psychiatranarodowy Socjopatka 02.12.09, 03:01 Skąd tyle ideologii i poprawności politycznej w tych postach? Owszem, życie niekiedy zmusza ludzi, zwłaszcza w kraju bez karty praw podstawowych, do desperacji, ale przypadek tej kobiety jest inny. Przecież nie była ofiarą losu z post-pgrowskiego osiedla. Miała zawód. W tym zawodzie można zarobić na jako takie życie. W końcu większość pielęgniarek nie pracuje na drugim etacie w burdelu, tylko w szpitalu, ośrodku zdrowia itp. Miała też wiele szans na wyjście z procederu - ci opiekuni, których okradała i uciekała - z dzieckiem - do alfonsów. Potrafiła kochać złodzieja i przestępcę, ale nie kogoś kto okazał jej serce. Kobieta ta jest patologicznym kłamcą, oszustką, k...rwą w każdym sensie słowa. Nie znaczy to, że wolno ją oblać kwasem, ale litować się też nie ma nad kim. Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum . 02.12.09, 06:07 > litować się też nie ma nad kim Nad tobą zaś koniecznie należy... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Socjopatka 02.12.09, 20:22 Oczywiście. Bo to w końcu nie człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Zemsta "Włoszki" 02.12.09, 09:27 Skąd ona wytrzasnęła takiego faceta? Ja też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Zemsta "Włoszki" 02.12.09, 13:50 Ktoś się rodzi księdzem, ktoś kur^^ą, a ktoś inny złodziejem... czasami ma to dobre strony, bo się można poznać.... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zemsta "Włoszki" 02.12.09, 22:11 Nikt się nikim nie rodzi. Zdecydowana większość prostytutek pochodzi z tzw. złych domów i więcej niż połowa była (przed karierą w "branży") molestowana seksualnie. To oczywiście dla Ciebie tylko zbieg okoliczności... Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 08:19 wiesz... te złe domy, molestowanie seksualne... to trochę takie dorabianie ideologi, lub próba wytłumaczenia przed całym światem postępowania tych kobiet. znam dziewczyny które pochodzą z dobrych domów i zarabiają na ulicy. a niektóre dają bez pieniędzy. bo to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 10:02 tato69 napisał: > a niektóre dają bez pieniędzy. bo to lubią. Też znam takich chłopaków, co dają bez pieniędzy, bo to lubią. Ale dziwne, wiesz - ich nie nazywają "męskimi dziwkami", ich nazywają "maczo". Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 10:33 no cóż... od zarania wieków facet to zdobywca niewieścich serc i nie tylko a kobieta powinna skromną być i wierną... dzisiaj jest inaczej, ale taki stereotyp jeszcze długo będzie obowiązywał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 12:01 tato69 napisał: > no cóż... od zarania wieków facet to zdobywca niewieścich serc i nie tylko a kobieta powinna skromną być i wierną... dzisiaj jest inaczej, ale taki stereotyp jeszcze długo będzie obowiązywał :)) Nie wiem, po co te głupawe uśmieszki. Zapytałam poważnie o poważną sprawę, a ty uciekasz w jakieś banały, bo nie umiesz sensownie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 12:26 czy wersja bez uśmieszków byłaby dla ciebie bardziej poważna?? dobrze wiesz jak jest i ja to wiem, więc czego oczekujesz ode mnie?? że amerykę w puszce odkryje?? zasada jest prosta jak świat. jak suka nie da to pies nie weźmie. nie obrażając psa rodzaju żeńskiego. zgodzisz się ze mną?? i nie ma znaczenia czy za pieniądze czy za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 13:41 tato69 napisał: > zasada jest prosta jak świat. jak suka nie da to pies nie weźmie. Bez komentarza. > zgodzisz się ze mną?? Nie, nie zgodzę się. Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 14:01 masz prawo się nie zgadzać... możesz też to ubrać w ładniejsze słowa ale znaczenie pozostanie takie samo. tylko dlaczego nie ma żadnych argumentów... hmm a może "nie.. bo nie" z braku lepszych pomysłów?? Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 13:49 tato69 napisał: > zasada jest prosta jak świat. jak suka nie da to pies nie weźmie. nie obrażając psa rodzaju żeńskiego. Raczej jak pies nie da, to suka nie weźmie, nie obrażając psa rodzaju żeńskiego - proste. No, chyba że kobitki to zwyrodniałe gwałcicielki som. Zresztą sam to powiedziałeś - tato69 napisał: > gdyby nie było popytu nie byłoby podaży.. normalna rzecz > zgodzisz się ze mną?? i nie ma znaczenia czy za pieniądze czy za darmo. Czyli jednak, że każda kobieta to k? Czy raczej nie wiesz co to prostytucja? Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 14:08 hmmm... wybacz nie nadążam za twoim tokiem myślenia... pies?? daje?? nie daje?? suka bierze?? nie bierze?? som czy są?? popyt i podaż dotyczyła prostytutek. nie twierdzę że każda kobieta to k... tylko że nawet jak ty nie masz ochoty na sex to nawet twój mąż/facet/kochanek nie jest w stanie tego zmienić prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 15:17 tato69 napisał: > hmmm... wybacz nie nadążam za twoim tokiem myślenia... pies?? daje?? nie daje?? > suka bierze?? nie bierze?? som czy są?? Na to to ja już nic nie poradzę. Som to są, wiesz taka gupkowato 'gwaro'. Trocha dystansa;) No jak nie kumasz? To jak chłop nie chce, to baba weźmie?? No co Ty:) > popyt i podaż dotyczyła prostytutek. > nie twierdzę że każda kobieta to k... tylko że nawet jak ty nie masz ochoty na sex to nawet twój mąż/facet/kochanek nie jest w stanie tego zmienić prawda?? Aha, a z facetami jest inaczej? O-o. Popyt na prostytutki - ze strony kogo? czego? - klientów. Nie jesteś specjalnie konsekwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 04.12.09, 07:15 Szukanie dziury w całym... bez sensu taka dyskusja. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 10:06 tato69 napisał: > wiesz... te złe domy, molestowanie seksualne... to trochę takie dorabianie ideologi, lub próba wytłumaczenia przed całym światem postępowania tych kobiet. No ale jak to jest, powiedz - przecież gdyby nikt nie korzystał z ich usług, to by zrezygnowały z takiego postępowania, prawda? Pewnie jednak łatwiej ci tłumaczyć całe zło tego świata istnieniem "tych kobiet"... Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 10:44 gdyby nie było popytu nie byłoby podaży.. normalna rzecz. nie obwiniam tych kobiet za całe zło tego świata choć biblijna ewa przyłożyła się do tego że jest jak jest ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 12:03 tato69 napisał: > gdyby nie było popytu nie byłoby podaży.. normalna rzecz. To czemu piszesz tylko o jednej stronie tych "transakcji"? > nie obwiniam tych kobiet za całe zło tego świata choć biblijna ewa przyłożyła się do tego że jest jak jest ;)) Chcesz dyskutować na tym poziomie: proszę bardzo, ale tylko na chwilę. Otóż biblijny Adam, gdyby nie był taki głupi, to żadnego jabłuszka by nie spożył - nieważne, kto by mu je podawał. > Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 12:37 gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem. idąc twoim tokiem myślenia bóg stworzył nas/was na swoje podobieństwo więc ewentualne pretensje o głupotę naszą/waszą do stwórcy. ten sam stwórca dał nam wolna wolę z którego to daru bohaterka artykułu skorzystała. a sam fakt zjedzenia jabłka przez adasia dowodzi jedynie jak słabi jesteśmy wobec waszej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 14:39 kontodopisanianaforum napisała: > tato69 napisał: > > > gdyby nie było popytu nie byłoby podaży.. normalna rzecz. > > To czemu piszesz tylko o jednej stronie tych "transakcji"? Nie tylko on jeden. Ile już było reportaży i artykułów na temat prostytutek? Sporo. A ile na temat klientów? Zero. Tak jakby te kobiety robiły to tylko między sobą,bo o panach korzystających z ich usług cicho-sza. Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 10:06 a ja znam facetów pochodzących z dobrych domów, którzy płacą za seks i niczym się nie różnią od tych kobiet, które zarabiają na ulicy. No może jedynie tym, że oni wydają kasę, a one zgarniają. A niektórzy faceci dają bez pieniędzy, bo lubią:P Odpowiedz Link Zgłoś
tato69 Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 10:26 Witaj Racheela ... dawno Ciebie na forum nie widziałem :)) Będzie mi miło z Tobą podyskutować i wymienić się poglądami. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 10:35 no i jestem:) i życzę ciekawych tematów....do dyskusji:) Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 13:53 tato69 napisał: > wiesz... te złe domy, molestowanie seksualne... to trochę takie dorabianie ideologi, lub próba wytłumaczenia przed całym światem postępowania tych kobiet. -> proporcje. > znam dziewczyny które pochodzą z dobrych domów i zarabiają na ulicy. a niektóre dają bez pieniędzy. bo to lubią. Taa, wierz se dalej w swoją mitologię. Bez kasy to nie jest prostytucja, czyli kasa - to jest motyw. Jeśli lubi i bierze kasę, ok, wtedy jako miły dodatek. Ale jak powiedziałam wcześniej, do takiego czegoś musi być komfort - że nie musi, nie musiałaby brać kasy. Plus proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Smutny wniosek z tej historii 02.12.09, 15:25 Mianowicie taki: nie zakochujcie się w dziw*ach bo one zawsze pozostaną dziw*ami. Troche nie rozumiem facetów, którzy ładują się w taki związek. Jeśli taka zasmakowała łatwych pieniędzy to już się od nich nie uwolni. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Smutny wniosek z tej historii 02.12.09, 20:21 >Jeśli taka za > smakowała łatwych pieniędzy to już się od nich nie uwolni. Skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Smutny wniosek z tej historii 03.12.09, 14:14 Przeczytaj artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Smutny wniosek z tej historii 03.12.09, 14:27 Przeczytałam. Artykuł mówi o jednej konkretnej prostytutce a nie o wszystkich. Jak nie znasz wszystkich przypadków nie pisz w liczbie mnogiej. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Smutny wniosek z tej historii 04.12.09, 08:33 To wyjdź z domu i rozejrzyj się po świecie. Ciężko dyskutować o takich rzeczach z no-lifem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Smutny wniosek z tej historii 04.12.09, 22:10 Widziałam niejedno. Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Nie ma podaży bez popytu 02.12.09, 20:40 Po prostytutkach wszyscy jeżdżą, ale nikt nie jeździ po ich klientach Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Nie ma podaży bez popytu 02.12.09, 22:06 amandina napisała: > Po prostytutkach wszyscy jeżdżą, ale nikt nie jeździ po ich klientach. Dokładnie. Jakoś nie ma reportaży/filmów dokumentalnych ( w stylu np. "Galerianek") na ich temat. O tatusiach i wzorowych mężach jakoś nic nie słychać... Ciekawe czemu... Może prostytutki robią to same ze sobą skoro o drugiej stronie medalu jakoś nigdy nic nie słychać.... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Nie ma podaży bez popytu 04.12.09, 08:34 Bo to prostytutka sprzedaje się za kasę. Klient tylko korzysta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Nie ma podaży bez popytu 04.12.09, 22:12 Najwyżej świadczy usługi z których klient korzysta (choć nie musi, a często czeka na niego w domu narzeczona lub żona z dzieciakami). Odpowiedz Link Zgłoś
2.pradziad Zemsta "Włoszki" 03.12.09, 12:27 Rację ma, niestety "psychiatranarodowy", chociaż ją dosadnie wyraził. Ubolewam nad losem prostytutek (no bo rzeczywiście bez przyczyny w postaci złego wychowania,w konsekwencji zaś braku poczucia godności i moralnego kręgosłupa, nie poszły na ulicę). Ale to już są istoty psychicznie skrzywione i bez wyższych aspiracji. Idę o duży zakład że Włoszka już niedługo pobędzie przy oślepionym mężu. Odpowiedz Link Zgłoś