1zorro-bis 05.02.10, 07:57 na Wale Atlantyckim sa cmentarze amerykanskie, brytyjskie i niemieckie. Oraz tablice pamiatkowe. I nikt tego nie kwestionuje. To samo w Verdun. Czy w Polsce oszolomom z PISu nikt tego nie moze uswiadomic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dezyderia1 Kochanowski broni ofiar Gustloffa 05.02.10, 21:58 Podczas wojny milczą prawa. — Cyceron Odpowiedz Link Zgłoś
kaliforniczyk Kochanowski broni ofiar Gustloffa 06.02.10, 03:23 Tym razem to nie sa t.zw "oszolomy" z PiSu ale Polacy ktorzy wyrazaja swoja opinie do ktorej maja absolutne prawo i ktora jest zgodna, mam przekonanie, z 90% spoleczenstwa polskiego.Redemptorysci moga sie modlic za kogo chca ale umieszczanie tablic upamietniajacych smierc hitlerowskich szczurow, uciekajace przed Armia Radziecka ( i polska), jest nie na miejscu . Kosciol jest wlasnoscia redemptorystow ale ziemia jest polska i kosciol musi sie liczyc z jej obywatelami, a jezeli nie chce, dzisiaj granice sa otwarte i nikt ich w Polsce nie trzyma. Dopoki tablica nie zostanie usunieta proponuje bojkot tego kosciola, a nawet protest przed jego brama. Wlodzimierz Rawa Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Kochanowski broni ofiar Gustloffa 06.02.10, 14:17 To jest problem dla eksploratorów Kosmosu - rozumienia istot z innych planet. Słyszałem wczoraj 2 seanse nienawiści u o. Rydzyka, i miałem wrażenie, że słyszę mówiących po polsku kosmitów. Odpowiedz Link Zgłoś