Dodaj do ulubionych

scancelowane seriale

14.01.09, 00:12
Ktorego skasowanego serialu zalujecie najbardziej?
- Men In Trees
- Pushing Daisies
- Moonlight
- Prison Brrr wink
- Jericho
- The 4400
- cos innego ?

Ja Moonlight, Jericho i Mit.
PB jakos niezbyt.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 08:56
      Moonlight na pierwszym miejscu. Byłam baaaardzo zaskoczona i baaaardzo
      zawiedziona, że dostał cancela sad.
      Coś innego czyli Dirty Sexy Money.
      • ilekobietamalat Re: scancelowane seriale 14.01.09, 09:40
        a ja do dzis nie widzialam koncowki mit-asuspicious
        • aniuta75 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 09:42
          Hehehehe ja też tongue_out.
          • galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 09:47
            MiT fajny serial, taki inny niz wszystkie... i te piekne "okolicznosci
            przyrody". Jak sie go ogladalo, to az bylo czuc to swieze powietrze w plucach !
            Chociaz ostatnie odcinki to juz byly troche srednie.
            • aniuta75 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 10:00
              Wiesz co? Świeże powietrze w płucach to ja na Przystanku Alaska czułam. Serio
              serio. I widoczki tez pikne były big_grin. I mam wrażenie, że miał "coś" do
              przekazania. Leci teraz na Comedy Central to sobie czasem oglądnę i fajnie tak
              znaleźć się w zupełnie innym świecie, zastanowić się nad jakimiś tam sprawami8 smile.
              • magdawaw1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 10:17
                ja jeszcze Pushind Daises...słodki był ten serialsmile
                • galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 10:28
                  magdawaw1 napisała:

> ja jeszcze Pushind Daises...słodki był ten serialsmile

A ja strawilem tylko 2 odcinki.
                  Ale moze jeszcze do niego powroce... bo nie byl zly, ale tak "idiotycznie dziwny"...
                  • lenkaaa Re: scancelowane seriale 14.01.09, 10:34
                    Z wymienionych, to ogladalam tylko Prison Brrr (calkiem sluszna nazwa !!!) i
                    4400 i wlasnie tego ostatniego bylo mi zal dosc mocno bo sie skonczyl tak nie
                    przypial ni wypial, bez zadnego rozwiazania, wytlumaczenia, zakonczenia...
                    • aniuta75 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 11:11
                      Aaaaa i jeszcze mi się Invasion baaaardzo podobało i gupio, że cancela dostał i
                      nawet się nie wysilili na jako takie zakończenia sad.
                      • galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 15:38
                        aniuta75 napisała:

> Aaaaa i jeszcze mi się Invasion baaaardzo podobało

O wlasnie, Invasion to żałuję na 1 miejscu !
                  • magdawaw1 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 11:06
                    moim zdanie Pushing byl taki trochę w klimatach Tima Burtonawink
              • luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 13:57
                aniuta75 napisała:

> Wiesz co? Świeże powietrze w płucach to ja na Przystanku Alaska czułam. Serio
                > serio. I widoczki tez pikne były big_grin. I mam wrażenie, że miał "coś" do
                > przekazania. Leci teraz na Comedy Central to sobie czasem oglądnę i fajnie tak
                > znaleźć się w zupełnie innym świecie, zastanowić się nad jakimiś tam sprawami8
                > smile.

Mam to samo skojarzenie jeśli chodzi o seriale "ze świeżym powietrzem w tle" big_grin
                "Przystanek" miał to coś i był taki inny w porównaniu do tego, co teraz nam
                serwują w serialach ;P smile
            • luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 14:00
              galaxian1 napisał:

> MiT fajny serial, taki inny niz wszystkie...

Inny niż wszystkie to jest "Breaking bad" ;P A MiT to "kobieca obyczajówka"
              jakich wiele, tyle, że zamiast Niu Jorku była Alaska tongue_out big_grin
              • galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 15:45
                luczijka napisała:

> galaxian1 napisał:
                >
                > > MiT fajny serial, taki inny niz wszystkie...
                >
                > Inny niż wszystkie to jest "Breaking bad" ;P A MiT to "kobieca obyczajówka"
                jakich wiele, tyle, że zamiast Niu Jorku była Alaska tongue_out big_grin

Dla mnie INNY, bo ja kobiecych obyczajowek nie ogladam.

Poza tym byl inny, bo wlasnie na Alasce. Nie bylo obrzydliwie bogatych paniuś,
                ktore byly podrywane przez jeszcze bardziej obrzydliwie bogatych macho! Tylko
                serialik na luzie, troche komediowy-troche przyrodniczy, bez przemocy, cieply i
                wesoly, a jednoczesnie dosc ciekawy, z interesujacymi postaciami.
                • luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 16:22
                  galaxian1 napisał:
                  > Poza tym byl inny, bo wlasnie na Alasce. Nie bylo obrzydliwie bogatych paniuś,

Paniuś w liczbie mnogiej może nie było, była jedna paniusia - Marin ;P
                  Pomykająca w butach Manolo Blahnika i Christiana Louboutin'a po alaskańskich
                  lasach <lol>.

Moim zdaniem był to SATC przebrany w inne ciuszki (dosłownie i w przenośni) big_grin
                  • galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 19:09
                    luczijka napisała:

> galaxian1 napisał:
                    > > Poza tym byl inny, bo wlasnie na Alasce. Nie bylo obrzydliwie bogatych paniuś,
                    >
                    > Paniuś w liczbie mnogiej może nie było, była jedna paniusia - Marin ;P
                    Pomykająca w butach Manolo Blahnika i Christiana Louboutin'a po alaskańskich
                    lasach <lol>.

Ale to bylo dla smiechu smile

> Moim zdaniem był to SATC przebrany w inne ciuszki (dosłownie i w przenośni) big_grin

W SATC wszystko wokol sexu sie krecilo.
                    A w MiT to ile sexu mialas ?
                    Tyle co kot, a wlasciwie szop naplakal tongue_out
                    • luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 23:50
                      galaxian1 napisał:
                      > Ale to bylo dla smiechu smile

Może dla śmiechu, może nie. Jedno jest pewne, że buciki i ciuchy to nasza Marin
                      miała rychtyk jak dziewczyny z SATC ;P suspicious

> W SATC wszystko wokol sexu sie krecilo.
                      > A w MiT to ile sexu mialas ?
                      > Tyle co kot, a wlasciwie szop naplakal tongue_out

Tak, przez pierwsze dwa sezony było głównie o seksie, ale przez kolejne cztery
                      było o związkach i szukaniu "tego jedynego faceta" czyli dokładnie jak w MIT ;>
                      A w finale to nawet Samantha (czyli ta największa zdzira z całej 4 ;D) znalazła
                      miłość <lol>.
                      • galaxian1 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 11:23
                        luczijka napisała:

> Może dla śmiechu, może nie. Jedno jest pewne, że buciki i ciuchy to nasza
                        Marin miała rychtyk jak dziewczyny z SATC ;P suspicious

A co miala przyjechac w gumiakach ? big_grin

> > W SATC wszystko wokol sexu sie krecilo.
                        > > A w MiT to ile sexu mialas ?
                        > > Tyle co kot, a wlasciwie szop naplakal tongue_out
                        >
                        > Tak, przez pierwsze dwa sezony było głównie o seksie, ale przez kolejne cztery
                        było o związkach i szukaniu "tego jedynego faceta" czyli dokładnie jak w MIT

Ale sexu i tak nie brakowalo.
                        A w MiT sexu brak.

Wiec nie madrzyj sie, bo jak zwykle nie masz racji big_grin
                        • aniuta75 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 11:32
                          galaxian1 napisał:

> A w MiT sexu brak.

Jak to brak? Co Ty pierniczysz Properku tongue_out? Był seks tylko ciutek mało suspicious.
                          • agamasia Re: scancelowane seriale 15.01.09, 11:34
                            I pokazywany tylko we wstępnej fazie wink
                        • luczijka Re: scancelowane seriale 15.01.09, 12:37
                          galaxian1 napisał:
                          > A co miala przyjechac w gumiakach ? big_grin

Jakby miała trochę jaj, to by przyjechała właśnie w gumiakach, lub w tych
                          modnych "butach do obory" - emu-uggach ;P suspicious Ale nie! Ona musiała robić za
                          miastową-paniusię-pipusię tongue_out big_grin

> > Tak, przez pierwsze dwa sezony było głównie o seksie, ale przez kolejne c
                          > ztery
                          > było o związkach i szukaniu "tego jedynego faceta" czyli dokładnie jak w MIT
                          >
                          > Ale sexu i tak nie brakowalo.

Oj jeszcze się musisz dużo nauczyć na temat SATC Properku <lol>. A przynajmniej
                          spróbować obejrzeć 4 zaległe sezony tongue_out suspicious

> Wiec nie madrzyj sie, bo jak zwykle nie masz racji big_grin

Masz rację, po co się będę silić na mędrkowanie skoro i tak nie prześcignę
                          najmądrzejszego w całej wsi Galaxianka ;P suspicious
                          • galaxian1 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 19:28
                            luczijka napisała:

> galaxian1 napisał:
                            > > A co miala przyjechac w gumiakach ? big_grin
                            > Jakby miała trochę jaj, to by przyjechała właśnie w gumiakach

A po co jej jaja ? big_grin
                            Lepiej zeby biust miala (ktory nie bardzo miala) wink

> Ale nie! Ona musiała robić za miastową-paniusię-pipusię tongue_out big_grin

I na tym polegal caly dowcip.
                            Jakby zaczela byc wiesniara wsrod wiesniakow - to co by bylo w tym fajnego ? nuda

> > Ale sexu i tak nie brakowalo.
                            > Oj jeszcze się musisz dużo nauczyć na temat SATC Properku <lol>. A przy
                            najmniej spróbować obejrzeć 4 zaległe sezony tongue_out suspicious

Nie wcisniesz mi kitu, ze Sex A.T.C. byl bez sexu smile
                            Takie bzdety to mozesz wciskac np... Aniucie tongue_out big_grin

> > Wiec nie madrzyj sie, bo jak zwykle nie masz racji big_grin
                            > Masz rację, po co się będę silić na mędrkowanie skoro i tak nie prześcignę
                            najmądrzejszego w całej wsi Galaxianka ;P suspicious

Zawsze sie silisz, tylko ze tu po prostu brakuje Ci argumentow tongue_out
                            • aniuta75 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 20:07
                              galaxian1 napisał:

> Takie bzdety to mozesz wciskac np... Aniucie tongue_out big_grin

Czep się tramwaja tongue_outbig_grin.

A tak ogólnie to po kiego grzyba porównywać SATC i MIT?? Toż to zupełnie inne
                              seriale są nooo smile.
                              • galaxian1 Re: scancelowane seriale 16.01.09, 09:20
                                aniuta75 napisała:

> A tak ogólnie to po kiego grzyba porównywać SATC i MIT?? Toż to zupełnie inne
                                seriale są nooo smile.

Zapytaj Lu, ona jest taka mundra big_grin
                                Przeciez to jakby porownywac Prisona i Dynastie !
                                Chociaz ostatnio... to Prison staje sie coraz bardziej do dynastii podobny -
                                ludzie powstaja z grobu, pojawiaja sie coraz to niwi czlonkowie rodziny...
                                jeszcze tylko Ufo nie bylo... ale kto wie, kto wie ! big_grin
                            • luczijka Re: scancelowane seriale 15.01.09, 22:06
                              galaxian1 napisał:
                              > Nie wcisniesz mi kitu, ze Sex A.T.C. byl bez sexu smile

Nigdzie tak nie napisałam, ale co tam dla Ciebie znaczą takie szczególiki <lol>.

> Zawsze sie silisz, tylko ze tu po prostu brakuje Ci argumentow tongue_out

Ostatnio coraz rzadziej, bo dobrze wiem, że dyskusja z Tobą nie ma sensu ;>
                              Czasem tylko jak się nudzę, to zaczynam taką potyczkę dla rozrywki <lol>.
    • luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 13:54
      Dla mnie prawdziwy "cancel" ma miejsce wtedy, gdy serial jest kasowany po kilku
      odcinkach suspicious Ewentualnie po pierwszym sezonie (o ile w założeniu nie miał się
      składać tylko z jednego sezonu). W przypadku PB to pojęcie nie ma zastosowania tongue_out

Z takich prawdziwych "scancelowanych" seriali to widziałam tylko 3 (chyba mam
      nosa, bo rzadko wybieram takie, które nie mają przyszłości big_grin). I żałuję tylko
      jednej serii - "The Nine".
      • luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 16:32
        Przypomniał mi się jeszcze jeden serial, którego żałuję - "Pretty handsome".
        Tyle, że on nie doczekał się nawet sezonu, a tylko pilotowego odcinka. Potem
        stacja doszła do wniosku, że temat jest zbyt odważny i kontrowersyjny i wycofała
        się z produkcji. Bardzo, bardzo szkoda. Widziałam pilota i to było naprawdę coś
        ciekawego.
        • szmegesz Re: scancelowane seriale 14.01.09, 19:05
          Przypomniał mi się fajny serial skończony po jednym sezonie- The
          Black Donnellys - o irlandzkiej mafii.Trochę brutalny, z fajnym
          facetem w roli głównej, ale zapomniałam nazwiska.
    • ka_thy Re: scancelowane seriale 14.01.09, 22:23
      Żal mi 4400. Oglądałam dwa sezony w TVP, po czym gdy ogłoszono
      koniec nie brałam się za oglądanie ciagu dalszego. Nie chciałam się
      wciągnąć i zostać z masą niedokończonych wątków. A serial mi się
      podobał.

MiT - był fajny, jako zamknięta pierwotna całość. Drugi sezon to
      pomyłka. Dlatego jeśli już mam żałować, to tego, że dokręcili drugi
      sezon.

Pushing Daisies - obejrzałam jeden odcinek. I jakos do tej pory nie
      mam ochoty na więcej.

Jericho - nie wytrzymałam nawet jednego odcinka.

Oglądałam jeszcze jeden skasowany serial - New Amsterdam. Zaczął
      sie fajnie, miał nastrój, jednak z odcinka na odcinek zaczął się
      robić coraz bardziej rozwlekły i nijaki. Przerwany - stał się
      serialem o niczym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka