Gość: Dzik IP: *.pse.pl 07.10.02, 15:37 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_021007/publicystyka/publicystyka_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AdamM Ja tego nie pojmuję! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.10.02, 15:47 Po pierwsze nie rozumiem po co oni sie tak trzymają tych starych lewusów, ktorzy nic nie umieją i tylko straszą (np. oba Wiatry). Jak przeczytalem, ze mlodszy Wiatr cos wykladal w Austrii to myslalem, ze padne trupem. Za moich studenckich czasow bylo np. tak, ze z braku natywnych do gadania UŁ przyjmował nawet mechanikow samochodowych aby prowadzili np. Spoken English. Ale czy tak ciezko jest z wykladowcami w Austrii? Ja wiem, ze w moim otoczeniu jak ktos raz ma opinie palanta i lewusa to wszyscy go walą i nikt go nigdzie nie weźmie. A Wiatr jest takimże wlasnie pala..em i lewusem. Wiec po co sie z nim liczą? On przeciez nic nie znaczy i mozna go kopnac w dupe jak i jego ojca. Licza sie silni, ktorzy cos umieja, cos znacza. Wiatry takie nie sa wiec po jaki ch.. jeszcze ktos sie z nimi babrze. Nie pojmuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: Ja tego nie pojmuję! IP: *.pse.pl 07.10.02, 16:23 Tez tego nie pojmuje, ale nie takie wazne kto puscil Wiatra. Jest duzo gorzej. Publicysta Rzeczypospolitej stawia premierowi Rzadu zarzut zlamania prawa, poprzez akceptacje nieprawdziwego oswiadczenia w/w Wiatra. Zlamanie prawa jest przestepstwem ! Ciekawe, czy Miller to przemilczy, glupio skomentuje czy poda publicyste do sadu.Zakladam, ze sprawe w sadzie by przegral. Czyli raczej przelknie zabe i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś