kolchoznik-kaukaski 11.02.10, 13:46 co za mordy... pomyslec, ze blogoslawiony narod polski sie kiedys w nich kochal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurdy-gurdy Re: 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera z 11.02.10, 13:51 Ja tych panów nie wybierałem, ale chętnie poczekam na wyższą instancję. Dlaczego cały proces był utajniony? A Pani A.K. jeśli TO rzeczywiście robiła (?) to z pełną świadomością cyt; "a co ,miałam sprzątać za 800 złotych?" Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Dr. Lepper to dawny czlonek "kaczego gabinetu" 11.02.10, 14:29 Niewontpliwie, to bylo najzabawniejsze trio w dziejach kabaretu politycznego PRL-bis! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Nasza-cela.pl 11.02.10, 17:06 lexus_400 napisała: > Niewontpliwie, to bylo najzabawniejsze trio w dziejach kabaretu > politycznego PRL-bis! *********************** Niewątpliwie idea projektu nasza-cela.pl zaczyna nabierać realnych kształtów. Projekt będzie można uznać za sfinalizowany, gdy na pryczach zostaną zarejestrowani: Ziobro, Kaczyński, Giertych i Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Re: Nasza-cela.pl 12.02.10, 14:12 Giertych twierdzi do dzisiaj, ze nie mial nic wspolnego z Hatka i Kotlinowskim w aferze WBR ... Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Re: 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera z 11.02.10, 16:10 hurdy-gurdy napisał: > > > A Pani A.K. jeśli TO rzeczywiście robiła (?) to z pełną świadomością cyt; "a c > o > ,miałam sprzątać za 800 złotych?" Właśnie ta Pani A.K. została wykreowana przez media: GW (red Marcin Kącki) i TVN24, fundowane drogie hotele,przewozy luksusowymi samochodami itp. Dlatego (na razie?) upiekło się jej. No, ale jak popierała ją czwarta władza? Odpowiedz Link Zgłoś
staq pochopne wyrokowanie 12.02.10, 23:47 przed ocenianiem Anety K. proponuję zapoznać się najpierw z jej argumentami : oto fragment wywiadu : "do Anety K:"... mówiłaś: wolałam się upokorzyć przed Łyżwińskim, niż sprzątać. Aneta K - Zawód sprzątaczki kojarzy mi się z moją mamą. Dlatego nie chciałam sprzątać. - Przez mamę? - Przez upokorzenia na które patrzyłam. Chodziłam do szkoły, w której pracowała mama. Upokarzali ją koledzy z mojej klasy. Potrafili przy mnie przewrócić kubeł ze śmieciami i krzyknąć do niej: sprzątaj! Nie mogłam na to patrzeć. I jeszcze pani od matematyki, gdy stałam przy tablicy, męcząc się nad zadaniem: co tu ryczysz, idź, poskarż się swojej matce, pewnie sprząta za drzwiami. A klasa w śmiech. To upokorzenie mojej mamy wywarło na mnie tak duży wpływ, że... [urywa, chowa twarz w dłoniach]. Choć do mamy i jej pracy mam olbrzymi szacunek. Że brała na siebie te draństwa, by wyżywić dzieci. Ale nie poszłabym sprzątać do szkoły, gdzie uczą się moje córki. Bałabym się powtórki..." reszta tu : wyborcza.pl/1,75478,5182745.html Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera za ... 11.02.10, 13:56 To nie był żaden gwałt gwoli ścisłości !!! Moim zdaniem gwałt następuje tylko wtedy gdy dochodzi do aktu seksualnego wbrew woli jednej ze stron. Nie można mówić o gwałcie gdy rzekoma "ofiara" dobrowolnie w dłuższym okresie czasu (ponad 1.5 roku) "oddaje się" nie zgłaszając tego faktu organom ścigania. Fakt gwałtu zostaje zgłoszony dopiero po bardzo długim czasie i związany jest prawdopodobnie z jakimiś nieporozumieniami po między "ofiarą" a rzekomymy przestępstwem. Jeśli takie postępowanie jest powszechnie przyjętą normą prawną w Polsce to otwiera to drogę do skazania np.wielu tysięcy rozwiedzionych mężczyzn oskarżonych przez byłe żony o gwałt (mogą one zeznać, że w czasie trwania małżeństwa odbywały stosunki seksualne z mężem wbrew ich woli). paranoja ~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine_2 Re: 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera z 11.02.10, 16:16 To był gwałt. Kodeks karny: Art. 199. § 1. Kto, przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie krytycznego położenia, doprowadza inną osobę do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze... Prawo to jednak troszeczkę coś innego niż to, co jest "Twoim zdaniem". Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera z 11.02.10, 17:37 madeleine_2 napisała: > To był gwałt. > > Kodeks karny: > Art. 199. § 1. Kto, przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystani > e > krytycznego położenia, doprowadza inną osobę do obcowania płciowego lub do > poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, > podlega karze... > > Prawo to jednak troszeczkę coś innego niż to, co jest "Twoim zdaniem". Wlasnie o tym mówie, ze stosunek zaleznosci nie zostal naduzyty !! Ta Pani przez kilka lat obcowala plciowo z Łyżwińskim z wlasnej woli na co wskazywac moze dowod przedstawiony w sadzie a mianowicie list napisany przez nia i skierowany do Lyzwinskiego:Chodzi o liścik, jaki miała napisać Aneta Krawczyk do Łyżwińskiego gdy razem pracowali w Samoobronie. Treść: "Spełnię twoje najskrytsze sadomasochistyczne marzenia". czy kobieta poddana presji w zwiazku z jej rzekomym krytycznym polozeniem pisala by takie listy do swego oprawcy ??? Wydaje mi sie, ze nie - no ale to juz ocena sądu.... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera z 12.02.10, 18:47 Chodzi o liścik, jaki miała napisać Aneta Krawczyk do > Łyżwińskiego gdy razem pracowali w Samoobronie. > > Treść "Spełnię twoje najskrytsze sadomasochistyczne marzenia". No to ten liscik " miała napisać Aneta Krawczyk", czy ten liscik został na pewno napisany przez Anete Krawczyk, co potwierdzili biegli grafolodzy? Równica jest taka jak miedzy chciałbym mieć psa, a - mam chodowlę psów. Odpowiedz Link Zgłoś
kania.u powtarzanie badur 12.02.10, 19:08 @hermina5- gdyby ten rzekomo wyszperany przez Łyżwińską "dowód" miał znaczenie w tej sprawie wyrok byłby inny. Ale widocznie nie był to żaden dowód. Nie zdziwiło cię , ze nikt z Samoobrony potem się o nim nie zająknął ? spóźnione odgrzewane kotlety Odpowiedz Link Zgłoś
kania.u powtarzanie bzdur 12.02.10, 19:15 PS. @hermina- różnica między dowodem a świstkiem podsuwanym jako dowód jest większa niż między hodowlą a chodowlą. Chociaż oba "te drugie" charakteryzuje (lecz nie harakteryzuje) to samo - są bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wilbik.a a ten w kółko to samo 13.02.10, 00:13 do osobnika pt "paulhandyman" oraz do innych zarozumiałych bubków, co z lenistwa mylą pojęcia: sprawa Anety K . nie dotyczy gwałtu tylko seksualnego haraczu, który na niej wymusili panowie nie tylko szefowie ale i politycy (tym bardziej naganne, ze nie tylko pracodawcy ale ci, co społeczeństwo pouczają i prowadzą (wodzą) za nos . Gwałtu - w ocenie Sądu- dopuścił się Łyżwiński na innej kobiecie, też jak Aneta K. zdesperowanej(dzieci !) i ubogiej. Łatwy łup - i to je łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
staq stale to samo 12.02.10, 23:59 nie ma to jak wyrokuje ktoś, kto zupełnie myli fakty . ale najważniejsze dla niego jest to, że wydaje wyrok . Mimo, iż wypisuje bzdury. Przyswój sobie wreszcie fakty ,panie @paulhandyman , na temat których się wypowiadasz Gwałt dotyczył kogo innego. I to BYŁ gwałt. cyt."...sprawa Urszuli K. W 1997 r. zmarł jej mąż, pod opieką miała małoletniego syna, długi w KRUS. Zarabiała 600 zł. Latem 2002 r. poszła do biura Łyżwińskiego w Tomaszowie. Poseł najpierw wypytał ją o sytuację rodzinną. Gdy kobieta się wypłakała, Łyżwiński zamknął drzwi swojego gabinetu i zgwałcił ją. Gdy sponiewierana wychodziła, rzucił jej w drzwiach: "Jeśli coś powiesz, postaram się, żebyś nie znalazła nigdzie roboty". Sąd miał możliwość to dokładnie zweryfikować (ty - nie) Sąd wydał wyrok na podstawie zweryfikowanych zeznań świadków i sprawdzonych okoliczności. a ty na jakiej podstawie wyrażasz swoje ARBITRALNE sądy ? Skoro sadzisz takie byki ? Nawet nie zadałeś sobie trudu przeczytania artykułów o tej sprawie, tylko kojarzysz coś piąte przez dziesiąte... no ale niestety nie ty jeden lecisz w tym stadzie baranów "paranoja ~!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Wytlumaczcie mi prosze... 11.02.10, 14:22 Bo nie rozumiem tego calego systemu, furtek, kruczkow... Jakies nieprawomocne, apelacje... To znaczy, ze oni teraz juz jada do wiezienia, siedza do apelacji dalej w areszcie, czy moze sobie na wolnosci laza az sad znajdzie czas na rozpatrzenie apelacji? Orientuje sie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Re: Wytlumaczcie mi prosze... 11.02.10, 14:31 Spoko - Dr. Lepper pewnie dostanie jeszcze z kilka doktoratow w Kijowie do konca lutego :) Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Re: Wytlumaczcie mi prosze... 11.02.10, 16:13 bierfreund napisał: > Bo nie rozumiem tego calego systemu, furtek, kruczkow... > Jakies nieprawomocne, apelacje... > > To znaczy, ze oni teraz juz jada do wiezienia, siedza do apelacji > dalej w areszcie, czy moze sobie na wolnosci laza az sad znajdzie czas > na rozpatrzenie apelacji? > Orientuje sie ktos? Oczywiście,. A Ty zamiast tracić czas w internecie poducz się trochę, wyjdzie Ci na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
skuba2 Niechlujstwo dziennikarzy Wyborczej! 11.02.10, 14:29 ...sięga szczytów! Nie dość, że w krakowskim wydaniu nie można się doczytać w jakiej z alpejskich konkurencji startuje nasza zawodniczka, z która zrobiono duży wywiad, to jeszcze teraz w główce tej wiadomości dowiadujemy się, że wyroki "nie są nieprawomocne"! Odpowiedz Link Zgłoś
armin_tucker Re: Niechlujstwo dziennikarzy Wyborczej! 11.02.10, 14:41 piętnujmy niechlujów i niedouków Wyborczej - brawo! w pełni popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Re: Niechlujstwo dziennikarzy Wyborczej! 11.02.10, 16:14 armin_tucker napisał: > piętnujmy niechlujów i niedouków Wyborczej - brawo! w pełni popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
wilbik.a wyżywajcie się, trolle 13.02.10, 00:25 wszystko jedno o co chodzi ale żeby dowalić smętna ta piegrza - wali byki równe jej ortografii razem z rwą kulszową , arminem (może to to samo) walą na oślep nieważne dlaczego i na jaki temat aby przeciw- dowalić Gazecie, dowalić Tuskowi, dowalić Anecie ... jakie to ma znaczenie, byle błotem Odpowiedz Link Zgłoś
wilbik.a Re: wyżywajcie się, trolle 13.02.10, 00:30 sorry pomyliłem armina z innymi piegrzopodobnymi PS. piegża to ptak (ortograficznie prawidłowa forma) piegrza to troll Odpowiedz Link Zgłoś
wilbik.a Re: trolle 13.02.10, 00:33 a jednak arminie sam doszlusowałeś do piegrz więc zawracam (z powrotem) szacunek, który ci zwróciłem Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera za ... 11.02.10, 14:30 Do pierdla jak najszybciej i jak najdłużej tych przyjacieli i koalicjantów niejakich kaczynskich;) Odpowiedz Link Zgłoś
armin_tucker Wyroki nie są nieprawomocne 11.02.10, 14:38 Wyroki nie są nieprawomocne - co to niby ma znaczyć??? pan redaktor chyba coś pomieszał... 5 lat??? to żart - a tej zgwałconej kobiecie zapewne po pięciu latach przejdzie jakakolwiek trauma i powróci do dawnego stanu psychicznego i emocjonalnego, prawda? No ale jak w Polsce KRAKOWIAK dostaje 12 lat odsiadki, to 5 lat za gwałty to rzeczywiście surowo... Brawa dla polskiego wymiaru NIEsprawiedliwości..., który zawdzięczamy właśnie takim politykom jak Łyżwa czy Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Wyroki nie są nieprawomocne 11.02.10, 15:24 o jakim Pan/i gwałcie mówi ??? O ile wiem czerpanie korzyści materialnych lub niematerialnych w zamian za świadczenie usług seksualnych nazywa się prostytucją a nie gwałtem. Prostytucja zgodnie z polskim prawem nie jest karalna. Apropos traumy tej "pani" to prawdopodobnie ma ją teraz a nie za 5 lat i związana jest to z tym, że jak sama określiła - teraz musi pracować za 800 zł .... a było tak łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er twoje zbydlęcenie jest przygnębiające... 11.02.10, 17:18 ...podobnie jak części samoobronnych macho na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: twoje zbydlęcenie jest przygnębiające... 11.02.10, 17:43 wu67er napisał: > ...podobnie jak części samoobronnych macho na tym forum... Ludzie prymitywni na brak logicznych argumentów reagują agresją. Wlasnie jest Pan/i przykładem takiego prymitywizmu przyrównując nieznanych sobie ludzi do bydląt. Życząc rozwoju osobowości - pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
staq dołączam się do życzeń 13.02.10, 00:22 panu paul-cośtam-cośtam także życzę rozwoju osobowości proponuję zacząć od poszukiwania sensu w tym, co się pisze na temat, o którym się nie chciało przeczytać ... a co dopiero pomyśleć nie ma to jak własne dobre samopoczucie, pozdrawiam licząc na refleksję Odpowiedz Link Zgłoś
rwakulszowa Parodia sprawiedliwości 11.02.10, 15:48 Najciekawsze w tym wyroku jest to że ta "biedna zgwałcona kobieta" nie wie do tej pory (po pięciu latach !)kto ją zgwałcił ! Podała jako ojca dziecka kilkanascie osób -żadna sie nie sprawdziła w DNA ! Może jej ktoś worek zarzucił podczas gwałtu na głowę, albo było ciemno ? Cała sprawa jest wiekszym skandalem niż afera Olewnika. Chodziło przecież o to by wykończyć Leppera i przejąc posłow Samoobrony (afera: Lipiński - Beger) więc wynajeto Krawczyk, która za pieniadze zrobi wszystko i to przez wiele lat . Cały proces był tajny ! Czy chodziło o bezpieczeństwo Państwa ????? Wyrok jest śmieszny ! Nigdy sąd nie daje tyle co chce prokurator , ale w tym wypadku DAŁ !!!! Jakim cudem ? Skonćzy sie uniewinnieniem już w Apelacyjnym, a jeżeli Leppper pozwie o np 5 milionów złotych strat, to każdy sąd w Strasburgu mu je przyzna ( w EURO !) Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Re: Parodia sprawiedliwości 11.02.10, 16:20 rwakulszowa napisał: > Najciekawsze w tym wyroku jest to że ta "biedna zgwałcona kobieta" > nie wie do tej pory (po pięciu latach !)kto ją zgwałcił ! Podała > jako ojca dziecka kilkanascie osób -żadna sie nie sprawdziła w DNA ! > Może jej ktoś worek zarzucił podczas gwałtu na głowę, albo było > ciemno ? > Cała sprawa jest wiekszym skandalem niż afera Olewnika. Chodziło > przecież o to by wykończyć Leppera i przejąc posłow Samoobrony > (afera: Lipiński - Beger) więc wynajeto Krawczyk, która za pieniadze > zrobi wszystko i to przez wiele lat . > Cały proces był tajny ! Czy chodziło o bezpieczeństwo Państwa ????? > Wyrok jest śmieszny ! Nigdy sąd nie daje tyle co chce prokurator , > ale w tym wypadku DAŁ !!!! Jakim cudem ? > Skonćzy sie uniewinnieniem już w Apelacyjnym, a jeżeli Leppper > pozwie o np 5 milionów złotych strat, to każdy sąd w Strasburgu mu > je przyzna ( w EURO !) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_1 Re: Parodia sprawiedliwości 11.02.10, 20:21 rwakulszowa napisał: > Najciekawsze w tym wyroku jest to że ta "biedna zgwałcona kobieta" > nie wie do tej pory (po pięciu latach !)kto ją zgwałcił ! Podała > jako ojca dziecka kilkanascie osób -żadna sie nie sprawdziła w DNA Byłeś przy tym jak podawała te kilkanaście osób? Te osoby nie podała ona ale osoby z Samoobrony. Jako strona mieli takie prawo a sąd musiał się tym zająć nawet jeśli kobieta zaprzeczała. To był taki sposób urobienia pani Krawczyk na koszt podatnika, bo przecież badania kosztują. No ale w ten sposób teraz rwakulszowa może pisać, że pani Krawczyk nie wie, kto jest ojcem jej dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
kania.u Re: Parodia sprawiedliwości 12.02.10, 19:03 @rwa kulszowa- ty jesteś jak choroba- i to niestety nieuleczalna . po pierwsze kłamiesz bez żenady. Aneta K. podała tylko Łyżwińskiego jako przypuszczalnego ojca jej dziecka. Resztę zgłaszali ludzie Samoobrony, żeby wyrobić opinię ofierze . Jak widać - z sukcesem. po drugie - jaki jest twój związek z Samoobroną ? Te bzdury to tworzysz na zlecenie czy z głupoty ? 3. Podpinanie do tej sprawy zbrodni na Olewniku to szczyt chamstwa i cynizmu. Jesli sam tego nie widzisz, obyś nigdy nie poznał, dlaczego . Odpowiedz Link Zgłoś
wilbik.a bzdury, trollu , bzdury 13.02.10, 00:38 @rwa kulszowa bredzisz jak to w chorobie Jak wyzdrowiejesz , zapoznaj się z tematem a nie ze swoimi przelotnymi wyobrażeniami tematu. A potem się wypowiadaj - tylko już nie w malignie. zacznij od postów powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Re: Wyroki nie są nieprawomocne 11.02.10, 16:17 armin-tucker; Poczytaj wyżej wątpliwości czy to faktycznie był gwałt, a może usłużne podpowiadanie dziennikarzy by mieć porażający temat. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: Wyroki nie są nieprawomocne 12.02.10, 09:14 W sądach to namieszał Kaczyński a Tusk poprawił, to oni zlikwidowali ławników w sądach. Wyrok na Leppera sędzia wydał jednoosobowo i jednoosobowo mataczył w aktach. Można miec nadzieję, że ta pani (sędzia) już więcej wyroku nie wyda. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode panie Adamie, melduję: zlecenie wykonane 11.02.10, 16:18 Zlecenie GW na Samoobronę wykonane. Głowa odcięta. Dobijanie watahy jeszcze potrwa, bo trzeba jeszcze o czymś pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
godeep 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera za ... 11.02.10, 16:23 Ludzie! W czym jest problem? Jest popyt - jest podaż. Tak jest od zawsze. Kobiety wiedzą co robią... Odpowiedz Link Zgłoś
takinie3 a kiedy zaczniecie wsadzac na dozywicie lobbystow 11.02.10, 16:39 przez mafijne uklady ktorych, umieraja tysiace ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 dobra rada 11.02.10, 17:05 jezeli czlonek bierze gore nad rozumem to poznej plac i poniewieraj sie po sadach i siedz w wiezieniu. W tym przypadku Lepper i Lyzwa pozamienali sie z czlonkami na glowy a teraz w sadzie zrobili to odwrotnie. Nie bzykac Panowie i juz za chwile rozkoszy czlowiek placi poznej gorycza cale zycie!!!!!!!!!!!!To do wszystkich chlopow nie igrajcie z ch.... Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu ale te knury kwicza 11.02.10, 17:34 niski jakis ten wyrok, i z jakiej racji knur moze wyjsc po odsiedzeniu tylko polowy kary? niech siedzi 5 lat, a jak... bedzie jednego debila mniej na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis To koniec buractwa! Cieszmy sie! 12.02.10, 07:45 no i oczywiscie gratulacje dla Kaczynskiego! Za koalicjatnow.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera za ... 12.02.10, 09:09 Dla ciebie buractwem jest każdy niezależny ruch. Sobiesiak, Piskorski, Grzechu i stu innych sk..., to goście na poziomie - twoim! Odpowiedz Link Zgłoś
indris 5 lat dla Łyżwińskiego po kiblowym procesie 12.02.10, 10:34 O tym nie wspomina prawie żaden komentator... wiadomosci.onet.pl/blogi/januszwojciechowski.blog.onet.pl,399415466,blog.html Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera za ... 12.02.10, 10:39 Chciałem tylko zauważyć, że wiele wyroków w dalszych instancjach się zmienia i rzadko która sprawa kończy się na pierwszym procesie. Ta sprawa na pewno się będzie ciągnąc kilka lat. Mam tylko nadzieję, że następne nie będą utajnione i wreszcie sami będziemy sobie mogli wyrobić opinię o całym zdarzeniu. No i może w międzyczasie znajdzie się tatuś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: 5 lat dla Łyżwińskiego, ponad 2 dla Leppera z 12.02.10, 14:25 Z tatusiem to nie tak łatwo, bo jak na świętą to doznała niepokalanego poczęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kania.u odczepcie się od dziecka ! 12.02.10, 19:33 co was obchodzi cudze dziecko ? Sąd wydał wyrok nie w sprawie dziecka, tylko wyłudzania seksu za pracę i molestowania zależnych od siebie kobiet (nie tylko jednej Anety) przez szefów oraz rozpatrzył dowody w tej - a nie w innej- sprawie. Na pewno lepiej poznał się z nimi zapozanał niż wy. I wiedział więcej niż wy. PS. popisywanie się ironią jak kulą w płot. Aneta K. nigdy nie występowała jko święta. No, ale 99% tych szyderczych i (lub) kłamliwych wpisów to albo obelgi tych, którzy nie zdobyli się na uważne przeczytanie artykułów. Albo atak na zamówienie. Miejmy nadzieję , że nic to szefom nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś