heartpumper 01.02.10, 20:12 Ech, zeby nasza polityczna swolocz miala wylacznie takie problemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.butulescu "Prezydent RPA to seksoholik. Potrzebuje pomocy... 01.02.10, 21:14 Moze ktos mi wytlumaczy jak powstalo slowo "seksoholik"! Pewnie wedlug wzoru "alkoholik"! Ale z alkoholikiem sprawa jest jasna: alkohol+ik... Lecz seksohol+ik, moim zdaniem, nie ma sensu! W koncu, co mi uprawiamy: seks czy seksohol? Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: "Prezydent RPA to seksoholik. Potrzebuje pomo 01.02.10, 22:08 to moze seksoman??? :D a wracajac do prezydenta rpa dodajmy jeszcze, ze nie ukonczyl nawet podstawowki, a zapytany przez dziennikarzy po ujawnieniu stosunku z zakazona hif nieletnia stwierdzil, ze nie boi sie zakazenia. bo choc nie uzywal prezerwatywy, to po wszystkim wzial prysznic. mandela otworzyl puszke pandory Odpowiedz Link Zgłoś
sthoss ale ze sie szykuja ekscytujace mistrzostwa swiata! 01.02.10, 21:50 Trzeba tylko uwazac zeby sie na rożno nie dostac. Białe mieso tam u nich podobno w cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Klinika gotowa 01.02.10, 22:10 My zez zinciem jezdemy gotowe na leczynie zeksocholikow. Przynieslim z budowy dwie cegly, naoszczylim brzytef, ino pacjenta nam podeslac, bedzie zdrowy w mig. Bierzemy litra od sztuki. Okazja! Mozemy tez leczyc lewaki - dymonstrujimy narzyndzia, a mordy im sie zamykajum i przestajum p.eprzyc bez sensu jak kwach spod kredensu. Terapio grupowa do dwu tuzinow, tyle zinciu jedno rynkom znieczula, zanim sie spoci. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Klecha niech sie zajmie swoimi ministrantami. 02.02.10, 00:12 A nie wypowiada sie na temat zdrowego mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 "Prezydent RPA to seksoholik. Potrzebuje pomocy... 02.02.10, 03:41 A ja myślałam, że chodzi o miłościwie panującego nam naszego Prezydenta!!!!!!To byłby wielki plus - i wybory miałby z głowy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jednokolanko e tam, czepiacie się 02.02.10, 05:50 normalny hipokryta, jak 99% polityków. Nic nowego:D Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 "Prezydent RPA to seksoholik. Potrzebuje pomocy... 02.02.10, 08:51 O ilez lepszy Murzyn-seksoholik, lubiacy pizde (co jest wart mezczyzna, ktory jej nie lubi) od polskiej bialej Papy, zakomleksionej seksualnie i zakazujacej owieczkom prezerwatyw w epoce AIDS. To jest dopiero prawdziwy przyglup i ludobojca! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak "Prezydent RPA to seksoholik. Potrzebuje pomocy... 02.02.10, 09:25 Skoro bierze ślub i ma 3 żony (prawo rozumiem na to pozwala) i nie chodzi na boki jak wielu pseudo wielebnych to dobrze i niczemu nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniceman "Prezydent RPA to seksoholik. Potrzebuje pomocy... 02.02.10, 11:35 To te geny... :) Mój Tato jest rodem z RPA, ale spoko ani on ani my nie odziedziczyliśmy tej rzekomo afrykańskiej chuci. ;-))) By the way... miesza się tam wciąż wielka cywilizacja z dziczą, ale czy w Polsce jest inaczej? Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Prezydent RPA to zwykly dzikus i tyle! 02.02.10, 11:43 Trend na szczycie wladzy w RPA: - Mandela - kraj pograza sie w kryzysie i przemocy, Biali zaczynaja uciekac, ale przynajmniej prezydent jest czlowiekiem umiarkowanym, cywilizowanym i z klasa - Mbeki - gospodarka zaczyna powoli wylazic z dolka, przemoc osiaga poziom rekordowy, epidemia AIDS dziesiatkuje ludnosc, prezydent w tym czasie wspiera sasiedniego tyrana Mugabe, oskarza kraje zachodnie o przesadne skupianie sie na problemie epidemii i proponuje leczyc AIDS zupa z burakow - Zuma - zlodziej, gwalciciel i poligamista, ktory wymusil umorzenie spraw sadowych przeciw niemu poprzez manifestacje tysiecy uzbrojonych bojowkarzy na ulicach miast RPA; - jesli tak dalej bedzie nastepny prezydent pewnie bedzie ludozerca z koscia w nosie... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod lubi pociupciać...RPA schodzi na psy 02.02.10, 15:28 będzie jak w Zimbabwe Odpowiedz Link Zgłoś