rinc00n 30.11.09, 15:30 ile jeszcze w Polsce bedzie tak upośledzone prawo? Nawet w rosji można mieć krzaka w domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s0ber Plantacja konopi indyjskich na terenie wiejskie... 30.11.09, 16:42 Koka - OK... to jest gruba sprawa, choć i w jej przypadku prohibicja nic nie daje. Myślę, że każdy rozsądny człowiek wie, że lepiej byłoby dla wszystkich (prócz przestępców - rzecz jasna), aby to państwo sprawowało kontrolę nad narkotykami. Przeto nie jestem w stanie pojąć, dlaczego robi się zupełnie odwrotnie, tak jakby rządzącym także zależało na tym, by pewne substancje były nielegalne. A sytuacja z marihuaną to już w ogóle jest kuriozalna, bo przecież jest ona mniej inwazyjna od alkoholu i tytoniu, w przeciwieństwie do tych dwóch legalnych narkotyków, nie uzależnia fizycznie. Poza tym ta plantacja to jedna z tysięcy, ten wątpliwy sukces policji tak naprawdę nic nie znaczy. Może mieć jedynie wymiar propagandowy i utwierdzać osoby nieświadome i pozbawione wiedzy nt. marihuany w tym, że jest to coś niezwykle groźnego, z czym należy walczyć. Jak dla mnie... to kompletny nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
wildwolf Sick 30.11.09, 20:55 Chore prawo, chory kraj. Proponuję zdelegalizować wszystko,łącznie z coca-colą, proszkiem do pieczenia i herbatą. Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Sick 01.12.09, 11:18 I noże! Koniecznie noże. Przecież można tym zabić albo co najmniej się pokaleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sssnakeee Plantacja konopi indyjskich na terenie wiejskie... 02.12.09, 14:23 Sadzić, palić, zalegalizować! P.S.: film The Union na Google Video Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz_1 Plantacja konopi indyjskich na terenie wiejskie... 06.12.09, 19:08 Trochę tych krzaczorków było - ale to w sali gimnastycznej.One miały dotleniać dzieci - po co tyle krzyku.900 szt. trudnoe było zauważyć ! Odpowiedz Link Zgłoś