isa.stern Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:02 jestem b. ciekawa wyroku w tej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
wupe77 Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:06 dobre imię szmatławca... hue, hue, hue... Odpowiedz Link Zgłoś
marcink_23 Re: Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 21:42 Wyjąłeś mi to z ust ;) Jak naczelny tej kloaki SE moze cos w ogole mowic o moralnosci i dobrym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 22:52 wupe77 napisał: > dobre imię szmatławca... hue, hue, hue... Kto to czyta? przecież pegeery dawno zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Etyka to nie dulszczyzna 20.12.09, 19:06 W tym nienormalnym kraju częściej redakcje tzw. brukowców mają lepsze rozeznanie etyczne niż tuzy dziennikarskie z dostojnych mediów, o radzie etyki już nie wspominając. Oczywiście, niech skarżą REM do sądu, oby tylko sprawy nie rozstrzygała znowu jakaś Jola Rutowicz w todze. Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 Super exces to szmata 20.12.09, 19:07 od kiedy to ten szmatławiec super express zasługuje na miano 'gazety"?przecierz oni jeszcze słowa prawdy nie napisali,tylko bzdury do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 [...] 20.12.09, 19:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Piesiewicz nie powinien byl placic szantazystom!!! 20.12.09, 20:39 ten czlowiek przez rok oplacal sie szantazystom - zdobadz sie na prosty eksperyment myslowy i zastanow sie co by moglo sie stac, gdyby w posiadanie materialow kompromitujacych Piesiewicza wszedl np. obcy wywiad... Powinnismy wszyscy podziekowac SE, ze ujawnil iz Senator RP prowadzi sie niemoralnie i padl z tego powodu ofiara szantazu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Piesiewicz nie powinien byl placic szantazyst 20.12.09, 20:50 SE ujawnił to dopiero PO tym jak Piesiewicz zdecydował się przestać płacić i zaczął współpracować z Policją. SE stał się więc narzędziem szantażystów. Teraz jak zdobędą na kogoś haka, to mogą powiedzieć "jutro pójdziemy do SE, oni to opublikują i będziesz zniszczony". Przedtem szantażowany mógł powiedzieć - "nikt wam tego nie opublikuje, nie zniszczycie mnie w ten sposób, a Policja was dopadnie". Teraz już tak się nie da. Policja szantażystom nic nie zrobiła, a Piesiewicz został zniszczony. Dokładnie tak jak mu grozili. Wszyscy szantażyści w Polsce się radują że przybył im taki potężny współpracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: Piesiewicz nie powinien byl placic szantazyst 20.12.09, 20:53 > SE ujawnił to dopiero PO tym jak Piesiewicz zdecydował się przestać płacić i > zaczął współpracować z Policją. guzik prawda - wedle slow Piesiewicza zglosil sie na policje, gdy skonczyly mu sie pieniadze.... wczesniej bez krepacji oplacal sie szatazystom jednoczesnie nadal bez kompleksow pelniac funkcje Senatora RP. cala ta twoja argumentacja nie trzyma sie kupy - za wspoludzial w szantazu powinienes potepic rowniez GW i TVN, ktore rowniez umiescily materialy z przebranym w sukienke Piesiewiczem w towarzystwie pan poznanych pod Mariotem Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Piesiewicz nie powinien byl placic szantazyst 20.12.09, 21:14 > guzik prawda - wedle slow Piesiewicza zglosil sie na policje, gdy > skonczyly mu sie pieniadze.... wczesniej bez krepacji oplacal sie > szatazystom jednoczesnie nadal bez kompleksow pelniac funkcje > Senatora RP. Czy zmienia to coś co napisałem? Pisałem o powodach rezygnacji Piesiewicza? Mechanizm jest taki jak opisałem. Przestał płacić, zaczął współpracować z Policją. Szantażyści by wystraszyć następne potencjalne ofiary realizują swoją groźbę. SE idzie na współpracę z szantażystami umożliwiając im zrealizowanie groźby. Gdyby nie SE, groźba by nie była zrealizowana. > cala ta twoja argumentacja nie trzyma sie kupy - za wspoludzial w > szantazu powinienes potepic rowniez GW i TVN, ktore rowniez > umiescily materialy z przebranym w sukienke Piesiewiczem w > towarzystwie pan poznanych pod Mariotem A twierdziłem gdzieś że TVN i Gazeta.pl (nie Gazeta Wyborcza - to inne redakcje) dając linki (nie umieszczali oryginalnego materiału, tak gwoli ścisłości) nie przyłożyli swojej łapki do spełnienia groźby szantażystów? Też powinni się uderzyć w piersi. Może znacznie ciszej niż SE, ale również. Dokładnie tak samo jak Tusk, który zachował się po raz kolejny w sposób haniebny (poprzednio sprawa Misiaka fałszywie oskarżanego, czy posłanki PO Staroń). Widać, że dla Tuska nie liczy się honor czy prawda, a słupki popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy GW narzedziem szantazystow? 20.12.09, 21:00 wedle twojej 'logiki'? GW uczestniczy w szantazu? toz naglasniajac publikacje SE, zamieszczajac do niej linki - wspierala dzialania szantazystow, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: GW narzedziem szantazystow? 20.12.09, 21:15 Tak. Tyle że nie GW, a Gazeta.pl, ale tak. Szok, co? Nie spodziewałeś się takiej odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: GW narzedziem szantazystow? 20.12.09, 21:18 wybacz ale musialbys sie bardziej postarac by mnie zaszokowac. Byles blisko gdy napisales, ze zlozenie mandatu przez Piesiewicza byloby zwyciestwem szantazystow..... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: GW narzedziem szantazystow? 20.12.09, 21:22 I co? Moje poglądy są spójne? Nic na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: GW narzedziem szantazystow? 20.12.09, 21:54 i tak i nie. skoro 'wspolpraca mediow z szantazystami' jest be - to konsekwentnie potepiaj wszystkie media w to zamieszane tj. SE, GW i TVN. a na forum poki co czepiasz sie jedynie SE Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: GW narzedziem szantazystow? 20.12.09, 23:21 3miastowy napisał: > i tak i nie. skoro 'wspolpraca mediow z szantazystami' jest be - to > konsekwentnie potepiaj wszystkie media w to zamieszane tj. SE, GW i > TVN. a na forum poki co czepiasz sie jedynie SE Bo wyobraź sobie ten wątej jest o konflikcie rady z SE :) Szok co? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: GW narzedziem szantazystow? 21.12.09, 05:11 Dzięki za wsparcie. Niby banalne odkrycie, a jakże niektórym trudno do niego dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: GW narzedziem szantazystow? 20.12.09, 23:24 nie o piesiewicza tu ch0odzi tylko o REM, i jeśli można tym trutniom dokopać i SE to potrafi to należy to zrobić i wszystkim to wyjdzie na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Re: Piesiewicz nie powinien byl placic szantazyst 20.12.09, 21:47 początkiem zła był zły uczynek złego człowieka w ubraniu płci przeciwnej wciągającego substancje zmieniające postrzeganie rzeczywistości limitowane prawem - a to co później się działo to jedynie brudne rynsztokowe popłuczyny jego plugawego postępowania Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niezaleznie od oceny maja prawo do obrony 20.12.09, 20:41 Ja takich "gazet" nie czytuję ale skoro czuja się obrażeni to maja prawo do skierowania sprawy do sądu. Zadziwiające jest ludzka miałkośc i chęć grzebania się w szambie. Nie potrafie ocenić czy tylko przekazali wiadomośc czy też cynicznie wykorzystali dość intymną informację by poprawić "poczytność", chyba troszkę inny bieg powinni nadać całej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:09 Pierwszy raz w 100% popieram stanowisko ekipy SE. W całej aferze skupić się należy na zachowaniu Pana Piesiewicza, oraz na zachowaniu salonu i tzw. "elyty", który to salon wraz z elytami odwraca kota ogonem. :) To obrona Piesiewicza przez ludzi związanych ze środowiskiem TVN oraz przez hierarchów krk, np. Pana Życińskiego, w sytuacji kiedy to sam Piesiewicz wręczał nagrodę im. biskupa J. Chrapka dziennikarzom TVN, powinna zwracać uwagę REM. galeria jest nadzwyczajna: ekai.pl/wydarzenia/fotogaleria/x19624/wreczono-nagrody-slad-im-biskupa-jana-chrapka/ ]:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak9 Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:09 Wara pismakom i innym hienom od tego co robi czlowiek w swoim wlasnym mieszkaniu!!!Czy chleje,wacham klej,stymuluje sie analnie,latam w damskich ciuszkach czy odurzam sie jemiola!!!Granice chamstwa zostaly przekroczone.Przy okazji jestem ciekawy jak sie bawia dziennikarze SuperKlozetu w domowym zaciszu???A tych cwaniaczkow co nagrywali,to bym przykladnie ukaral!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Popierasz dwulicowość? 20.12.09, 19:26 A gdzie Ty widzisz dwulicowość? Odpowiedz Link Zgłoś
mattanijah Re: Popierasz dwulicowość? 20.12.09, 19:37 np. w momencie kiedy politycy zabraniają mi przypalić skręta, a sami wciągają koke. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Popierasz dwulicowość? 20.12.09, 19:41 Treści ujawnione przez SE szły jednak, znacznie, znacznie dalej. Osobiście JESTEM zadowolony, że coraz bardziej "święto-jebliwemu" PO wytknięto w ten sposób zakłamanie, ale sposób w który to wykonano jest obrzydliwy. Ci którzy stają w obronie SE stają się obrońcami szantażystów. Można było to samo załatwić kulturalniej - udostępnienie filmu było najbardziej chamskim wyjściem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak9 Argument za zniesieniem tego idiotycznego prawa 20.12.09, 19:43 A to ze politycy sa dwulicowi,to wiadomo nie od dzisiaj i jest to glownie wina mediow i spoleczenstwa,gdyz politycy mowia i robia to wszystko pod zindoktrynowana publiczke.A media zamiast ludzi uswiadamiac i pisac madre artykuly, szukaja taniej sensacji i wpieprzaja sie ludziom z butami do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Argument za zniesieniem tego idiotycznego pra 20.12.09, 20:01 Przepis że każda nawet mikro dawka narkotyków jest powodem do karania już dawno powinien zostać usunięty. Nie wiem ile ukarano dzięki niemu dilerów, ale wiem jak łatwo wrobić w ten sposób KAŻDEGO w przestępstwo. Wystarczy, że Policjant "znajdzie" u Ciebie mikro woreczek z jakimś białym proszkiem. A "znaleźć" może jak tylko komuś podpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Popierasz dwulicowość? 21.12.09, 00:08 Piesiewicz nigdy nie prowadził kampanii przeciw narkotykom, więc jako polityk nie zabraniał ci palić te twoje hodowane na parapecie skrety. Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra proszę bardzo, a np. tutaj widzę dwulicowość: 20.12.09, 21:32 Dulska do Lokatorki: "Moja pani! Na to mamy cztery ściany i sufit, aby brudy swoje prać w domu i aby nikt o nich nie wiedział. Rozwłóczyć je po świecie to ani moralne, ani uczciwe. Ja zawsze tak żyłam, ażeby nikt nie mógł powiedzieć, iż byłam powodem skandalu. Kobieta powinna przejść przez życie cicho i spokojnie." Pasuje? Pasuje, jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
rabi_bell Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:18 Masz rację, o ile nie pełnisz wysokiej funkcji publicznej tj. Piesiewicz. Skoro Palikot szczekał o tym, że chce widzieć raport ze stanu zdrowia prezydenta to ja nie widzę problemu w tym, aby wyborcy wiedzieli o dewiacji senatora RP. Skąd pewność, że nie zabiera głosu pod wpływem narkotyków. A tak przy okazji zastanawiam się, jaki interes ma w tym "Gazeta G(ó)wniana", aby bronić Piesiewicza? Premier Tusk zabrał już głos: "kariera polityczna senatora Piesiewicza jest zakończona". Więc... po co ta głupia dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:32 Zabieranie głosu pod wpływem narkotyków grozi czymś Polsce poza ośmieszeniem się samego posła/senatora? Piesiewicz nadużywał narkotyków w Sejmie/Senacie? Czy podano WYŁĄCZNIE informacje o karalnym zachowaniu POSIADANIA (zażywanie NIE jest karalne) przez Piesiewicza? Czy podano CAŁY materiał mający skompromitować jego osobę? Czy SE przypadkiem nie dostarczyły ten materiał osoby szantażujące Piesiewicza? Zastanawiałeś się jakimi motywami się kierowały dostarczając te dokumenty? Czy chodziło im o dobro Polski, czy o ukaranie Piesiewicza za to, że w końcu przestał im płacić? Jak myślisz jakie będą skutki opublikowania tego materiału przez SE? Czy inni szantażowani przez tą grupę będą obecnie chętniej współpracować z Policją czy raczej będą się bały losu Piesiewicza. Czy zanim napisałaś to co napisałaś choć trochę pomyślałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:37 ciekawe kiedy SE opublikuje zdjecia srajacego prezydenta . Sprzedaz na pewno by wzrosla . a polityk jak polityk , nie ma sfery prywatnej. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:45 Ano właśnie. Podbiec do Gosiewskiego i dać mu w twarz, a potem nagrać jak bluzga - polityk kląć nie powinien. Schetynie porysować samochód - i nagrać jego zachowanie. Pawlakowi podłożyć g***o na wycieraczce - filmować jak się "cieszy". Spokojnie. Zniszczyć tak można każdego. Może nagrać odgłosy z WC w Sejmie? Może w Kancelarii Premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:47 hmmm - GW co rusz publikuje rozne mniej lub bardziej udane zdjecia Pana Prezydenta. Byly juz zdjecia sznurowadel Jaroslawa, informacje o tym, ze Jaroslaw nie ma konta, mieszka z mama i z kotem. Palikot dobijal sie o wyniki badan stanu zdrowia Pana Prezydenta. Stad skad to oburzenie, gdy SE opublikowal film z przebranym w sukienke senatorem Piesiewiczem? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:57 Czy któraś z tych informacji była prywatna, nie znana publicznie? Czy GW publikowało kiedyś jakieś informacje zdobyte w czasie prywatnych imprez u Kaczyńskiego? Co innego jakby Piesiewicz latał w tej sukience po mieście, tak samo jak pewna posłanka z pewnym księdzem. Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 21.12.09, 00:12 maaac napisał: > Czy GW publikowało kiedyś jakieś informacje zdobyte w czasie prywatnych imprez u Kaczyńskiego? > Taaa, zwłaszcza jak pił wino (bezalkoholowe;) z niejakim Kaczmarkiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 23:03 3miastowy napisał: > hmmm - GW co rusz publikuje rozne mniej lub bardziej udane zdjecia Pana > Prezydenta. Byly juz zdjecia sznurowadel Jaroslawa, informacje o tym, > ze Jaroslaw nie ma konta, mieszka z mama i z kotem. Palikot dobijal sie > o wyniki badan stanu zdrowia Pana Prezydenta. Stad skad to oburzenie, > gdy SE opublikowal film z przebranym w sukienke senatorem Piesiewiczem? Piesiewicz przebrał się w sukienkę i udawał ze jest pod wpływem prochów,a zresztą pocałujcie Piesiewicza w samą DUPE,Az wam sznurówki popękają.Panie Piesiewicz olej Pan ciepłym moczem ten zakłamany motłoch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:41 Pan Senator zataił przed wyborcami, że lubi sobie wziąć ścieżkę dobrego zioła, a SE ujawnił te skłonności. W przypadku małżeństwa - byłaby to bardzo dobra podstawa do unieważnienia związku. W przypadku polityka - wraca nadzieja, że w parlamencie przestaną zasiadać szumowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 23:07 droch napisał: > Pan Senator zataił przed wyborcami, że lubi sobie wziąć ścieżkę > dobrego zioła, a SE ujawnił te skłonności. W przypadku małżeństwa - > byłaby to bardzo dobra podstawa do unieważnienia związku. W przypadku > polityka - wraca nadzieja, że w parlamencie przestaną zasiadać > szumowiny. Właśnie,szumowiny z PISU. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 20:35 maaac napisał: > Zabieranie głosu pod wpływem narkotyków grozi czymś Polsce poza ośmieszeniem si > ę > samego posła/senatora? Piesiewicz nadużywał narkotyków w Sejmie/Senacie? Czy > podano WYŁĄCZNIE informacje o karalnym zachowaniu POSIADANIA (zażywanie NIE jes > t > karalne) przez Piesiewicza? Czy podano CAŁY materiał mający skompromitować jego > osobę? Czy SE przypadkiem nie dostarczyły ten materiał osoby szantażujące > Piesiewicza? Zastanawiałeś się jakimi motywami się kierowały dostarczając te > dokumenty? Czy chodziło im o dobro Polski, czy o ukaranie Piesiewicza za to, że > w końcu przestał im płacić? Jak myślisz jakie będą skutki opublikowania tego > materiału przez SE? Czy inni szantażowani przez tą grupę będą obecnie chętniej > współpracować z Policją czy raczej będą się bały losu Piesiewicza. > > Czy zanim napisałaś to co napisałaś choć trochę pomyślałaś Nauka dla innych szantażowanych ,-należy iść na policję ,a nie układać sie z przestępcami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 20:45 Wręcz przeciwnie. Jak pójdą na Policję to SE natychmiast opublikuje materiał od szantażystów. Dokładnie tak jak stało się z Piesiewiczem. Póki płacił było ok, jak przestał płacić i zaczął współpracować z Policją to szantażyści natychmiast spełnili swoją groźbę, a SE im to z najwyższą ochotą umożliwił. Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 21:51 na każdy szantaż jest jedna prosta i skuteczna reakcja: <b>a jeśli nawet - to co z tego?</b> kiedyś próbowano mnie zaszantażować - i tak właśnie zamknąłem gębę szantażystom początkiem zła był zły uczynek złego człowieka w ubraniu płci przeciwnej wciągającego substancje zmieniające postrzeganie rzeczywistości limitowane prawem - a to co później się działo to jedynie brudne rynsztokowe popłuczyny jego plugawego postępowania Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:36 rabi_bell napisała: > Masz rację, o ile nie pełnisz wysokiej funkcji publicznej tj. Piesiewicz. Skoro > Palikot szczekał o tym, że chce widzieć raport ze stanu zdrowia prezydenta to > ja nie widzę problemu w tym, aby wyborcy wiedzieli o dewiacji senatora RP. Skąd > pewność, że nie zabiera głosu pod wpływem narkotyków. Powiem więcej. Premier Tusk w wywiadzie przyznał się, że ostro pił i brał narkotyki ("paliłem maryśkę i się zaciągałem :) "), powinien przedstawić raport lekarski o aktualnym stanie zdrowia, skąd mamy mieć pewność, że podejmuje decyzje trzeźwy i nie naćpany? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:50 Tusk przyznał, że pił, a to że ostro to twój dopisek. Przyznał też, że palił trawkę, a to że brał narkotyki to też twój dopisek. Fakt, że prezydent chleje i często publicznie występuje ostro narąbany ci nie przeszkadza, za to lubisz sobie powypisywać małe kłamstewka. Oto moralność pisiorska. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 20:05 Tusk przyznal, ze PIŁ OSTRO - dowod masz tu marny łgarzu: "Dostał się na Uniwersytet Gdański, gdzie poznał swoją przyszłą żonę. W wieku 21 lat wzięli ślub z miłości , ale po narodzinach córki zaczęło się między nimi psuć. - Każde z nas miało inne poglądy na życie - wspomina Donald Tusk. Na szczęście udało im się ten kryzys zażegnać. Jednak wkrótce był następny. Ze względu na swoją opozycyjną działalność, nie mógł znaleźć pracy i musiał imać się wszystkich możliwych zajęć, żeby utrzymać rodzinę . Pomogli mu koledzy z opozycji, którzy założyli własną spółdzielnie pracowniczą. Wykonywali ciężkie prace fizyczne, a po pracy wyładowywali stres w najprostszy możliwy sposób. Pili na umór, a jak zabrakło alkoholu to palili marihuanę." Pił, paił, szalał i nazywał sie Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 20:41 czy to znaczy ze w pisie sa sami abstynenci ? Boze chron nas przed taka partia Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 20:50 a napisalem tam cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 23:11 Jeśli macie ochotę pisać o piciu prezydenta, to już raczej byłego, "goleń go bolała".Pisała o tym prasa i napisałaby o obecnym też,bez żadnych skrupułów, gdyby było coś "na rzeczy".Tak, to są tylko plugawe wygłupy Palikota.Młodzieżówka PO powtarza je do znudzenia, zgodnie z regułą, że fikcja stanie się bytem realnym. Zmieńcie płytę, nikła nadzieja, że głupi naród to kupi.Natomiast nie jestem pewna, czy premier nie zażywa nadal narkotyków.Tyle razy obiecywał "cuda", składał nierealne obietnice, zachowywał się dziwnie, np. zabrał jak dzieciak samolot prezydentowi. Może to premier powinien być przebadany przez komisję lekarską. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Nie masz racji 20.12.09, 19:20 Całkowicie się zgodzę z Tobą, ale tylko wtedy, gdy jesteś osobą prywatną. Gdy jesteś politykiem - masz być grzeczny i rączki trzymać na kołdrze. I każdy, kto Cię przyłapie, ma święte prawo i obowiązek natychmiast to rozgłosić. Polityk to ktoś, kto reprezentuje nasze państwo, i bierze za to bardzo ciężkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Nie masz racji 20.12.09, 19:55 W czasach kiedy miliony ludzi trzymaja w kieszeniach cyfrowe kamery i mikrofony spoleczenstwo musi na wlasnych tylkach nauczyc sie do czego taki sprzet moze zostac uzyty. Ludzie nie sa aniolami. U kazdego z nas znajdzie sie cos kompromitujacego, nadajaego sie do wywleczenia na widok publiczny. Pozagryzamy sie nawzajem. Zwykly donos do skarbowki nie ubawi sledczych tak jak nagranie z imienin Cioci gdzie kuzyn chwali sie jak sprytnie unika placenia podatkow albo co naprawde mysli i Wladzy, Policji, Kosciele. A publikowac mozna na YouTube na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy glupi jestes 20.12.09, 19:34 SE jawnil skandal - senator RP przez swoje nieobyczajne zachowanie stal sie ofiara szantazu. Fakt, iz ulegl szantazystom i im sie oplacal - jak najgorzej swiadczy o Piesiewiczu. W normalnym kraju takie sprawy koncza sie zlozeniem mandatu. Nagonka roznej masci oszolomow na SE jest swiadectwem nienormalnosci stolecznego zascianka. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: glupi jestes 20.12.09, 19:37 SE nie tylko ujawnił skandal ale w tym skandalu uczestniczył! Sprawa by zupełnie inaczej wyglądała jakby wyłącznie podał informację o fakcie szantażowania. SE jednak poszedł dalej - stał się narzędziem szantażystów spełniających groźbę, którą zastraszano szantażowanego. Od tej chwili każdy kto będzie szantażowany już wie, że szantażysta spokojnie może spełnić swoją groźbę. Ma chętnego wspólnika w postaci SE. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: glupi jestes 20.12.09, 19:39 guzik prawda - Piesiewicz mial rok na zlozenie mandatu i stanie sie osoba prywatna. Gdyby SE opublikowal takie materialy dot. osoby prywatnej - to ok - zgodzil bym sie z toba. Niestety sam wybral trwanie w swietle jupiterow - to i ma tego konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: glupi jestes 20.12.09, 23:27 3miastowy napisał: > guzik prawda - Piesiewicz mial rok na zlozenie mandatu i stanie sie > osoba prywatna. Gdyby SE opublikowal takie materialy dot. osoby > prywatnej - to ok - zgodzil bym sie z toba. Niestety sam wybral trwanie > w swietle jupiterow - to i ma tego konsekwencje. Ależ w zakresie treści owych filmików to były sprawy jak najbardziej prywatne. Osoba publiczna jest SŁABIEJ chroniona ale to nie znaczy, że WCALE. Zastanawiam się na jaką kwotę beknie Piesiewiczowi SE? :D Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: glupi jestes 20.12.09, 19:44 wyobrazam sobie reakcje samego zainteresowanego i jego obroncow gdyby SE ograniczylby sie jedynie do podania suchej informacji o szantazu.... toz nawet opublikowanie tych filmow nie sklonilo Piesiewicza do zlozenia mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: glupi jestes 20.12.09, 19:49 Złożenie przez niego samego mandatu było by zwycięstwem szantażystów. W sumie DALEJ nie widzę potrzeby składania przez niego mandatu. Zakłamanie jest karane w trakcie wyborów, a nie automatycznym wywalaniem. Zwłaszcza, co jeszcze raz powtórzę samo zażywanie narkotyków NIE jest karane. Karane jest ich posiadanie, ponieważ jest domniemanym, że mogą posłużyć do handlowania. To zaś już JEST złem - handel czyli wciąganie innych w nałóg. Dokładnie tak samo jest z prostytucją - sama karalna nie jest, ale już namawianie do niej i przymuszanie już tak. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: glupi jestes 20.12.09, 19:58 > Złożenie przez niego samego mandatu było by zwycięstwem szantażystów. wybacz ale to jest belkot. Zlozenie mandatu byloby gestem wobec wyborcow - zawiodlem was, przepraszam, ustepuje. Niestety brak klasy Piesiewicza i jego obroncow jest wprost porazajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: glupi jestes 20.12.09, 20:09 Mnie nie zawiódł. Nigdy nie wierzyłem, że politycy to jacyś nadludzie. Zawsze byłem realistą, że każdy z nich ma jakieś mniejsze lub większe grzeszki na sumieniu. Dla mnie nie liczą się te grzechy ale jakość prawa, które stanowią. Wiesz. Mam wrażenie, że to tak samo jak z "oszukaniem" wyborców przez Tuska. Najbardziej się nimi czują ci co w życiu na PO nie głosowali. > Niestety brak klasy Piesiewicza i jego obroncow jest wprost > porazajacy. A mnie poraża brak klasy tych co go atakują. Kompletna ślepota na przestępstwo, bo jest okazja by znów "dokopać" jakiemuś "wielkiemu". Wygląda na to, że nic tak gawiedzi nie cieszy jak "upadły autorytet". Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: glupi jestes 20.12.09, 20:26 wszystko jest kwestia kultury. W moim srodowisku - zadawnie sie z dziwkami, zazywanie kokainy czy przebieranie sie w damskie sukienki nie jest uznawane za normalne - to zachowania zarezerwowane dla menelstwa. Podobnie polityk, ktory pada ofiara szantazu - uwazany jest za przegranego, dla ktorego jedynym wyjsciem jest zlozenie mandatu. Rozumiem, ze margines tez chce miec swojego przedstawiciela w Senacie - stad ta obrona Piesiewicza..... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: glupi jestes 20.12.09, 21:00 Znam takie środowiska w których "zadawnie sie z dziwkami, zazywanie kokainy czy przebieranie sie w damskie sukienki nie jest uznawane za normalne - to zachowania zarezerwowane dla menelstwa." to są środowiska typowej dulszczyzny. Niedawno do niego jeszcze należał Piesiewicz. Wszystko jest pięknie, ładnie, dopóki się jednak coś nie rypnie i okazuje się, że ktoś z tego twojego "towarzystwa" również ma coś na sumieniu. Reakcja pozostałych jest łatwa do przewidzenia, rzucają się na tego który wpadł, by reszta, broń Boże nie pomyślała że również coś na sumieniu mają. I tak dalej żyje się fajnie do następnej wpadki. Pooglądaj sobie taki filmik: www.filmweb.pl/f337532/Miłość+Larsa,2007 Szczególnie scenę w której jedna pani przekonywała mieszkańców miasteczka by zaakceptować postępowanie Larsa. Zobacz przy której osobie, stwierdzili, że nie ma już dalej o czym mówić. > Rozumiem, ze margines tez chce miec swojego przedstawiciela w > Senacie - stad ta obrona Piesiewicza..... Mylisz obronę Piesiewicza z atakowaniem tych co się przyczynili do jego zniszczenia. Piesiewicza zniszczyło co innego, zakłamanie. Przynależność do takiego środowiska, z jakiego najwyraźniej Ty pochodzisz. Gdyby wyraźnie mówił, że korzysta z usług prostytutek, gdyby się wypowiadał w obronie narkomanów (nie dilerów narkotyków) to co innego. Mam nadzieje że pozostali parlamentarzyści będą inteligentniejsi od niego (i od Ciebie) i uzmysłowią sobie, że nie należy być takim zakłamanym. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: glupi jestes 20.12.09, 21:02 wybacz ale rozmowa z osobnikiem, ktorego wiedza o swiecie i ludziach zamyka sie w 'Moralnosci Pani Dulskiej' jest malo inspirujaca. Przyjmij do wiadomosci, ze swiat i ludzie sa bardziej skomplikowani, niz wynikaloby to z lektur szkolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: glupi jestes 20.12.09, 21:21 3miastowy napisał: > wybacz ale rozmowa z osobnikiem, ktorego wiedza o swiecie i > ludziach zamyka sie w 'Moralnosci Pani Dulskiej' jest malo > inspirujaca. Przyjmij do wiadomosci, ze swiat i ludzie sa bardziej > skomplikowani, niz wynikaloby to z lektur szkolnych. Buhahahahahahahahahahahaha. Nosz genialne odkrycie. Właśnie cały czas próbuję ci to przekazać. Nie jest tak, że "pewne środowisko" to grupa ludzi czyściuteńkich moralnie, ale każdy coś z tych ludzi ma wstydliwego do ukrycia. To są sprawy małe i duże, głupie i ważne. Niektóre z nich mogą się okazać ważne tylko dla nich. Nikt z nich jednak by nie chciał by je upubliczniano tak jak to zrobić SE (a TVN i Gazeta.pl mu pomogły - masz ciesz się). No i naucz się jeszcze jednego. Z lektur szkolnych nie należy się śmiać. Każda książka to jakaś obserwacja życia ludzkiego. Raz gorsza, raz lepsza, ale zawsze może nam przekazać jakieś "prawdy" o ludziach. Prawdy nad, którymi warto się zastanowić. "Moralność" dość dobrze opisuje jeden typ postawy ludzkiej. Niekoniecznie występujący w "czystej postaci" ale w różnych formach często spotykany. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: glupi jestes 20.12.09, 22:01 biedaku to ty niczego nie rozumiesz.... tylko naprawde w prostackim umysle moze narodzic sie skojarzenie albo Dulska albo przebrany w sukienke, naszprycowany Piesiewicz..... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: glupi jestes 21.12.09, 05:14 3miastowy napisał: > biedaku to ty niczego nie rozumiesz.... > tylko naprawde w prostackim umysle moze narodzic sie skojarzenie > albo Dulska albo przebrany w sukienke, naszprycowany > Piesiewicz..... Ta alternatywa urodziłą się w Twoim, nie moim umyśle. Więc się o sobie samym wypowiadasz. Tu polecam z kolei Balladynę. Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Re: glupi jestes 20.12.09, 21:53 właśnie dlatego, że Piesiewicz liczy na głosy takich jak 3miastowy - opłacał się szantażystom początkiem zła był zły uczynek złego człowieka w ubraniu płci przeciwnej wciągającego substancje zmieniające postrzeganie rzeczywistości limitowane prawem - a to co później się działo to jedynie brudne rynsztokowe popłuczyny jego plugawego postępowania Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: glupi jestes 20.12.09, 22:04 > właśnie dlatego, że Piesiewicz liczy na głosy takich jak 3miastowy mnie tez oskarzasz o wspoludzial w szantazu? Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: glupi jestes 20.12.09, 20:23 Nawet "nie zawiodłem", ale - "okłamałem was, drodzy wyborcy". Odpowiedz Link Zgłoś
tomekatomek999 Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 19:37 jakby gwalcil i zabijal przypadkowe kobiety w swoim mieszkaniu to tez bylbaby to jego prywatna sprawa ? lol Jesli bral narkotyki to zlamal prawo. Ci co chca to ukryc i zamknac usta innym chronia przestepce Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak9 Nie ironizuj... 20.12.09, 19:48 Nie uwazam brania narkotykow za przestepstwo i chyba takowym nie jest.Jedynie posiadanie jest karalne a i to uwazam za jakas piramidalna bzdure,bo wedle tego powinno sie zabronic rowniez posiadania narkotyku pod nazwa etanol.Etanol-silnie uzalezniajacy srodek odurzajacy,przy przedawkowaniu powodujacy smierc.Jest odpowiedzialny za wiele popelnianych przestepstw,rozbija rodziny i degraduje spoleczenstwa.Powszechnie dostepny i akceptowany. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Następny :( 20.12.09, 19:53 1. Branie narkotyków NIE jest przestępstwem. Przestępstwem jest ich posiadanie. 2. SE ujawnił, dużo, dużo więcej niż tylko karalny fakt posiadania narkotyków. 3. Piesiewicz już współpracował z Policją w sprawie złapania szantażystów, czyli musiał przynajmniej częściowo ujawnić odpowiednim organom dlaczego można go szantażować. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus czy musisz swoje idiotyzmy pisać w każdym poscie? 20.12.09, 20:17 jak można zażywać narkotyki, których się nie posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: czy musisz swoje idiotyzmy pisać w każdym pos 20.12.09, 21:06 Hehehehehe. To nie jest idiotyzm. Karalne jest posiadanie narkotyków, nie ich zażywanie. Zażywanie nigdy nie było i mam nadzieje (ponieważ to choroba, nałóg), że nie będzie. Posiadanie jest karalne obecnie w każdej ilości, kiedyś tylko jeśli wskazywało na cele handlowe. Oczywiście, że nie da się zażywać narkotyków jednocześnie ich nie posiadając, jednak trzeba wiedzieć cały czas JAKI jest sens tego przepisu i CO ma tak naprawdę penalizować. Zawsze chodziło nie o narkomanów ale o handel narkotykami. Przepisy zaostrzono pod pretekstem, że zbyt wielu handlarzy wymykało się twierdząc, że to są wyłącznie ilości na "użytek własny". Mam nadzieje, że pojąłeś sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 21:28 rosomak9 napisał: > Wara pismakom i innym hienom od tego co robi czlowiek w swoim > wlasnym mieszkaniu!!!Czy chleje,wacham klej,stymuluje sie > analnie,latam w damskich ciuszkach czy odurzam sie jemiola!!!Granice > chamstwa zostaly przekroczone.Przy okazji jestem ciekawy jak sie > bawia dziennikarze SuperKlozetu w domowym zaciszu???A tych > cwaniaczkow co nagrywali,to bym przykladnie ukaral!!! No nie! Wierzyć się nie chce! Czy ty Rosomak jesteś senatorem R.m.s.k im? W pale się nie mieści! :-D Nawiasem mówiąc - jemiołom odurzaj się do woli. Ale od cukru pudru, rozsypanego na stole w malownicze kreski - trzymaj się z daleka. Bo jeśliś jest zwykłym, szarym rosomakiem to jak nic wylądujesz w pudle. Takie prawo ustanowił twój idol. ;) I pamiętaj: ciekawość to pierwszy stopień itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Ta cala sprawa to jakas kpina!!! 20.12.09, 22:50 Owszem, wara od życia prywatnego ludzi, którzy nie są aktywni w zyciu politycznym kraju lub nie wpływają swoją działalnoscią na kształtowanie życia publicznego.Jeśli jesteś osobą tzw. publiczną musisz wiedzieć, że twoje czyny będą weryfikowane z tym co głosisz. Oburza mnie stanowisko kleru jak i większości polityków PO zamiatających sprawę pod dywan.Podobnie jak z aferą hazardową. X-siński nie zapłaciłby szantażystom, porozmawiałaby z nim jego małżonka.Dla scenarzysty Piesiewicza to byłby skandalik, dla senatora Piesiewicza to skandal.Podwójna moralność.Nie wyrzucą go z PO, bo w tej partii pełno narkomanów.Ryba się psuje od głowy.Może artyści niech nie kandydują na posłów, senatorów.Są kwiatkami do kożucha i miesza im się rzeczywistość z fikcją literacką.Ich udział w parlamencie nie jest wartością dodaną. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac A czy ty wiesz co to jest cenzura? 20.12.09, 19:35 Ludziom ostatnio się w Polsce wszystko pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
vilejka Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:11 dobre imię super expressu? a to SE ma dobre imię??? Dobre sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:11 hmm... ktoś na głowę najwyraźniej upadł... Odpowiedz Link Zgłoś
lilu7 Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:12 i chyba pierwszy raz Rada Etyki Mediów zrobiła coś pożytecznego, tyle tylko, że tu nie chodzi o wydanie opinii, ale o zgłoszenie do prokuratury, bo SE pozyskał te materiały od przestępców (szantażystów) i tym samym popełnił przestępstwo Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete Ja przepraszam !!!!!!!!! 20.12.09, 19:17 To nie "SE" wpylał narkotyki, tylko menel z PO !! To nie "SE" ubrał się w kolorową sukieneczkę, tylko menel z PO !! To nie PIS spotykał się na cmentarzach i stacjach benzynowych, tylko menele z PO !! Tak, tylko zauważyłem jakoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ja przepraszam !!!!!!!!! 20.12.09, 19:31 a to w jakim kontekscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete Manipulatorzy !!!!!!!!! 20.12.09, 20:15 Kontekst jest następujący: To poseł PO, zażywa narkotyki. To poseł PO, ubiera się w kolorowe sukienki. To poseł PO, daje się szantażować. A "GW-no" dla przykrycia afery posła PO, opisuje jak to nieetyczna gazeta "SE" śmie ujawniać występki "porządnych" reprezentantów społeczeństwa. Dokładnie, jak z Zbigniewem Ziobrą. Przecież to doktor Garlicki dla "GW-na" jest autorytetem. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Manipulatorzy !!!!!!!!! 20.12.09, 20:20 > Dokładnie, jak z Zbigniewem Ziobrą. > Przecież to doktor Garlicki dla "GW-na" jest autorytetem. Prawda? Nieprawda. Jest ofiarą Zbigniewa Z., który dla niektórych osób jest takim autorytetem, że cokolwiek powie, nawet krańcową głupotę, ślepo w to uwierzą. Doktor Garlicki może być w jednej sprawie wyłącznie autorytetem - w kardiologii, ale nie Tobie czy GW to oceniać, ale jego kolegom po fachu. Czy uważają, że się zna na tym co robi czy jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Manipulatorzy !!!!!!!!! 20.12.09, 20:25 posel zazywa , ubiera sie a SE szantazuje . I taki jest kontekst Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Manipulatorzy !!!!!!!!! 20.12.09, 21:45 czerwonoskóry, chyba za dużo wody ognistej... ;) ndianski napisał: > posel zazywa , ubiera sie a SE szantazuje . I taki jest kontekst A cóż takiego SE chciał osiągnąć, "szantażując" sukienkowego senatora? Polecam definicję szantażu. Pan Biały Nosek nie spełnił jakichś warunków finansowych, lub innych wobec dziennikarzy SE? Wtedy, zgodnie z wcześniejszymi groźbami - opublikowali wesołe filmiki? Przestańcie się kompromitować obrońcy sponsora Pruszkowa, Wołomina i egzotycznego miasta Medelin... Do pierdla z tym śmieciem! Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Ad rem 20.12.09, 20:28 Po pierwsze istnieje domniemanie niewinności. Po drugie ubieranie sukienek nie jest zabronione. Ściąganie tez, jesli nie wiesz:). Po trzecie 304 § 1 Kodeksu postępowania karnego (KPK); stanowi on, że każdy, kto dowiedział się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub Policję. SE zaniechało. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Ad rem 20.12.09, 21:53 ręce opadają... ;( osiołku, policja już dawno była "o tym" zawiadomiona. :-D Sukienki się zakłada. Ubiera się choinki. Jak się g. wie to się siedzi grzecznie i przysłuchuje dyskusji mądrzejszych od siebie, a nie zabiera głos w sprawach, przekraczających zdolność pojmowania swym małym rozumkiem. ;) Do pierdla, z tym załganym śmieciem! Odpowiedz Link Zgłoś
clean1 Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:17 "SE" to szmatławiec! To jego dziennikarze i redaktor naczelny powinni otrzymać dziennikarską "hienę" roku albo i całej dkady. Wasza moralność panie i panowie "dziennikarze" to jest na poziomie pomyj z chlewu. Mam cichutka nadzieję, że ktos kiedys o każdym z Was napisze, że wasze zony to... a wasi mężowie to..., nie wspominając o was i waszych dzieciach. Zobaczymy jak wtedy będziecie się bronić. Zapewne każdy Sąd przyzna wam rację i każe tych którzy tak napiszą... ALE SMRÓD POZOSTANIE! Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ WAM BYŚCIE NA WŁASNEJ SKÓRZE ODCZULI TO CO ROBICIE INNYM LUDZIOM. PODKREŚLAM LUDZIOM, bo o was tego powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:34 Roznica jest taka, ze Piesiewicz nie jest osoba prywatna, tylko senatorem ktory reprezentuje wyborcow i Panstwo Polskie. W zadnym przypadku nie sa to sprawy banalne. Pensje ma tez placona z podatkow wyborcow. Jako osoba publiczna podlega publicznej ocenie. W postepowaniu SE nie widze nic nagannego, a wrecz przeciwnie pochwalam za publikacje materialow ktore powinne byc wiadome wyborcom i rozmowcom senatora Piesiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
fishinthesea Re: Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 20:21 A niby dlaczego uważasz, że senator nie ma prawa do prywatności? Zgoda - narkotyzowanie się jet naganne ale nie zgadzam się żeby wiadomość o tym, że senator zakładal damskie fatałaszki i sypiał z prostytutką powinna być publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 20:28 Oczywiście, że powinna - jakoś na spotkaniach z wyborcami była o tym cisza. Wybrałbyś do parlamentu narkomana i dziwkarza? A kogoś, kto jest narkomanem i dziwkarzem, ale na potrzeby kampanii wyborczej udaje, że nie jest? A że jest to informacja bardzo cenna dla obcych służb wywiadowczych, dodawać chyba nie trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:18 Moim zdaniem Senator Piesiewicz zawiodl swoich wyborcow bo okazal sie niewiarygodny i jako autorytet moralny jest skonczony ale SE uczestniczyl w szantazu. Kto wie czy gazetka nie zaispirowala tych dziwek na samym poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy masz na mysli redaktorow z GW? 20.12.09, 19:32 ktorzy zamiescili przedruk z SE? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: masz na mysli redaktorow z GW? 20.12.09, 20:11 3miastowy napisał: > ktorzy zamiescili przedruk z SE? Nie, ma na myśli ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: masz na mysli redaktorow z GW? 20.12.09, 20:12 Mam na mysli konkretny brukowiec, ktory mogl zaispirowac cala akje z narkotykami, dziwkami i nagraniem. Jako kupujacy nagrania (paser) powinni byc o to w pierwszym rzedzie podejrzewani. Co oczywiscie nie wybiela Piesiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Re: Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:18 Jak tak patrzę na naczelnych bulwarówek faktu i SE to mam nadzieję, że ktoś kiedyś za nimi puści "łowczych" i będą z tego fajne fotki na pierwszą stronę. Wtedy podniesie sie krzyk. Naczelni bulwarówek to najgorsze dziennikarskie gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:22 piesiewicz ubrany w kobiece cuszki, zabawiajacy sie z prostytutka i wciagajacy bialy proszek. DNO. jeszcze mam uwierzyc, ze to byl bal przebierancow? Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:25 Nie słyszałem tego oburzenia przy sprawach dotyczących innych osób, PeOwska propaganda, brakuje tego żeby uznali się za ofiary III RP i zaczęli wypłacać sobie odszkodowania z tego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
maksiu1313 Re: Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:41 Sąludzie o których można nagrać film,zrobić bulwersujace zdjecia a im itak to nie zaszkodzi bo nigdy nie ukrywali kim są.{Urban]Pieśiewicz kreował się na świętego-skąd rozpad związku,i afera.pewnie nie pierwsza,tylko tę zdołano z filmować ale Piesiewicz dobrze znał środowisko które zapraszał do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless o dobre imię będą walczyć... no to ładnie! - a tak 20.12.09, 19:26 z innej beczki: dlaczego paserstwo jest karalne? Ano dlatego, żeby zwalczać kreowanie rynku na kradziony towar - jeżeli nikt nie chce kupować kradzionych radioodbiorników samochodowych to nie opłaca się ich kraść - jeśli jest odwrotnie, tj. popyt istnieje, to liczba kradzieży tego typu rośnie. i tak per analogiam Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy czy 'SE' pomoze Fundacja Helsinska? 20.12.09, 19:26 pytam z ciekawosci... Odpowiedz Link Zgłoś
face42 KuperExpress to ściera jakich mało 20.12.09, 19:28 Jak czuli się członkowie rodziny dawcy ręki, kiedy przeczytali na I stronie tego ścierwa tytuł "Przyszyli mi rękę trupa", o osobie, która była beneficjentem tego daru.To już Ziobro zrobił mniej szkód w transplantologii niż szmatławcy z tego szmatławca. REM powinna częściej brać się z karanie upodlonych piśmideł. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy pedofile i faceci w sukienkach robia za 'elite' 20.12.09, 19:31 do tego Jacykow i Wojewodzki robiacy za celebrytow. Kwintesencja zenady. Mam nadzieje, ze SE nauczy pismakow z REM rozumu. Oswiadczenie REM to syndrom glebokiej choroby.... podobne objawy zdradzaja koledzy hieny roku - niejakiego Ciesli, ktorzy zamieszczenie przez hiene wymyslonego wywiadu nazywaja bledem - jednoczesnie pietnuja SDP za nazwanie sprawy po imieniu - nazwanie Ciesli hiena roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernik2009 Pięknego, smrodliwego bąka w salonie elyty 3RP 20.12.09, 19:34 Super Express puścił. Widać jak się towarzystwo wzajemnej adoracji solidarnie rzuciło aby bronić swojaka. Tu nie chodzi tylko o skandal obyczajowy i brak zaufania do osoby sprawującej wysokie funkcje publiczne, a płacącej okup szantażystom. Na przykładzie tej sprawy widać jak wyglądają w rzeczywistości autorytety moralne IIIRP, uzurpujące sobie prawo do pouczania i życia na koszt ciemnego luda, widać, że "król jest nagi". Stąd też taka zażarta obrona fikcyjnej wyższości moralnej etosowców, dającej im szczególne, kombatanckie przywileje. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr Czyli pokazywanie prawdy o PO 20.12.09, 19:35 to przestępstwo? Wiadomo że PO to narkomani i złodzieje oraz trzeba ich odsunąć od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Czyli pokazywanie prawdy o PO 20.12.09, 19:38 nie lapiesz maly . to wspoludzial w szantazu. Ale ciezko bys załapał majac iq pisuara Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr jak kryminalista szantażuje innego kryminalistę 20.12.09, 19:58 to ten pierwszy od razu staje się niewinny? Tusk też się przyznał że sie narkotyzował, jedna sitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: jak kryminalista szantażuje innego kryminalis 20.12.09, 20:17 W kancelarii prezydenta handlowali kokainą ,to dopiero dno. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr i siedzi w więzieniu 20.12.09, 20:21 a z piesiewicza robi się męczennika bo jest z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: i siedzi w więzieniu 20.12.09, 20:24 Prezydent?!?!?! przyznam że nie śledzę , szok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: i siedzi w więzieniu 20.12.09, 20:41 potwierdzasz jedynie opinie, iz wyborcy PO sa niezbyt rozgarnieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: i siedzi w więzieniu 20.12.09, 21:30 Używanie zwrotów : Łże-elita Oczywista oczywistośc Psze pana Oni som to dopiero tworzy rozgarniętego członka. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: i siedzi w więzieniu 20.12.09, 20:28 co kogo obchodzi piesiewicz ? wazne jest to ze SE bral udzial w szantazu Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Pokazanie prawdy to współudział? 20.12.09, 20:45 indianski napisał: > nie lapiesz maly . to wspoludzial w szantazu. Ale ciezko bys załapał majac iq > pisuara Za szantaż pan senator płacił gotówką. Z informacji prasowych wynika, że ten stan trwał od roku. Gdyby senator był człowiekiem honoru - natychmiast powiadomiłby odpowiednie służby o zaistniałej sytuacji. Upublicznienie filmu ten szantaż zakończyło. Ale przecież nie o zakończenie szantażu chodziło. Teraz, po obejrzeniu fragmentów filmu i po wypowiedziach tych wszystkich "prawych" ludzi myślę, że bez SE cała sprawa nie ujrzałaby światła dziennego. SE to niewątpliwie brukowiec, ale po raz pierwszy przyznaję mu rację. Przy okazji...zastanawiająca jest znajomość senatora RP z osobami wątpliwej reputacji. Tylko nie odpowiadaj, że w czasie prywatnym senator może się zadawać z kim chce. Pewnie jak chce, to i może. Tylko, że musi liczyć się z konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Czyli pokazywanie prawdy o PO 20.12.09, 22:05 indianin, weź ty się lepiej za liczenie paciorków i koralików. albo zapoznaj się z definicją szantażu. najlepiej z K.K.. ndianski napisał: > nie lapiesz maly . to wspoludzial w szantazu. Ale ciezko bys załapał majac iq > pisuara Ja tam, też 3,14ździelstwa nie lubię, ale ty, POpisujesz się iq godnym starego wigwamu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz krakus24kr .Znasz prawde o sobie, zboczeńcu ? 20.12.09, 19:55 nadal napadasz na staruszki i molestujesz dzieci? SE podał... Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr Re: krakus24kr .Znasz prawde o sobie, zboczeńcu ? 20.12.09, 19:59 nie podał bo nie miał czego. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki.1963 Re: krakus24kr .Znasz prawde o sobie, zboczeńcu ? 20.12.09, 20:03 sam_gaz napisał: > nadal napadasz na staruszki i molestujesz dzieci? > SE podał... Robi to nadal, jego posty o tym świadcza... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Naczelny "SE" grozi sądem Radzie Etyki Mediów 20.12.09, 19:36 O ile nie jestem fanem SE to w tym przypadku ma sto procent racji. Odpowiedz Link Zgłoś