naprawdetrzezwy 07.12.09, 10:00 A ten działacz to ma jakąś pracę? Bo normalni ludzie najpierw idą do pracy, a po pracy zajmują się rodziną lub hobby... A ten pewnie cały boży dzień działa na rzecz pokoju? Al-Aksa mu daje kasę na życie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twórcó... 07.12.09, 10:35 Jestem "kinomanem" od ponad 30 lat i obejrzałem w tym czasie tysiące filmów ale większego idioty jak Sacha Baron Cohen jeszcze nigdy w filmach nie widziałem. Mont Ewerest głupoty i debilstwa; byłem na jego dwóch filmach i żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twór 07.12.09, 11:23 ogabignac napisał: > Jestem "kinomanem" od ponad 30 lat i obejrzałem w tym czasie tysiące filmów Cudzysłów przy słowie "kinoman" jest w twoim przypadku jak najbardziej uzasadniony. > ale większego idioty jak Sacha Baron Cohen jeszcze nigdy w filmach nie > widziałem. Mont Ewerest głupoty i debilstwa; byłem na jego dwóch filmach i żału > je. Szkoda, że nie byłeś w pobliżu jakiejś szkoły podstawowej żeby np sprawdzić jak się pisze "Mount Everest". Sprawdź przy okazji wykształcenie S.B. Cohena i porównaj ze swoim - zastanów się potem nad znaczeniem słowa 'debil' i 'idiota'. Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twór 07.12.09, 11:34 Larson? To raczej homoseksualista homofob niż krytyk. Bardziej ufam niedoskonałemu acz obytemu w oglądaniu filmów nawet tylko "kinomanowi" jak wykształconemu i skrzywionemu naturalnie homofobowi seksualnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 ogabignac... 07.12.09, 11:52 Piszesz ze jestes kinomanem od 30tu lat (tutaj medal), czyli jestes osoba dorosla i w pewnym sensie 'oswiecona'... a wdajesz sie w dyskusje na forum internetowym GW pod jakims idiotycznym, plotkarskim artykulikiem dotyczacym Coena i jego filmu 'Bruno'... Wez sie czlowieku w garsc. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: ogabignac... 07.12.09, 12:30 Wbrew pozora sprawa jest powazna: ten pajac zniszczyl komus reputacje. Mama nadzieje ze Palestynczyk sprawe wygra, a proces bedzie naglosniony tak, aby na przyszlosc prostaczki, mieniace sie "artystami" piec razy sie zastanowily, zanim wykozystaja wizerunek kogos bez jego zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: ogabignac... 07.12.09, 13:24 Wicie baco ... Niekryjący się ze swym odstępstwem odstępca przeciw kryjącemu się ze swym przestępstwem przestępcy. Taka wojna nam nastała. A my mamy opowiedzieć się po której ze stron kiedy nie jesteśmy ani przestępcami ani odstępcami? Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: ogabignac... 07.12.09, 14:00 Po jakiej stronie? Od kiedy to przynaleznosc do danej narodowosci czyni z czlowieka przestepce? Wybrali przypadkowego goscia, lokalnego polityka-chrzescijanina i zrobili mu czarny PR? Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: ogabignac... 07.12.09, 14:14 titta napisała: > Po jakiej stronie? Od kiedy to przynaleznosc do danej narodowosci > czyni z czlowieka przestepce? Wybrali przypadkowego goscia, > lokalnego polityka-chrzescijanina i zrobili mu czarny PR? A kto tu pisał o narodowej podstawie przestępczości ? Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: ogabignac... 07.12.09, 14:42 Zalozyles ze rozmowca Coena jest przestepca - albo ja nie zrozumialam twojego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 titta 07.12.09, 13:41 piszesz: wbrew pozorom sprawa jest powazna? ... a skad wiesz ze jest powazna? Poniewaz tak podaje GW i inne media? Skad wiesz ze zainteresowany ma na prawde zrujnowane zycie... a moze facet probuje zwyczajnie wydoic producenta z kasy tak jak duza grupa innych cwaniakow, po publikacji 'Borata'... Mnie ta sprawa (w przeciwienstwie do ciebe) wyglada na kolejnego, taniego 'newsa', dlatego daleki bylbym od opinii, ze Coen zrujnowal komus zycie... Co do 'kinomana', tak jak napisalem - 'stary a glupi'... Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: titta 07.12.09, 13:50 masz rację pisząc: ta sprawa (w przeciwienstwie do ciebe) wyglada na kolejnego, > taniego 'newsa', dlatego daleki bylbym od opinii, ze Coen zrujnowal komus zycie... nie masz racji pisząc:'stary a glupi'. O nikim nie wolno mówić (ani pisać) że jest głupi. Co najwyżej że nie ma racji - ale czy na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 andybla 07.12.09, 14:17 Nie dostrzegasz sarkazmu i przewrotu w powiedzeniu 'stary a glupi'? Mawial tak moj wuj i moja babka ze szczerym usmiechem na twarzy, wcale nie obrazliwie i wcale nie powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: andybla 07.12.09, 14:31 Sarkastyczny sposób wypowiedzi nie może usprawiedliwiać obelgi. Jeśli ma miejsce to wymaga sprostowania, riposty lub przeprosin. Obiekt sarkastycznego ataku nie zawsze będzie rozumiał go inaczej jak wprost. Należy mu się wyjaśnienie lub przeprosiny. Przecież nie mozna domniemać że jest gotów przyjąć sarkazm zgodnie z wolą (najlepszą - nie ujmującą godności)sarkastycznego konwersanta a niemoc intelektualna w tym zakresie sprawi przecież krzywdę (winną naprawy). Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Re: andybla 07.12.09, 15:43 Powiedzenie ktorego uzylem, jest po pierwsze staroswieckie, a po drugie ujalem go dodatkowo w cudzyslow. Trzeba byc wyjatkowo napuszonym by nie zuwazyc tych dwoch atrybutow towrzyszacych wspomnianej - twoim zdaniem - 'obeldze'. Nie mam zamiaru dalej na ten temat dyskutowac. Mimo roznicy w interpretacji powiedzenia 'stary a glupi', pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: andybla 07.12.09, 18:32 lol76 napisał: jasne że to było trochę droczenia się... niemniej nigdy za wiele ostrożności... pozdrawiem ... myślę że ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: ogabignac... 07.12.09, 13:31 lol76 napisał: > Piszesz ze jestes kinomanem od 30tu lat (tutaj medal), czyli jestes > osoba dorosla i w pewnym sensie 'oswiecona'... a wdajesz sie w > dyskusje na forum internetowym GW pod jakims idiotycznym, > plotkarskim artykulikiem dotyczacym Coena i jego filmu 'Bruno'... > > Wez sie czlowieku w garsc. tylko trochę w tym prawdy ... w końcu każdy dysonans może być powodem by swoje przekonanie zaprezentować publicznie - niskie rangą tematy pozwalają by się wdrożyć do ważniejszych. Wasze zainteresowanie świadczy o was. Dobrze że są tacy jak Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz [...] 07.12.09, 10:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andybla "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twórcó... 07.12.09, 11:04 Sam bym wytoczył pozew ... bo nie będzie mnie ani nikogo straszył homoseksualny homofob własnymi fobiami jako moimi przywarami. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_wojtyly Bruno- najlepszy film 2009 roku 07.12.09, 11:17 wg mlodych ludzi , a zdanie staruchow nas nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 ten film nawet nie jest śmieszny... 07.12.09, 11:47 coś mi w tej scenie śmierdziało.że to niby prawdziwy terrorysta i oni tak sobie do niego przyszli i pajacują jak w wesołym miasteczku?sorry ale zrobienie z działacza pokojowego terrorysty,w tak trudnym rejonie świata jakim jest Palestyna gdzie giną ludzie,gdzie jest nędza,getto,tortury i straszne cierpienie upodlonego narodu-to nie może przejść płazem.Sasha Baron chciał rozgłosu totalnego i kasy,niech bóli teraz za oszczerstawo! Odpowiedz Link Zgłoś
syn_wojtyly gaylovers jak ty nienawidza Barona :) 07.12.09, 11:51 idz teraz pokopuluj ze swoim chlopakiem zamiast pisac durne posty Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 Re: "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twór 07.12.09, 11:49 naprawdetrzezwy napisał: > A ten działacz to ma jakąś pracę? > Bo normalni ludzie najpierw idą do pracy, a po pracy zajmują się > rodziną lub hobby... > tak chyba średnio jesteś trzeżwy!!!za komuny pewnie mówiłeś to samo o działaczach Solidarności i o kasie którą dostają od CIA? Odpowiedz Link Zgłoś
bcax jak masz choc odrobine inteligencji = znasz ang. 07.12.09, 12:13 to jest o nim: www.youtube.com/watch?v=NmXuQOZd_qE Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: jak masz choc odrobine inteligencji = znasz a 07.12.09, 13:14 To jest super, naprawdę super... ... jak znasz angielski to masz odrobinę inteligencji ... ... to naprawdę super... Odpowiedz Link Zgłoś
tak-sobie "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twórcó... 07.12.09, 12:42 no to wiemy kim jest 'terrorysta'... a moze teraz nam ktos powie kim jest pan COHEN, skad pochodzi i po czyjej stronie stoi ze mu tak zalezy na jatrzeniu. bo ze sztuka to ten pol*lowek wiele wspolnego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twórcó... 07.12.09, 13:58 dopiero jak wiadomo ile film zarobił to się domaga hiporyta chciwy... Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan to były naprawdę śmiałe sceny 07.12.09, 14:00 to były naprawdę śmiałe sceny, wcale nie do śmiechu, ale poza tym, oczywiście dla osób z poczuciem humoru, można niemal pęknąć ze śmiechu. Mało który twórca tak zjdaliwie wyśmiewa siebie samego, a przy tym też wielu innych, zwłaszcza zapyziałych w swoich poglądach maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Kul. No to napisz nam, kto finansuje jego działaln 07.12.09, 15:29 ość i skąd bierze pieniądze na utrzymanie siebie i swojej rodziny. Czyli gdzie (dokąd) chodzi do pracy... ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
hssxy Re: "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twór 07.12.09, 20:45 facet może hodować białe gołąbki pokoju albo produkować T shirty z pacyfą. Jak zarabia nie na NIC do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twór 08.12.09, 10:03 Terrorysta głoszący religię pokoju, prostytutka głosząca czystość, czy na prawdę nie jest istotne jak zdobywają pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twór 08.12.09, 10:20 andybla napisał: > Terrorysta głoszący religię pokoju, > prostytutka głosząca czystość, > czy na prawdę nie jest istotne jak zdobywają pieniądze? myslę też że niesprawiedliwym byłoby gdybym nie dodał pytania "dlaczego tak zarabiają pieniądze" to pytanie wskazujące na istotność intencji. Czy jednak te intencje będąc tarczą sprawiedliwą będą służyć sprawiedliwości o którą wołają? Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 Re: "Terrorysta" domaga się 70 mln funtów od twór 09.12.09, 11:25 andybla napisał: > andybla napisał: > > > Terrorysta głoszący religię pokoju, > > prostytutka głosząca czystość, > > czy na prawdę nie jest istotne jak zdobywają pieniądze? > > myslę też że niesprawiedliwym byłoby gdybym nie dodał pytania > "dlaczego tak zarabiają pieniądze" to pytanie wskazujące na > istotność intencji. Czy jednak te intencje będąc tarczą sprawiedliwą > będą służyć sprawiedliwości o którą wołają? tak idioto-prowadz dyskusje ze samym sobą..... Odpowiedz Link Zgłoś