sharn.1 anwad , w tej chwili jestes przestepca.. 04.01.10, 18:19 anonimowa świnio.. Masz odwage powiedzieć to pod własnym nazwiskiem? Doktorowi G.nic nie udowodniono, dopóki nie jest skazanym,jest niewinny ! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re:: anwad 04.01.10, 18:23 a za co jest on skazany??? natomiast Zioberk ma p r a w o m o c n y W Y R O K,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 18:24 anwad napisała: > FARSA. Farsa? Jest wyrok sądowy, a pani popełnia sama przestępstwo, twierdząc publicznie, że doktor Garlicki jest przestępcą. Nawet Ziobro z całym pis-bolszewickim CBA nie był w stanie spreparować dowodów winy doktora. Pani sie kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 18:25 anwad napisała: > FARSA. czyli wg Ciebie ziobro stoi ponad prawem? nie jest istotne czego dopuscił sie garlicki. od tego jest prokuratura by dowiesc mu winy a sad by osadzic badz uniewinnic jesli wina nie zostanie dowiedziona. Natomiast ziobro skazany prawomocnym wyrokiem sadu RP uchyla sie od jego wykonania swoim zachowaniem i to nie jest "farsa" tylko lekcewazenie prawa przez eks ministra sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 18:37 Farsą są wyroki stronniczych sędziów (poczytaj o tym, który wydawał wyrok w sprawie Ziobry) nakazujące najlepszemu ministrowi sprawiedliwości w historii Polski przepraszanie człowieka z kilkudzięcioma zarzutami prokuratora. FARSA. Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 18:45 anwad napisała: > Farsą są wyroki stronniczych sędziów (poczytaj o tym, który wydawał wyrok w spr > awie Ziobry) nakazujące najlepszemu ministrowi sprawiedliwości w historii Polsk > i przepraszanie człowieka z kilkudzięcioma zarzutami prokuratora. > > FARSA. > wybacz...ale pozwole sobie nie zgodzic sie z Twoja ocena kompetencji pana ziobry na stanowisku ministra sprawiedliwosci - to raz. a dwa..skoro uwazasz ze sąd jest stronniczy to niech pan ziobro napisze odwołanie do sadu w Strasburgu . Powtarzam po raz enty..nie jestem ani adwokatem dr.garlickiego ani fanem platformy - ale na dr.garlickim ciaza jedynie zarzuty a zb.ziobro jest skazany prawomocnymi wyrokami niezawisłego sadu RP których nie szanuje. Nie ma tu nic do rzeczy ilosc zarzutów wzgl garlickiego...moze ich byc nawet 1000 a nie 41. Nie zwalnia to od przestrzegania prawa w wypowiedziach publicznych osoby na tak eksponowanym stanowisku jakie wowczas pełnił zb.ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Durne pisiory 04.01.10, 18:51 Maja za nic prawo Polskie. Chcialoby im sie wprowadzac wlasne... Czemu nie wydac listu gonczego za zerem? Przeciez to smiec. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 18:52 Wyrok był stronniczy, a słowa Ziobry wyrwane z kontekstu. Poczytaj - jak Ci poradziłam - o krakowskiej familii. Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 19:06 anwad napisała: > Wyrok był stronniczy, a słowa Ziobry wyrwane z kontekstu. Poczytaj - jak Ci por > adziłam - o krakowskiej familii. wybacz po raz kolejny Wandziu :)P ale ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wypowiadam sie publicznie na temat pracy aparatu sadowniczego w RP. Moge tylko dodac iz mam b.duzo zastrzezen ale w zupełnie innej materii - przewległosc postepowań, długotrwałe stosowanie srodka zapobiegawczego w postaci aresztu (wydobywczego) . A co do stronniczosci-punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :D Tak sie również składa ze racji zawodu uczestniczyłem osobiscie w konferencji zb.ziobro zwołanej po aresztowaniu dr.garlickiego.. ..wypowiedź nie była wyrwana z zadnego kontekstu i skierowana ad personam do dr.garlickiego . Jako urzedujacy min.sprawiedliwosci zb.ziobro nie mógł wyrazic sie konkretniej i dobitniej. Mataczenie obecnie iz wypowiedz jest wyrwana z kontekstu to chyba zart albo liczenie na masowa amnezje kilkudziesieciu milionów polaków . Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 19:27 1. Nie przeczytałeś artykułu o krakowskiej familii. Gdybyś to zrobił, łatwiej byłoby Ci ocenić wyrok. 2. Ja nie byłam na konferencji, za to czytałam stenogram. Zajrzyj do niego i sprawdź, że słowa były wyrwane z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 19:35 anwad napisała: > 1. Nie przeczytałeś artykułu o krakowskiej familii. Gdybyś to zrobił, łatwiej b > yłoby Ci ocenić wyrok. > dobrze daj link do tego artykułu bo mi spokoju nie dasz :P a co do kontekstu badź jego braku bede sie trzymac swojej wersji. jak zabrzmiały słowa zb.ziobro kazdy moze ocenic na podstawie materiałow filmowych ogolniedostepnych chociazby na youtube:) www.youtube.com/watch?v=vNGkRKCpDgY Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 19:57 A wyszukiwarkę google umiesz obsługiwać? Znajdź sobie też stenogram i samodzielnie sprawdź, że wypowiedź była wyrwana z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Uporczywie powtarzasz kłamstwo. 04.01.10, 20:13 anwad napisała: > A wyszukiwarkę google umiesz obsługiwać? Znajdź sobie też stenogram i samodziel > nie sprawdź, że wypowiedź była wyrwana z kontekstu. To, że nie była wyrwana było juz przedmiotem wilu dyskusji na tym forum. To, co robisz nazywa sie sofizmat gebelsowski. Uporczywie powtarzasz kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 20:25 anwad napisała: > A wyszukiwarkę google umiesz obsługiwać? Znajdź sobie też stenogram i samodziel > nie sprawdź, że wypowiedź była wyrwana z kontekstu. Umiem :) umiem tez robić strony internetowe,adminowac serwerem z forum o kilkutysiecznej ilosci userów ,troche znam sie na prawie (rotfll)i tak sie składa ze jeszcze nie ogłuchłem,nie oslepłem i nie mam alzheimera, a co za tym idzie nie sa mi potrzebne stenogramy ktore moga być zmanipulowane i wystarczy mi to co widziałem na własne oczy i słyszałem na własne uszy bedac na rzeczonej konferencji we własnej osobie . Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 20:40 Umieć nie znaczy umieć wykorzystać. Czytać a czytać ze zrozumieniem to też różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 19:42 Każdy cytat z natury rzeczy wyrwany jest z kontekstu. Wszyscy słyszeliśmy konferencję Ziobry i dokładnie wiemy co i jak powiedział. A skoro uważasz, że doniesienia prasowe o rzekomym istnieniu "krakowskiej familii" zwalniają Ziobrę od wykonania wyroków sądu to wybacz ale najwyraźniej nie rozumiesz elementarnych podstaw prawa. Wyroki sądowe zobowiązani sa respektować wszyscy obywatele demokratycznego państwa a byli ministrowie sprawiedliwości w szczególności. A jeśli tego nie czynią udawadniają jedynie, że nigdy na tym stanowisku nie powinni się znaleźć. I jeśli coś jest farsą w tej sprawie to jedynie nazywanie faceta zachowujacego się w ten sposób (który nawet kasacji we własnej sprawie nie umiał prawidłowo założyć) najlepszym ministrem sprawiedliwości w historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A niewygodne przemilczeć i zmanipulować... 04.01.10, 19:52 Dobrze też byłoby oceniać wypowiedź min. Ziobry w całości a nie wyrwaną z kontekstu. Ten przemilczany fragment wypowiedzi to: "[...] nie przesądzam tej sprawy, ostatecznie o sprawie zadecyduje sąd". No i dobrze też byłoby wiedzieć jak w szczegółach wyglądała sprawa zaniedbania doktora Garlickiego i wszycia pacjentowi do serca tamponu w efekcie czego pacjent zmarł. No i nie manipulować informacją tak aby wyszło "na nasze" bo tak nam pasuje. A lepszego ministra od Z. Ziobry nie było i długo najprawdopodobniej nie będzie. Dowodów aż nadto, także tych w postaci na szukanie haków na min. Ziobrę za wszelką cenę i wybielania od win innych (bo tak nam pasuje)... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Otóż to właśnie 04.01.10, 20:04 A przemilczają to, co niewygodne i manipulują także sądy. Stąd kuriozalne wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek anwad znów chamsko obraża i kłamie 04.01.10, 20:15 Ta akurat sprawa była tak oczywoista i jednoznaczna, że nie sposób nazwać tego wyroku kuriozalnym. Był JEDYNYM możliwym. KAŻDY sąd w Polsce wydałby taki wyrok, róznica dotyczyłaby tylko wysokości zadośćuczynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podsumował zabawny prymityw ;P 04.01.10, 20:37 Zapiekło, czy zaszczypało? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: podsumował zabawny prymityw ;P 04.01.10, 21:02 Czy kiedykolwiek potrafiłeś podjąć rzeczową dyskusję ze mną? Choc jeden jedyny raz? Nigdy. Tylko kłamstwa, obelgi, chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: podsumował zabawny prymityw ;P 05.01.10, 07:58 Tto kultura anwad, typowej zwolenniczki PO. Remiku, daj temu odpór!! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Znamy te wyroki dobrze... 04.01.10, 20:47 To wyrok na "Gościa Niedzielnego" za "ujawnienie" nazwiska pewnej pani która miała ogromne parcie na zamordowania swego dziecka w fazie prenatalnej. To wyrok uniewinniający na pewną artystkę z Gdańska za obrazoburcze "dzieła artystyczne", która rzekomo nie miała zamiaru obrażać niczyich uczuć religijnych umieszczając genitalia na krucyfiksie. To wyrok na innego nienawistnika wiary katolickiej z TVN który też nie miał zamiaru obrażać niczyich uczuć wyśmiewając się z kalekiej dziewczyny. To kuriozalny przebieg procesu wytoczonego przez J. Kobylańskiego redaktorom czasopism bezczelnie i bezkarnie (jak dotąd) obrzucających go błotem czy kuriozalnym wyroku i dalszym procesie sądowym wytoczonym prof. Wolniewiczowi. To wyrok na pewnego redaktora wyśmiewającego się z JPII... Na tym poprzestanę choć lista mogłaby być wielokrotnie dłuższa. Nie wspomnę już też szczegółowo o kuriozalnym i kompromitującym pomawianiu min. Ziobry o zniszczenie komputera i wiele, wiele innych przestępstw. Ostatnie sceny robienia farsy z sejmowej komisji ds. afery hazardowej jaką sobie PO bezczelnie urządziło tylko potwierdzają te podejrzenia o stronniczość i ferowanie wyroków na polityczne zamówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Re: Znamy te wyroki dobrze... 04.01.10, 20:54 bydlo_prof_wb napisał: > To wyrok na "Gościa Niedzielnego" za "ujawnienie" nazwiska pewnej pani która > miała ogromne parcie na zamordowania swego dziecka w fazie prenatalnej. ........ czytanie twoich tekstów "bydło" dostarcza mi za każdym razem dużą porcję darmowej rozrywki -przy której bledną teksty Monty Pythona i slapstickowe skecze Jasia Fasoli. Jednoczesnie jesteś żywym potwierdzeniem starego porzekadła iz głupota jednak nie boli...w innym wypadku powinieneś wyć z bólu i jechać na morfinie z kroplówki podawanej 24 h/dobę Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Radość innych i mnie cieszy... 04.01.10, 21:18 Po bliższej jednak analizie Twoich tekstów zaczynam wątpić czy cokolwiek z tego jesteś w stanie właściwie zrozumieć i zinterpretować. Ale nie załamuj się. Z reguły na starość rozumu przybywa i staniesz przez nowa szansą zyciową która dla Ciebie będzie niewątpliwie poważnym wyzwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Radość innych i mnie cieszy... 05.01.10, 09:36 Ależ wszyscy normalni ludzie trafnie analizuje twoje bezczelne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Znamy te wyroki dobrze... 04.01.10, 20:56 Przerażająca lista. Jedynym wyjściem wydają się być sądy biskupie. Ale co będzie jak sędzią będzie bp Życiński? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Zostań lemingiem... 04.01.10, 21:21 Nie będziesz miał tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Zostań lemingiem... 04.01.10, 21:35 Jestem refleksyjnym lemingiem. I w przeciwieństwie do nielemingów poprzestawanie na konstatacji ogromu nieszczęść spadających na nasz kraj mi nie wystarcza. Próbuję znależć rozwiązanie. Geotermia w tym wypadku wydaje mi się niewystarczająca. A może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Z braku szumu medialnego? 04.01.10, 22:25 a jeśli już to ograniczającego się do wykpienia tego co robi o. T. Rydzyk w Toruniu? Są tacy którzy twierdza że ilość tej energii tysiące razy przekracza nasze potrzeby. Mamy jej jak węgla - najwięcej w Europie, trzy razy więcej niż Niemcy odważnie w nią inwestujący. To wulkany energii pod nami. Posłuchaj tu: www.radiomaryja.pl/query.php?__s=geotermia&__a=1 Będziesz bogatszy w wiedzę, a nie jak inni nawet nie wiedzący, że ta wiedza istnieje, dający sobą manipulować do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Z braku szumu medialnego? 04.01.10, 23:19 Gdybyś wiedzę swą czerpał z bardziej zróżnicowanych źródeł niż popierduchy leśnika Szyszki być może dowiedziałbyś się również, że Instytut Geofizyki (wykonał już ponad 3000 odwiertów geotermalnych, stworzył mapę strumienia cieplnego na terenie Polski) nie podziela tego optymizmu. W perspektywie kilkudziesięcioletniej udział energii geotermalnej w bilansie energetycznym Polski w najlepszym razie sięgnie kilku procent. Podobnie sceptyczni są geologowie a specjaliści od instalacji zwracaja uwagę na takie drobiazgi jak niekorzystna mineralizacja wód na Niżu Polskim podwyższająca koszty eksploatacji itp. Jako leming wolę oczywiście ufać w tej materii specjalistom niż leśnikom czy nawiedzonemu inżynierowi materiałowemu co to nie osiągnąwszy sukcesów w swej dziedzinie doznał u schyłku życia iluminacji geotermalnej. No ale z nielemingami to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nazwiska znanych profesorów można mnożyć. 05.01.10, 05:58 Odwiertów wykonano znacznie więcej niż 3000 więc zasoby są doskonale rozeznane. Zespół prof. Sokołowskiego z Krakowa jest wiodącym w tej dziedzinie. Patrząc na Twoje słownictwo0 dochodzę jednak do wniosku że tracę czas na dyskusje z kolejnym ignorantem któremu w najlepszym razie wydaje się ze cokolwiek na ten temat wie. Najpierw zajrzyj dobrze do źródeł, niekoniecznie tych płynących z GW czy TVN, wtedy będziemy mogli podyskutować szerzej. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Nazwiska znanych profesorów można mnożyć. 05.01.10, 07:54 Masz rację w jednym. Dyskusja z ograniczonym bufonem zwącym wszystkich wokół ignorantami jest stratą czasu więc niniejszym ją zamykam. Na koniec powiem jedynie, że najlepszym sposobem przekonania tych wszystkich liberałów i masonów co to stoją na drodze ku powszechnej szczęśliwości w geotermalnym cieple będzie wybudowanie ekonomicznie opłacalnej instalacji. Przecież wiecie już jak. "Ofiarujmy także w tej intencji wszystkie nasze trudy, cierpienia, posty itp. Alleluja i do przodu!!! Wiertła w ruch - Ciepło buch!!!" jak wyczytałem w jednej z ulotek zachęcającej do datków. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Znamy te wyroki dobrze... 04.01.10, 21:24 bydlo_prof_wb napisał: > To wyrok na "Gościa Niedzielnego" za "ujawnienie" nazwiska Czemu łżesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A niewygodne przemilczeć i zmanipulować... 04.01.10, 20:05 Co ty misiu nie powiesz...;) Jak może człek tak zakłamany jak Ty, wychowany w uwielbieniu jednego z największych łgarstw w historii próbować ocenić coś co mu się z konceptu wymyka? Pewne rzeczy są dla Ciebie niepojęte i tak już do śmierci zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nie powiem tego, czego nie usłyszysz... 04.01.10, 20:23 Zapytam więc intelektualisto forumowy bez wiedzy, bez własnego zdania i bez racji, czy lekcje z ortografii już odrobione, czy też znowu nas, co bardziej oczytanych i światłych będziesz bykami swymi razić po oczach abyśmy przywiedzeni do rozpaczy ulgi w jakimś szaleństwie szukali? Pamiętam miałeś kłopoty z wyrazem "kró(u)lik". Już opanowany ten demon czy dalej tkwisz w słodkiej i rozpustnej niewiedzy, geniuszu Ty mój ulubiony? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie powiem tego, czego nie usłyszysz... 04.01.10, 20:34 Zaczynam dostrzegać, że zaczynasz robić postępy w interpunkcji. To naprawdę chwalebne profesorku, że po wielu radach udzielanych innym zacząłeś zauważać, iż język polski składa się również ze znaków interpunkcyjnych. Nie chce mi się przypominać Ci Twoich błędów ortograficznych, bo generalnie mnie to zagadnienie nie interesuje. Interesującą natomiast myśl znajduję w Twoim stwierdzeniu o wiedzy i racji, której mi odmawiasz. Bufonada, mój panie granicząca z megalomanią, nie sądzę, aby dało się tę przypadłość w jakikolwiek sposób leczyć., może–ale jest to b. rydzykowne-jedynie operacyjnie. bydlo_prof_wb napisał: > Zapytam więc intelektualisto forumowy bez wiedzy, bez własnego zdania i bez > racji, czy lekcje z ortografii już odrobione, czy też znowu nas, co bardziej > oczytanych i światłych będziesz bykami swymi razić po oczach abyśmy przywiedzen > i > do rozpaczy ulgi w jakimś szaleństwie szukali? > > Pamiętam miałeś kłopoty z wyrazem "kró(u)lik". Już opanowany ten demon czy dale > j > tkwisz w słodkiej i rozpustnej niewiedzy, geniuszu Ty mój ulubiony? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Co tam dalej mamy takiego, ignorancie? 04.01.10, 21:05 Zacytujmy, aby nie być gołosłownym. "Ależ jest trzecia możliwośc. Byc może i załóżmy, że jest to wersja najbardziej prawdopodobna, Twoja perspektywa oceny jest zabużona wieloletnim moelstowaniem religijnym lub przypadłością o objawach zbliżonych do tabes dorsalis. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Co tam dalej mamy takiego, ignorancie? 04.01.10, 21:36 A skoro już jesteśmy przy erekcji. To czy wy, mohery macie orgazm? Zagadnienie interesuje mnie głównie z poznawczego punktu widzenia. Powiedz mi przyjacielu, czy poczucie wykonywania grzesznej czynności nie blokuje ci receptorów odpowiedzialnych za odczuwanie przyjemności? Zwróć uwagę na to że Twoja metodą jest stetryczała zgryźliwość często towarzysząca właśnie problemom męskiej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 18:49 Sam już nie wiem czym bardziej kompromitujesz się w tej chwili, indolencją prawną czy mianowaniem faceta bez żadnych dokonań ministrem wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 18:49 anwad on moze miec 100 zarzutow ,ale wciaz nie jest w przeciwienstwie do Ziobry s k a z a n y,,prawomocnym WYROKIEM POTRAFISZ TO ODROZNIC??? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Skończ z tą łajdacką propagandą. 04.01.10, 20:12 anwad napisała: > Farsą są wyroki stronniczych sędziów Skończ z tą łajdacką propagandą. > Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Re: Przepraszać przestępcę! 04.01.10, 19:09 Nie, to nie jest FARSA. To szacunek dla prawa, co dla Was, pisowców, jest pojęciem zupełnie abstrakcyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:15 zarozumiały bufon, wstyd mi że jest z Krakowa , miasta które wydało tylu prawych ludzi - przynajmniej o nim nie piszcie bo ludzie mają cofkę. Ale czego można sie spodziewac po ludzi z pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 Oj, degrangolada ... 04.01.10, 18:17 Pyskujesz na p. Ziobre a nie wiesz na kogo skarge zlozyc??? --- Donek, jak tam w chlewie? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o! znasz takie długie wyrazy 04.01.10, 18:21 to nie tak źle- a teraz się skup i zastanów o co chciałeś mnie zapytać - na spokojnie - nie nerwowo - napewno ci się uda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Oj, degrangolada ... 04.01.10, 18:22 jak na razie to ty tu ubliżasz innym.. my ( a przynajmniej ja) oczekuję wykonania wyroku sadu przez byłego ministra Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Oj, degrangolada ... 04.01.10, 18:24 Jakby się ktoś upierał, że PiSowczycy to kultura i bon ton, to wytup spod kamienia mieniący się nickiem szechteroff2 z pewnością wyprowadzi go z błędu. Dodatkowo to ucieszne pendant do tezy prof. Środy et consortes o łagodzącym wpływie kobiet na poziom dyskusji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Czego można się spodziewać po pisuarze??? 04.01.10, 18:17 Wiadomo, "prawy" i "sprawiedliwy", to tłumaczy wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:19 Twarde prawo ale prawo. Jak się ma niewyparzoną gębę, to trzeba ją Drogi Zbigniewie żuciem gumy zająć, to znacznie przyjemniejsze niż plucie a i jak okazuje się mniej kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:20 Obronco wszelkiej masci szumowin, smieci, zlodziei, lapowkarzy i SB-eckich bandytow byleby tylko o wlasciwym POchodzeniu moze wzialbys sie za przeswietlenie ojca i brata Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:27 bandycki.uklad wszystko by bylo o.k tylko ze to nie Michnik ma przeprosic ale twoj prawy guru Z I O B R O.....;-)0 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:36 A może by tak przy okazji prześwietlić tatę Kaczyńskich bo jakoś wstydliwie unikają tematu jego zasług dla PRL? Odpowiedz Link Zgłoś
zlomas1 Re: Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 19:21 > A może by tak przy okazji prześwietlić tatę Kaczyńskich bo jakoś > wstydliwie unikają tematu jego zasług dla PRL? Tatus Ziobry tez był podobno mocno czerwony :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 19:50 Geny jak widać...., geny są nieubłagane. Gdyby pan Ziobro urodził się parę lat wcześniej z takim talentem jak ma zrobiłby w PZPR karierę na miarę p. Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Re: Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 20:35 tw_wielgus napisał: > Geny jak widać...., geny są nieubłagane. Gdyby pan Ziobro urodził > się parę lat wcześniej z takim talentem jak ma zrobiłby w PZPR > karierę na miarę p. Kwaśniewskiego. a gdyby urodził sie ze 4 dekady wczesniej??? uuuu..kariera w ub murowana , zakosiłby i różańskiego i światłę i brata naszego ulubionego redaktora naczelnego :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 A kiedy Ryży Oszust przeprosi Polaków za: 04.01.10, 18:20 Niespełnione obietnice wyborcze. Za drożyzne w sklepach[jabłka,ziemniaki,kurczki itd]. Za aferę hazardową,stoczniową etc. Za katastrofalny stan służby zdrowia i poczynania minister Grabarz. Za Pierdzikota,Osiołowskiego,Karpiniuka,Niezgułę,Matołologika i inne pełowskie łachudry. Za katastrofę finansów publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: A kiedy Ryży Oszust przeprosi Polaków za: 04.01.10, 18:29 TEN ARTYKUL JEST O TWOIM GURU Z I O B E R K O NIE ZMIENIAJ TEMATU ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: A kiedy Ryży Oszust przeprosi Polaków za: 04.01.10, 18:55 Czytając twoją wypowiedź to daje się odczuć, że jesteś typowym przedstawicielem głupoty wywodzącej się z pisu i cechującej się głównie brakiem najmniejszej dozy inteligencji. Artykuł dotyczy niejakiego pana Ziobro, prawnika, byłego ministra sprawiedliwości RP a obecnie europosła, czyli osoby, która powinna byc czołową postacią w tym kraju przestrzegającą prawa. Jeżeli bedzie artykul na temat wyroku obciążającego pana Tuska i przez niego nie wykonanego,to wtedy możemy jego krytykować. Wydaje mi sie jednak, że z takimi osobami jak ty szkoda czasu na jakiekolwiek rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
stala_mzawka Re: A kiedy Ryży Oszust przeprosi Polaków za: 04.01.10, 19:23 Mnie nie musi przepraszczać, ciebie pewnie tak, jak na przeprosprezydenta.pl. Wolę to wszystko niż WICEPREMIERA leppera, ciulu. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:21 No proszę...Szeryf IV RP łamie prawo czyli jest - przestępcą. PiSowi "gratuluję" autorytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Hahaha nawet wniosku kasacyjnego nie umiał wypełni 04.01.10, 18:21 wypełnić poprawnie, prawnik jeden wielki... hahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Ziobre,można otwarcie nazywać przestepca... 04.01.10, 18:21 Ma prawomocny wyrok, drugi sie uprawomocnia a kilka spraw jest w toku... Odpowiedz Link Zgłoś
meegotka Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:21 Prawo i Sprawiedliwość my ass... Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 ZBYNIU.. 04.01.10, 18:24 ..zbyniu szcza NA WSZYSTKO...OJROPOSEŁ...NIE PŁACI NIE PRZEPRASZA..A se ÓWCZEŚNIE WYMYŚLIŁ SĄDY 24 godzinne, KTÓRE JAK DO TEJ PORY JEDYNIE WPIERDZIELAJĄ pijanych ROWERZYSTÓW NA DWA LATA PIERDLA....NIECH ŻYJE pis-komuna....I JEJ IDEE... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Gdzie Ziobro ma prawo i sprawiedliwość już 04.01.10, 18:39 niejednokrotnie to pokazał. Zresztą nie tylko on. Reszta kaczystowskiej mafii również. A za nieuprawnione używanie tych słów w nazwie swojej partyjki powinni zostać również podani do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:42 Troche to dziwne - kto naprawde mial racje !! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 18:44 pakulec wklej no jakas notke o tych ludziach co umarli przez ziobro prosze cie bo jakos nie widze :) ps. co to za tuman ten pakulec? Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis chociażby tutaj sobie poczytaj 04.01.10, 18:53 www.doz.pl/czytelnia/a1040-Przeszczepy_dar_zycia_po_smierci za tydzień, jak skończysz, podyskutujemy, tępy pisdzielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 Czy zalozenie konta "sramnapo" i 04.01.10, 19:12 i nazwanie kogos "tępym PO(je..bem)" bylo by objawem "wulgarnosci" w oczach "elity intelektualnej" na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Czy zalozenie konta "sramnapo" i 04.01.10, 19:47 nie było by maksimum twoich możliwości intelektualnych .. więc nie przesadzaj Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis konto o tej wdzięcznej nazwie posiadam kilka latek 04.01.10, 20:05 rozwinięcie: SZukam CZegoś AMerykańskiego NA przykład PIStoletu ale tobie, pisuardesso wszystko się z ZEREM kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jeżeli mpiszesz do mnie to jakoś zaadresuj 04.01.10, 18:56 wybacz kretynie ale nie czytam wsztkich waszych moherowych smieci - musisz się bardziej postarać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 Co to znaczy "mpiszesz"? Ja chyba za dlugo jestem 04.01.10, 19:05 poza krajem i pewnych slow po prostu nie znam. Przepraszam ... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec azbest ci zeżarł mózg 04.01.10, 19:11 albo nadmiar detergentów które wlewasz do murzyńskich kibli cóż już chyba nic ci nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Co to znaczy "mpiszesz"? Ja chyba za dlugo je 04.01.10, 19:12 Tu powinnaś uderzyć się we własne piersi. Twoje nader nowatorskie i niekonwencjonalne podejście do ortografii i gramatyki może zmylić niejednego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Aaaaa ato wiele wyjasnia. 04.01.10, 19:12 Będąc długo poza krajem miałaś z całą pewnością doskonałą okazję do zdobycie pełnego oglądu sytuacji w kraju. Twój światły głos w dyskusji jest wprost nieoceniony. szechteroff2 napisała: > poza krajem i pewnych slow po prostu nie znam. Przepraszam ... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Ziobro 04.01.10, 18:47 .....Wyrok uprawomocnił się w 12.2008r. Termin wykonania - 14 dni jakim kalendarzem posluguje sie PiS i Ziobro???,kiedy mija u nich 14 dni??? Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis Re: Ziobro 04.01.10, 18:55 pisuary terminy traktują umownie. wiesz, Bog stworzył świat w 6 dni, więc oni nie mogą być lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Ziobro..czytaj zero... 04.01.10, 19:05 pl.northrup.org/photos/crap/Animals2/nl-65.htm Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Masz racje. Nie potrzebnie zszedlam do ich po 04.01.10, 18:48 To sobie zachowam na wieczną rzeczy pamiątkę. "Zszedlam". Słuchaj, może sprzedaż mi tę klawiaturę? Skoro potrafi takie teksty wypuszczać niejedno muzeum kuriozów będzie zainteresowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Trudne pytanie do moheru... 04.01.10, 18:53 Czy waszym zdaniem majac na uwadze powagę państwa i przykład jaki dla prawa stanowić powinna nieuchronność kary, minister sprawiedliwości powinien wystosować list gończy za tym przestępcom uchylającym się od wykonania wyroku? W razie problemów ze zrozumieniem tekstu pytania, prośby o wyjaśnienia proszę przesłać na adres: tw_wielgus@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: "Trudne" bo trudno bylo ci je sformulowac? 04.01.10, 19:23 jak na razie widać że trudne.. nie umiesz na nie odpowioedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: wy chlopaki to obstawa wielgusa? 04.01.10, 19:40 no to jak tam odpowiedź na pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czy som potrzebne jakieś dodatkowe wskazówki? 04.01.10, 19:57 Miss OFF? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czekom i czekom 04.01.10, 20:02 i nic. Widać błądzi ten kto pisora pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Dlaczego Ziobro ma przeprosic ...... 04.01.10, 18:59 przestepcepce bronionego przez Wyborcza? Otoz fachowcy w tej dziedzinie(W UE) stwierdzili ze to prawdopodobnie jedyny przypadek w swiecie gdzie chirurg musial doslownie wciskac ten gazik w serce. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dlaczego Ziobro ma przeprosic ...... 04.01.10, 19:02 Musial ten gazik wciskac na sile instrumentami medycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..Dlaczego Ziobro ma przeprosic ...... 04.01.10, 19:05 Bo dostal P R A W O M O C N Y,,,,WYROK.SKORO JUZ ZAPLACIL MU 30,000 TO ZNACZY ZE WIE ZA CO,, Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dlaczego Ziobro ma przeprosic ...... 04.01.10, 19:07 Na miejscu Ziobry tego przestepcy-NIGDY- nie przeprosil bym.Ekspertyzy powiedzialy swoje.A wyrok sadu polskiego?.To smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dlaczego Ziobro ma przeprosic ...... 04.01.10, 19:09 Opinia niemieckiego kardiochirurga wbrew wcześniejszym doniesieniom mediów nie uwalnia dr Mirosława G. od odpowiedzialności za błąd lekarski Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dlaczego Ziobro ma przeprosic ...... 04.01.10, 19:12 Z kolei doc. dr. hab. Marek Durlik stawianie doktorowi Garlickiemu zarzutu zabójstwa skomentował następująco[21]: Nikt nie może wydać telefonicznie polecenia, żeby odłączyć pacjenta od aparatury podtrzymującej życie. Żaden z lekarzy podejmujących tę decyzję nie miał wątpliwości. Dalsze podtrzymywanie terapii byłoby błędem. Każdego pacjenta można długo utrzymywać przy życiu za pomocą urządzeń, ale są sytuacje, że terapia już do niczego nie prowadzi, to tylko przedłużanie agonii. Taki właśnie był ten przypadek. Wszyscy lekarze wiedzą, że prowadzenie uporczywej terapii nieprowadzącej do wyleczenia jest nieetyczne. [...] Każdy chirurg idzie na salę operacyjną, żeby odnieść sukces. To jest wpisane w nasz zawód, w naszą psychikę. Nikt nie lubi porażek, zwłaszcza tak ambitny człowiek jak Garlicki. On podejmował się najtrudniejszych operacji, żeby odnosić sukces, żeby pokazać, że gdzie indziej zdyskwalifikowany pacjent może u niego znaleźć ratunek. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah prawdziwy-moher 04.01.10, 19:27 widze ze znasz sie na ; prawie medycynie polityce histori religi wiec czemu u diabla tak gienialny czlowiek jak ty nie startuje na P R E Z Y D E N T A....??? MOZE NIE BEDZIE LEPIEJjak wygrasz ale... BEDZIE W E S E L E J,,,,;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: prawdziwy-moher 04.01.10, 19:40 Wydaje mi sie ze ludzie sa swiatli.Nawet ci spod budki z piwem.Moze i sie wielokrotnie myla , ale wystarczy ze chwilami maja racje.I na tym polega madrosc kazdego narodu.Zbieranie madrosci od madrych i tych co uwaza sie za margines.Bo w sumie i przestepcy maja swoje racje.Tylko ze te racje nie zawsze wspolgraja ze spoleczenstwem ktore za te racje placi.Co do mnie.Nie nadaje sie na Prezydenta.I weselej nie bedzie.Ale chce dla Polski Prezydenta ktory bedzie zyl narodem i panstwem.Nie musi byc przystojny , czy w najnowszym garniturze.Musi przedkladac racje kraju, nad racje tych co mysla podobnie(ale o swoich krajach).Dlaczego nie nadaje sie na Prezydenta?.Poniewaz wole Polske z wadami, niz malowanego Tuska bez wad.A ja mam wady. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec typowo SBecki punkt widzenia - Wajdziku 04.01.10, 19:13 z cylku sąd sądem ale sprawiedliwośc musi być po stronie Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Już sobie odpowiedziałeś na pierwsze pytanie? 04.01.10, 19:10 ziew... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Ziobro - ta szmata, lajza, gni da 04.01.10, 19:00 nie przeprosi Bo szmaty jak Ziobro nie maja honoru. Nie maja odwagi. To tylko szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
po-chwa_lony Re: Ziobro - ta szmata, lajza, gni da 04.01.10, 19:23 > Bo szmaty jak Ziobro nie maja honoru. > Nie maja odwagi. To tylko szmaty. Publicznie szkalując tak kogoś dajesz świadectwo kim ty jesteś... i jaki poziom wyniosłeś z domu... jesteś jeszcze gorszy niż tamci dwaj. Żenada, dno i 2 metry mułu... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 19:00 Minister Sprawiedliwości. CH mu w D i kawałek szkła Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff2 Pogadajcie sobie chlopaki na p. Ziobre, pogadajcie 04.01.10, 19:02 p. Ziobre to z pewnoscia bardzo interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 szechteroff2, ta literka "p" oznacza przestępca ? 04.01.10, 19:07 przestępca Ziobro... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w twoim wypadku to już chyba za późno 04.01.10, 19:17 chyba że to będzie jakaś szkoła sprzatania kibli u Murzynów Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No tutaj to już musże zaprotestować. 04.01.10, 19:21 Dołujesz kobietę, na naukę nigdy nie jest za późno. Istnieją przeceiż uniwersytety trzeciego wieku. Podobno najlepszą placówką jest uniwersytet "Santo Tadeo" w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no chyba że tak 04.01.10, 19:23 może się nauczy że pampersów nie suszy się na kaloryferze Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec uważaj nie posikaj się ze smiechu 04.01.10, 19:32 pampersy drogie w USA kryzys Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: no chyba że tak 04.01.10, 19:39 Aaaaa to od tego się robią odleżyny.. No prosze, widzisz, całe życie się człowiek uczy. Jak osiągnę wiek pozyskana dzisiaj wiedza przyda mi się tak jak obecnie pani OFF. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Pogadajcie sobie chlopaki na p. Ziobre, pogad 04.01.10, 19:17 szechteroff2 napisała: > p. Ziobre to z pewnoscia bardzo interesuje. MASZ RACJIE POKAZALES TU ZE WIESZ ZE PIS... I zIOBRO NIE DBA O OPINIE PUBLICZNA TYLKO O SIEBIE I SWOJE STOLKI musze przyznac ze tu cie popieram,,,,;-)0 Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: wreszcie glos rozsadku ... hehehehehehe 04.01.10, 19:42 Wedlug ciebie "glosem rozsadku" uwazasz F A K T,, ze PiS ma swoich wyborcow w dupalu?? i nie dba co o nich pisza i mysla ludzie ,,,wiesz co jest mi ciebie zal tak po ludzku poprostu zal,,, Odpowiedz Link Zgłoś
onefoks Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 19:06 w tym państwie o nazwie Polska uczciwość ma wymiar dra. Garlickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
van-ivan Tak się u PIS-dzielców przestrzega prawa... 04.01.10, 19:14 prawo jest dla nich...to najgorsza zaraza Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Ziobro przeprosi Garlickiego? Zwleka już rok 04.01.10, 19:17 młody zdolny (do największego świństwa) Odpowiedz Link Zgłoś