pit-zeolit Szczygło ty idioto !! 21.11.09, 13:27 Wiedziałem że jesteś kretyn ale żeby aż taki......... Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Gdyby Szczygło miał trochę racji... 21.11.09, 13:29 ... to wygrałby ten agent z Białegostoku, co obiecywał, że już nic nie będzie. On dopiero był autentyczny! Na szczęście Szczygło zawsze się myli. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 "L.Kaczynski wygra wybory bo jest autentyczny". 21.11.09, 13:40 Skad autentyczny,przeciez jest duplikatem Jaroslawa. Odpowiedz Link Zgłoś
gozal Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 13:53 idę o zakład - nawet o moje mieszkanie - że malutki człowieczek - ciałem i duszą malutki - już nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
smsy1 Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 14:02 Panie Szczygło, w myśl zasady podlizywania się mówi Pan w superlatywach o własnym szefie. A inteligentni ludzie widzą jak jest. Niestety jest Pan tak samo autentyczny jak Pan Prezydent:( Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Dawno tak się nie ubawiłem....... 21.11.09, 14:24 Jak będzie kandydował p.Cimoszewicz to kaczyński nawet nie wejdzie do 2 tury..... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 autentyczny to on jest kretyn - szczyglo - wazelin 21.11.09, 14:57 wazelina ci sie konczy, ale ku...kiego ni pobijeasz w jedo dupolizusowstwie ani bielana i jego belkotu i geniuszu kaczynskim Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 15:00 Srają muchy, będzie wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Szczygło 21.11.09, 15:10 Szczygłuś, przekwalifikuj się na zaklinacza węży. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Z tą autentycznością Lecha Kaczyńskiego ... 21.11.09, 15:49 Z tą autentycznością Lecha Kaczyńskiego p. Szczygło ma o tyle rację, że na horyzoncie nie widać innego kandydata na urząd Prezydenta RP z takim parciem, jak on właśnie! Chciejstwo niezrozumiałe i porażające, strach pomyśleć, co p. Lech zrobi, jak przegra? Nie lepiej podchodzić do tego z dystansem, tak jak by chodziło o innego człowieka, a w razie przegranej powiedzieć: "Nic takiego się nie stało, mam swój zawód, do którego z przyjemnością powrócę!" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 16:12 Panie Szczygło , najwyższy czas wytrzeżwieć i wreszcie przejżeć na oczy!! Dosyć tych małpek:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Re: Ryża szwabska kreatura skończy n a taczce ! 21.11.09, 16:16 pw2221 napisał: > ... tak będzie ! No cóż, jaki intelekt, taki wpis :( czyżby zwolennicy PIS-u nie potrafili innaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
13v Dwa chamidła 21.11.09, 16:47 Szczygło i Stasiak czują się upoważnieni do plucia na szefa demokratycznie wybranego rządu. Bez aprobaty prezydenta byłoby to niemożliwe nawet w Polsce. Za działanie na szkodę kraju powinni natychmiast zniknąć z życia publicznego, razem ze swoim mocodawcą niegodnym sprawowanej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
edza4 Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 21:29 Najlepszy minister obrony narodowej znowu zabrał głos ,ciekawe kto dał polecenie aport "daj głos". Odpowiedz Link Zgłoś
edza4 Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 22:03 Szczygło już w pory wali bo wie że za rok będzie szukał pracy, a to szybko przeleci, najgorsze jednak go nurtuje kto przygarnie takiego nieudacznika.Gdyby mnie po głowie chodziły takie farmazony i nie mówił tylko plótł tobym też się martwił Odpowiedz Link Zgłoś
esbek_ze_szkla_kontaktowego Herrr_Tuske_To_Pająk_Krzyżak__:)))))))))))))))))) 21.11.09, 23:38 Wstyd mi przed Europą i całym światem, że Polska ma za premiera obrzydliwego pająka zagryzajacego konkurencję do tego mafijnego łgarza i śmierdzącego lenia, który uratował Ubekistan od lustracji a teraz babra się w podstępne wygryzanie konkurencji, opluwanie opozycji, mafijne malwersacje i łamanie polskiego prawa ! ................................................................. Donek Ząb - Zupa - Dąb :) to korytowy, leniwy, niekompetentny chamek o podejrzanych folksdojczowskich korzeniach i poglądach, wybawiciel Ubekistanu od lustracji i pachołek oligarchów jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej pachołka zagranicy rozwalającego Państwo Polskie na wszystkich frontach! - politycznym, ekonomicznym i militarnym ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. --------------------------------- DLA DONKA EURO-FOLXDOJCZA , NORMALNOŚĆ TO PEWNIE DZIADKOWY BANDYCKI WERMAHT I NIEMIECKIE ZBRODNICZE OBOZY KONCENTRACYJNE Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Re: Herrr_Tuske_To_Pająk_Krzyżak__:)))))))))))))) 22.11.09, 10:55 KOLEŚ JESTEŚ ŻENUJĄCY , PSEUDOPATROTYCZNYM JADEM CI Z PYSKA KAPIE, PODNIEŚ BERECIK BO MÓŻDŻEK UCISKA, FUJ :( Odpowiedz Link Zgłoś