izabela_74 13.04.05, 12:40 Czy ktos z Was zna takie żłobki w Warszawie/ma maluchy w takim żłobku i czy jesteście zadowolone z opieki? Jak wygląda dzień dzieciaczków w takim żłobku? Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
in77 Re: niepubliczne zlobki siostr? 14.04.05, 22:33 jest to wiadomość z drugiej ręki, ale moja znajoma szybko zabierała dziecko z Konstancina od sióstr, bo one tak naprawdę nie wiedzą co i jak. dzieci podobno robiły co chciały, żadnego porządku, a nawet jakiejś dyscypliny (jako taka w tym wieku, oczywiście wszystko z uśmiechem i serdecznie, ale generalnie opinia mojej koleżanki była taka: samopas...przeniosła dziecko do publicznego żłobka i jest szczęśliwa. ale punkt widzenia zależy od...punktu siedzienia. jej mogło to nie pasować, a dla Ciebie bęzie okej. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_74 Re: niepubliczne zlobki siostr? 15.04.05, 09:38 Czesc, dzieki za odpowiedz. Nic nie wiem o takich zlobkach i czy w ogole sa i nie mam zadnego zdania. Stad moje pytanie. A w Konstancinie to jest chyba przedszkole? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś