el_coyote Zuzanna Niemier 17.12.09, 14:26 Czy ma ktos maila do p. Zuzanny Niemier? Chcialbym wyslac Jej maila z gratulacjami i goracymi wyrazami poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mim05 Zapytanie 17.12.09, 14:46 A jeżeli znaczna część uczniów danej klasy zechce powiesić pod godłem portret swojego idola, np. Elvisa to p.dyrektor nie będzie miał nic przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: Zapytanie 17.12.09, 19:53 Miejmy nadzieję że nie. (Tzn - mowa o uczniach 18+ lub rodzicach uczniów niepełnoletnich) Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Idiotyzmem sa szkoly z ludzmi pelnoletnimi. 19.12.09, 08:36 Potem dochodzi do takich scen. Dorosli ludzie, a nie potrafia walczyc o swoje (nie pisze o tych mlodych z Wroclawia). Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Fanatyzm w Polsce... religijny... 17.12.09, 15:11 Gdyby im pozwolić, zaczęliby zmuszać do religii... Trzeba walczyć o wolność człowieka... kampania się dopiero zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
ajakkuba Krzyże, misie, pistolety i podwiniety ogon 17.12.09, 15:16 Oto jak Kosciol pluje nam w twarz, poniza nasze dzieci a my rodzice przygladamy sie temu w tragicznej bezsilnosci. Szkola rzadzi nie dyrektor tylko ksiadz katecheta. Pan dyrektor z podwinietym ogonem siedzi cichutko i potrafi tylko powiedziec, ze nic nie moze zrobic. Poziom wiary w bajki i cuda jest dzisiaj udokumentowany na swiadectwie dojrzalosci maturzysty. Smutna, okrutna rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Powinni rewanzowac sie krzyżami na gumce :O) 17.12.09, 15:58 Przeciwnicy obecnosci tego gowna na scianie - ma sie rozumiec. Mysle, ze byloby bardziej zabawnie dla obu stron gdyby Racjonalisci rozdali kilka krzyzy na gumce, a nastepnie sami zaczeli bawic sie nimi, jak odpustowymi pileczkami na gumce, czy jojo. Ta sytuacja pokazuje, ze idac na tego typu spotkania zawsze nalezy miec w kieszeni krzyz na gumce. I jaja w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 Wampiry 17.12.09, 16:10 krzyze sa dobre w szkolach i urzedach bo Wampiry nie wejda do tych instytucji to samo tyczy sie Sejmu. Jak zdejmiecie krzyze Wampiry rusza po swoje, czy chcecie byc wysanni z krwi? Czy chcecie widziec w Sejmie Wampiry ktorzy udaja Poslow? Ludzie opanujcie sie bo tam gdzie krzyz Wampira nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Wampiry 17.12.09, 16:26 A jak trafisz na wampira żyda? Wampira muzułmanina albo buddystę? To działa tylko na chrześcijańskie wampiry, każdy to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 Re: Wampiry 17.12.09, 16:40 to niech Zydzi, Budysci i Muzulmanie zawiesza swoje talizmany obok krzyza, mozna tez zastapic krzyz czosnkiem ale nie wiem czy to bedzie pasowac. A czy Wilkolaki tez sie boja krzyza? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Wampiry 18.12.09, 09:23 wnec2005 napisał: > to niech Zydzi, Budysci i Muzulmanie zawiesza swoje talizmany obok > krzyza, Odkąd w Polsce jest coraz więcej "obcych wyznaniowo" to i zwiększa się szansa na ich wampiry. Jest tylko jeden problem. Co z wampirami komunistami (a komuchów było w Polsce mnóstwo, dalej sa ale się ukrywają jak Żydzi w Hiszpanii). Powinno się powiesić w celu ich odstraszenia komunistyczny znak kultu czyli albo jakąś czerwoną gwiazdę albo portret Lenina. Spróbujesz to zrobić a Cie zamkną za... Rany... ale odkrycie. Trzeba prześledzić kto głosował w Sejmie za takimi rozwiązaniami prawnymi!!!!!!!!!!! To były napewno zwampirzeni komuniści. A to dranie!!!! Wykorzystali Sejm by zabronić wieszania znaków ich odstraszających!!! A ten Trybunał od krzyży to pewnie wampiry chrześcijańskie. > mozna tez zastapic krzyz czosnkiem ale nie wiem czy to bedzie > pasowac I to jest myśl!!! Czosnek jest uniwersalny... chociaż? Czy działa na wampiry żydowskie? > A czy Wilkolaki tez sie boja krzyza? Na nie tylko brutalna siła i srebro. Znaki ich nie odstraszają. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany Katolicy są wampirami ( księża piją krew ) 17.12.09, 16:40 i kanibalami bo jedzą ciało Żyda J.C. - o tym wie przecież każde dziecko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzech_w_jednym Jako wszystkowiedzący ... 17.12.09, 16:49 Ja czyli My - WIEM/Y, że teraz zacznie się PARTYZANCKA wojna podjazdowa z małym ptaszkiem NIEBIESKIM i z kolaborantem z okupantem/agentami 44 hektarowego watykaniku, faszystowskiego BĘKARTA Mussoliniego, sekty watykanizmu !!! Wszyscy zdrajcy Narodu Polskiego oraz PURPUROWO-CZARNI najedźcy nie jeżdżą przecież osiołkami lub autobusami tylko SUPER brykami a te czasem z pomocą boską ulegają biodegradacji i nawet ... kasacji !!! A to kicha siądzie, a to meteoryt spada na szybę, a to kwaśne deszcze, a to szatan spali ogniem piekielnym ... naprawdę trzeba uważać na te drogocenne pojazdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
thook Ksiądz sugeruje Licealistom niedojrzałość, a sam 17.12.09, 16:50 uznaje dyktat wyimaginowanej nadistoty! Licealiści powinni dać mu jakąś książkę z mitologią. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Nie oczekuj za duzo od biednego klechy. 19.12.09, 08:37 Mozg mu sie wylaczyl od ciaglego dymania malych ministrantow. Odpowiedz Link Zgłoś
wielodzietna_dziewica Jako Matka mojego pierworodnego ... 17.12.09, 16:54 nie życzę sobie aby na każdym kroku pokazywano mi, ze mój syn zginął na rzymskim krzyżu, przecież tak Rzymianie karali tylko ... zbrodniarzy !!! A jeżeli już to robią, to pragnę przypomnieć, że Rzymianie krzyżowali tylko NAGICH zbrodniarzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Jako Matka mojego pierworodnego ... 17.12.09, 17:00 wielodzietna_dziewica napisała: > nie życzę sobie aby na każdym kroku pokazywano mi, ze mój syn zginął > na rzymskim krzyżu, przecież tak Rzymianie karali tylko ... > zbrodniarzy !!! > A jeżeli już to robią, to pragnę przypomnieć, że Rzymianie > krzyżowali tylko NAGICH zbrodniarzy !!! *Czyzbys sugerowala, ze pajacyk powinien wisiec na golasa? A moralnosc publiczna to pieprz? Odpowiedz Link Zgłoś
lenajaw I ksiądz się ośmieszył 17.12.09, 18:03 Jestem przerażona tym, co się dzieje. Z Polski zrobiło się państwo kościelne. Rządzi nami Watykan. Większość katolików traktuje ludzi o innych przekonaniach jak zadżumionych. Znam to z autopsji. Rok temu przyszedł do mojej szkoły nowy nauczyciel. Wszyscy byli zachwyceni, jak on pracuje do momentu, gdy w przypływie szczerości przyznał się, że jest świadkiem Jehowy. Natychmiast stał się czarną owcą w gronie nauczycielskim.Szybko zmienił szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Krzyże, misie i pistolety 17.12.09, 19:59 Oprócz tej szubienicy krzyżownicy powinny być jeszcze stosy. Stosy miały bardzo duży wkład w chrześcijaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
net.darek71 Krzyże, misie i pistolety 17.12.09, 21:48 Gdyby ktoś z pedagogów lub członków dyrekcji tej szkoły miał chociaż odrobinę taktu, kultury, czy choćby rozumu - to obok dyrektora nie siedziałby ksiądz, tak jak widać to na załączonym zdjęciu . Po co debata, skoro jej wynik był z góry przesądzony i podany młodzieży do wiadomości w czytelnej formie? Jestem nauczycielem i wstydzę się za swoich kolegów po fachu. Przepraszam , w ich imieniu, młodzież tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
stik1 Krzyże, misie i pistolety 17.12.09, 22:48 Czy wolno katechizować bądż nauczać religii, bronić wiary za pomocą sejmowych ustaw, rozporządzeń ministra MEN? Czy wolno w państwie prawa bezkarnie podważać przez osoby publiczne wyroki Sądów, ostatnio Trybunału w Strasburgu, posądzać o spisek. Przecież wszyscy chcieli do Unii... Nie zdiwię się, gdy ktoś w sejmie wpadnie na pomysł zastąpienia księży katechetami w niedzielę , a co? niech sobie trochę dorobią z państwowej kasy, wzorem katechetów w szkołach, tym razem za odprawianie mszy... z góry gratuluję takiej współpracy i ewangelizacji. Wierzących ubywa? Będzie ich jeszcze mniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Zuzanno, Tomaszu i Arkadiuszu - trzymajcie się! 19.12.09, 00:22 Właśnie poznaliście, co to nagonka. Takiej zaznali najpierw kułacy, zaplute karły reakcji, potem Syjoniści-czyli Żydzi w 1968, Kuroń i Michnik (do dziś). Jeśli wytrzymacie, staniecie się bohaterami. W przeciwieństwie do głupiego klechy (ciekawy wybór: chłopcom dał pistolety, by byli agresywni i bezmyślni, dziewczynie - misia, by była potulna i dawała się zastraszyć pistolecikami). Nie martwcie się! Jutro będzie lepiej - i to wy, odważni, świat ulepszycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Ten klecha to zwykly ch.... 19.12.09, 08:39 Ot, taki ksiezulek-pedofilek. Odpowiedz Link Zgłoś