galaxian1 14.01.09, 00:12 Ktorego skasowanego serialu zalujecie najbardziej? - Men In Trees - Pushing Daisies - Moonlight - Prison Brrr - Jericho - The 4400 - cos innego ? Ja Moonlight, Jericho i Mit. PB jakos niezbyt. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 08:56 Moonlight na pierwszym miejscu. Byłam baaaardzo zaskoczona i baaaardzo zawiedziona, że dostał cancela . Coś innego czyli Dirty Sexy Money. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: scancelowane seriale 14.01.09, 09:40 a ja do dzis nie widzialam koncowki mit-a Odpowiedz Link
galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 09:47 MiT fajny serial, taki inny niz wszystkie... i te piekne "okolicznosci przyrody". Jak sie go ogladalo, to az bylo czuc to swieze powietrze w plucach ! Chociaz ostatnie odcinki to juz byly troche srednie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 10:00 Wiesz co? Świeże powietrze w płucach to ja na Przystanku Alaska czułam. Serio serio. I widoczki tez pikne były . I mam wrażenie, że miał "coś" do przekazania. Leci teraz na Comedy Central to sobie czasem oglądnę i fajnie tak znaleźć się w zupełnie innym świecie, zastanowić się nad jakimiś tam sprawami8 . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 10:17 ja jeszcze Pushind Daises...słodki był ten serial Odpowiedz Link
galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 10:28 magdawaw1 napisała: > ja jeszcze Pushind Daises...słodki był ten serial A ja strawilem tylko 2 odcinki. Ale moze jeszcze do niego powroce... bo nie byl zly, ale tak "idiotycznie dziwny"... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: scancelowane seriale 14.01.09, 10:34 Z wymienionych, to ogladalam tylko Prison Brrr (calkiem sluszna nazwa !!!) i 4400 i wlasnie tego ostatniego bylo mi zal dosc mocno bo sie skonczyl tak nie przypial ni wypial, bez zadnego rozwiazania, wytlumaczenia, zakonczenia... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 11:11 Aaaaa i jeszcze mi się Invasion baaaardzo podobało i gupio, że cancela dostał i nawet się nie wysilili na jako takie zakończenia . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 15:38 aniuta75 napisała: > Aaaaa i jeszcze mi się Invasion baaaardzo podobało O wlasnie, Invasion to żałuję na 1 miejscu ! Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 11:06 moim zdanie Pushing byl taki trochę w klimatach Tima Burtona Odpowiedz Link
luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 13:57 aniuta75 napisała: > Wiesz co? Świeże powietrze w płucach to ja na Przystanku Alaska czułam. Serio > serio. I widoczki tez pikne były . I mam wrażenie, że miał "coś" do > przekazania. Leci teraz na Comedy Central to sobie czasem oglądnę i fajnie tak > znaleźć się w zupełnie innym świecie, zastanowić się nad jakimiś tam sprawami8 > . Mam to samo skojarzenie jeśli chodzi o seriale "ze świeżym powietrzem w tle" "Przystanek" miał to coś i był taki inny w porównaniu do tego, co teraz nam serwują w serialach ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 14:00 galaxian1 napisał: > MiT fajny serial, taki inny niz wszystkie... Inny niż wszystkie to jest "Breaking bad" ;P A MiT to "kobieca obyczajówka" jakich wiele, tyle, że zamiast Niu Jorku była Alaska Odpowiedz Link
galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 15:45 luczijka napisała: > galaxian1 napisał: > > > MiT fajny serial, taki inny niz wszystkie... > > Inny niż wszystkie to jest "Breaking bad" ;P A MiT to "kobieca obyczajówka" jakich wiele, tyle, że zamiast Niu Jorku była Alaska Dla mnie INNY, bo ja kobiecych obyczajowek nie ogladam. Poza tym byl inny, bo wlasnie na Alasce. Nie bylo obrzydliwie bogatych paniuś, ktore byly podrywane przez jeszcze bardziej obrzydliwie bogatych macho! Tylko serialik na luzie, troche komediowy-troche przyrodniczy, bez przemocy, cieply i wesoly, a jednoczesnie dosc ciekawy, z interesujacymi postaciami. Odpowiedz Link
luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 16:22 galaxian1 napisał: > Poza tym byl inny, bo wlasnie na Alasce. Nie bylo obrzydliwie bogatych paniuś, Paniuś w liczbie mnogiej może nie było, była jedna paniusia - Marin ;P Pomykająca w butach Manolo Blahnika i Christiana Louboutin'a po alaskańskich lasach <lol>. Moim zdaniem był to SATC przebrany w inne ciuszki (dosłownie i w przenośni) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: scancelowane seriale 14.01.09, 19:09 luczijka napisała: > galaxian1 napisał: > > Poza tym byl inny, bo wlasnie na Alasce. Nie bylo obrzydliwie bogatych paniuś, > > Paniuś w liczbie mnogiej może nie było, była jedna paniusia - Marin ;P Pomykająca w butach Manolo Blahnika i Christiana Louboutin'a po alaskańskich lasach <lol>. Ale to bylo dla smiechu > Moim zdaniem był to SATC przebrany w inne ciuszki (dosłownie i w przenośni) W SATC wszystko wokol sexu sie krecilo. A w MiT to ile sexu mialas ? Tyle co kot, a wlasciwie szop naplakal Odpowiedz Link
luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 23:50 galaxian1 napisał: > Ale to bylo dla smiechu Może dla śmiechu, może nie. Jedno jest pewne, że buciki i ciuchy to nasza Marin miała rychtyk jak dziewczyny z SATC ;P > W SATC wszystko wokol sexu sie krecilo. > A w MiT to ile sexu mialas ? > Tyle co kot, a wlasciwie szop naplakal Tak, przez pierwsze dwa sezony było głównie o seksie, ale przez kolejne cztery było o związkach i szukaniu "tego jedynego faceta" czyli dokładnie jak w MIT ;> A w finale to nawet Samantha (czyli ta największa zdzira z całej 4 ;D) znalazła miłość <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 11:23 luczijka napisała: > Może dla śmiechu, może nie. Jedno jest pewne, że buciki i ciuchy to nasza Marin miała rychtyk jak dziewczyny z SATC ;P A co miala przyjechac w gumiakach ? > > W SATC wszystko wokol sexu sie krecilo. > > A w MiT to ile sexu mialas ? > > Tyle co kot, a wlasciwie szop naplakal > > Tak, przez pierwsze dwa sezony było głównie o seksie, ale przez kolejne cztery było o związkach i szukaniu "tego jedynego faceta" czyli dokładnie jak w MIT Ale sexu i tak nie brakowalo. A w MiT sexu brak. Wiec nie madrzyj sie, bo jak zwykle nie masz racji Odpowiedz Link
aniuta75 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 11:32 galaxian1 napisał: > A w MiT sexu brak. Jak to brak? Co Ty pierniczysz Properku ? Był seks tylko ciutek mało . Odpowiedz Link
agamasia Re: scancelowane seriale 15.01.09, 11:34 I pokazywany tylko we wstępnej fazie Odpowiedz Link
luczijka Re: scancelowane seriale 15.01.09, 12:37 galaxian1 napisał: > A co miala przyjechac w gumiakach ? Jakby miała trochę jaj, to by przyjechała właśnie w gumiakach, lub w tych modnych "butach do obory" - emu-uggach ;P Ale nie! Ona musiała robić za miastową-paniusię-pipusię > > Tak, przez pierwsze dwa sezony było głównie o seksie, ale przez kolejne c > ztery > było o związkach i szukaniu "tego jedynego faceta" czyli dokładnie jak w MIT > > Ale sexu i tak nie brakowalo. Oj jeszcze się musisz dużo nauczyć na temat SATC Properku <lol>. A przynajmniej spróbować obejrzeć 4 zaległe sezony > Wiec nie madrzyj sie, bo jak zwykle nie masz racji Masz rację, po co się będę silić na mędrkowanie skoro i tak nie prześcignę najmądrzejszego w całej wsi Galaxianka ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 19:28 luczijka napisała: > galaxian1 napisał: > > A co miala przyjechac w gumiakach ? > Jakby miała trochę jaj, to by przyjechała właśnie w gumiakach A po co jej jaja ? Lepiej zeby biust miala (ktory nie bardzo miala) > Ale nie! Ona musiała robić za miastową-paniusię-pipusię I na tym polegal caly dowcip. Jakby zaczela byc wiesniara wsrod wiesniakow - to co by bylo w tym fajnego ? nuda > > Ale sexu i tak nie brakowalo. > Oj jeszcze się musisz dużo nauczyć na temat SATC Properku <lol>. A przy najmniej spróbować obejrzeć 4 zaległe sezony Nie wcisniesz mi kitu, ze Sex A.T.C. byl bez sexu Takie bzdety to mozesz wciskac np... Aniucie > > Wiec nie madrzyj sie, bo jak zwykle nie masz racji > Masz rację, po co się będę silić na mędrkowanie skoro i tak nie prześcignę najmądrzejszego w całej wsi Galaxianka ;P Zawsze sie silisz, tylko ze tu po prostu brakuje Ci argumentow Odpowiedz Link
aniuta75 Re: scancelowane seriale 15.01.09, 20:07 galaxian1 napisał: > Takie bzdety to mozesz wciskac np... Aniucie Czep się tramwaja . A tak ogólnie to po kiego grzyba porównywać SATC i MIT?? Toż to zupełnie inne seriale są nooo . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: scancelowane seriale 16.01.09, 09:20 aniuta75 napisała: > A tak ogólnie to po kiego grzyba porównywać SATC i MIT?? Toż to zupełnie inne seriale są nooo . Zapytaj Lu, ona jest taka mundra Przeciez to jakby porownywac Prisona i Dynastie ! Chociaz ostatnio... to Prison staje sie coraz bardziej do dynastii podobny - ludzie powstaja z grobu, pojawiaja sie coraz to niwi czlonkowie rodziny... jeszcze tylko Ufo nie bylo... ale kto wie, kto wie ! Odpowiedz Link
luczijka Re: scancelowane seriale 15.01.09, 22:06 galaxian1 napisał: > Nie wcisniesz mi kitu, ze Sex A.T.C. byl bez sexu Nigdzie tak nie napisałam, ale co tam dla Ciebie znaczą takie szczególiki <lol>. > Zawsze sie silisz, tylko ze tu po prostu brakuje Ci argumentow Ostatnio coraz rzadziej, bo dobrze wiem, że dyskusja z Tobą nie ma sensu ;> Czasem tylko jak się nudzę, to zaczynam taką potyczkę dla rozrywki <lol>. Odpowiedz Link
luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 13:54 Dla mnie prawdziwy "cancel" ma miejsce wtedy, gdy serial jest kasowany po kilku odcinkach Ewentualnie po pierwszym sezonie (o ile w założeniu nie miał się składać tylko z jednego sezonu). W przypadku PB to pojęcie nie ma zastosowania Z takich prawdziwych "scancelowanych" seriali to widziałam tylko 3 (chyba mam nosa, bo rzadko wybieram takie, które nie mają przyszłości ). I żałuję tylko jednej serii - "The Nine". Odpowiedz Link
luczijka Re: scancelowane seriale 14.01.09, 16:32 Przypomniał mi się jeszcze jeden serial, którego żałuję - "Pretty handsome". Tyle, że on nie doczekał się nawet sezonu, a tylko pilotowego odcinka. Potem stacja doszła do wniosku, że temat jest zbyt odważny i kontrowersyjny i wycofała się z produkcji. Bardzo, bardzo szkoda. Widziałam pilota i to było naprawdę coś ciekawego. Odpowiedz Link
szmegesz Re: scancelowane seriale 14.01.09, 19:05 Przypomniał mi się fajny serial skończony po jednym sezonie- The Black Donnellys - o irlandzkiej mafii.Trochę brutalny, z fajnym facetem w roli głównej, ale zapomniałam nazwiska. Odpowiedz Link
ka_thy Re: scancelowane seriale 14.01.09, 22:23 Żal mi 4400. Oglądałam dwa sezony w TVP, po czym gdy ogłoszono koniec nie brałam się za oglądanie ciagu dalszego. Nie chciałam się wciągnąć i zostać z masą niedokończonych wątków. A serial mi się podobał. MiT - był fajny, jako zamknięta pierwotna całość. Drugi sezon to pomyłka. Dlatego jeśli już mam żałować, to tego, że dokręcili drugi sezon. Pushing Daisies - obejrzałam jeden odcinek. I jakos do tej pory nie mam ochoty na więcej. Jericho - nie wytrzymałam nawet jednego odcinka. Oglądałam jeszcze jeden skasowany serial - New Amsterdam. Zaczął sie fajnie, miał nastrój, jednak z odcinka na odcinek zaczął się robić coraz bardziej rozwlekły i nijaki. Przerwany - stał się serialem o niczym. Odpowiedz Link