mamma_roma 03.08.07, 22:32 Czy faceci w Waszym otoczeniu tez tylko sobie wydaja się dowcipni?Palną jakąś głupotę, chichoczą z siebie, a potem to się nazywa, że my nie mamy poczucia humoru...Jakieś przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada88 Re: ich naglupsze zarty 03.08.07, 23:25 mamma_roma napisała: > Czy faceci w Waszym otoczeniu tez tylko sobie wydaja się dowcipni? Tak. Palną jakąś > głupotę, chichoczą z siebie, a potem to się nazywa, że my nie mamy poczucia > humoru... Że nie mamy poczucia humoru, że jesteśmy sztywne... Jakieś przykłady? Z tego co zauważyłam w czołówce dowcipów królują te o seksie i o pierdzeniu (szczególnie w pobliżu ognia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: ich naglupsze zarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:31 ja nie dowcipkuje,no chyba jak ktos na mnie uderzy,tylko to juz jest cieta riposta-ze mozna spasc ze stolka-czasem musze tak reagowac Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 heh ja pracuje z samymi facetami 04.08.07, 15:59 i w obecnej pracy mam takiego jednego, którego zartow nikt nie rozumie, nawet reszta kolegów, widocznie taki ma charakter :) w poprzedeniej pracy (tez same chłopy) głownie o seksie tematy:) ale musze powiedziec ze swietnie sie z facetami dogaduję, bo ogólnie mamy wspolne zainteresowania i nie cierpię plotek. a pracą byłą wspiminam mile, bo to zawsze zarty były i zawsze z LOLEM na buzi chodziłam, teraz jest ciut powazniej, ale tez wesoło. Kumple są na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_roma Re: 06.08.07, 17:12 A co powiecie na takie "zarty": Mówi: -Obciągnij mi natychmiast! a potem: żartowałem tylko. I w śmiech Albo krzyczy: -Wracaj do garów, a potem: jak wyżej hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_roma Re: 07.08.07, 19:19 Gość portalu: kali napisał(a): > Slodkie :) no, może to nam czasem brakuje dystansu do siebie?;) Odpowiedz Link Zgłoś