birkut44 Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 14:44 Skoro się przekonał czego po Tusku się można spodziewać to go pożegnał. Tak jak Tusk w swojej kampani wykrzykiwał do narodu "musimy odsunąć Kaczyńskich od władzy" tak teraz oddanie głosu na Olechowskiego przegoni Tuska i oto chodzi!!! Na kominy!!! Nawet wzięcie ślubu kościelnego nie pomoże!! Hipokryzja!! Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 SBecki kapuś nie ma wstydu. 21.12.09, 14:46 O honorze nie ma co wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 mark6.świniarzu... 21.12.09, 14:58 Gdyby był kapusiem SB, jak ty, i twoja rodzina, to nie mógłby kandydować na prezydenta, tak mówi KONSTYTUCJA, barani łbie! Odpowiedz Link Zgłoś
abba2009 Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 14:48 Jest to dobry kandydat i będe głosowal na niego! Jest jedynym politykiem dżentelmenem,jakiego mogliśmy zauwżyć po 1989r. To dobrze że ma majątek,to człowiek nieuwikłany w żadne skandale. Doskonała kandydatura dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
justas32 Każdy będzie lepszy od Kaczora i Donalda ! 21.12.09, 14:52 Ale i tak wygra ten kto najbardziej zieje nienawiścią do "innych", odwołuje się do strachu biedaków i obiecuje im rzeczy, których i tak nie będzie mógł spełnić ... Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 onezet.. Nie chlej,baranie, denaturatu ! 21.12.09, 15:12 potem wypisujesz hasła na wskroś idiotyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
palkota Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 15:23 Kochane chłopy co to sie narobieło. Tyn Olechowski znów kce byc prezidentem. No i Szmajdzinski i tyn Nałyncz. A jeszczek nie wimy cy Tusek i Kaczynski tyz bedo kandydować. Ale moze PiS zrobi jak kce Radio Maryja i wystawi Ziobre? No bo ta rodzina Radio Maryja nie przboczy Kaczyńskimu,ze un tyn trachtat lisbonski podpisoł. Ony tyz majo do Kaczynskigo insze zarzuty i jego zony. No to obacym jak bedzie. Ale nojlepiej jakby tego siłaca Pudziana wystawili to un by beł nojsilniejsy nie tylko w Polsce ale i na świecie i wszystkie by go sie bały. Jak te Amerykany majo Swrcnegera to my mozem mić Oudziana. No, moze sie namyślo jescek. Oboczy jak pozyjem. Odpowiedz Link Zgłoś
cinsson hmm. jest ok ale narazie wolał bym Cimoszewicza al 21.12.09, 15:25 albo Kwaśniewskiego. Wsumie nie wiem co Olechowski chce zaproponować. Mowi ze bedzie podpisywał to co PO obiecywała ale życie weryfikuje niektore plany i np ja też już nie jestem za podatkiem liniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-rollotomasi Cytat wyborczy A. Olechowskiego 21.12.09, 15:27 "Już nigdy nie będe kandydował na żadne obieralne stanowisko" tak powiedział Andrzej Olechowski po wyborach na prezydenta Warszawy w 2000 roku. Krótka pamięć. Szkoda go , mógłby ze swoimi talentami służyć krajowi inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Cytat wyborczy A. Olechowskiego 21.12.09, 15:31 Rzeczywiście, pamietam tak wtedy ogłosił! Pamiętam też jak kilka miesięcy temu ogłaszając się z Piskorskim w telewizji zapowiedzial że "teraz objedzie kraj, zobaczy czy jego narracja znajduje odzew i we wrzesniu:))) ogłosi ostatecznie czy kandyduje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 ja-rollotomas "nigdy nie będę premierem, gdy brat 21.12.09, 16:18 mój zostanie prezydentem ".. kto to powiedział ? Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Fakt uczestnictwa w okraglym stole przekresla go 21.12.09, 15:32 I to jeszcze siedzial tam po stronie komuchow? Teraz potrzeba kandydata niezwiazanego z okraglym stolem, bez ukladow, bez kolesi, ktoremu przyswieca szybki rozwoj Polski i dobro jej mieszkancow. Ktos kto bedzie odwazny walczyc z rzadzaca teraz mafia, ktora rozkradla majatek powojennej Polski i stala sie dzieki temu oligarchia, ktora dba tylko o siebie a ludzi ma po prostu w dupie. Czy ktos taki w Polsce istnieje? Jak tak to niech sie zglosi to bede na niego glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 15:36 Najlepszym prezydentem Polski byłby Cimoszewicz. I jego powinna poprzeć też Platforma, a premierem byłby Tusk. Wtedy naprawdę Polska byłaby w UE najwspanialszym krajen, bo razem premier z prezydentem by współpracowali, robili reformy, nikt by nie przeszkadzał jak to jest teraz, nikt nie wetował, bo wcześniej by się dogadali i wszystko by grało. Może namyśli się Cimoszewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
joannawie2 A kto to jest Andrzej Olechowski? 21.12.09, 15:39 Olechowskiemu wydaje się, że czas tanął w miejscu i wszyscy go pamiętają. Kiedyś już kandydował - robił to tak bez przekonania, na kompletnym zwisie, jakby mu nie zależało. Jak ten spowolniały miś sprawdzał się jako agent? Przecież tam niezraz wszystko zależy od błyskawicznego refleksu, natychmiastowej, celnej riposty, a nie czegoś takiego, jak jego: bleeee blłeeeee - niczym na zwolnionym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 15:40 Ten ,,bobeniek" to napewno by głosował, gdyby kandydował o. Rydzy. Cha, cha, cha. Już rozszyfrowaliśmy bobeniaczka. Wiemy kim jest jego paczka. Od Rydzczka do PiS-aczka. Odpowiedz Link Zgłoś
scan33 Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 15:52 Bardzo mi smutno z tego powodu.Myślę że na tym się skończy! Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l To kolejny po Tusku kandydat na nieroba na fotelu 21.12.09, 15:53 prezydenta. Obaj "tenorzy" są tyle samo warci i śpiewają zgodnym chórem. Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Andrzej Olechowski, spieprzaj dziadu! 21.12.09, 15:53 już kiedyś miałeś szansę - drugiej nie będzie, ty Sarmato! Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 tersta , spieprzaj otumaniny kołtunie ! 21.12.09, 16:16 już kiedyś miałaś szansę być człowiekiem- drugiej nie będzie, ty.....szmato! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Trochę pokory, Olechowski 21.12.09, 16:50 Były Minister Finansów, Spraw Zagranicznych, uczestnik wałęsowego BBWR. Zmarnował swój czas. Panie, chroń nas przed leniwymi Olechowskimi... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 20:35 oczywiście,lepszym kandydatem byłbym ja,a nawet najlepszym,ale... Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Re: Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prez 21.12.09, 23:14 Ćwielkajom wlóbelki od siamego lana Zie ten Olechowśki to dupa psieglana....... Odpowiedz Link Zgłoś