wicary trudno się dzwić,że zwolennicy PiS płakali po upad 17.11.09, 17:40 Nie dziwię się zwolennikom PiS, że płakali po upadku rządu kato-faszystów kurdupla Płakali głównie działacze tej partii A wiadomo, musieli się rozstać z intratnymi posadami w spółkach skarbu państwa , stanowiskami wojewodów i innych ciepłymi posadkami NIC TAK NIE BOLI JAK ODCINANIE RYJA OD KORYTA Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 17:42 KONDRAT TY PAJACU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis jakiś ty eleokwentny, pisdzielcu 17.11.09, 19:31 cCycero mógłby u ciebie pobierać nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj1 Kim Pan właściwie jest,Panie Dera..., 17.11.09, 17:46 że przez przypadek posłem,to już wiem.Nie chodzi tu o wypowiedź wybitnego aktora Marka Konrata,lecz o Pana krytykanctwo.Słowa p.Konrata mają charakter metaforyczny,czego Pan niestety,przejęty lękiem o własny stołek nie zrozumiał.Rzecz bowiem nie w tym,że (jedynie zdaniem Pana)większość Polaków jest niezadowolona z dotychczasowych rządów PO,lecz w tym,iż ani PO,ani tym bardziej "Prawo i Sprawiedliwość", do stylu rządzenia oczekiwanego przez Społeczeństwo się nie nadają.Tak Panie Dera,czasy autorytarnego "rządzenia" przez Rządy odchodzą do lamusa.Teraz Społeczeństwo oczekuje rozumnego zarządzania Państwem,a nie partyjniackiego "rządzenia",Doradczych Komitetów Politycznych przy poszczególnych ministerstwach. przekonania posłów,że ich najważniejszym obowiązkiem jest przestrzeganie dyscypliny partyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mirowy PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 17:49 Marek Kondrat jest już kikadzisiąt lat aktorem i to bardzo dobrym i mam nadzieję,że już nie będzie PISu a Marek Kondrat będzie dalej aktorem i przedsiębiorcą i świat będzie bardziej normalny Odpowiedz Link Zgłoś
evident Pan Konrad ma rację takiego syfilisu jak pisuar 17.11.09, 17:50 nikt normalny do niczego nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 PiS- czemu w was tyle nienawiści!? 17.11.09, 17:51 NIENAWIDZĘ, TYCH CO NIENAWIDZĄ… Dlaczego my tak strasznie zaczęliśmy się nienawidzić? Nie było tego i za PRL. Nienawiść (nie mylić ze złośliwością Palikota, Cymańskiego, Niesiołowskiego, Kłopotka ) zieje z każdego wystąpienia J. Kaczyńskiego, Z. Ziobro, M. Kamińskiego, M.Wróbel J. Kurskiego… Czy Oni dobierali się według jakiegoś mrocznego kryterium? Dlaczego ich wzór to częściej Dzierżyński niż Piłsudski? Nienawidzę ich za tę ich nienawiść do wszystkich i wszystkiego. Nienawidzę, choć przecież powinienem być inny, nie mogę aż tak nienawidzić! Gdzie Oni nauczyli się tego, od kogo? Mówią o sobie, że są wiernymi katolikami, że wierzą w Boga, chodzą do spowiedzi, ale sądzę, że nawet wtedy nie przestają myśleć o tym, kogo zniszczyć, co popsuć, jak zatrzymać nasz marsz do przodu. Nie ma jeszcze bezpiecznej szczepionki na grypę – Rząd precz, bo nie ma, czyli - nie dba o naród. Byłaby ta szczepionka – Rząd precz, bo szczepionka jest bez gwarancji, a więc - nie dba o naród…. Nie ma ustawy hazardowej – Tusk do dymisji, bo tracimy miliony, będzie ustawa – Tusk do dymisji , bo też tracimy miliony, itd., itp., itd. Przecież to nie ma nic wspólnego z prawdziwą opozycją, która powinna pomagać tam, gdzie może być lepiej społeczeństwu, mądrze wskazywać błędy władzy, pokazywać jak sami zrobiliby coś lepiej. Nie po to ich wybraliśmy żeby na wszystko wokół mówili – NIE BO NIE! Wybraliśmy ich żeby PRACOWALI TWÓRCZO DLA DOBRA SPOŁECZEŃSTWA! Są – w swoim mniemaniu – Opozycją Najlepszą, Najmądrzejszą, Najwierniejszą, Naj…, Naj…, Naj… w Polsce, w Europie, na Ziemi! A czemuż to Oni mają być tym numerem JEDEN? Czy my wszyscy jesteśmy JEDYNI? Jeśli Bóg stworzył ten świat otaczając go nieskończonym wszechświatem, to stworzył na pewno wiele takich jak nasza - ZIEM. Nie wierzę w sens tworzenia kosmosu bez granic, dla jednej malutkiej planety. Byłoby to straszne marnowanie czasu i przestrzeni ( to cytat ze świetnego filmu s.f. -CONTAKT). A co w takim razie może być TAM na tych innych Ziemiach? Jest kilka możliwości: Wszystko TAM dokładnie jest takie, jak i tutaj. Lustrzane. Przyroda, ludzie, politycy. Ale zapewne myślą i tworzą po swojemu. Inaczej. Oby tak było. No, bo czy Kaczyńscy, Ziobro, Kurski, mogą być tam tacy sami? To chyba, nie jest możliwe, nie miałoby sensu. Wszystko TAM inne, ludzie mądrzejsi i czasami wizytują nas w kosmicznych pojazdach, ale widzą nas tak jak my mrówki w mrowiskach… Czekają na naszą większą mądrość… Też są i myślą, że nie mogą TAM być sami i spokojnie czekają na nas… Czy nie lepiej tak pomyśleć w refleksyjne dni świąteczne? Kiedyś zbierając różne aforyzmy zapisałem takie zdanie: „Możesz mnie nienawidzić, nienawiść to wciąż jeszcze miłość…” Gdybyż to było mottem postępowania naszych polityków… Odpowiedz Link Zgłoś
gambiting PO nie jest idealne,ale PiS to jest samo dno! 17.11.09, 17:51 Niech PiS nie myśli że na błędach PO zbuduje sobie poparcie....chyba nikt w polsce nie ma ochoty oglądać już więcej tych czubków z wariatkowa. PO jest bardzo daleko do ideału,ale mając wybór miedzy nimi a PiSem wiem bez wątpienia że zagłosowałbym znowu na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1948 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 17:54 Ma sluszna racje,ze sie boi.PIS z Kaminskim i IPN-EM znowu zaczeliby klocic narod i powodowac ferment w Europie swoimi podlymi zagrywkami.Modlic sie do Boga,aby to juz nigdy nie nastapilo. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr Odczuwa lęk? To może kradł, nikt prawy nie musiał 17.11.09, 18:01 się bać, do mnie policja o 6 rano nie przychodziła. Kondrat okazał się małym człowiekiem nierozumiejącym otaczającej nas rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: Odczuwa lęk? To może kradł, nikt prawy nie mu 17.11.09, 18:03 To właśnie jest kwintesencja stalinizmu. Pewnie nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr stalinizm idioto 17.11.09, 18:09 to obrażanie wyborców innej partii, podburzanie społeczeństwa, tusk próbował zamachu stanu już po 100 dniach rządu pisu, chowanie starszym wyborcow dowodu aby wynik był dla tuska. Wstyd mi żyć w takiej Polsce jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: stalinizm idioto 17.11.09, 18:20 krakus24kr napisał: > to obrażanie wyborców innej partii, podburzanie społeczeństwa, tusk > próbował zamachu stanu już po 100 dniach rządu pisu, chowanie > starszym wyborcow dowodu aby wynik był dla tuska. Wstyd mi żyć w > takiej Polsce jak teraz. Po 100 dniach rzadow PiS-Samoobrona-LPR jaroslaw kaczynski w bardzo natarczywy sposob nawolywal do obalenia wlasnego rzadu i rozpisania nowych wyborow, czemu Tusk stanowczo sie sprzeciwil, idioto...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: idioto 17.11.09, 18:26 Tak własnie - idioto. Nie mylę się w swojej ocenie, bo jak nazwać człowieka, który używa głowy jedynie do noszenia beretu. Notorycznie obraża wyborców innej partii Jarosław Kaczyński, o jego bracie nawet wspominać nie bedę bo przyjmuję, że jest zmuszony wykonywać polecenia prezesa. Wystarczy wziaść pierwszy lepszy jego wywiad, czy wypowiedź na tapetę, co więcej nie tylko obraża wyborców, obraża zdrowy rozsądek. Tusk próbował zamachu stanu...?! Hmmmm... ciekawe w jaki sposób? Czy znany Ci jest jakiś przypadek schowania dowodu, osobie chcącej oddać głos na Twoich ulubieńców? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: idioto 17.11.09, 18:51 A kto wzywał do "obywatelskiego"nieposłuszeństwa?A kto w kampanii wyborczej lansował hasło"zabierz babci dowód"? Wygodnie nie pamiętać niewygodnych faktów..nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: idioto 17.11.09, 18:59 A kto wyprowadził Guzikiewicza i jego stoczniowców na ulicę? ...Hmmm? Jeszcze raz zapytam czy znany Ci jest udokumentowany przypadek zatrzymania dowodu babci? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idioto 17.11.09, 19:09 kosa44 napisał: > A kto wzywał do "obywatelskiego"nieposłuszeństwa? ale o czym ty, o abonamencie? większości nie trzeba było wmawiać ;) i tak nie płacą :)))) > wyborczej lansował hasło"zabierz babci dowód" z tego co pamiętam, to sms i Internet wypromowało to hasełko :) PO bym w to nie mieszał, no chyba że masz pierwszego sms'a, od kogoś z PO > Wygodnie nie pamiętać niewygodnych faktów..nieprawdaż? i kto to mówi, od pisairni do dzisiaj nie możemy (Polacy) się doczekać słowa przepraszamy :)))))) Temat bez zmian, bo ładnie do ciebie pasuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: stalinizm idioto 17.11.09, 19:07 Jako, że wyraźnie nie wiesz, o czym piszesz, więc nie mam o co się obrażać. Jesteś typowym ,bezrefleksyjnym, pozbawionym wiedzy jakiejkolwiek, wyborcą PiSiu, lub wręcz pisowcem we własnej osobie. Może dlatego bolszewicka ideologia narodowych socjalistów z PiS z taką łatwością przenika do twojej pustej makówki. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: stalinizm idioto 17.11.09, 19:13 no dobra, ale o co ci chodzi :)))))) Że stalinizm był (byłby - IV RP) OK? Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: stalinizm idioto 17.11.09, 19:18 Przeczytaj pierwszy post, to zrozumiesz. Lub nie, jeśli miałeś pałkę z historii. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: stalinizm idioto 17.11.09, 19:47 miałem piątkę ;) ale możesz się wysilić, i zrobić ctrl+C, a potem (jak już zredagujesz) ctrl+V i nie będę musiał szukać i się zastanawiać, czy ten post miałeś na myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jeżeli już musisz pisać swoje idiotyzmy, trudno, 17.11.09, 23:12 ale zmień nick, bo tak się podpisując, ubliżasz królewskiemu miastu Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Odczuwa lęk? To może kradł, nikt prawy nie mu 17.11.09, 18:22 krakus24kr napisał: > się bać, do mnie policja o 6 rano nie przychodziła. Kondrat okazał > się małym człowiekiem nierozumiejącym otaczającej nas rzeczywistości. Ci co kradna sa dzisiaj w szeregach PiS, lub z tych szeregow trafili juz do kryminalu, (PiSie ministerstwo sportu)...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:01 Panie Dera, czy jak panu tam, p.M.Kondrat w czasie peerelu był dorosłym człowiekiem, więc osobników z zamiarami autorytarnymi wyczuwa na milę! A pański Ukochany Przywódca, to wypisz wymaluj taki co najmniej "Fidelek", nie wspominając o wzorcach tegoż! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Do wladzy? Raczej pózniej potem wcale. 17.11.09, 18:06 Aby myslec o ewentualnym powrocie do wladzy trzeba bylo dbac o swoich czlonków,a nie tylko o tepych przydupasów.Co madrzejszy posel,lokalny polityk pozegnal juz to towarzystwo i oni chca wladzy.Z kim? Z Ziobrami,Gosiewskimi,Karskimi,Suskami,Wroblami? Wolne zarty.Najpierw niech pokaza jakis gabinet cieni,obawiam sie poteznej kompromitacji PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
emze-tka PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:07 Kto do głosu dopuszcza rasistę posła Górskiego.Wystarczy popatrzeć na tego człowieka co sobą prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:07 Panie p(o)śle Górski.To tak samo pewne jak to,że Obama przyjedzie do Polski na Pana zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie ma PO 17.11.09, 18:15 :) -- Ajaj, POlska to pienkna dzika kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 17.11.09, 18:25 gamon0 napisał: > :) > > -- > Ajaj, POlska to pienkna dzika kraj... > > > Ale obudziles sie i ciarki przelecialy ci po plecach, zimny pot oblal czolo, paniczny strach zawital spowrotem pod twoja strzeche, pomyslales wtedy - PiS mnie teraz nie chroni, a tak bardzo boje sie kryminalu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A nie zmoczyłeś pościeli? 17.11.09, 18:28 Tyle radości w ciągu jednej nocy mogło się skończyć drobnym wypadkiem, udało się uniknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A nie zmoczyłeś pościeli? 17.11.09, 18:34 tw_wielgus napisał: > Tyle radości w ciągu jednej nocy mogło się skończyć drobnym > wypadkiem, udało się uniknąć? On tego nie robi podczas snu, lecz, jak pisze po przebuszeniu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 17.11.09, 18:39 gamon0 napisał: > :) > > -- > Ajaj, POlska to pienkna dzika kraj... > > > no tak .... wyborca glosujący na pis bliżej orgazmu już się nie znajdzie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 17.11.09, 18:46 On nie glosuje.To gimnazjalista Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 17.11.09, 19:43 A dlaczego gimnazjalista nie może głosować? -- Ajaj, POlska to pienkna dzika kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 17.11.09, 19:51 Powinenes wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 17.11.09, 21:02 gamon0 napisał: > A dlaczego gimnazjalista nie może głosować? > > -- > Ajaj, POlska to pienkna dzika kraj... > > Jezeli jestes gimnazjalista w wieku dwudzistukilku lat, to masz prawo tego nie roziec, ale prawda jest taka, ze za wyjatkiem kilku przypadkow w PiS, takich gimnazjalistow w Polsce nie ma...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie m 17.11.09, 18:46 Nie zgodzę się z Szanownym przedmówcą. Otóż wystarczy obejrzeć któryś z kongresów tej partii aby dojść do wniosku, że publiczność jest bliska spełnienia, szczególnie po oratorskim popisie pewnej niewyrośniętej kopii Biedronia. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 konrad bedzie wieczy a ty pisuarze tylko na jedna 17.11.09, 18:13 kadencje i to musisz sobie wbic to tej glowki z mutowanymi zwojami mozgwoymi nastawionymi na radyjko .. Odpowiedz Link Zgłoś
wivaldibb PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:17 Też mam obawy przed takimi bezczelnymi cynicznymi typami jak liderzy PiS. Jak można było stworzyć koalicję z Leperkiem i Giertyszkiem? Bo Ci są jeszcze o rząd wielkości gorsi. Są to ludzie pozbawieni wszelkich skrupułów i mam nadzieję że nie wystarczy Rodziny Radia Maryja aby pokonać resztę. A ogólnie cała ta polityczka kojarzy mi się jedynie z chlewnią. Mam odruchy wymiotne, co za dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:47 wivaldibb napisał: > Też mam obawy przed takimi bezczelnymi cynicznymi typami jak liderzy PiS. Jak > można było stworzyć koalicję z Leperkiem i Giertyszkiem? ---------------------------------- z Lepperkiem to nawet komuch Miller nie chciał koalicji,chociaż na koniec jednak w pęty do niego poszedł. Radzę pisiorki szefa wysłać do Lepperka, może da mu jakąś robote w oborze.... Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:24 Hmm, faktycznie odetchnęliśmy 2 lata temu, ale teraz sam nie wiem co gorsze - PiS, czy PO, bo po tych 2 latach rządzący dali się poznać jako pozerzy i totalni nieudacznicy... Pytanie teraz co jest lepsze? Oszołomy, czy cwaniacy? Wybór jak między dżumą, a cholerą. Widać część osób dalej sądzi iż "inteligentem" zostaje się głosując na jedną tylko partię. A poza tym aktor jest aktorem, niech w takim razie gra, bo w tym jest naprawdę dobry, a za politykę lepiej niech się nie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:27 blanc napisał: > Hmm, faktycznie odetchnęliśmy 2 lata temu, ale teraz sam nie wiem co gorsze - > PiS, czy PO, bo po tych 2 latach rządzący dali się poznać jako pozerzy i totaln > i > nieudacznicy... > Pytanie teraz co jest lepsze? Oszołomy, czy cwaniacy? > Wybór jak między dżumą, a cholerą. > > Widać część osób dalej sądzi iż "inteligentem" zostaje się głosując na jedną > tylko partię. > > A poza tym aktor jest aktorem, niech w takim razie gra, bo w tym jest naprawdę > dobry, a za politykę lepiej niech się nie bierze. Postaraj sie w logiczny sposob rozwinac swoja plete, chyba stac cie na to...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:30 Ależ masz przeceiż znacznie szerszy wybór. Andrzej Lepper z utęsknieniem oczekuje na Twój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:37 tw_wielgus napisał: > Ależ masz przeceiż znacznie szerszy wybór. > Andrzej Lepper z utęsknieniem oczekuje na Twój głos. Eee tam lepper, takiego glosu udzielaja eselduchy od koalicji z PiSem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
langwer2 Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:58 kralik111 napisał: > tw_wielgus napisał: > > > Ależ masz przeceiż znacznie szerszy wybór. > > Andrzej Lepper z utęsknieniem oczekuje na Twój głos. > > Eee tam lepper, takiego glosu udzielaja eselduchy od koalicji z > PiSem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD O,Witam kupę psa leżącą na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 21:03 langwer2 napisał: > kralik111 napisał: > > > tw_wielgus napisał: > > > > > Ależ masz przeceiż znacznie szerszy wybór. > > > Andrzej Lepper z utęsknieniem oczekuje na Twój głos. > > > > Eee tam lepper, takiego glosu udzielaja eselduchy od koalicji z > > PiSem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD > O,Witam kupę psa leżącą na ulicy. Wetknij a ta kupe flage Polski i otrzymasz koalicje PiS-SLD...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
stiven55 wydawało by się że pis to normalna partia? 17.11.09, 18:35 a to zlepek oszołomów, cynicznych ludzi,trzymanych na krótkiej smyczy przez maciupetkiego muśliciela wizjonera? ochyda!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Otóż nie... 17.11.09, 18:42 Tak mogło się wydawać jeszcze parę lat temu ale po tym, jak Kaczyński zrobił z wieprza marszałka sejmu można powiedzieć, że przebili samego cesarza Kaligulę. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Otóż nie... 17.11.09, 18:56 Hi, Kogo masz na myśli pisząc wieprz, bo tak po prawdzie to tam w tym PiSie są same knury, lub lochy, do wyboru i koloru... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Otóż nie... 17.11.09, 19:16 Hej, A tego, który odchodząć w niesławie rzucił klątwę "świńskiej grypy". Odpowiedz Link Zgłoś
qazokm PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:45 Jeśli Pan aktor Kondrat bardzo pozytywnie ocenia obecny rząd, to świadczy to o jego rozumieniu rzeczywistości. I jakie w ogóle ma znaczenie jego opinia o czymkolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:51 qazokm napisał: > Jeśli Pan aktor Kondrat bardzo pozytywnie ocenia obecny rząd, to świadczy to o > jego rozumieniu rzeczywistości. I jakie w ogóle ma znaczenie jego opinia o > czymkolwiek? -------------------- Czytaj ze zrozumieniem: Kondrat nie mówi że ten rząd jest dobry, ale mówi że Kaczyński był bardzo zły...... i nie chce go oglądać nigdy przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Wlasnie tylko dorosli boja sie PiS-u, 17.11.09, 18:47 bo dzieci nie maja pojecia o tym,co mogloby ich czekac z rak PiS-owcow. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Ja się PiS nie boję, ale boję się że wróci 17.11.09, 19:25 do władzy i zepsuje Polskę moim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
persephonix PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:48 PiSowi nie wsmak ze Kondrat wypowiada sie glosno, bo jest raczej dorze kojarzoną trwarzą i lubianą co moze byc opiniotwórcze. Co do powrotu PiSu - wróci PiS -> spadnie bezrobocie--> miliony uciekną znowu za granicę, bede jedna z pierwszych :) ale najpierw zmobilizuje wszystkich przeciwników PiSu ze swojego otocznia zeby ruszyli tyłki na wybory bo inaczej wracamy do sredniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
andread61 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:48 zgadzam się z wypowiedzią p. Kondrata bo są wirtualne potknięcia jak taż przeoczenia poprzednich ustaw -ale jak Pis to państwo policyjne , cały naród Polski podejrzany o korupcję p. ziobro w nieodległym czasie dostanie odznaczenie od rowerzystów - p. kamiński też się załapie ale od telekomunikacji aktywnej - wy się boicie bo zlikwidowano pegieery Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:50 PIS juz nigdy nie wroci do koryta. Bolszewikow nikt i nigdy nie wybiera powtornie. Odpowiedz Link Zgłoś