Dodaj do ulubionych

Operator komórek straszył klientów konkursem

• april7v Re: Operator komórek straszył klientów konkursem 28.11.19, 17:30
      Nie wiem już, do kogo mam napisać w sprawie podłączenia Internetu w mieszkaniu w Warszawie ( adres potwierdzony przez orange- sami dzwonili i zachęcali!!) NIEUDACZNICY ORANGE!!!!

Została mi przedstawiona oferta telefon + Internet za 60 zł przez przedstawiciela ORANGE pana Macieja Dąbrowa. Jak najbardziej zaakceptowałam warunki oferty bądź co bądź atrakcyjnej. Jednakże przybyły technik stwierdził, że nie jest w stanie podłączyć Internetu, gdyż kabel jest w skrzynce innego operatora (UPC, od którego miałam Internet). Pan Maciej dzwonił do mnie kilka razy dziennie oraz rozmawiał również z mężem, że należy uwolnić kabel ze skrzynki UPC i wtedy technik podłączy nam Internet do mieszkania. Stanęliśmy„na rzęsach” i UPC odłączyło wcześniej kabel ze swojej skrzynki pozbawiając mnie, (co już wiedziałam o tym) Internetu. W tym samym dniu przybył do nas inny technik z Orange i… stwierdził, że on nie podłączy Internetu, bo nie ma przewodu (światłowodu) na piętrze w skrzynce Orange. Doprowadzenie sieci Orange występuje tylko do skrzynki w garażu podziemnym. Natomiast brak jest sieci w pionach na poszczególne piętra. Od ostatniej wizyty technika kontakt z panem Dąbrową się urwał. Miał oddzwonić i powiedzieć, co i jak dalej z tą sprawą. Codziennie dzwonię na infolinię z prośbą o kontakt z kimś, kto jest władny udzielić nam informacji, co dalej z naszą sprawą. Ja pracuję w domu z wykorzystaniem Internetu i taka przerwa źle się odbija na moich finansach. Zapewnienia pana Dąbrowy, że podłączenie nastąpi błyskawicznie spełzły na niczym.
      Co za CHAMSTWO!!!nawet nie potrafią zadzwonić i załatwić sprawę jak dorośli ludzie.TA FIRMA TO JEDNO WIELKIE G.........bez ambicji i bez szacunku dla klienta!!!!!
      Proszę o wskazanie mi osoby, z którą mogłabym porozmawiać o konkretach podłączenia światłowodu w mieszkaniu lub do tego czasu (na takich samych warunkach) wydzierżawienie modemu mobilnego, abym nie ponosiła dodatkowych strat związanych z brakiem Internetu.
      Takie współpracy i ŻENADY jeszcze z żadną firma nie przeżyłam -SPRZEDAJĄ COŚ CZEGO NIE MAJĄ!!!!
      Przestrzegam wszystkich przed ORANGE!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka