ja_pakulec szopka godna "Nocnej zmiany" 02.01.10, 18:52 tam jest podoby żenujący dowcip i tak samo zmanipulowani bohaterzy i oczywiście na widok tych dwóch szopek moher dostaje orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 Wolski,"profesor" Kaczynskich od wolszczyzny.. 02.01.10, 18:57 czyli języka wolskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
wapienko Uwaga! Wybiórcza straszy tekstami Czuchnowskiego ! 02.01.10, 19:07 Straszy także pieskami jedynej słusznej POrtii na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szechter-ezada Uwaga! Wybiórcza straszy wyPOcinamii Cuchnowskiego 02.01.10, 19:19 II Irlandii nie dało się zrobić, to się robi II Indie. Z tym, że tam są święte krowy, a tu święte qu..., excuse le mot... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec na szczęście IV RP się skończyła 02.01.10, 19:23 i już coraz mniej świętych krów- owszem jest jeszcze IPN, BBN i CBA ale to juz niedługo - nie płacz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec prawda bywa straszna 02.01.10, 19:21 zwłaszcza gdy ktoś jest malutkim moherkiem z malutkim rozumkiem - wtedy nawet tekst w GW może go przestraszyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 wapienko, dostałaś cieczki, czy to już menopauza? 02.01.10, 19:27 wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,7410041,Najzabawniejsze_zdjecia_prezydenta_Lecha_Kaczynskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
szechter-ezada ten cyngiel z Gej-zety to jakieś monstrum jest 02.01.10, 19:14 romano-manka-wlodarczyk.salon24.pl/146464,ewangelia-barabasza Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 Nowa kukiełka "miszcza" Wolskiego..! 02.01.10, 19:25 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tomas7771 usłużni idioci 02.01.10, 19:30 tak powinno się nazywać dziennikarzyny z GW Odpowiedz Link Zgłoś
szechter-ezada cyngle z Gej-zety to usłużni idioci.......niestety 02.01.10, 19:51 blogrzeczpospolitej.salon24.pl/147516,ziemkiewicz-kompas-na-2010 Odpowiedz Link Zgłoś
franekwolusz Życzę Wybiórczej żeby nie doczekała Nowego Roku 02.01.10, 19:27 Myślę, że nie ma lepszych życzeń dla naszego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 TVP PIS,czyli bandycki układ komuchów w TVP... 02.01.10, 19:41 wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,7410041,Najzabawniejsze_zdjecia_prezydenta_Lecha_Kaczynskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Sam Wolski wcielił się w postać Prezesa Jarkacza! 02.01.10, 19:53 Urocze,prawda ? bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz4 Re: Życzę Wybiórczej żeby nie doczekała Nowego Ro 02.01.10, 20:11 Na razie to pisdzielcowy "Dziennik" nie doczekał Nowego Roku :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 TVP nie straszy.... 02.01.10, 19:52 TVP nie moze straszyc szopka. Poniewaz, nie moze juz byc nic gorszego, jak szopka PiS z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Szopka Cuchnącego i Szechtera to by była sztu 02.01.10, 20:03 b52h napisała: > przez duże eS Co by było, gdyby było. Ale nie było. Była tylko "szopka" Wolskiego, niegdyś świetnego satyryka, teraz żałosnego włazidupy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Satyryk powinien włazić w d... władzy wg "GW" 02.01.10, 20:11 To że robią to lizusy z "GW", nie znaczy, że mają ich naśladować inni dziennikarze czy tym bardziej satyrycy. Wolskiemu pogratulować niezależności. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec Re: no coz, GW-niarstewo GW-nianej ... 02.01.10, 21:08 widze że tekst godny gó...arza Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 PiSdoliny i PiSidioci nawet szopki nie potrafia zr 02.01.10, 20:29 taka jest Pisdzielcza inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec moherowa lekcja kultury? 02.01.10, 21:10 zachowuj się jakoś prostaku - jesteś na forum a nie w domu zreszta twoje posty tylko potwierdzają moją teorię o chamskich prostakach z jakiegoś zadupia którzy sa elektoratem Pisu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swiffy Uwaga! TVP straszy szopką Wolskiego 02.01.10, 20:40 chyba autor zapomnial co to partyjna agitka w koncu caly czas wali Pisowi po garach na rzecz jak nie sld to po Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 To ty chyba sobie nie zdajesz sprawy, quant34, ... 02.01.10, 20:46 ... z tego ze prze TV Polonia cala Polonia sie z tych pajacow smieje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec Polonia? 02.01.10, 21:12 ta cała zgraja nieudaczników ktora przyjechała z Polski B zbierać azbest? a niech się smieją - azbest sprawi że nie potrwa to długo Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 p. padalec, niech pan z siebie durnia nie robi ... 02.01.10, 21:47 co do wizy, ktorej pan nie dostal; debili nie wpuszczamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec a po co mi wiza moherku? 02.01.10, 21:58 do USA jeżdża tylko nieudacznicy harujący bez zadnych ubezpieczeń jezeli miałbym gdzieś wyjechać to wolałbym UE - tam za pracę płaca i masz ubezpieczenie na starość Na szczęście mam taka pracę że nie musze nigdzie wyjeżdżać Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Uwaga! TVP straszy szopką Wolskiego 02.01.10, 21:05 Chyba tylko idiota nie rozpoznałby kto jest kim w tej szopce. Widocznie pan był tak zamroczony alkoholem, że już nie za bardzo kontaktował. Zdarza się. A co do oglądalności Tvp1 w sylwka to chyba nic dziwnego, że miał słabą oglądalność jeśli na Polsacie i TVP2 był Sylwester z muzyką, gwaizadami itd. Zapewne Tvn i Jedynka były w podobnej sytuacji. Po drugie nie wiem skąd ma pan dane że oglądalność jedynki spada, ja czytałam, że wręcz przeciwnie. to że pan nie ogląda to nie znaczy że robi tak cała POlska Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec nic nie zrozumiałes tekstu 02.01.10, 21:15 każdy rozpoznał - nawet najgłupszy moher bo postacie miały podpisy, inna sprawa to poziom tej szopki, cóż moherowi się taki typ humoru podoba - myślę że Jarek z Lecham ryczeli ze smiechu a Gosiu dostawał orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec umiesz mysleć? 02.01.10, 22:00 zastanów się bo wiesz powtarzanie wymysłow Kaczyńskich i Rydzyka nie znaczy że myślisz samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Uwaga! TVP straszy szopką Wolskiego 02.01.10, 21:15 Towarzysze!!!! Obywatele!!!!! Jedyną słuszną satyrą jest satyra na wrogie karły reakcji czyli Kaczyńskich, wszelka satyra na wady waaadzy jest zamachem i my tę zamachnętą rękę utniemy, my aj waje zawsze gotowe do judzenia i sterowania tymi głupimi Polaczkami, nie na darmo nazywamy sie Wyborcza, bo my jesteśmy wybrani do sterowania baranami z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec nie podniecaj się tak 02.01.10, 21:21 przecież możesz się cieszyć swoją szopką w domowym zaciszu - możesz dostawwać orgazmu na widok tych masek, możesz nimi nawet straszyć wnuki. I nie musisz czytac GW skoro tak cierpisz - no chyba że cierpienie sprawia ci przyjemnośc i stąd to zamiłowanie do szopki Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec ja się tym nie podniecam 02.01.10, 22:01 tacy jak ty dostarczajami zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 p. padalec; to pan sam sobie zaprzecza 02.01.10, 22:08 Ale ide pogadac z ludzmi. Panu zycze przyjemnych rozmow z baranami ... Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Uwaga! TVP straszy szopką Wolskiego 02.01.10, 21:18 Hehe, dobry dowcip mi wyszedł: Dlaczego Gazeta jest Wyborcza? Bo jej redaktorzy to Naród Wybrany Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec wyslij Wolskiemu 02.01.10, 21:30 może w następnej szopce wykorzysta- moher umrze ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec wełny nie - ale barany mnie bawią 02.01.10, 22:02 szczególnie te moherowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 p. padalec to pan sie z baranami zadaje ... hmm .. 02.01.10, 22:06 to jakis zwierzecy fetysz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec baranami takimi jak ty 02.01.10, 22:25 ja wiem czy to fetysz? chyba nie, bardziej organiczna praca od podstaw, by moher znał swoje miejsce - może to misja? Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 padalec, co ty tak plytko??? 03.01.10, 03:15 my tutaj, orly intelektualne, z pikulca padalca robimy a ty ciagle w tej welnie ... baranine tez lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
u8u8u8 Stalinowska agitka 02.01.10, 21:40 Hahaha... Jak ja lubię takich POstępowców jak autor tej stalinowskiej agitki. A tłum chamów i prostaków klaszcze. Tak samo wyglądała propaganda Hitlera i komuchów: precz z PiSowskimi dziennikarzami, satyrykami (Żydzi do g...) BRAWO Młoda Polska Inteligemcjo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 Dobre, drabinahaha1, dobre! 02.01.10, 21:50 zydki sie po tym ob..sraja i PO(je..bie) ich Odpowiedz Link Zgłoś
bghizz Fenomen! 02.01.10, 21:20 Wszystko, ale to wszystko co zdołali wymyślić miłośnicy i poddani naczelnego kartofla jest kaszaną i obciachem. To jest zdumiewające! Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Fenomen! 02.01.10, 21:21 Majewski za to nie tyka waaadzy bo by dostał czapę medialną Odpowiedz Link Zgłoś
theramenes Wieloletnie rządy komuchów nie przeszkadzały 02.01.10, 21:23 Nie przypominam sobie, by Czuchnowski pisał takie elaboraty, kiedy w TVP rządził Czażasty z Kwiatkowskim. Wot dziennikarek. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec Kwiatkowski znowu rządzi 02.01.10, 21:32 dzięki medialnemu sojuszowi z Pisem - SLD dostało II Program TVP Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec wiedziałem! PiS i SLD to to samo 02.01.10, 22:03 te same ubeckie metody i ten sam marny sfrustrowany elektorat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb No brawo pakulec! Bodaj tacy na kamieniu... 03.01.10, 00:13 Poczytałem wszystkie Twoje posty i jestem pod ich wrażeniem. Myślę że stanowisz ścisłą czołówkę intelektualną reprezentującą opcję PO. Brawo. Możesz dowalić każdemu moherowi tak, że się nie pozbiera i nogami nakryje. Cieszę się i nie odpuszczaj nikomu. Masz absolutna rację, tak 3maj i nie popuszczaj. Powiedz tyko skąd ta głębia wiedzy i ta przenikliwość? Niesamowita wręcz. Szkoła GW, korepetycje u Urbana i egzamin u Niesiołowskiego? Inteligencja rozumiem wrodzona... Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 hmm .. tacy to nie na kamieniu ... 03.01.10, 03:13 ale lbem w kamien wala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pansloik Uwaga! TVP straszy szopką Wolskiego 02.01.10, 21:39 Ale o co cały ten histeryczny krzyk redaktora Czuchnowskiego? Przecież to program satyryczny, przedstawiający w krzywym zwierciadle RZECZYWISTOŚĆ. Mamy wolność słowa redaktorze Czuchnowski, a nie tylko wolność słowa jednej strony. Śmiać się z PIS-u i Kaczorów wolno, ale jeśli pokazuje się niewydolność, mafijne układy w ramach PO to już jest brzydota??? Skoro tak się Panu szopka nie podobał proponuję za rok spróbować przygotować własną. I nie dziwię się że jak ktoś zobaczył szopkę szedł się napić, rzeczywistość Tuskolandu, którą ona pokazała jest znacznie gorsza niż raczy przedstawiać to Wasz koncern medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
rejms Uwaga! TVP straszy szopką PO 02.01.10, 21:50 Jak inaczej można przedstawić obecną sytuacją w Polsce, na nieudaczników z PO nie ma innej możliwości a żydokomuna z GW straszy swoim istnieniem i na to nie ma rady. Oczywiście TVN to co innego, to jest telewizja i wiarygodna i uczciwa tak jak Gazeta Wybiórcza a 'aferałowie; i agenci bezpieki /np.TW Bolek/ to najuczciwsi ludzie w kraju nie mówiąc o ludziach honoru jak tow. Jaruzelski czy Kiszczak, to im tow.A.Michnik zawdzięcza majątek jaki posiada który miał być majątkiem społecznym. Czepianie się szopki Wolskiego potwierdza ubeckie /esbeckie/ korzenie autorów artykółu o straszeniu szopką Wolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 Jaki qrva "Michnik"??? Szechter, brat oprawcy ... 02.01.10, 21:55 Stefana ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec to tak samo jak Kamiński z Pisu 02.01.10, 22:06 całkiem jak dziadek pl.wikipedia.org/wiki/Bronis%C5%82aw_Kaminski Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 Sugerujecie padalec ze "Kaminski z Pisu" ... 03.01.10, 02:08 ma brata Stefana, ktory byl oprawca narodu polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Uwaga! TVP straszy szopką Wolskiego 02.01.10, 21:53 Bo jedynka na cyfrowym polsacie jest teraz (przynajmniej u mnie) pod jakąś dziwną nazwą Test_T1 Odpowiedz Link Zgłoś
stefanku1.only Uwaga! TVP straszy szopką Wolskiego 02.01.10, 22:03 W tym roku tylko zajrzałem, żeby sprawdzić, że co roku głębsze dno. No i wyglądało to, jakby to był już Nowy Rok 2020. Postępy w denności wprost niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Uwaga! Czuchnowski znów wchodzi bez mydła 02.01.10, 22:10 w tą samą pupę co zwykle! Panie Czuchnowski, patrzy pan czasem w lustro? Fajnie się chyba potem rzyga... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Polityka coraz mniej daje satyrze pola do popisu 02.01.10, 22:16 Te barwne czasy PRLu, oraz barwnego oszołomstwa III RP powoli dogorywają. Większość polityków, którzy nadawali się na obiekt kpin dawno już zniknęła z polskiej sceny i tylko niedobitki pajacowstwa pałętają po polskich mediach. Tym samym satyrycy, którzy pragną się paść na polityce wypadają bardzo blado. Pan Marcin Wolski, jako jeden z ideologów i pomazańców PiS, starał się zrobić na dodatek satyrę zaangażowaną po określonej stronie i musiał mu z tego wyjść kit. Polityczna szopka noworoczna już po prostu nie przystaje do dzisiejszych czasów i nie powinna być przez telewizję więcej zamawiana. Panu Wolskiemu radziłbym się pozbyć łatki politycznej. Twórcy i artyści są tylko wtedy wysoko oceniany przez odbiorców, kiedy wręcz manifestują swoją polityczną niezależność. Odpowiedz Link Zgłoś
adan.127 Re: Polityka coraz mniej daje satyrze pola do pop 02.01.10, 22:37 tak? TO jak wytlumaczysz utrzymywanie sie na antenie show majewskiego albo wojewodzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
jungleman Wolski - prawak, ale książki pisze świetne. 02.01.10, 22:21 jwt - za poglądy polityczne go nie cierpię, ale jednocześnie należy do moich ulubionych autorów książek, wszystkie które przeczytałem (czyli większość tego, co napisał) to kawał doskonałej literatury sensacyjno-fantastycznej, którą czyta się z zapartym tchem, od deski do deski. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman szopka marna, ale i tak lepsza od 02.01.10, 22:36 fast-foodu Majewskiego Odpowiedz Link Zgłoś