlepszych ( czytaj najgorszych ) wzorów partii Hitlera i Stalina Na 28 cech partii hitlerowskiej aż 18 jest jawnie lub w sposób ukryty podobnych , jeżeli chodzi o partię typu stalinowskiego to jest więcej podobieństw. Nie jest moim zamiarem analizowanie wszystkich podobieństw ale przytoczę kilka Partia braci K to partia walki – jej celem jest permanentna rewolucja , taka partia musi posiadać odpowiedniego wroga (wrogów) Wrogowie są zewnętrzni i wewnętrzni wróg zewnętrzny dla PiS-dzielców to głównie Rosja, częściowo Niemcy, no i oczywiście UE Stąd charakterystyczna polityka historyczna, poza tym zmiana prawa ma to być NOWE PRAWO ale sprawiedliwość to pojęcie abstrakcyjne bo to jest sprawiedliwość partyjna , kanony tej sprawiedliwości wyznacza WÓDZ (w naszym przypadku WODZUŚ) Prawo i Sprawiedliwość muszą służyć partii, jednostka NIE MA PRAW ma OBOWIĄZKI wobec tej partii nawet jeżeli do tej partii nie należy Krytyka partii Wodzusia jest zakazana i pociąga za sobą dolegliwe skutki tym bardziej zabroniona jest wszelka krytyka wew. partii o czym przekonał się L. Dorn. - Polityka partii Kaczyńskich wzorem starszych partii totalitarnych cechuje także walka z wrogiem wewnętrznym . Takim wrogiem dla toksycznych braci są INTELIGENCI ( nauczyciele akademiccy, studenci, sędziowie no i oligarchowie , zresztą wrogowie mogą i być coraz to inni w zależności od potrzeb partyjnych , nawet kościół jest problematyczny stąd taki sojusz ze złodziejem ( okradł stoczniowców ) oszustem ( żeruje na biednych emerytach) i naciągaczem ( usiłował wrobić skarb państwa na duże pieniądze pod pretekstem wierceń geotermalnych z sektą .ojdyra Rydzyka . Największym wrogiem jest INTELIGENCJA ta nacja ma skłonności do krytycyzmu – myśli i nie tak łatwo ją podporządkować ideologii partyjnej. Jedynego inteligenta jakiego ta partia miała to był L. Dorn trzeba go było usunąć bo był 16,5X inteligentniejszy od WODZUSIA jego miejsce zajął ćwierć inteligent po zasadniczej szkole zawodowej nijaki Putra, który dziś reprezentuje PiS w środkach masowego przekazu . Ten osobnik jest niewątpliwie szkolony na NOTATNIKU PRELEGENTA (coś takiego miała starsza siostra PiSu PZPR) – obojętnie jaki jest temat Putra zawsze mówi to samo – co sprowadza się do zdawkowych okrągłych lub napastliwych zdań pod adresem konkurencji a potem peany na temat wspaniałej PiS i jej WODZUSIA. Podobnie jak w stalinowskiej Rosji i tu PARTIA JEST WSZYSTKIM- JEDNOSTKA ZEREM Partia to świętość to jednocześnie jedyne co zapewnia WODZUSIOWI prestiż ( organizuje się wysoko opłacane spicze partyjne z delegacjami sztandarami i śpiewami ( nawet jak jest to knajpiany wyjec Rosiewicz) WODZUŚ wygłasza stosowną mowę i nic to ,że ta mowa to stek komunałów , licznych błędów i przejęzyczeń, krótko mówiąc bełkot Trafiają się od czasu do czasu także w tej partii rewizjoniści np. Marek Jurek ( ktoś wie kim był ten oszołom ??) takich WODZUŚ usuwa bezlitośnie Póki co nie osadza się ich w obozach ale zapowiedź wybudowania 3 mil cel w programie wyborczym padła i była groźna ( dla zmyłki nazywało się to 3 mil mieszkań). Bardziej jednak WODZUŚ lubi walkę z przeciwnikami politycznymi ( stąd mord na niewinnej Barbarze Blidzie ) Co, mówicie że to było samobójstwo ? – tak, zaprogramowane w myśl hasła OBYWATELU POMÓŻ CBA I ZASREZEL SIĘ SAM. No i mamy temat CBA to partyjna bojówka do fabrykowania policyjnych prowokacji-Ta formacja z moralnością nie ma nic wspólnego liczy się skutek stąd sławny alfons Tomek uwodzący naiwne idiotki wg partyjnego scenariusza ( 90 % sukcesów CBA to prowokacje) wszystkie metody dozwolone masowe podsłuchy, prowokacja , szantaż i co tam jeszcze towarzysze z NKWD i SS wymyślili . Policja polityczna jest w rękach wiernego „sztyletu” Ławrientija Kaminskego to on wam wskaże na kogo nie należy głosować! Zajmijmy się na chwilę WIELKIM PRZYWÓDCĄ czyli w naszym przypadku WODZSIEM Nie da się Wodzusia porównać do genialnych zbrodniarzy Hitlera i Stalina ( nie ten format, nie ta inteligencja ,brak umiejętności przemawiania , brak strategicznego myślenia- ale ambicje dorównania choć skrywane są. Być KIMŚ być WIELKIM. WODZUŚ w PiS decyduje o wszystkim może wywalić z tej partii wszystkich , poza klakierami – to i tak będzie partia istniała ( no bo od czego się ma brata jednojajecznego w wielkim pałacu) WODZUŚ choć durnowaty ma należny szacunek, za państwowe pieniądze urządza się masowe imprezy zwane zjazdami ( kiedyś to się nazywało PARTAI TAG) Stara zasada nawet jak WODZUŚ NIE MA RACJI O I TAK JĄ MA obowiązuje . Bo kto dobrowolnie skaże się na odcięcie ryja od koryta ? To boli, strasznie boli. Ale aby WSODZUŚ mógł wymuszać posłuch i wynagradzać posłusznych to WODUŚ musi mieć realną władzę czyli aparat administracyjny aby obsadzać najwierniejszymi stanowiska wojewodów , spółki skarbu państwa , sądy , rozdawać tyt naukowe ordery i medale DLTEGO WODZUŚ PRAGNIE WŁADZY – CAŁEJ WŁADZY „ Ein Folk.EIN Furer... itd. Jasne ? Jasne! Obsadzać jest kim zawsze znajdzie się gromada przydupasów , którzy ostrzą sobie kły na wysokie i intratne stanowiska (np. jak nijaki Bredzinski na stanowisko wojewody zachodnio pomorskiego) . To dążenie do pełni władzy nie jest jednak kompletne bo np. ojdyra Rydzyka mianować prymasem póki co WODZUŚ nie może ale w zamyśle to tylko kwestia czasu . Inną cechą PiS-dzielców to ksenofobia nawet jeżeli towarzysze nie wiedzą o co dokładnie w tym temacie chodzi to zasady obowiązują należy tutaj lęk przed nowościami szczególnie przed tymi z zachodu., nienawiść do Żydów wprawdzie mocno skrywana ale realnie istniejąca , wyrażana przez odyra Rydzyka. Inną cechą to stała postawa roszczeniowa za rzeczywiste czy rzekome krzywdy historyczne Tego rodzaju postawa powoduje to, że Polacy w UE są postrzegani jako osobnicy mało sympatyczni. Dotyczy głównie tych z PiSu oraz ich przystawek) Brak solidnej wiedzy ekonomicznej skutkuje tym, że gospodarka jeszcze jakoś sobie w czasie rządów kaczystów radziła i na szczęście Blondynka Natalii nie poradziła sobie w tym temacie. Bardzo charakterystyczną cechą PiS jest wyjątkowa surowość obyczajów podobnie jak to było w czasach Gomółki ( stąd ktoś nazwał Wodzusia „ ostatnia ciota PRLu”) Rodowody toksycznych braci wywodzą się i zbudowane zostały w tamtym czasie . Ojciec był bez wątpienia komuchem i tego faktu nie da się ukryć choć bracia starannie to ukrywają Reasumując bracia do socjalistycznych postaw dodali elementy narodowe i patryjotyczno historyczne no i mamy to co Odpowiedz Link Zgłoś
olo-international Re: Ludzie takie brednie może głosić tylko psycho 10.11.09, 23:48 czyli z równania wynika że to narodowy socjalizm. Pada strach; ale równanie i jego rozwiązanie chyba trafne Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap czy po podpisaniu traktatu 10.11.09, 23:07 lizbonskiego ktos jeszcze traktuje slowa prezia o patriotyzmie powaznie ? Kaczynski i Tusk robia to samo, z tym, ze pierwszy mowi o patriotyzmie, a drugi o milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Dzięki za ostrzeżenie Panie Prezydencie. 10.11.09, 23:14 Od jutra urządzam w piwnicy schron,i wyjdę dopiero by zagłosowac na właściwą opcję,jeśli Polska przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
175789lr Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 10.11.09, 23:15 nie wiem dlaczego, ale kiedy przemawia nasz prezydent to ja slysze: bla bla bla bla czy wy tez tak miewacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zaintereso 11.11.09, 09:11 175789lr napisał: > nie wiem dlaczego, ale kiedy przemawia nasz prezydent to ja slysze: > bla bla bla bla > czy wy tez tak miewacie ? Dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Prezydent ma dużo racji w tym co mówi 10.11.09, 23:15 Naturalnie, że wielu przeszkadza polonocentryzm, scalanie państwa i polski patriotyzm by wymienić tylko RAŚ czy Śląski Ruch Separatystyczny. My o Polsce nie zapomnimy. W UE dbajmy o swój narodowy interes. Po pierwsze Polska, potem Europa (nigdy na odwrót). Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 10.11.09, 23:15 Wszystkim antypolskim kanaliom dededykuję słynną strofę J.Tuwima "...całujcie mnie wszyscy w dupę"forumowe matołki bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
igor35p A ja mam w d.... PL 10.11.09, 23:18 Pisze tak dlatego bo moją ojczyzną jest teraz norwegia jest mi tutaj jak w raju,ale Leszek ma rację polska jest rozgrabiana na wszystkie sposoby i jak już wszystko przejmią zagraniczne firmy to polacy będą niewolnikami którym nic sie nie będzie należeć poprostu tania siła robocza Europy.POZDRAWIAM z pięknej nie skorumpowanej i praworządnej NORWEGII. Odpowiedz Link Zgłoś
emcza Re: A ja mam w d.... PL 11.11.09, 01:23 igor35p napisał: > Pisze tak dlatego bo moją ojczyzną jest teraz norwegia jest mi tutaj jak w > raju,ale Leszek ma rację polska jest rozgrabiana na wszystkie sposoby i jak > już wszystko przejmią zagraniczne firmy to polacy będą niewolnikami którym nic > sie nie będzie należeć poprostu tania siła robocza Europy.POZDRAWIAM z pięknej > nie skorumpowanej i praworządnej NORWEGII. no i rura :-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 10.11.09, 23:20 są partie, są siły, jeden żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal pisenka taka była:) Odpowiedz Link Zgłoś
nintom Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 10.11.09, 23:25 Silne państwo buduje się poprzez dobrą edukację i wyrównywanie szans. Dobra edukacja jak i dobra gospodarka muszą być w obecnych czasach otwarte na świat a bliźniacy chcą nas odciąć od świata. Wyrównanie szans wiąże się z opcją lewicową, której niestety w Polsce na razie nie ma - może środowiska krytyki politycznej coś wniosą. Ale znowu bliźniacy i ich zwolennicy odsądzają od czci i wiary środowiska lewicowe - czyli takie do których należeli Żeromski i Piłsudzki. Bliźniacy chcą budować silną Polskę poprzez skłocenie nas ze wszytkimi naokoło. Marzy się im Polska Jagiellonów a nawet Litwini takiej nie chcą i Lechasa Kaczewiciusa traktują z przymrużeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke haha prezio daje się wodzić sondażystom 10.11.09, 23:29 Kilka dni temu dzwonili do mnie z OBOPu czy czegoś takiego i wypytywali o zagrożenia ze strony Unii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pissonpis moze dzwonili z UOP a nie z OBOP 11.11.09, 09:39 POMYLKA MOZE KOSZTOWAC Odpowiedz Link Zgłoś
bulbiakos Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 10.11.09, 23:29 Już nie mogę się doczekać najbliższych wyborów prezydenckich, ten Prezydent to jakaś porażka Odpowiedz Link Zgłoś
jedzie.jadzia Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 10.11.09, 23:38 smutny, malutki, zakompleksiony człowieczek, jak go go naród polski mógł wybrać na głównego reprezentanta to nie mogę uwierzyć do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo żenada 10.11.09, 23:38 jedno co gosciu potrafi to, mieszac, napuszczac, skamlec, wetowac, jatrzyc i bleblac, ze jest preziem wszyskich polakow a na kilometr widac, ze to prezio TYLKO brata i PISmatolkow Odpowiedz Link Zgłoś
olo-international Kryzys patriotyzmu Kaczyńskiego, a nie.. 10.11.09, 23:39 ..kryzys polskiego patriotyzmu. Niech ten człowiek zamilknie i wreszcie zacznie coś pozytywnego robić dla Polski i nas wszystkich - Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Kryzys patriotyzmu Kaczyńskiego, a nie.. 10.11.09, 23:52 Coś ci się w łebku pokalapućkało....od tego co piszesz jest przekręTusek i spółka...idż się lecz u pani Kopacz...za swoje własne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Kryzys patriotyzmu Kaczyńskiego, a nie.. 11.11.09, 01:54 A mnie u Piechy, ministra w rządzie PiS, który w kawiarni pod dyktando przedstawiciela koncernu farmaceutycznego zmieniał w ostatniej chwili listę leków refundowanych? starduster napisał: > Coś ci się w łebku pokalapućkało....od tego co piszesz jest przekręTusek > i spółka...idż się lecz u pani Kopacz...za swoje własne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kryzys patriotyzmu Kaczyńskiego, a nie.. 11.11.09, 09:18 olo-international napisał: > ..kryzys polskiego patriotyzmu. Niech ten człowiek zamilknie i wreszcie zacznie > coś pozytywnego robić dla Polski i nas wszystkich - Polaków. Boże uchowaj! Niech gada jak najczęściej i nie próbuje niczego pozytywnego robić, czyli - niech wszystko pozostanie tak, jak dotąd. Bo jeszcze paru więcej by się na niego nabrało po raz drugi... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Brawo poseł .....Palikot_____ 10.11.09, 23:49 Janusz....jesteś...WIELKI !!!!! Na podstawie zdjęcia trafnie diagnozujesz stan chorobowy..... tnij.org/gba wszyscy o tym wiedzą a Ty głośno o tym mówisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
janfranciszek Prezydent a rodzina marszałka Piłsudskiego 10.11.09, 23:53 Może bliźniacy odpowiedzą sobie szczerze na pytanie dlaczego rodzina marszałka Piłsudskiego nie chce mieć z nimi nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Prezydent a rodzina marszałka Piłsudskiego 10.11.09, 23:58 Kto konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Prezydent a rodzina marszałka Piłsudskiego 11.11.09, 00:02 janfranciszek napisał: > Może bliźniacy odpowiedzą sobie szczerze na pytanie dlaczego rodzina > marszałka Piłsudskiego nie chce mieć z nimi nic wspólnego. __________________________ tnij.org/c1j8 ...."Wam kury szcz.ać prowadzić, a nie politykę robić..." ______________ ....Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno____cały czas ktoś puka od spodu tnij.org/cyps Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Prezydent a rodzina marszałka Piłsudskiego 11.11.09, 00:12 Zadałem konkretne pytanie:jaka rodzina spamerze? Odpowiedz Link Zgłoś
felicjan15 Re: Prezydent a rodzina marszałka Piłsudskiego 11.11.09, 12:33 Córka marszałka, Jadwiga Jaraczewska, wnuk Krzysztof Jaraczewski i wnuczka Joanna Jaraczewska. michaelstanislaus.salon24.pl/43699,corki-marszalka-ppor-pilot-jadwiga-pilsudska-jaraczewska Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Dziękujemy...dziękujemy...dziękujemy..... 10.11.09, 23:57 i teraz już na 100 % wiemy..... tnij.org/c0qn komu ten zegar odmierza ostanie minuty...... WYTRZYMAMY !!!!....tak jak w woju "z palcem w d...e"...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Dziękujemy...dziękujemy...dziękujemy..... 11.11.09, 00:06 Marzył indyk o niedzieli...ubawiłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
nor70 Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 11.11.09, 00:02 Do ludzi pretensja ze brak patriotyzmu, a sam Prezydent podpisuje antypolski Traktat sankcjonujacy zwierzchnictwo władz unijnych ( czytaj spadkobiercy III rzeszy ) nad Polską. Swoim podpisem zniweczył walke Polaków o niepodległą Polskę. Od PO i SLD nie wymagam ani nie spodziewam sie aby słuzyły Polakom i Polsce , ale PiS - wyszło szydło z worka ze tez im nie zalezy na Polsce. Polska dojna krowa , tylko w koncu te mleko sie skonczy. I co w tedy ,wyjedziecie panstwo politycy do swoich domów w ciepłych krajach ,kupionych za co ? Za polski majatek narodowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
raddy Prezydent na 11.XI: Nie wszyscy są zainteresowa... 11.11.09, 00:05 co ty kaczuchu opowiadasz?! znow jakies sily, znow "nie wypada mi, ale powiem"... daj se spokoj lechu! Odpowiedz Link Zgłoś