askold 22.12.09, 07:21 Wiedziałem !!! Wiedziałem !!! To znowu oni ! To KACZYŃSCY !!! To była pułapka zastawiona na premiera Tuska ! Ależ jak on pięknie z tego wyszedł !! Co za manewr !! PRAWDA ZOSTAŁA ŚWIATU OGŁOSZONA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masakra_teksanska PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 07:31 niezależnie od tego co zaraz napiszą zaspani aktywiści PIS i PO fakt jest taki, że niemal wszystkim uczestnikom wyścigu do koryta politycznego chodzi jedynie o gry partyjne, a nie o kraj, gospodarkę itp. duperele Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 08:48 tzn. to wynika z tego co napisala wyborcza na podstawie zebranych dok. dla mnei to jest osmieszanie sie obecnej wladzy [dobrze ze staraja sie byc lepsi od pisu] Odpowiedz Link Zgłoś
bezojad40 Michnik to stalinowski sędzia, który skazywał na 22.12.09, 09:57 Michnik to stalinowski sędzia, który skazywał na śmierć ludzi podziemia, przetrzymywał ich w więzieniu. www.dziennik.pl/wydarzenia/article455696/IPN_chce_aresztowac_Michnika.html www.tvp.info/wiadomosci/wideo/07122009-1930 godz. 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Stefan Michnik 22.12.09, 10:06 i owszem. I co to ma wspólnego z tematem? Nic. Won trollu! Odpowiedz Link Zgłoś
bezojad40 Re: Stefan Michnik 22.12.09, 10:13 Bracia propagandyści dla władzy są w stanie zrobić dużo skazać niewinnego człowieka, zmanimulować opinię publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Ziew, nie zamierzam karmić trolli 22.12.09, 10:24 bezojad40 napisał: > Bracia propagandyści dla władzy są w stanie zrobić dużo > skazać niewinnego człowieka, zmanimulować opinię publiczną. EOT:) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Stefan Michnik 22.12.09, 19:31 bezojad40 napisał: > Bracia propagandyści dla władzy są w stanie zrobić dużo > skazać niewinnego człowieka, zmanimulować opinię publiczną. Idź stąd trollu i "zmanimuluj" sobie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
david5555 ŻENADA.- jak zawsze kłamcy i krętacze 22.12.09, 07:42 PiS.Bezprawie i Niesprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Re: PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 07:42 askold napisał: > Wiedziałem !!! Wiedziałem !!! To znowu oni ! To KACZYŃSCY !!! > To była pułapka zastawiona na premiera Tuska ! Ależ jak on pięknie z > tego wyszedł !! Co za manewr !! PRAWDA ZOSTAŁA ŚWIATU OGŁOSZONA !!! Spoko, Panie Askold, spoko... jeszcze nie została ogłoszona prawda, gdyż ministrowie i inne osobistości doznali wielokrotnego pozbawienia pamięci. Żeby Pan nie myślał, że jest to przypadłość tylko pisowska, to powiem, że jest jakaś dzwina sprawa z polskimi urzędnikami. Gdy przychodzi do omówienia spraw z przeszłości, a sprawy są niewygodne dla rozmówcy, to natychmiast łapie ich amnezja, skleroza i inne dolegliwości z głową. Buerlecytyna, ziółka wszelakie. Może to ich wyleczy... Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Pomału wychodzi cała prawda o rządzie Kaczyńskiego 22.12.09, 07:48 Stoczniach, ustawie hazardowej... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Pomału wychodzi cała prawda o rządzie Kaczyńs 22.12.09, 10:06 Na tej samej zasadzie sprzedali SG Ukraińcom, wiedząc że i tak wpadnie w Rosyjskie ręce. Jaro prowadził interesy z kumplami z KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Pomału wychodzi cała prawda o rządzie Kaczyńs 22.12.09, 10:32 ta, któregoś dnia jak się za dużo rozpędzicie to Kaczyńscy będą winnymi II wojny światowej, zabójstwu arcyksięcia Ferdynanda, wojnom krzyżowym. A na koniec okaże się że początek Bibli wg was będzie brzmiał: "Na początku był PiS. A potem przyszedł Tusk i ..." Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Prawda w oczy kole? 22.12.09, 11:27 Kolejny dowód, że PiS to banda zakłamanych, niekompetentnych matołów, a ich elektorat spaliłby się ze wstydu, gdyby rozumiał, na co głosował. Udawaniem, że nic się nie stało tego nie przykryjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 07:48 askold napisał: bzdury napisał. Spróbuj jeszcze raz, może dowiemy się co miałes na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
askold Re: PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 08:47 Szanowny Wujaszku ! Oczywiście, że napisałem bzdury ponieważ dość mam tych bzdur. Tego młyna propagandowego ;- to nie my to oni-, lub w innym wydaniu; wszystkiemu winien jest PIS ! (Bóg mi świadkiem, że na nich nie głosowałem ale jak widzę trzeba było zostać w domu). Ten histeryczny ton propagandowy, który wraz ze zbliżaniem się wyborów prezydenckich będzie się nasilał do niczego pozytywnego nas nie doprowadzi bo jest pod względem intelektualnym absolutnie bezpłodny. W Polsce potrzeba debaty nad prawie wszystkimi sprawami, debaty, której nie ma, ponieważ trudno nazwać debatą starcie w którym chodzi o unicestwienie przeciwnika. Wszystko stało się histerycznym politycznym wrzaskiem i jest to za przeproszeniem g..no a nie wymiana myśli. PS. Brałem udział, całkiem niedawno, w pewnym ważnym posiedzeniu edukacyjnym o reformie edukacji co do której zastrzeżeń jest więcej niż spisałby i na wołowej skórze. I co usłyszałem ? - Musimy to zrobić jak najszybciej aby kolejna ekipa nie mogła tego odkręcić - To fanatyzm. Powiedziałem to. Od tej pory już nie jestem zapraszany na takie zebrania :). I nie żebym pisał tylko o obecnej ekipie - to zdaje mi się zasadniczy punkt myślenia wszystkich biorących w życiu pblicznym. Fanatyzm - oto do czego doszliśmy.A dokąd on nas doprowadzi ? I tu się kończy moje pisanie - idę pracować na niwie. Wesołych Świąt ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 09:03 >...aby kolejna ekipa nie mogła tego odkręcić. -------------------------------------------------------------------- W naszej, nie do końca normalnej sytuacji, tylko takie działania mają sens. Przypomij sobie jak było z tzw. kontraktem norweskim (zawarł go rząd AWS, rząd SLD zerwał), Stocznią Gdańską (na powrót skomunalizowana przez SLD) czy programami budowy autostrad (każdy rząd wyrzuca plany poprzedników na śmietnik). Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 10:41 no to słuchajcie .... to wychodzi że trzeba wyrżnąć polskie elity. Bo jak się tak dobrze zastanowic to na kogo ja qrwa mam oddać głos? Wybory prezydenckie - Tusk? Kaczyński? Niepoważny Olechowski? A może tych dwóch od lewicy? Kwaśniewska z tą swoją pozą damy z XIX w? Będzie mnie uczyć jak miód nabierać czy jeść bezy? Może mamy poprosić tego no .. Wałęsę? I którego? ojca czy syna? Się płakać chce albo wyć! Wybory do sejmu - PiS? PO? LSD czy SLD bo nie kojarze? A może PSL?! Co? samoobrona?! Cd płaczu. a jeszcze na dodatek głosujesz na Psipsińskiego z listy X a głos zaliczają Makumbie, bo go na tej liście rządzący Mdźwiąga posadził wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 10:02 To nie jest artykuł o tym, kto jest winny upadku stoczni. To jest artykuł o hipokryzji PiSu, o jego zakłamaniu i bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
bezojad40 Re: PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 10:06 A od kiedy wiadomo, że ten człowiek jest przestępcą. Od którego roku to wiadomo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank Bruner nie ze mną te numery... 22.12.09, 07:51 Jak zawsze wszystko co się obecnie dzieje w Polsce za rządów PO to wina PiS. Dobija mnie ten chory kraj gdzie mld zł uciekają na pierdoły na ciepłe posadki a mimo tylu afer jeszcze żadnego polityka odpowiedzialnego za ten stan rzeczy nie wsadzono do paki dla przykładu. Jeszcze trochę i Gazeta wymysli że PiS specjalnie ogłosił nowe wybory by przegrać i kopać miny pod Świętym PO którego jedyną dewizą jest co złego to nie my... -"koleś znajdź mi coś na PiS że to oni zrobili bo my tu przyszli zarabiać a nie rządzić" zaraz napiszą że w celu podłożenia nogi Tuskowi Kaczyński wystartuje do wyborów. Kiedy zmienicie w rządzie prawo i zaostrzycie przepisy i kary by przestępca wiedział o tym że nie uniknie kary??? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Bruner nie ze mną te numery... 22.12.09, 08:18 Jak dotąd na ciepłą posadkę w sprawie j.w. załapał sie Draba. Pupilek PiSprezydełta. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta PiS przejął wszystko od TVP do Rzecznika Praw 22.12.09, 08:48 Dziecka. Poprzez NIK, NBP, Państwowe Przedsiębiortwa etc. To KTO niby ma być winien że to wszystko pierdutnęło? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 07:54 ostatnio stają się ważne notatki z różnych rozmów. Dla jednych są stekiem bzdur aby potem nagle inne notatki były prwadą historyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 "Słaba pamięć"... 22.12.09, 07:57 jest cechą ludzi małych i pokrętnych. Wszystkie notatki, które się zachowały z tamtych czasów to, oczywiście, fałszywki a w ogóle to "bezprzykładna nagonka na PiS ze strony tych, co stali tam, gdzie ZOMO". Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh PiS to organizacja przestępcza! 22.12.09, 07:58 Skoro współpracuje z ludźmi, których nazywa przestępcami. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko czegos nie rozumiem 22.12.09, 08:01 przed rozstrzygnieciem przetargu pozyskanie potencjalnego inwestora z kuwejtu bylo wielkim sukcesem. teraz nic z tego nie wyszlo i kazdy podrzuca sobie stocznie jak goracy kartofel. gdyby jednak stocznie sprzedano terrorystom albo komukolwiek kazdy wyrywalby ten sukces jak kawal swiezej poledwicy. troche klasy panowie i odwagi w przyznawaniu sie do bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
woytolo PO dało zlecenie do GW, by zawsze PiS był winny. 22.12.09, 08:05 PO jest, niestety, większym nieszczęściem niż PiS i nie pomogą żadne zabiegi GW. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_fujara Re: PO dało zlecenie do GW, by zawsze PiS był win 22.12.09, 17:18 woytolo napisał: > PO jest, niestety, większym nieszczęściem niż PiS i nie pomogą żadne zabiegi GW > . Nie ma większego nieszczęścia niż PiSuar, nawet ich protoplaści czyli KPSS ze swoim KGB nie byli dla nikogo takim nieszczęściem, a na dodatek nie byli tak zakłamani i zgnili moralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarejestruj_sie To ze zachowało sie mało papierów to nie dziwi 22.12.09, 08:09 PiSowcy albo niszczyli albo zabierali ze sobą po przegranych wyborach, żeby nie zostawić śladu po swoim rządzeniu. Trybunał stanu dla Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Re: To ze zachowało sie mało papierów to nie dziw 22.12.09, 08:35 zarejestruj_sie napisał: > PiSowcy albo niszczyli albo zabierali ze sobą po przegranych wyborach, żeby > nie zostawić śladu po swoim rządzeniu. > Trybunał stanu dla Kaczyńskiego. /////// metoda czysto mafijna. Odpowiedz Link Zgłoś
zarejestruj_sie Dobitnie o tym swiadczy przypadek Macierewicza 22.12.09, 08:43 który wywiózł tajne dokumenty do domciu Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Dobitnie o tym swiadczy przypadek Macierewicz 22.12.09, 10:10 Wszystkie dokumenty znajdą się w Pałacu Prezydenckim. Jeszcze rok i tą Bastylię zdobędziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram towarzysz Jasiński 22.12.09, 08:11 Minister Skarbu IV RP- członek PZPR w latach 1976 - 1981, szef Wydziału Spraw Wewnętrznych w Płockim Urzędzie Miasta, przybudówki SB. w czasie debaty sejmowej, indagowany na okoliczność przynależności do PZPR Jasiński nie przyznał się do tego, a w jego życiorysie zaprezentowanym posłom nie było na ten temat ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Nie podniecajcie się tak 22.12.09, 08:22 Na razie jest słowo przeciwko słowu - gazeta pisze, politycy dementują. Lemingi łykaja, a nikt nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarejestruj_sie udawanie sklerozy to norma w PiS 22.12.09, 08:44 Jasiński wymięka a wymięknie jeszcze bardziej spoko Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 08:25 Sprawa jest prosta. PiS wie jak używać niszczarki do dokumentów co pokazywał Ziobro. Byli pewni, że zniszczyli wszystko więc jak nadarzyła się okazja zaatakowali PO, a musieli się do tego przygotowywać. Wiedzieli, że sprawa stoczni jest beznadziejna i zostawili tylko taki ślad by Grad i Tusk za nim poszli. Ale nawet gdyby tak nie było są to ludzie bardzo nieuczciwi-vide Wassermann, który polecił sprawdzić El-Assira i niczego nie znalazł, oraz pozwolił mu lecieć z Prezydentem, a teraz oskarżył go o powiązania z terrorystami. W PiSie wszystkie chwyty dozwolone byle wrócic do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Istota rzeczy to oszustwo Tuska, że ma inwestora 22.12.09, 08:29 na stocznie podczas, gdy w rzeczywistości, nigdy go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Istota rzeczy to oszustwo Tuska, że ma inwest 22.12.09, 10:13 Katarscy przyjaciele Jaro wciągnęli Tuska w pułapkę. A Kamiński zbierał kwity. Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik widać Jasińskiego dotknęła ptasia grypa 22.12.09, 08:33 ciekawa taka selektywna amnezja, a może to po prostu hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
pissonpis Jasiński to PZPRowska wesz, kłamie 22.12.09, 08:35 niżle pisowskie ściery namąciły, jak zwykle, Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Kuroń, Geremek i Balcerowicz też ? 22.12.09, 08:48 Ostatecznie też byli w PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
pan-dzikus PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 08:35 Rada do administratorów posesji- jak już PISy dostaną kopa i będą szukać roboty, pod żadnym pozorem nie przyjmować na dozorców i sprzątaczy,-będzie burdel i lokatorzy pouciekają.Zupa marki Kuroń i pod most.Polacy jakoś odżałują temu marginesowi na zasiłek,-zyskają normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
scher1 PiS, stocznie i El-Assir 22.12.09, 08:39 Łooo, łooo... ło take chodziło, fellachy! Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta To dlaczego nie napiosałeś tego wczesniej i kryłeś 22.12.09, 08:43 przestepców z PiS? Jesteś taki sam jak oni! ~ Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta_25 Re: To dlaczego nie napiosałeś tego wczesniej i k 22.12.09, 08:53 Normalnosc ala PO - zdecydowanie 3 razy NIE. Odpowiedz Link Zgłoś