propagacja Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 18:05 Chciałem coś napisać o panu Gosiewskim,ale chyba już wszystko zostało napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebier 16.12.09, 18:32 Ja też chciałbym coś napisać o panu Gosiewskim, ale boję się że admin wytnie mój post Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 18:10 ech, miałem opluć to pisowskie bele co ale się powstrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
mloo Lepsze to od krótkich rączek, nóżek i szyji. 16.12.09, 18:16 Ciekawe czy tym razem był trzeźwy? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Gosiewski w Radiu Maryja: jako... 16.12.09, 18:19 trzynast APOSTOL,,niedlugo zostanie namaszczony i wzniesiony na oltarze,,,PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 18:22 jad i bełkot, specjalność PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Gosiewski i kultura? 16.12.09, 18:31 Kultura od Rydzyka to jest to dla nigo. Zrobić za cudze patriotyczny peron i szydzić z Piesiewicza to w sam raz poziom kultury do Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Gosiewski jest najzwyklejszym palantem. 16.12.09, 18:34 Równie dobrze można powiedzieć,że jazda po pijaku nie swoimi meleksami jest specjalnością czlonków PiS-u.Taa,a pisiaki w czterech ścianach tylko ciężko pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_davisson Gosiewski w Radiu Maryja: zdrady żon, nepotyzm 16.12.09, 18:36 Niektórzy w zaciszu własnego mieszkania coś sobie wciągają, a inni... zdradzają i porzucają ślubne żony, żenią się drugi raz,i drugim żonom załatwiają intratne posady kierownicze w agencjach państwowych z dużym wynagrodzeniem.Kryterim wyboru tej a nie inne jest zaś... doświadczenie zawodowe drugie małżonki? wykształcenie ? He- he - nie! Kryterum wyboru tej a nie innej instytucji państwowej do wydojenia jest zamieszkiwanie rodziny G. w niedalekim pobliżu Agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
mctruder57 Co to za zwyczje... 16.12.09, 18:36 zeby do wlasnego syna zwracac sie per "panie Gosiewski".Do mnie moj ojciec mowi po prostu-synu.W radiu ma ryja chyba stracili rachube kto z kim i ile dzieci ma.Tez jestem ojcem,ale sie z tym nie obnosze. Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: Co to za zwyczje... 16.12.09, 18:40 Niestety, członkowie PIS taki "typ kulturowy" mogą oglądać jedynie z dołu. A że marzą o czymś, co dla nich nieosiągalne, więc sobie rekompensują w ukazany w artykule sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas radio co ma ryja i potworek Edgar 16.12.09, 18:50 co ten potworek znowu wymyślił.... Odpowiedz Link Zgłoś
dwabe Edgar "Moralność" Gosiewski znów przemówił... 16.12.09, 18:37 Tylko głupcy nie uczą się na błędach, a Gosiewski wyraźnie zapomniał co było, jak moralizował ostatnim razem :) Podejrzewam, że jego małośc i frustracja nie pozwoliły mu nie odzywać się. W końcu to wszystko, co potrafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Gosiewski 16.12.09, 18:40 nie wiem czy przeczytasz te wpisy,ale jesli tak to zrozumiesz co znaczy,,zostac W P R A S O W A N Y w asfalt,,,widzisz jak cie narod widzi,i nic nie pomoga Ci "lewe" zyciorysy,,,,,;-))i poparcie radio "maryska" (jak ktos tu to napisal,,,) Odpowiedz Link Zgłoś
mawt brak umiarkowania w jedzeniu i piciu 16.12.09, 18:41 to legitymacja moralna pana Gosiewskiego wystarczy spojrzeć, nie trzeba nic potajemnie nagrywać Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Z jednej strony, z drugiej strony... 16.12.09, 18:42 jak sie słucha tego, pożal się Boże, polityka zastanawiam się, skąd sie biora takie megalomańskie mendy, fałszywi prorocy, okradający najbliższych, obrażający innych, donoszący na innych... Biorą sie z PiSu, a wzorzec cnót to Gosiewski i jest nie z Sevre, ale z Nowogrodzkiej. Wolę Piesiewicza w kiecce niż Gosia na peronie. Odpowiedz Link Zgłoś
enke Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 18:43 Panie Gosiewski , mam taką nadzieję że Pan i PIS nigdy już nie dojdą do władzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Migajacy sie od alimentow katolik-rozwodnik. 16.12.09, 18:46 Wyglada zwakle jak sila od pluga oderwany, wczesniejsza ofiara dzieci na podworku, teraz leczy swoje kompleksy demonstrujac swoja potege np. budujac perony za pieniadze podatnikow. Typ PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 18:47 Oj,Gosio,Gosio,a ty pijany gadasz do mokrofonu,zmieniasz żony,jaki z ciebie katolik? Zaden.Ja ci nie ufam,ze ty też nie masz "nic takiego",na sumieniu."Czysto" nie wyglądasz.Niedługo się szykuj,przyjdzie i czas na ciebie.Ale WY sie nikogo nie krepujecie,umiecie tylko szczuc i opluwac."Swięci".Oburzajacy twoj bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Przemysław Edgar w letniej sukience 16.12.09, 18:53 to by była perwersja nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
bjuras No to się Quasimodo nabełkotał w rodzinnym radiu 16.12.09, 18:54 Jego wystąpienia w TV [kacze też]uszczuplają elektorat pisiany. Czekam na na pokaz gościa w normalnej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 19:05 Czy można było się spodziewać po tym orle dowcipu wysokiego lotu? A to radio to rzeczywiście ma ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Gosiewski w Radiu Maryja 16.12.09, 19:08 To jest typowa PiSowska hypokryzja! I kto to mowi? Gosiewski "peron wloszczowa" facet. Czolowy kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
sorc108 Polityka u nas to teraz tylko wojna PO - PIS. 16.12.09, 19:11 W sumie nic innego już nie ma. Polska, gospodarka, obywatele itd. nic się nie liczą. Liczy się tylko która z tych partii dokopie bardziej drugiej i jakie będzie miała sondaże... A niech się obie wypchają... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Gosiu, Gosiu, Gosiu 16.12.09, 19:31 on zakochany do bolu w jarku i lechu,,Milosc to poswiecona przez Rydzyka przetrwa wszystkie burze,,,;-)))0 Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma z kolei Gosiewski to.... typ kulturowy PiS ! 16.12.09, 19:19 krótkie nóżki, rączki i charakterystyczny bełkot! Typ ten lubi spędzać wakacje na peronach i występować w Radiu Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Gosiewski jest bardzo zdolny,,, 16.12.09, 19:24 gosiewski jest niezwykle zdolny. Aby otrzymać tytuł magistra prawa potrzebował tylko 14 lat! W latach 1983-1989 studiował na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdańskiego. W 1989 uzyskał absolutorium; tytuł magistra otrzymał w 1997. i tu mala ciekawostka; Na krótko przed wyborami otrzymał w SKOK wysoką pożyczkę. Raty były wyższe niż jego ówczesne dochody. Po wyborach przeprowadził w Sejmie ustawę korzystną dla SKOK. i co krytycy lobbowania z Pis powiedza na to?? Odpowiedz Link Zgłoś