Dodaj do ulubionych

Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łamał ...

19.11.09, 17:46
Przyjdzie kolejny , jeszcze bardziej skuteczny i wyrafinowany propagandysta :)
Obserwuj wątek
    • pentagon8 Odstepował od linii Partii... 19.11.09, 17:53
      Adzis w Rosji''Linia Partii'' to sposoby widzenia świata przez
      KaGieBistycznego zbrodniarza...

Kontakty z wolnymi mediami oraz rażące pomyłki jak brak
      wystarczajacej indoktrynacji ideologicznej rażą. Dyktatura rządzi
      sięswoimi prawami. Na kolejnego ''doradcę''proponuje byłego
      rzecznika KPZR!
    • przyjacielameryki Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łamał ... 19.11.09, 18:04
      Nie ma co liczyć na jakiekolwiek zmiany w propagandzie rosyjskiej. Przecież to
      główne narzędzie ichniej polityki a największym dla nich zagrożeniem jest
      najmniejszy nawet przejaw wolności i niezależności właśnie mediów bo ta
      wolność oznaczałaby koniec obecnych rządów.
      • igor_53 Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:28
        przyjaciel ty amerykanski,zwracam sie do ciebie.Nie wiem czy pamjetasz jedna z
        naszych dyskusji,w ktorej mowilem cie,ze nie trzeba pogoniac Rosjan,ze zmiany
        tam powinny odbywac sie bardzo malymi kroczkami,ze te zmiany powinny odbywac sie
        w sposob ewolucyjny,czyli naturalny-odchodza jedni ludzi,moze nawet do Pana Boga
        ze starosci,a na ich miejsce przyjda nowi.Moze ,powoli,to zaczyna spewniac sie.
        Nie zapominaj,kolejna rewolucja w Rosji,moze odbic sie czkawka wszystkim.
        Uwaga!!!Webbrygada debilow w natarciu.Sklad
        brygady:asmall-przywodca,komarowo-wsciekly kundel,abchaod -starszy emigrant na
        socjalu w RFN.
        • przyjacielameryki Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:42
          igor_53 napisał:

> przyjaciel ty amerykanski,zwracam sie do ciebie.Nie wiem czy pamjetasz jedna z
          > naszych dyskusji,w ktorej mowilem cie,ze nie trzeba pogoniac Rosjan,ze zmiany
          > tam powinny odbywac sie bardzo malymi kroczkami,ze te zmiany powinny odbywac si
          > e
          > w sposob ewolucyjny,czyli naturalny-odchodza jedni ludzi,moze nawet do Pana Bog
          > a
          > ze starosci,a na ich miejsce przyjda nowi.Moze ,powoli,to zaczyna spewniac sie.
          > Nie zapominaj,kolejna rewolucja w Rosji,moze odbic sie czkawka wszystkim.
          > Uwaga!!!Webbrygada debilow w natarciu.Sklad
          > brygady:asmall-przywodca,komarowo-wsciekly kundel,abchaod -starszy emigrant na
          > socjalu w RFN.

Nie masz racji Igor, niestety! Te zmiany jak każde inne wymagają zdecydowanych
          ruchów(nie koniecznie krwawych). Tak jest z każdymi reformami(u nas terapia
          szokowa Balcerowicza), inaczej wszystko rozmywa sie i wraca do stanu pierwotnego.
          • igor_53 Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 20:19
            przyjaciel,masz takie zdanie,ja to szanuje.Ale ja mam inne i bede trzymac sie
            swojego,a dla czego - moge odpowiedziec krotko.ostre zmiane w Rosji juz byli,do
            czego narod rosyjski i nie tylko, to doprowadzilo - wiemu wszysci.A terapija
            szokowa Balcerowicza nie ma nic do tego tematu,w Rosji rowniez to bylo.To byla
            sprawa wylacznie gospodarcza,a z systemem komunistycznym w Polsce walcza po
            dzien dzisiejszy.Wiesz kto walczy ?
    • abhaod Miedwiediew podoba mi się coraz bardziej, zaczyna 19.11.09, 18:43
      robić porządek w tym kacapskim chlewie, ale chyba będzie krótko żył...
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1568050,2,18,niejaki-Fiutin.html
      • abhaod Re: Miedwiediew podoba mi się coraz bardziej, zac 19.11.09, 18:54
        "Prezydent otwarcie przyznawał, że gospodarka kraju jest archaiczna,
        konkurencyjność produkcji bardzo niska, a udział państwa w gospodarce zbyt
        wysoki. Poza tą subtelną krytyką polityki energetycznej Putina ważną kwestią był
        właśnie wspomniany udział państwa w gospodarce. Za czasów Putina
        przedsiębiorstwa państwowe były hołubione i stawiane na piedestale. Teraz ma się
        to zmienić, prezydent zapowiedział likwidację lub prywatyzację części majątku
        państwowego, który nie przynosi zysków i nie jest perspektywiczny. Przy okazji
        dostało się także elitom, które oskarżono o zadowolenie z obecnego zacofanego
        ustroju gospodarczego. Trzeci zarzut stawiany pośrednio obecnemu premierowi to
        sposób prowadzenia polityki zagranicznej. Miedwiediew zaznaczył, że nie ma ona
        być chaotyczna i podyktowana nostalgicznymi uprzedzeniami. Zamiast tego rosyjska
        polityka ma być pokojowa i opierać się na pragmatycznych celach. Jasno wynika z
        tego, że zdaniem prezydenta do tej pory polityka Rosji taka nie była."
        http://www.mojeopinie.pl/oredzie_miedwiediewa_walka_o_wladze,3,1258313158

pożyjemy, zobaczymy :)
    • komarowo Kto tego limanowca Lesina 19.11.09, 18:57
      wpuścił na łubiankę?

Czyżby antyrosyjski prowokator putler?
    • lubat Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łamał ... 19.11.09, 19:10
      W przeciwieństwie do wyżej piszących ekspertów i znawców Rosji, ja
      nie mam pojęcia, któż to taki ten Lesin, a powszechna praktyka
      żurnalii, cytująca "anonimowych" rozmówców, oznacza po prostu, że
      wiadomość została wyssana z palca. Nie chodzi tu o sam fakt
      zwolnienia(się) człowieka z roboty, ale o całą otoczkę.
      • abhaod Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:16
        taaaa lubacik, wszyscy kłamią...pogoni was Miedwiediew w tripizdy
        • igor_53 Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:31
          andrzejku,a jak to jest-"pogonic w tripizdy"?
          • abhaod Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:40
            to ty, ty i twoje trzy żonki
            • igor_53 Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:45
              andrzejku,dziekuje za informacje.Widze ,ze znasz sie natematie,masz u mnie awans.
              • abhaod Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:49
                możesz mi w podzięce wylizać odbyt
                • meerkat1 Web-brygadzista z NASZI 19.11.09, 20:01
                  nie wie kto kto jest Lesin.

Wierze mu, bo na odprawie porannej nic mu o nim nie powiedziano,
                  podobnie jak paru innym trollom ze SWiRa.
                • igor_53 Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 20:03
                  abhaod napisał:

> możesz mi w podzięce wylizać odbyt <. andrzejku,ja nie z waszej paczki,mam
                  inna orientacje seksualna,ty stary zbereznik.
                  • abhaod Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 20:09
                    ty stary kałojad, lubisz tą robotę, zaoszczędzę na papierze toaletowym
                    • igor_53 Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 20:24
                      andrzejku,wiem ze to dla ciebie trudno,ale sproboj na spokojnie przeczytac to co
                      ja pisze do przyjacielameryki i sprobuj,nie ze mna,ja tego nie potrzebuje od
                      ciebie,ale z innymi dyskutowac w podobny sposob,jak to robi
                      przyjacielameryki.Nie bede wiecej c ciebie szydzic i odpowiadac na twoi
                      posty,nie jestem psychoanalitykiem i to nie moj problem.Ale sygnaturke
                      ,narazie,zachowam w stanie nienaruszonym.
                      • meerkat1 Re: Miedwiediew zwolnił 19.11.09, 20:27
                        Rossija toże zwalnia.

A Kitajcy ruki zacierajut! :-)
                        • eva15 OECD mówi, że Rosja przyspiesza. Zachód kłamie? 19.11.09, 20:38
                          meerkat1 napisał:

> Rossija toże zwalnia.
                          > A Kitajcy ruki zacierajut! :-)

A OECD mówi, że Rosja przyspiesza. Zachód jak zwykle kłamie? Zbereźniki jedne:

"Co tam marne 2,5 % w 2010 r. i 3,1% w 2012 r. wzrostu PKB dla Polski. Dla
                          Rosji wróżki z OECD przewidują 4,9 % w 2010 r. i 4,2 % rok później.

Polski deficyt budżetowy to 7,8 proc. w 2010 r. a rosyjski ma spaść do 3%."

https://forum.gazeta.pl/forum/w,30,103209175,103226493,Wrozki_z_OECD_widza_dla_Rosji_duzo_wiekszy_wzrost.html

forum.gazeta.pl/forum/w,30,103209175,103226493,Wrozki_z_OECD_widza_dla_Rosji_duzo_wiekszy_wzrost.html
                          • igor_53 Re: OECD mówi, że Rosja przyspiesza. Zachód kłami 19.11.09, 20:42
                            Ewa ,nie uprawiaj propagande sukcesu. Meerkat ma dane ze zrodla pewnego-jemu to
                            abchaod powiedzial.
                            • eva15 Re: OECD mówi, że Rosja przyspiesza. Zachód kłami 19.11.09, 20:46
                              A no to zgoda. Odchod (spytaj żony co to po polsku odchody) ma napewno swoje
                              własne liczydło i wyliczył inaczej. Bo i mądry jest inaczej.
                              • abhaod Re: OECD mówi, że Rosja przyspiesza. Zachód kłami 19.11.09, 20:49
                                co tam kokoto znowu bredzisz, pusiek nie utoczył mleczka ?
                          • pentagon8 RoSSja upada! Fakt potwerdzony przez Kurinsaida! 19.11.09, 23:40
                            Próżne i przedwczesne ''wyselekcjonowane''informacje niestety na
                            niewiele sie zdadzą effcia.
                            Towarzysz Kurinsaid, ''sekretarz ds.finansów'' w ''Rzeszy Kagiebisty
                            potwierdził tendencje spadkowe.
                            Jak na razie zanotowano 10.9% spadku PKB a na początku 2010
                            przepowiada się nawet do 12%. :):):) Wiadomo, rezerwy zgromadzone na
                            boomie olejowym zaczynają się konczyć, a rosja odponad roku prowadzi
                            polityke ''laszenia'' się do zachodu by wejść do WTO ( co
                            uratowałoby upadajaca gospodarkę).

Might Fail

“The planned fiscal relaxation might fail to stimulate private
                            consumption in the face of significant uncertainty about future
                            income,” the International Monetary Fund said in a report published
                            on Aug. 7. “Absent a more determined policy intervention, there is a
                            risk that banks will continue to struggle to adjust balance sheets,
                            stifling credit expansion and impeding a recovery.”

Russia’s economy will need between four years and five years to
                            match last year’s pace of growth, Finance Minister Alexei Kudrinsaid
                            yesterday. GDP in 2008 grew at the slowest pace since 2002,
                            expanding 5.6 percent compared with 8.1 percent a year earlier. The
                            IMF forecasts a 6.5 percent economic contraction for Russia this
                            year, followed by growth of 1.5 percent in 2010.

The central bank’s five interest-rate cuts since April 24 have
                            failed to spur lending as banks hold back on concern borrowers can’t
                            repay loans. Lending to consumers dropped 1.1 percent in June for
                            the fifth consecutive monthly decline and banks shrank their
                            corporate loan books by 1.2 percent, according to central bank data.
                      • abhaod Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 20:30
                        sygnaturkę zgłosiłem do kasacji, twoje komentarze i uprzejmości nadają się do
                        kacapskiego burdelu
                        • igor_53 Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 20:39
                          andrzejku,coz ,a za komune nie byles tajnym agentem UB? bo tak slyszalem ,pisac
                          donosy tam lubili.
                          • abhaod Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 20:46
                            naturalnie, że byłem agentem, nawet dwoma, ale kacapskich mend nadal nie lubię i
                            z przyjemnością zgłaszam je do kasacji :)
      • igor_53 Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:39
        lubat,Lesin to dosc kolorytna figura na scenie politycznej Rosji.Jak masz chec
        ,to tu mozesz conieco dowiedziec sie o nim.
        www.compromat.ru/page_9678.htm
        Co jest dziwne,to czlowiek Jelcyna,a tyle czasu przetrwal.
        • abhaod Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:45
          igorek, kacapska mendo
        • abhaod Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:47
          igor_53 napisał:Uwaga!!!Webbrygada debilow w natarciu.Sklad
          brygady:asmall-przywodca,komarowo-wsciekly kundel,abchaod -starszy emigrant na
          socjalu w RFN.

igorek, kacapska mendo na londyńskim bruku, znowu uciekłeś od żonki i sączysz
          swoje jady przy kompie
        • komarowo Re: Miedwiediew zwolnił doradcę ds. mediów. "Łama 19.11.09, 19:52
          igor_53 napisał:

>Lesin to dosc kolorytna figura

Piękna polszczyzna, po 20 latach 'małżeństwa z Polką'
        • gollum.z.kremla Re: tyle czasu przetrwal 19.11.09, 20:15
          Komunikat wydaje się dość prosty: dla mojego poprzednika (przez dwie kadencje!) ten koleś był "cacy" - dla mnie jest "be" ;-)
      • gollum.z.kremla Re: ja nie mam pojęcia 19.11.09, 20:11
        Wybijaj to w tytule każdego swojego posta - uprości to wiele spraw ;->
    • komarowo Szkoooooda 19.11.09, 19:53
      taki był putlerowsko-łubiankowski...
      • pentagon8 Znajdą innego Goebbelsa. 19.11.09, 23:44
        W Pederacji nie brakuje fanów Kagiebisty zbrodniarza i jego kłamstw!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka