swan_ganz mając takie poparcie to az dziwne 06.02.10, 00:10 że nie rozpiszecie nowych wyborów np. na wiosnę bo wiosna jest najlepszym okresem do zmiany rządu (budżet na następny rok uchawli sobie ekipa, która wygrywa wybory) Lubicie sie męczyc z Pawlakiem czy boicie się wyborczej weryfikacji sondazy ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: mając takie poparcie to az dziwne 06.02.10, 00:50 Bujaj się. Nie ty będziesz decydował, kiedy mają być wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: mając takie poparcie to az dziwne 06.02.10, 09:29 A słyszał o czteroletniej kadencji parlamentu? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: mając takie poparcie to az dziwne 06.02.10, 15:56 > A słyszał o czteroletniej kadencji parlamentu? cos tam o tym słyszałem ale wiem tez, że ten przepis nie jest nienaruszalnym dogmatem co zreszta udowodnił Jarkacz, który gdy doszedł do wniosku, że nie jest w stanie skutecznie rządzić to po prostu rozpisał nowe wybory.... Donek tez mówi, ż enie jest w stanie realizowac swojego programu wyborczego bo i opozycja i psl mu w tym przeszkadza to tez powinien zachowac sie jak facet, który ma jaja tym bardziej, że sondaże ma rzeczywiście wyśmienite i po prostu i po prostu wziąść tyle władzy ile te sondaże mu obiecują, tak? Wreszcie mógłby przestac beczeć, że nic nie może tylko robic swoje bez oglądania sie na to co o tym mysli opozycja, psl czy prezydent... Obaj jednakże wiem, że Donek tego nie zrobi i obaj równiez wiem dlaczego ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia HA,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha 06.02.10, 00:21 satyra na leniwych Rychów... Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Re: HA,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, 06.02.10, 00:30 Zeszczać się można ze śmiechu ! gdyby to choć w POłowie było prawdą to Tusk już by nowe wybory kręcił Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: HA,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, 06.02.10, 00:38 swojak11 napisał: > Zeszczać się można ze śmiechu ! to wlasnie jezyk jaki uzywaja PiSowcy....nie zapomnij zmienic pieluchy bo smrod bedzie....feeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: HA,ha,ha,ha,ha,ha,ha 06.02.10, 01:06 duziabuzia NIE PIJ BO SIE POWTARZASZ Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk duziabuzia..Faktycznie, duży ryj, jak dwa zlewy... 06.02.10, 10:51 albo ,jak dupsko Kempy... Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 OBOP: Platforma w górę, blisko większości konst... 06.02.10, 00:50 to na co czekacie POjeby rzad do dymisji i rozpisanie nowych wyborow Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: OBOP: Platforma w górę, blisko większości kon 06.02.10, 01:08 kap0 napisał: > to na co czekacie POjeby rzad do dymisji i rozpisanie nowych wyborow kaczynski sie nie zgodzi,PiS by nie osiagnal "progu wyborczego" Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik OBOP: Platforma w górę, blisko większości konst... 06.02.10, 01:13 Brawo PO, byle nie stracic nigdy racjonalnosci i rozwagi we wszelkich mozliwych apektach. Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Instynkt samozachowawczy tego narodu zginął 06.02.10, 01:16 W POstkomuszym państwie dominuje POstkomuna wasalizująca Polskę. Niech źyją Wojskowe Służby Informacyjne!!! 3 x Urra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright ogladalem wiadomosci Polsatu z wystepu 06.02.10, 01:49 Kaczynskiego. wprawdzie rury nie bylo, ale bliskosc dwu zawodow jest komicznie bliska. Jeden z nich to stara historia ;D To byl wystep dla 20% glosujacych, ktorzy nigdy zdania nie zmienia. Bardziej zalosny, niz smieszny. Tusk JEST politykiem, ten maly to zwykla menda. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Wcale mnie to nie dziwi 06.02.10, 02:12 Platformie wbrew pozorom pomogła tzw. "afera hazardowa". Tusk zachował się bezbłędnie: ostro ukarał swoich najbliższych współpracowników za minimalne przewinienie. Pokazał dobitnie że Kamiński był stronniczy. To się ludziom podoba. Ponadto robią wrażenie sukcesy ekonomiczne tandemu Rostowski-Tusk. Good Bye Kaczory! Good Bye PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Re: Wcale mnie to nie dziwi 06.02.10, 07:08 Nie widziała dupa słońca !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kabanos84 OBOP: Platforma w górę, blisko większości konst... 06.02.10, 03:16 I bardzo dobrze. Nie są idealni ale trzymają pisiorów i eseldowców z dala od władzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 OBOP: Platforma w górę, blisko większości konst... 06.02.10, 03:29 Powiedzcie mi dlaczego te sondaze tak bardzo przypominaja "radosna tworczosc" z czasow PRLU???! Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Re: OBOP: Platforma w górę, blisko większości kon 06.02.10, 07:11 wet3 napisał: > Powiedzcie mi dlaczego te sondaze tak bardzo przypominaja "radosna > tworczosc" z czasow PRLU???! Dlatego że niczym się nie różnią od siebie i tamte i te są pisane na partyjne zamówienie i mają za cel ogłupianie wyborców tych nie zdecydowanych. To moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: OBOP: Platforma w górę, blisko większości kon 06.02.10, 07:59 kastor102 napisał: > Dlatego że niczym się nie różnią od siebie i tamte i te [sondaże: ten i tamte z czasów PRLu] są pisane na partyjne > zamówienie i mają za cel ogłupianie wyborców tych nie zdecydowanych. To moje > zdanie. Ciekawe zdanie, skoro ten - akurat - sondaż był "pisany na partyjne zamówienie" koalicji medialnej PiS-SLD: dla TVP Info. Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk wet3,ty i twoje "komentaże" to ciemnota lat 50-ych 06.02.10, 10:48 jetes typowym okazem buca,kołtuna-UB-ola, z lat Bieruta.. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: cudotusk 06.02.10, 12:15 cudoktusk napisał: wet3, ty i twoje "komentarze" to ciemnota lat 50 > jetes typowym okazem buca,kołtuna-UB-ola, z lat Bieruta.. Jestes wyjatkowo bezmyslny, inteligencji za grosz nie masz! Odpowiedz Link Zgłoś
szokez wet3,ty i twoje "komentaże" to ciemnota lat 50-ych 06.02.10, 13:05 cudoktusk napisał: > jetes typowym okazem buca,kołtuna-UB-ola, z lat Bieruta.. Prawdziwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: szokez 06.02.10, 18:32 szokez napisał: > cudoktusk napisał: > > > jetes typowym okazem buca,kołtuna-UB-ola, z lat Bieruta.. > > Prawdziwe.... Byc moze, ale tylko dla matolow z rodziny cudotuskow. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 OBOP: Platforma w górę, blisko większości konst... 06.02.10, 05:57 Nie wątpię,że jeszcze jeden rok, a Naród odczuje pozytywne intencje i mądre posunięcia gospodarczo-polityczne premiera Tuska i jego rządu,a są i dalej będą,nie wszyscy jeszcze pamiętają jak kryzys ekonomiczny,który jeszcze jest odczuwalny,nie tak mocno wpłynął na polską gospodarkę,cały świat z zaciekawieniem paczy na Polskę i podziwia postępy w Europie,zbliżania się gospodarki Polskiej do krajów europy zachodniej,Polska rośnie i się buduje, dzięki mądrej polityce Tuska i jego rządu. pozdrawiam przyjaciół. adamdark. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Re: OBOP: Platforma w górę, blisko większości kon 06.02.10, 07:14 Ci twoi geniusze tak już narządzili że będziesz miał gó... a nie emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: OBOP = Olej Bzdety Oszalałych POlszewików :) 06.02.10, 05:59 pe1 napisał: > Bezsilny skowyt sfrustrowanego pisiora - BEZCENNE Przez dwa lata z okładem - mnie już spowszedniał... Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 OBOP: Platforma w górę, blisko większości konst... 06.02.10, 07:00 Wiarygodność tego badania tak się ma do prawdy jak to że Michnik nie jest żydem. Dla mnie możecie sobie napisać że mają 1170% poparcia i tak wszyscy odrobinę kumaci wiedzą że sondażownie robią te badania na partyjne zamówienia i jest to totalna lipa. W ostatnich wyborach prezydenckich kłamca Tuske miał 40% przewagi na Kaczyńskim i co i dostał w dupę do wiwatu. Pijarowców olewać bo to sukinsyny płatne. A po niczym nie przykryje afery hazardowej.A kolejny pasztet o PO wyjdzie w przyszłym tygodniu.No to doczekaliśmy się własnej mafii,by ich osrało tych platformianych przestępców na czele z rudym oszustem. Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 Kazdy normalny widzi i slyszy jak traktuje PIS- 06.02.10, 07:19 nas podatnikow, brac kase , duzo gadac o biedzie, dzielic orderami ,profesurami,a przez to obciazac kase podatnika, czy sie nalezy czy nie. Kaczynscy maja w swoim KODZIE GENETYCZNYM - NIENAWISC. Szkoda,ze mienia sie takimi katolikami.OBLUDA, FALSZ- kazdy samodzielnie myslacy to widzi i wie,ze to nie jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Re: Kazdy normalny widzi i slyszy jak traktuje P 06.02.10, 09:49 Z ciebie taki podatnik jak z koziej dupy trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Kazdy normalny widzi i slyszy jak traktuje P 06.02.10, 12:58 klarneta8 napisała: > nas podatnikow, brac kase , duzo gadac o biedzie, dzielic > orderami ,profesurami,a przez to obciazac kase podatnika, czy sie > nalezy czy nie. Kaczynscy maja w swoim KODZIE GENETYCZNYM - > NIENAWISC. Szkoda,ze mienia sie takimi katolikami.OBLUDA, FALSZ- > kazdy samodzielnie myslacy to widzi i wie,ze to nie jest > normalne. Oni nie są katolikami. To katobolszewizm z talibatem toruńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski sensacja! 06.02.10, 10:08 Największą sensacją tego sondażu jest dla mnie podanie prawie najważniejszej liczby - liczby osób, które nie miały zdania: 50%. Do kompletu przydałaby się też ta najważniejsza liczba w sondażu - liczba odmów wypowiedzi. Ale dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk Oto odpowiedz Polaków na łajdactwa PIS-komuchów !! 06.02.10, 10:46 PO-57%..PIS-24%...Polacy to nie ciemny naród z opowiadań Kurskiego i Kaczynskich... Odpowiedz Link Zgłoś
toberson POskomuna zniszczy PL aferami ,klamstwami i aferam 06.02.10, 11:48 i tak jak SLD!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: toberson 06.02.10, 12:19 toberson napisał: POskomuna zniszczy PL aferami, klamstwami > i tak jak SLD!! Nie "zniszczy", tylko juz zdazyla zniszczyc. Te zniszczenia bedziemy musieli przez dlugie lata prostowac! Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex Kaminski,Kempa,Kaczynski zrobili duże"wrażenie" . 06.02.10, 11:30 ich kłamstwa,pomówienia i innych z PIS-u,jak Putra,Ziobro,Kurski,Wasserman,itd wykazały,iż Wiekszość Polaków i Polek, to nie ciemny naród i nie "łyka" wynalazków hołoty z PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jogurt.bartex 06.02.10, 12:23 jogurt.bartex napisał: > ich kłamstwa,pomówienia i innych z PIS-u,jak Putra,Ziobro,Kurski,Wasserman,itd > wykazały,iż Wiekszość Polaków i Polek, to nie ciemny naród i nie "łyka" wynalazków hołoty z PIS. Zwykle mowi sie, ze ktos ma dobra glowe na wszy i wszelkie inne robactwo. Ja ci zas powiem, ze masz niezwykle dobra glowe na pisanie nienawistnych bzdetow pierwszej klasy. PS - Milosnikiem PiSu nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: jogurt.bartex 06.02.10, 13:01 wet3 napisał: > jogurt.bartex napisał: > > > ich kłamstwa,pomówienia i innych z PIS-u,jak > Putra,Ziobro,Kurski,Wasserman,itd > > wykazały,iż Wiekszość Polaków i Polek, to nie ciemny naród i > nie "łyka" wynalazków hołoty z PIS. > > Zwykle mowi sie, ze ktos ma dobra glowe na wszy i wszelkie inne > robactwo. Ja ci zas powiem, ze masz niezwykle dobra glowe na pisanie > nienawistnych bzdetow pierwszej klasy. > PS - Milosnikiem PiSu nie jestem. To po co zachowujesz się jak ONI? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 3henryk 06.02.10, 20:26 3henryk napisał: > wet3 napisał: > > > jogurt.bartex napisał: > > > > > ich kłamstwa,pomówienia i innych z PIS-u,jak > > Putra,Ziobro,Kurski,Wasserman,itd > > > wykazały,iż Wiekszość Polaków i Polek, to nie ciemny naród i > > nie "łyka" wynalazków hołoty z PIS. > > > > Zwykle mowi sie, ze ktos ma dobra glowe na wszy i wszelkie inne > > robactwo. Ja ci zas powiem, ze masz niezwykle dobra glowe na pisanie > > nienawistnych bzdetow pierwszej klasy. > > PS - Milosnikiem PiSu nie jestem. > > To po co zachowujesz się jak ONI? Glupszego pytania nie mogles juz postawic???! Zreszta, nie powinienem na takie glupie pytania odpowiadac. Jesli wierzysz w sondaze na zamowienie, to sobie wierz, naiwniaczku! Odpowiedz Link Zgłoś
szokez wet3, z których gaci pochodzisz,mendo ? 06.02.10, 13:04 z gaci Kiszczaka, czy Kempy ? passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Kaczyńscy, to żałośni dyletanci nieomal w kazdej 06.02.10, 12:52 dziedzinie życia politycznego. Zagraniczną budowali na anty-ruskich resentymentach Polaków, a okazuje się, że Rosja, już niedługo, może być członkiem NATO i UE ! "Cementowali" naród na ksenofobii i bogoojczyźnianych hasłach ! Dadzą dupy ! Odpowiedz Link Zgłoś
szokez Kaczynscy zmarkotnieli..Taki kop, to boli..! 06.02.10, 13:07 PO-57%.....PIS-24% Odpowiedz Link Zgłoś