marek.lipski Anne Applebaum-Sikorski.Odwagi i powodzenia 06.12.09, 17:32 Prosze sie nie przejmowac tym napadem na Pania. Zycze Pani i pani mezowi powodzenia,zdrowia i kariery. Zycze wam Zdrowych Wesolych Swiat 2009. pl.wikipedia.org/wiki/Anne_Applebaum www.anneapplebaum.com/anne-applebaum/ Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Anne Applebaum-Sikorski.Odwagi i powodzenia 06.12.09, 17:43 marek.lipski napisał: > Prosze sie nie przejmowac tym napadem na Pania. > Zycze Pani i pani mezowi powodzenia,zdrowia i kariery. > Zycze wam Zdrowych Wesolych Swiat 2009. > Niech dobry Pan Jezus zawsze z Wami bedzie!! > pl.wikipedia.org/wiki/Anne_Applebaum > www.anneapplebaum.com/anne-applebaum/ Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Anne Applebaum-Sikorski.Odwagi i powodzenia 06.12.09, 23:07 marek.lipski napisał: > Prosze sie nie przejmowac tym napadem na Pania. > Zycze Pani i pani mezowi powodzenia,zdrowia i kariery. > Zycze wam Zdrowych Wesolych Swiat 2009. > > pl.wikipedia.org/wiki/Anne_Applebaum > www.anneapplebaum.com/anne-applebaum/ O matko ale lizus.Myśli że mu coś skapnie. Odpowiedz Link Zgłoś
werter54 Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 17:36 Ale afera! Gdyby ktos chcial ja zalatwic to na pewno by to zrobil. I nie byloby zadnych ostrzegawczych dzwiekow, ktore sprawily ze zdazyla wysiasc. Po prostu awaria i tyle. A teraz dzieki temu incydentowi ten bufon bedzie sie puszyc jaka to on pelni odpowiedzialna i niebezpieczna funkcje i jak to wszedzie dybia na niego i na jego rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawg nie lubie zdrad ale coś w tym jest 06.12.09, 17:37 Nie wiedziałem że Śikorski jest tak zazdrosny ,teraz ma problem rozwiazany z kochankami . Trudno to robić przy ochronie, chyba ze się odwrócą . Moze to auto było składane w Polsce z częsci 2 gatunku . Donek ty nic niewiesz lisku ???:D Odpowiedz Link Zgłoś
mimrat1 mieczyslawg, musisz mieć poteżne poroże, rogaczu ! 06.12.09, 17:45 twoja stara jest pracowita, wszystkim daje, tylko nie tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 17:41 Z zalaczonego zdjecia mozna wywnioskowac,ze Ona juz wie kto to zrobil.Ten wzrok mowi za siebie.Widac,ze jest rasowa intelektualistka. Jak mnie pamiec nie myli,to zona naszego bylego prezydenta,tego co lazikowal pijany po cmentarzu,dostala ochrone i jest wszystko ok.Zadnych "zamachow" na Nia nie bylo ino tylko ktos prycial w Jej walizkach. To ja sie zapytowywuje:O co wam biega? Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 17:58 Pomylka!!Przepraszam! Zona bylego prezydenta otrzymala od Radoslawa Sikorskiego paszport dyplomatyczny! Jeszcze raz,jak Tusk, I am sorry !! Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Ale głupota 06.12.09, 17:53 zepsuł się samochód i już ochrona BOR. A co tam. Niech podatnicy płacą. A kimże jest ta kobieta, że aż ochrony potrzebuje? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Pytanie podstawowe....... 06.12.09, 18:49 Czy ta kobieta ma obywatelstwo polskie?.Bo jezeli nie ma , ma dwie inne nacje , ktore zadbaja o jej bezpieczenstwo(gdzie ma obywatelstwo). Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Pytanie podstawowe....... 06.12.09, 18:51 - Kiedy przyjechaliśmy na miejsce, stwierdziliśmy, że prawdopodobnie została uszkodzona instalacja gazowa, na skutek czego mogła powstać malutka eksplozja - uważa Karczyński. Dodał, że w tej chwili policja sprawdza i wyjaśnia okoliczności zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach prawdziwy-moher, ty bydlaku z SB.... 06.12.09, 18:56 wykłady nienawiści i pokłady łajdactwa... Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: prawdziwy-moher, ty bydlaku z SB.... 06.12.09, 19:11 po_stach napisał: > wykłady nienawiści i pokłady łajdactwa... Chyba piszesz o PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 konbar... 06.12.09, 19:43 won śmieciu, do wora! miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Zbvoczency z Polski.Przestancie atakowac dzieci... 06.12.09, 18:06 rodziny Pana Sikorskiego.Przestancie atakowac jego zone i dzieci. Jestecie tchorzami ukrywajacymi sie pod nickami,pseudonymami. Sprawia wam przyjemnosc atakowania ...dzieci rodziny Pana Sikorskiego? Jak bedziecie reagowaC JAK WASZE dzieci beda medialnie atakowane? Ja nigdy nie uzywam pseudonimow.Podpisuje sie zawsze swoim nazwiskiem a moje email sa zawsze w calym internecie pod moim nazwiskiem. Wy barbarzyncy atakujecie europejski Izrael i USA. Dzieki tym panstwom w Polsce juz nie ma dyktatury. Dzieki takim tchorzomn jak wy (wyborcom)w Polsce sa niewolnicze pensje i medycyna platna dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 To rydzyk z jarkaczem rzucili granatem!!!! 06.12.09, 18:22 Wersja dla pierwotniaków: - to rydzyk z jarkaczem, jak zawsze coś knują Wersja dla niedowiarków: - to zwykła reakcja etyliny w połączeniu z powietrzem Wersja dla znających życie: ZdRadzio nękany przez kochankę szukał PiNu do karty Applebaumowej Odpowiedz Link Zgłoś
avin Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 18:28 Cos mi mowi, ze kobitka wlala benzyny zamiast oleju napedowego. Odpowiedz Link Zgłoś
red.maleszka A może to wina sławnego ekspresu do kawy Radka? 06.12.09, 18:29 A może to iPhone wybuchł? Ja wiem, że mój komentarz jest małostkowy, ale czym przy nim jest przyznanie ochrony Pani Anne po awarii auta? Odpowiedz Link Zgłoś
abnegacek Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 18:39 tak to jest jak się starym niełatanym gratem jeździ... ;) Sikor niema czasu dla żony... i kasy na kierowcę dla niej. a taki bogaty i "amerykancki"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 23:14 abnegacek napisał: > tak to jest jak się starym niełatanym gratem jeździ... ;) > > Sikor niema czasu dla żony... i kasy na kierowcę dla niej. > > a taki bogaty i "amerykancki"... ;) Nie on bogaty tylko jego żonka. Odpowiedz Link Zgłoś
hagas Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 18:43 Stać gościa na LPG SGI ! ... a dziaduje na zwykłej LPG ... Małe "pyknięcie" w kolektor ssący i... WielkieAjWaj ... żenada ... Odpowiedz Link Zgłoś
konbar "Wybuch" zony Sikarskiego.Chlopaki z Bor-u pomoga! 06.12.09, 18:49 Miejmy nadzieje,ze zdrowe chlopy! Wielka afera!Spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach konbar..tobie co pomaga ? 06.12.09, 18:58 ch..w d...? bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: konbar..tobie co pomaga ? 06.12.09, 19:09 po_stach napisał: Nie mam nic przeciwko pedalom ale nie tak ostro! Porozmawiajmy,poznajmy sie troche lepiej a nie zaraz z takimi propozycjami-radami zboku jeden!! > ch..w d...? > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 18:53 A przeglądy rególarne Państwo Sikorscy robili coroczne? Takie prawdziwe, nie rejestracyjne? Bo ja na przykład, robię rejestracyjny, i jeżeli są jakieś usterki to je naprawiam! A nie pieczątkę biorę, na zasadzie dzień dobry Panie Ministrze, ale któż by śmiał, taki wóz! Po drugie sam od siebie, przed zimą jadę, do innej firmy, i tam mi wymieniają oleje, filtry, sprawdzają klocki i płyny itd., i tak co roku, a mam matiza, i nic oprócz pompy hamulcowej, przewodu wysokiego napięcia, i raz klocków, przez 10 lat, się tam jeszcze nie zepsuło. Robolem zwykłym, jestem, i to są małe stosunkowo koszta. Ale nie o to mi chodzi, wywodzę taką oto hipotezę, Państwo Sikorscy nawet chyba nie wiedzą gdzie się maskę otwiera, a już pewność mam, że ta Pani tam nigdy nie zaglądała, zadufani w sobie, no bo takiej klasy samochód, no i stanowisko! Zresztą sami nie muszą, ale tak jak mówię laskę normalnie na to kładli! A Panów, z BOR, uprzejmie proszę o nie podejżewanie Osamy Binladena, o zlecenie "zamachu", tylko dokładne przegąd książki wozu, lub adnotacji w warsztatach, co tam było kiedykolwiek robione, i czy w ogóle było? Oraz zlecenie ekspertyzy samochodu, skoro to taka ważna persona, w kraju gdzie nie produkuje się tych samochodów, np. Szwajcarji, lub Dani, a już napewno nie w Polsce! A wtedy wyjdzie na moje, zapewniam! No ale ilu ludzi, by nie miało co robić, chodzi mi o aparat tzw. Państwowy! Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman nic nie wyjdzie - wszystko się doskonale ukryje 06.12.09, 22:56 pod wzniosłymi słowami i patetycznymi gestami Odpowiedz Link Zgłoś
jacek226315 Re: Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 07.12.09, 08:35 maxymus1 napisal: >A przeglady regolarne Pabstwo Sikorscy...." A tys regularnie do szkoly chodzil? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Dziwne.... 06.12.09, 19:01 W Izraelu nie wybuchaja samochody nawet Ministrom, pomimo ze w okol pelno terrorystow.W Polsce czaja sie na Anne Applebaum.Niesprawny samochod wybuchl-zaplaci polskie spoleczenstwo.Kto wie czy ta Pani nie wyrwie z kilka baniek odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.... 06.12.09, 19:16 I dodatkowo wstawili jej foto.Tej kobiety nikt nie znal.Teraz jako przedstawiona oficjalnie w mediach potrzebuje ochrony.To jest smiech nawet w Tel-Aviwie. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: ..Dziwne.... 06.12.09, 19:25 prawdziwy-moher napisał: > W Izraelu nie wybuchaja samochody nawet Ministrom, pomimo ze w okol pelno terro > rystow.W Polsce czaja sie na Anne Applebaum.Niesprawny samochod wybuchl-zaplaci > polskie spoleczenstwo.Kto wie czy ta Pani nie wyrwie z kilka baniek odszkodowa > nia. Typowy moher jests,masz racje. Wszyscy kradna,wykorzystuja tylko oooooociec rydzio jest czysciusienki. Wez i zlej swoja babe(jesli jeszcze jej nie zatlukles),moze ci przejdzie nienawisc do wszystkich i wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
myl Z racji pochodzenia... 06.12.09, 19:06 Oszczędza na wszystkim.Zamontowała najprostszą instalację gazową do dosyć luksusowego samochodu. Tankuje gaz tam gdzie najtaniej. Efektem jest prawdopodobnie wybuch gazu w układzie zasilania być może rozerwało filtr powietrza. Każdy srednio wykształcony mechanik to powie bez dochodzenia.... Co za nacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 19:12 Przecież to jest facio w spódnicy,oficer prowadzący bo"ch"atera z Afganistanu,tylko problem jest z którego wywiadu najpewniej z obu,amerykanie tak częso robią,przydzielają służbową żonę,a Radzio wiadomo dla kariery i forsy może nawet z tranwestytą.A może myślała,że to ten Sikorsky od helikopterów.Stawiam dolary przeciw orzechom ,że pierwsza wersja jest słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki-wiki-1 Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 19:15 To Bóg dał jej tego nosa by mógł wywąchać niebezpieczeństwo.Nos już swojo powinnośćuczynił, więc trza na innych zmysłach polegać, a nos taki zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 19:32 Murzyni mają mieszkać w Afryce,Ruskie w Rosji,Polacy w Polsce a mośki w Izraelu.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
lp52 Nie stać na benynę ? 06.12.09, 19:33 Pałac po Bydgoszczą, mąż minister,postać znana w USA,a terenowy jeep na gaz bo, benzyna za droga? Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 Kto dał zlecenie,Rydzyk czy Jarkacz ? 06.12.09, 19:47 Hitler miałby w Polsce wielu chętnych do mordowania Żydów... Wystarczy poczytać łajdackie posty zwolenników Kaczynskich i Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Skąd w was tyle nienawiści, chamstwa ? 06.12.09, 19:55 Nawet nie znacie tej kobiety.Wam wystarczy ,że jest zoną Sikorskiego i jest z pochodzenia Żydówką. I wy śmiecie nazywać siebie ludżmi,Katolikami ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Skąd w was tyle nienawiści, chamstwa ? 06.12.09, 20:02 Znam dziesiatki Zydow.Ale Zyd , a Zyd to roznica.I o tym trzeba mowic.Podobnie jak o tym ze nie wszyscy Polacy na Zachodzie to zlodzieje, a Rumuni to zebracy.Dyskusja sie wiec toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Skąd w was tyle nienawiści, chamstwa ? 06.12.09, 21:24 prawdziwy-moher napisał: > Znam dziesiatki Zydow.Ale Zyd , a Zyd to roznica.I o tym trzeba mowic.Podobnie > jak o tym ze nie wszyscy Polacy na Zachodzie to zlodzieje, a Rumuni to zebracy. > Dyskusja sie wiec toczy. Jaka roznica dla ciebie,przeciesz ty faszystowski moherze rozrozniasz tylko nacje a nie poszczegolne osoby. Spadaj chamie do pacierza!1 Chyba raz juz ci pisalem ale jeszcze raz napisze. A co bedzie mocherze gdy staniesz przed s.Piotrem(przeciez on tez Zyd)i jego zydowskie pochodzenie nie pozwoli ci wejsc poza brame niebieska...hehehe. No i co,antysemicki chamie wtedy zrobisz???. W pana Twardowskiego trzeba bedzie sie zabawic,ale wtedy juz bedzie zapozno. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Skąd w was tyle nienawiści, chamstwa ? 06.12.09, 21:36 Ja nie stane przed towarzystwem zydowskim.Umre, jednak nic nie bedzie mialo wspolnego z Zydami ani ich religia.Umre z Bogiem w sercu.Jaki on jest? .Nie wiem.I od niego tez za wiele nie zadam.Po prostu zdechne i nie oczekuje pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Skąd w was tyle nienawiści, chamstwa ? 06.12.09, 21:47 prawdziwy-moher napisał: > Ja nie stane przed towarzystwem zydowskim.Umre, jednak nic nie bedzie mialo wsp > olnego z Zydami ani ich religia.Umre z Bogiem w sercu.Jaki on jest? .Nie wiem.I > od niego tez za wiele nie zadam.Po prostu zdechne i nie oczekuje pomocy. Dziwny ten twoj "BOG",mohamedem mozna by go bylo nazwac. Czytajac twoje nienawistne posty do innych grup ludzi i religii chyba ten Bog bylby dla ciebie najodpowiedniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek226315 Re: Skąd w was tyle nienawiści, chamstwa ? 07.12.09, 08:39 prawdziwy-moher napisał: > Ja nie stane przed towarzystwem zydowskim.Umre, jednak nic nie bedzie mialo wsp > olnego z Zydami ani ich religia.Umre z Bogiem w sercu.Jaki on jest? .Nie wiem.I > od niego tez za wiele nie zadam.Po prostu zdechne i nie oczekuje pomocy. To zdechnij jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Ponad 100 mlodych zginelo w Rosji.... 06.12.09, 19:51 Tez wybuch.Fajerwerki.Jakos nikomu to nie przeszkadza.Gdyby zginela Pani..nazwiska i imienia , nie pomne(bo dziwne).Co by sie stalo?.Swiat sie nie wali.Moze wdowiec Sikorski zalapal by sie jak Marcinkiewicz.I tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 prawdziwy-moher, musisz być wielkim tchórzem.. 06.12.09, 19:59 tylko łajdak i tchórz,atakuje anonimowo, bezbronne kobiety,starców, itd.. Ktoś,kiedyś rozdepcze cie jak karalucha i to będzie twój nędzny koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
lp52 Skąpstwo nie popłaca ? 06.12.09, 19:55 Pałac pod Bydgoszczą, mąż minister,postać znana w USA,a terenowy jeep na gaz bo - benzyna za droga? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 19:57 Współczuję Sikorkowi...mieć za żonę takiego babochłopa...horrendum.. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 21:16 kosa44 napisał: > Współczuję Sikorkowi...mieć za żonę takiego babochłopa...horrendum.. Uwierz mi ,kaczor ma problem nie Sikorski. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 22:51 kosa44 napisał: > Współczuję Sikorkowi...mieć za żonę takiego babochłopa...horrendum.. Ale z kasą. Sikorek to interesowny facet. Żona rzeczywiście starawa i szpetna, ale można gazetą przykryć i kasę liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_easy Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 20:02 Jak nie znasz na wołdze czy ładzie to może znasz się na Maluchu????? -maluchu. Jeszcze czas na naukę a to nigdy nie za póżno-podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Wybuch samochodu żony szefa polskiego MSZ 06.12.09, 21:28 babcia_easy napisała: > Jak nie znasz na wołdze czy ładzie to może znasz się na Maluchu????? -maluchu. > Jeszcze czas na naukę a to nigdy nie za póżno-podobno. Malucha kiedys dawno temu mialem ale juz podroslem. Z nauka chyba niezle,trojka dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś