jack3yp Gdzie ma godność "coś tam...coś tam" !!! 04.01.10, 14:41 Mentalność Kalego wyłazi z "coś tam...coś tam" na każdym kroku!!! Mało wyłazi, ona krzyczy, rzęzi, ryczy, jęczy!!! Pięknie jest bronić "godności" swojaka z RM (gdy jest się zaufaną toruńskiego biznes księdza) jednocześnie depcząc i tłamsząc godność posła Narodu i G O D N O Ś Ć S E J M U szlajając się po pijaku po korytarzach sejmowych! Ale to już norma. To środowisko jest tak przesiąknięte podwójną moralnością, że przysłowiowy Kali to przy nich chłopczyk mogący pobierać nauki od mistrzów. Bezczelność i zakłamanie PiS są niewidoczne dla mających klapki na oczach ich "myślących inaczej" zwolenników. Może tu trzeba szukać niepełnosprawności? Jest o wiele bardziej groźna niż ta u niejakiej Buczek! Odpowiedz Link Zgłoś
gelerth0 Re: Gdzie ma godność "coś tam...coś tam" !!! 04.01.10, 23:46 Jasne... podwójna moralność, to tylko w PiS. PO i feministki zawsze mają rację. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: Polsat walczy o możliwość parodiowania 04.01.10, 15:04 A czy nie najpaskudniejsze w tym wszystkim jest wyslugiwanie sie osoba niepelnosprawna przez Radio Maryja ? Odpowiedz Link Zgłoś
d3iwoudnb Polsat walczy o możliwość parodiowania 04.01.10, 15:30 Ja tam tej ściery nie cierpie.. Tak samo jak opowiadała kawał o pedofilu... Jak macie chwile to zobaczcie sami na youtube "kazimiera szczuka opowiada niesmaczny kawal". Mi nie odpowiada jej poczucie humoru. Powinni zamknac ta babe na kilka tygodni w pudle i ciekaw jestem jak tam by sie wywyższała. niech poczuje troche zycia a nie pie****i farmazony myslac ze jest smieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Re: Polsat walczy o możliwość parodiowania 04.01.10, 15:45 d3iwoudnb napisał: > Ja tam tej ściery nie cierpie.. to samo ja mogę powiedzieć o rydzyku i wszystkich nawiedzonych katolibanach papistowskich , a idąc za tym co powiedziałes o zamykaniu..na jak długo trzeba by ojdyra zapuszkowac? na dozywocie? zeby sie otrasnał ze swojej głupoty ... Odpowiedz Link Zgłoś
goyahkla Lewactwo to jasnowidze! 04.01.10, 20:02 Czy Pan jest jasnowidzem? Skoro pisze Pan że ktoś jest głupi. Pewnie jest Pan liberałem( libertynem) skoro chce Pan zamykać innych ludzi tylko dlatego że się Panu nie podobają. Gdzie ta tolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
gelerth0 Re: Polsat walczy o możliwość parodiowania 04.01.10, 23:37 Nie przepadam za RM i Ojcem Dyrektorem. Ale jeśli ktoś chce tolerancji dla nienormalności (K. Szczuka chce tolerancji dla homoseksualistów), to powinien odnosić się z tolerancją do wszystkich innych. Odpowiedz Link Zgłoś
grastep00 Polsat i fanatyzm religijny 04.01.10, 15:34 Fanatyzm religijny zalewa Polskę.Kiedy ludzie wreszcie się opamiętają i przestaną kreować falszywą pobozność? Dwulicowość kleru ,jego pazerność i zaklamanie moherów staje się wizerunkiem ośmieszającym Polskę na arenie międzynarodowej.Kiedy sędziowie przestaną zajmować się takimi absurdami? Odpowiedz Link Zgłoś
gelerth0 Re: Polsat i fanatyzm religijny 04.01.10, 23:44 A kiedy sędziowie przestaną zajmować się takimi absurdami jak nazwanie kogoś "lesbą" lub "pedałem"? Może i jest to wulgarne, ale dlaczego ma być nielegalne? Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy_agent Że ma małego fiutka,Szczuka powiedziała Jagielski 04.01.10, 16:24 i momentalnie zniknęła z telewizorów. Porównajcie te dwie sprawy, a wnioski wyciągnijcie sami. www.youtube.com/watch?v=MiqUrIq3KMg Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Że ma małego fiutka,Szczuka powiedziała Jagie 04.01.10, 19:42 zobaczyłem filmik. Szczuka Jagielskiemu odpowiedziała tak, jak na TO, ten fiut, zasłużył ! Odpowiedz Link Zgłoś
goyahkla Korwin-Mikke 04.01.10, 16:29 Za wypowiedzenie o integracyjnych szkołach (niepełno i pełnosprawni) swego zdania został zlinczowany przez wszystkie media włącznie z GW. A tu proszę GW broni Pani Szczuki. Można się wyśmiewać z niepełnosprawnych (parodiować)? Oczywiście musi być napisane a " RM i Trwam obrażają judejczyków". To może RM i Trwam powinno zacząć parodiować żydów? Perwsza parodia "jąkający się regaktor mówiący o prawdzie". To byłoby ciekawe! Co wtedy by napisała GW? Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Izraelusie dbaja tylko o otreby do garnuszka 04.01.10, 18:48 Adasiowi krcypedro@Gw peda-go-go'wi znowu pokrecilo sie z faktem- moralnoscia-logika.Teraz znowu ta lizaczka lewaczka zaczyna stekac nad dola i niedola tych, ktorych nie jest w satnie zrozumiec. Niech zacznie przedrzezniac bazgrola kaleke jakale a wtenczs zrozumie jak jemu jest smutno.szczuka to beztalencie ale izraelusie maja inne zdanie bo dmucha w ta sama trabe jerychonska co oni. Wlasciwie to jerychonie sa obojetni i moze to jest ich motorem napedowym, ze sa zlosliwi ect. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubovski Polsat walczy o możliwość parodiowania 04.01.10, 19:23 ja to bym sie wkurzył, albo cos innego hiszpania2009.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
big.spender Polsat walczy o możliwość parodiowania 04.01.10, 21:20 biedny Sąd Najwyższy, tak czy inaczej maja przerąbane jak w przysłowiowym ruskim czołgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_michal Legia walczy. O prawo do nieszanowania Wejcherta. 04.01.10, 21:40 Ale Wejcherta i Waltera nie wolno nie szanować, bo jest się od razu ... jak to było - bydłem? Bandytą? Natomiast niepełnosprawnych wolno nie szanować jak są przypadkiem wierzący (a więc w konsekwencji oczywiście śmieszni). I jak ich nie szanuje mamalająca coś pod nosem, potwornie prześladowana w Polsce za bycie Żydówką Żydówka. Odpowiedz Link Zgłoś
mireczekb Re: Polsat walczy o możliwość parodiowania 05.01.10, 00:24 To nie nipełnosprawna Madzia zaprotestowała, ale ludzie tolerancyjni,do których ty się nie zaliczasz. Tak, tak, właśnie tak, tacy są katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Polsat walczy o możliwość parodiowania 05.01.10, 00:48 walczy o możliwość nabijania się naśmiewiania z luzkiego nieszczęścia? kalectwa? co za tupet! KRRiTV powinna tej stacji cofnąć koncesję! Odpowiedz Link Zgłoś