Dodaj do ulubionych

Politycy: to koniec kariery Leppera

• kralik111 Zabawne 11.02.10, 18:52
      Najwiecej do powiedzenia na ten temat ci (SLD, PiS), ktorzy wypromowali
      leppera robiac z niego moze stanu...;DDDDDDDDDD

• fpawel007.de Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 19:02
      Kariera Leppera prawdopodobnie dobiegła końca. Tyle tylko , że tej kariery być
      nie powinno. To nasze państwo , a właściwie jego słabość doprowadziło Leppera
      do rangi vice-premiera. Cała ta przygoda powinna była zakończyć się w 1992
      roku. Niestety kolejne rządy , a przede wszystkim sądy były bardzo , bardzo
      łagodne w stosunku do pana Andrzeja. Pewnie co poniektórzy pluli sobie później
      w brodę , ale było już za późno. Upadł , gdy wydawało się , że jest na
      szczycie. Najśmieszniejsze , że "załatwili" go Kaczyński za pomocą Kamińskiego
      i jakaś była podwładna. I tak naprawdę upadek Leppera (i Giertycha) to jedyna
      zasługa Jarosława.
    • mazbip Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 11.02.10, 19:08
      Z tego co ja moglem sie dowiedziec to ten wyrok jest skandalem. A dowiedziec
      sie mozna bylo bardzo duzo mimo utajninia rozprawy bo caly sprawa rozpczela
      sie jako zjawisko medialne. Te panie nie poszly na policje ani do prokuratora
      tylko do dziennikarki. Utajnianie procesu po tym wszystkim to juz szczyt
      zaklamania. Poza tym, mimo tego ze te panie ze szczegolami opowiadaly o
      pewnych sprawach w prasie, nigdy nie slyszalem o jakichkolwiek dowodach,
      jedynie o pomowieniach. Czy istnieja jakiekolwiek dowody w tej sprawie (jak
      np. poplamiona sperma sukienka p. Levinsky?). Wlasnie, czy sa jakikolwiek
      podarte przez tych gwalcicieli majtki? Czy sa jakies sukienki splamione sperma
      oskarzonych? Dowodem, ktorym mialo byc ojcowstwo najpierw jednego a potem
      drugiego oskarzonego okazalo sie zwyklym klamstwem i pomowieniem. Czy mimo
      tego medialnego naglosnienia calej sprawy, ktokolwiek slyszal o jakichkolwiek
      dowodach?
      • jola_z_dywit6 Re: Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 11.02.10, 19:40
        Stalinizm w czystej postaci.
        Wyrok zamówiono i wykonano.
      • mazbip Re: Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 11.02.10, 19:45
        Jeszcze pare uwag do mojego postu. Czy mozna wykluczyc ze wlasciwym zadamiem
        ktorej z tych pan bylo nagranie Leppera w sytuacji takiej jak np. nagranie
        senatora Piskorskiego, mysle ze nie, ale chyba nic z tego nie wyszlo i
        postanowiono zrobic nagonke medialna, prasowa. Gdyby rzeczywiscie oskarzeni
        popelnili ktorys z zarzucanych czynow to dlaczego p. Krawczyk nie poszla do
        prokuratora, bo nie miala nie w rece (bez podtekstow). Z tego co sie dzialo po
        rozkreceniu kampanii medialnej bylo widoczne ze p. Krawczyk musiala miec silnego
        sponsora. Nasuwa sie pytanie, kto byl tym sponsorem?
        • cillian1 Re: Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 11.02.10, 20:25
          bronisz sprawiedliwości, czy Leppera? Bo ciężko dojść za tobą (chociaż dojść to
          złe słowo w tym wątku).
          - Sąd nawet miesiącu, a co powiedzieć po dwóch latach nie opiera się na nagonce!
          - Leppera bym nie bronił, bo można uznać, że tak samo traktujesz swoje
          podwładne! jak je masz oczywiście?
          • mazbip Slepa Temida? 11.02.10, 21:39
            cillian1 napisał:

> bronisz sprawiedliwości, czy Leppera? Bo ciężko dojść za tobą (chociaż dojść to
            > złe słowo w tym wątku).
            > - Sąd nawet miesiącu, a co powiedzieć po dwóch latach nie opiera się na nagonce
            > !
            > - Leppera bym nie bronił, bo można uznać, że tak samo traktujesz swoje
            > podwładne! jak je masz oczywiście?
            >

Temida powinna byc slepa i to jest wlasnie zupelne przeciwienstwo tego co stalo
            sie w polskim sadzie i co widac jak na dloni na tym forum. Oczywiscie ze bronie
            Leppera gdyz jest on ofiara "nagonki" jak piszesz i ofiara prowokacji, i to
            niejednej. Ja pytalem czy w tej sprawie sa jakies dowody. Kobiety byly przez
            lata gwalcone, zmuszane do seksu i co i nic. Dlaczego nie zglosily sie
            natychmiast na policje. Dlaczego nie ma zadnych tasm, zadnych filmow, ja w
            kazdym razie nic nie slyszalem. To jest przeciez oczywista i powszechna sprawa
            ze pokrzywdzone tak robia. I ile sobie dobrze przypominam to takie dowody byly
            przeciko prez. miast w Olsztynie. Nawet Monika Levinsky zostawila sobie sukienke
            ze sperma. Tutaj chodzi przede wszystkim o to ze to jest Lepper a nie o fakty.
            Tutaj to ludzie sa slepi a nie Temida, w sprawie Dreyfussa bylo tak samo.
            • cillian1 Re: Slepa Temida? 11.02.10, 21:46
              myślę, że sprawa Fritzl'a powinna dać ci do myślenia!
              Siła, władza, i uzależnienie, inaczej tracisz wszystko ;) Podepnij sobie inne
              powody, które możesz wymyślić! ja jemu nie wierzę!
              • mazbip Re: Slepa Temida? 11.02.10, 21:54
                cillian1 napisał:

> myślę, że sprawa Fritzl'a powinna dać ci do myślenia!
                > Siła, władza, i uzależnienie, inaczej tracisz wszystko ;) Podepnij sobie inne
                > powody, które możesz wymyślić! ja jemu nie wierzę!

Ja nie mam zadnych "powodow", ja tylko staram sie tak dobrze jak potrafie i jak
                to jest mozliwe zebrac "fakty" i je przeanalizowac. Fakty zas sa takie ze nie
                slyszalem o zadnych dowodach. Faktem jest ze czytalem artykul prasowy w ktorym
                p. Krawczyk oskarzyla nieslusznie i po kolei dwoch mezszczyzn o ojcowstwo jej
                dziecka, co okazalo sie klamstwem. I to wszystko. Gdzie sa inne dowody?
              • mazbip Re: Slepa Temida? 11.02.10, 22:03
                cillian1 napisał:

Nic o tym nie slyszalem. Czyzby p. Krawczyk oskarzala Leppera jeszcze o to ze
                takze zgwalcil jej matke pladzac ja sama?
                • cillian1 Re: Slepa Temida? 11.02.10, 22:15
                  chcesz się pośmiać mazbip, zrób tak jak Lepper. Będzie przez chwilę zabawnie
                  (dla ciebie), reszta ci życie uprzykrzy :)
                  Jak nie rozumiesz o czym piszę (dlaczego wspominam Fritzl'a), poproś kogoś o
                  pomoc ;)
                  • mazbip Podsumowujac 11.02.10, 22:50
                    cillian1 napisał:

> chcesz się pośmiać mazbip, zrób tak jak Lepper. Będzie przez chwilę zabawnie
                    W tej calej aferze nic smiesznego nie ma.
                    > (dla ciebie), reszta ci życie uprzykrzy :)
                    > Jak nie rozumiesz o czym piszę (dlaczego wspominam Fritzl'a), poproś kogoś o
                    > pomoc ;)
                    Pisales/as powyzej ze wierzysz, i to okresla juz cale Twoje podejscie do tej
                    sprawy. Wiara czyni cuda i przenosi gory. Ja nie wierze i polegam na swoim
                    zdrowym rozsadu i informacjach ktore sa dla mnie dostepne. Zakladam ze moge sie
                    mylic, ze informacje ktore mam moga nie byc prawdziwe lub calkowite i to pociaga
                    za soba to ze moje opinie moga sie zmieniac. Ty masz swoja Wiare i dogmaty ktore
                    z gory okreslaja Twoje stanowisko. Przy takich zalozeniach jakakolwiek dyskusja
                    oczywiscie nie ma sensu.
                    Podsumowujac: O artykule o p. Krawczak juz pisalem powyzej. Czytam jak pewne
                    panie dokladnie opowiadaja prasie o ich seksualnych przygodach z tymi dwoma
                    panami. Oprocz opowiadania nie moga jednak przedstawic zadnych innych dowodow.
                    Inne panie opowiadaja o wymieninych powyzej paniach ze usilowaly uzyskac
                    korzysci materialne sprzedajac swoje wdzieki. Czy do tego doszlo nie wiadomo,
                    trudno zreszta cokolwiek stwierdzic bez jakichkolwiek dowodow materialnych.
                    Jedna pani opowiada ze odprowadzala ktoregos z oskarzonych do pokoju i w tym
                    pokoju usilowal ja zgwalcic. Do tego pokoju odprowadzala go bo byl tak pijany ze
                    ledwo stal na nogach i inaczej upadl by na podloge. Dlaczego utajniono rozprawe
                    skoro te panie juz wczesniej podaly wszelkie (nie trzymajace sie zreszta kupy)
                    zarzuty. Gdzie sa dowody? Tajne?
                    • cillian1 Re: Podsumowujac 11.02.10, 23:28
                      > Ty masz swoja Wiare i dogmaty ktore
                      > z gory okreslaja Twoje stanowisko.
                      O jakiej wierze piszesz? chyba nie w boga?! ja i wiara :D
                      > Oprocz opowiadania nie moga jednak przedstawic zadnych innych dowodow.
                      spodziewałeś się filmów, jak z Piesiewiczem? :) To SO, bieda i zacofanie ;)
                      > Dlaczego utajniono rozprawe
                      też się nad tym zastanawiam, gdyby mi groziło 2-5 lat, a za złamanie zakazu
                      sądu np. rok, to bym się nie wahał ;)
                      zaczynasz się zastanawiać?
              • 12.12a1 Re: Slepa Temida? 12.02.10, 09:14
                cillian1 napisał:

> Siła, władza, i uzależnienie, inaczej tracisz wszystko ;) Podepnij sobie inne
                > powody, które możesz wymyślić! ja jemu nie wierzę!
                --------------------------------------------------------------------
      • habibi888-pl Re: Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 12.02.10, 09:32
        Policja i prokuratura nie raz i nie dwa pokazały, że są bezsilne w starciu z tym
        nieokrzesanym knurem.

mazbip napisał:

>...Te panie nie poszly na policje ani do prokuratora
        > tylko do dziennikarki...
    • dingdong Clinton nie ma takich problemow... 11.02.10, 19:14
      i nie bedzie mial, dopoki Monia nie zalozy mu sprawy w polskim sadzie...
    • herr7 za co posadzili Leppera? 11.02.10, 19:29
      Oskarżająca Leppera pani Krawczyk twierdziła, że jest on ojcem jej córeczki.
      Badania genetyczne to oskarżenie odrzuciły. Ta sama pani, niezrażona posądziła o
      "ojcostwo" Stanisława Łyżwińskiego, co znowu testy genetyczne odrzuciły. Dla
      przypomnienia, obecne testy genetyczne pozwalają całkowicie wykluczyć ojcostwo,
      a nie jedynie jego nie potwierdzić, tak jak to było wcześniej gdy badano grupy
      krwi. Jeżeli grupa krwi się zgadzała, to podejrzany był nadal podejrzanym,
      chociaż sprawcą mógł być ktoś inny o tej samej grupie krwi. Obecne testy
      polegają na porównaniu dość złożonego wzorca, który jest dla każdego człowieka
      niepowtarzalny. Badania te wykazały, że pani Krawczyk nie wie kto jest ojcem jej
      dziecka, co dla każdego sądu powinno oznaczać że nie jest ona osobą szczególnie
      wiarygodną. Nie można też wykluczyć, że pani Krawczyk dopuszcza się innego czynu
      karalnego, czyli oszczerstwa.

Dzięki dziennikarzom pani Krawczyk jest obecnie osobą dobrze w Polsce znaną. O
      ile jej "kariera" molestowanej przez panów Leppera i Łyżwińskiego może wzbudzać
      różne odczucia, o tyle nikt chyba nie wątpi że główną ofiarą tej wojny z
      Lepperem jest jej córka, która kiedyś się dowie, że jej mama nie wie kto jest
      jej ojcem.

Proponowanie kobietom awansu za seks nie ogranicza się jedynie do środowiska
      działaczy Samoobrony. Problem ten dotyczy wielu kobiet, z których część decyduje
      się na "awans" a część nie. W naszej kulturze przyjęto, że o ile nie jest to
      zjawisko chwalebne to nie podlega ono sankcji karnej o ile nie dojdzie do
      gwałtu. Gwałciciel podlega karze, podrywający co najwyżej naraża się na
      śmieszność. Pani Krawczyk mogła po prostu odmówić, ale wówczas nie byłoby tej
      szytej grubymi nićmi afery, której rzeczywistym celem było wyrzucenie Leppera z
      polskiej polityki. Tak się składa, że próbowano pozbyć się Leppera na dwa
      sposoby. Jeden, dzięki polskiemu sądownictwu, okazał się skuteczny.

• ja_biedronka_pstra Re: za co posadzili Leppera?Za obronę biednych 11.02.10, 22:42
        No i to że nie kradł przepraszam prywatyzował tak jak wszyscy z PO PIS SLD PSL.
        Po co im taki wspólas.
        • cillian1 Re: za co posadzili Leppera?Za obronę biednych 12.02.10, 00:03
          hahahaha, w cztery lata dorobił się więcej niż przez całe życie, ty kpisz, prawda?
    • herr7 za co posadzili Leppera? 11.02.10, 19:34
      Oskarżająca Leppera pani Krawczyk twierdziła, że jest on ojcem jej córeczki.
      Badania genetyczne to oskarżenie odrzuciły. Ta sama pani, niezrażona posądziła o
      "ojcostwo" Stanisława Łyżwińskiego, co znowu testy genetyczne odrzuciły. Dla
      przypomnienia, obecne testy genetyczne pozwalają całkowicie wykluczyć ojcostwo,
      a nie jedynie jego nie potwierdzić, tak jak to było wcześniej gdy badano grupy
      krwi. Jeżeli grupa krwi się zgadzała, to podejrzany był nadal podejrzanym,
      chociaż sprawcą mógł być ktoś inny o tej samej grupie krwi. Obecne testy
      polegają na porównaniu dość złożonego wzorca, który jest dla każdego człowieka
      niepowtarzalny. Badania te wykazały, że pani Krawczyk nie wie kto jest ojcem jej
      dziecka, co dla każdego sądu powinno oznaczać że nie jest ona osobą szczególnie
      wiarygodną. Nie można też wykluczyć, że pani Krawczyk dopuszcza się innego czynu
      karalnego, czyli oszczerstwa.

Dzięki dziennikarzom pani Krawczyk jest obecnie osobą dobrze w Polsce znaną. O
      ile jej "kariera" molestowanej przez panów Leppera i Łyżwińskiego może wzbudzać
      różne odczucia, o tyle nikt chyba nie wątpi że główną ofiarą tej wojny z
      Lepperem jest jej córka, która kiedyś się dowie, że jej mama nie wie kto jest
      jej ojcem.

Proponowanie kobietom awansu za seks nie ogranicza się jedynie do środowiska
      działaczy Samoobrony. Problem ten dotyczy wielu kobiet, z których część decyduje
      się na "awans" a część nie. W naszej kulturze przyjęto, że o ile nie jest to
      zjawisko chwalebne to nie podlega ono sankcji karnej o ile nie dojdzie do
      gwałtu. Gwałciciel podlega karze, podrywający co najwyżej naraża się na
      śmieszność. Pani Krawczyk mogła po prostu odmówić, ale wówczas nie byłoby tej
      szytej grubymi nićmi afery, której rzeczywistym celem było wyrzucenie Leppera z
      polskiej polityki. Tak się składa, że próbowano pozbyć się Leppera na dwa
      sposoby. Jeden, dzięki polskiemu sądownictwu, okazał się skuteczny.
      • jola_z_dywit6 Re: za co posadzili Leppera? 11.02.10, 19:43
        fakty nie mają tu znaczenia.
        Tu jest Polska.
        Sąd jest niezawisły od faktów i rozumu.
        • cillian1 Re: za co posadzili Leppera? 11.02.10, 20:29
          > Sąd jest niezawisły od faktów i rozumu.

zupełnie jak członki tych dwóch panów!
      • boykotka Głęboko się mylisz 11.02.10, 20:30
        Kodeks pracy reguluje sprawę molestowania a kultura jakiegokolwiek
        narodu nie ma żadnego wpływu na decyzję o sankcjach karnych.
        Twoja ignorancja w tej kwestji świadczy, że jesteś albo kiepskim
        pracownikiem, który nie zna swoich praw ( i obowiązków ) albo
        kiepskim pracodawcą, który nie zna praw i obowiązków zatrudnianych
        przez niego pracowników.
        Jest jeszcze trzecia możliwość, że jesteś dziennikarzem lub
        adwokatem ale tu przymiotnika nie muszę chyba dodawać.

herr7 napisał:

> W naszej kulturze przyjęto, że o ile nie jest to zjawisko
        > chwalebne to nie podlega ono sankcji karnej o ile nie dojdzie do
        > gwałtu.
      • iljicz S(mr)ądy... 12.02.10, 10:20
        To kolejny dowód, że polski wymiar (nie)sprawiedliwości służy udupianiu
        niewygodnych a do sądu przychodzi się po wyrok. Sprawiedliwości należy szukać
        gdzie indziej. Sędzina daje wiarę kłamliwej, puszczalskiej, oszustce, która nie
        wie kto jest ojcem jej dziecka a za korzyści gotowa jest z każdym uprawiać seks.
        Miejmy nadzieje, że odwołanie od wyroku Leppera będzie sprawiedliwie rozpatrzone.
        Zawsze byłem i nadal jestem przeciwnikiem i krytykiem polityki prowadzonej przez
        Leppera i Samoobronę, ale na służalczości sądów nie można aprobować.
    • dingdong Lepper na Prezydenta... 11.02.10, 19:34
      Tylko w ten sposob uratuje swoja kariere polityczna...i zaloze sie, ze po czym takim...wygra. Byloby idealne odzwierciedlenie tego smutnego narodu...Moj glos ma jak w banku...:)
      • cudoktusk To powinien być koniec także J.Kaczynskiego ! 11.02.10, 19:40
        Lepper to był jego kumpel, jego wicepremier !!!
        • cudoktusk To powinien być koniec także tatusia Rydzyka ! 11.02.10, 19:43
          Lepper i inni zboczency z koalicji PIS-u, to żelazny repertuar RM ..
    • konsta-nty12 Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 19:52
      Kto wydał wyrok w tej sprawie, mężczyzna czy kobieta?
    • trudnyrynek Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 19:57
      chce o czyms innym : p A Krawczyk tez konczy sie medialna kariera no
      moze jeszcze pociagnie do uprawomocnienia sie wyroku ale pozniej
      wszystkie te tvn-y utna kase dla p Krawczyk bo nie bedzie potrzeby
      dalej drazyc tematu a p. Krawczyk zostanie sama z opinia zdziry co to
      oprocz tego ze szafuje na lewo i prawo swoim tylkiem to jeszcze na
      dodatek nie za bardzo sie orientuje z kim wlasciwie ma swoje dzieci
      a co do Leppera i Lyzwinskiego bardzo sie dobrze stalo ze to sa
      wyroki bez zawieszenia ich wykonania co zwlaszcza jest wazne w
      przypadku Leppera
    • fanzwloch Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:26
      Politycy: To koniec kariery Leppera

Cóż za przypływ szczerości polityków a takoż GazWyb! Tak jest -
      proces był spwowodowany przyczynami politycznymi - chodziło o
      dokopanie koalicji PiS i Samoobrony, doprowadznie do wyborów i
      załatwienie PiS-u. Bo to o PiS chodziło. I GazWyb a konkretnie jeden
      z jej pistoletów na skinienie wynalazł dziewicę nowoorleańską Anetę
      Krawczyk. I oto owa cnota uciśniona przypomniała sobie, że była
      molestowana a nawet, że znalazła się w stanie błogosławionym. Co
      prawda jednakowoż okazało się, że jednak Łyzwiński nie był ojcem jej
      dziecka a na dodatek ogólnie nasza Emilia Plater walki z IV RP miała
      kłopoty z ustaleniemk ojcostwa swych dzieci ale to były drobiazgi.
      Akcja zakończyła się sukcesem. Teraz tylko wypadało zatwierdzić
      wyrok jaki już wcześniej wydała GazWyb. Gratulacje! Niech żyje
      demokrajca i praworządność! O to walczyliśmy! A Kieślowskiemu się
      upiekło, choć zadawał się z nie mniej poszlakowanymi dziewicami.
      poza tym wciągał aspirynę. No ale Piesiewicz nie tworzył koalicji z
      PiS a poza tym on taki kulturalny. Nie to, co te chamy Lepper i
      Łażwiński.
      • cillian1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:36
        ależ ty bredzisz!
        żal czytać, i żal, że są tak durni ludzie w Polsce, jak nie moher, to trzymający
        z wykorzystującymi kobiety, bo ma ktoś stołek! ty też masz stołek dzięki
        Lepperowi, czy tak samo postępujesz?
        Tfu!!!!

> dziewicę nowoorleańską
        podaj jej namiary :))))) ma stronę www?
      • dingdong Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:48
        Emilke to prosze zostaw w spokoju, tak jak pominales naszego ukochanego Romusia Polanskiego....:)))
      • 12.12a1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 12.02.10, 08:14
        Glupoty piszesz,ze az strach.Czyje sa to slowa? "Pan A.Lepper jest w kregu
        podejrzen",w zwiazku z czym zostaly one wypowiedziane? Czy to trzeba byc tak
        genialnym,zeby przypomniec sobie to ze Leppera Kaczynski,Ziobro i Kaminski
        chcieli "ubrac" w afere gruntowa i posadzic? Przypomnij sobie kolejnosc zdarzen
        kiedy w GW opublikowano tekst o seksaferze,dopiero wtedy gdy nastal wlasciwy
        klimat,czyli po koalicyjnej nagonce na niego przez PiS w zwiazku z afera
        gruntowa.Powiem krótko towarzystwo zebralo sily,zeby Leppera sprowadzic do
        parteru i polowicznie to sie udalo.
      • caius1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 12.02.10, 08:40
        > z jej pistoletów na skinienie wynalazł dziewicę nowoorleańską
        Anetę
        > Krawczyk. I oto owa cnota uciśniona przypomniała sobie, że była
        > molestowana a nawet, że znalazła się w stanie błogosławionym. Co

Dziewicą to ona nie jest i to pewnie już od dawna. Nie o to chodzi.
        Ta pani gdy uprawiała wymuszony seks z Lepperem nie była pracownica
        agencji towarzyskiej ani jednoosobową firmą burdelową. Gdyby tak
        było Lepper przestępstwa by nie popełnił i okoliczność mogłaby byc
        co najwyżej pożywką dla Faktu lub podobnych piśmideł. Jednak p.
        Krawczyk seksu nie sprzedawała a w takim wypadku przymuszanie do
        seksu z pozycji swojego stanowiska jest przestępstwem ściganym
        prawem (ok, nie wszędzie; w Arabii Saudyjsiej to p. Krawczyk by
        odpowiadała za cudzołóstwo). Lepper został słusznie ukarany,
        jakkolwiek nie zgodzę się że wyrok przekreśla jego karierę. Jak się
        ostatnio okazało z wyrokiem można i prezydentem zostać.

NiePiS
    • skallesny Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:41
      Tajny proces tajne uzasadnienie jak za nieboszczki komuny w jaj
      najstraszniejszym STALINOWSKIM obliczu. Tylko wyrok jawny i miejsce straceń.
      • cillian1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:57
        To niech Lepper odtajni poda do publicznej wiadomości co i jak, i tak mu już nie
        dowalą za to latek!
        ;) ja bym tak zrobił! niech opinia się dowie, a co! jak jest wał, to niech to on
        zrobi!
        • 12.12a1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 12.02.10, 08:01
          cillian1 napisał:

> To niech Lepper odtajni poda do publicznej wiadomości co i jak, i tak mu już ni
          > e
          > dowalą za to latek!
          > ;) ja bym tak zrobił! niech opinia się dowie, a co! jak jest wał, to niech to o
          > n
          > zrobi!
          >---------------------------------------------------------------
    • giewont Więzienie bardzo często bywa początkiem kariery. 11.02.10, 21:08
      Siedzieli m. in.: Lenin, Stalin, Hitler, Gomułka, Kuroń, Michnik i ostatnio
      wybrany Janukowycz.
      • cillian1 Re: Więzienie bardzo często bywa początkiem karie 11.02.10, 21:20
        no ale nie za dooopę siedzieli :))))
    • ksantypasokrates Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 21:19
      Jest to marzenie wielu Politykow i wielu normalnych ludzi , ktorzy nie moga
      pogodzić sie z tym ,ze chłopek roztropek dostal sie na salony itd a sami
      nadal maja słome w butach i nie potrafia tej słomy schować , ale na pokaz
      udają ;ą;,;ę,:Jezeli Lepper dokonal rzekomego przestepstwa , to udowodnić i
      wsadzić do pierla , jak za to jest odpowiedni paragraf w Kodekscie .
      Ale jak nie ma dowodow i wyrok prowincjonalnego Sadu / wiadomo jakie one sa w
      rzeczywistości , kto tam sądzi itd / jest na dzień dobry podejrzany , to
      ciszej nad tą trumną , bo i tak będzie wstyd i hańba i wydatek na
      odszkodowanie . Drugiego Leppera nie ma i nie będzie , ale to co on robil to
      potrafia robić inni a bron i gnojowki u nich jest pod dostatkiem . Konieczna
      jest tylko zapalka , aby ten tykajacy stosik podpalić , awtedy i inni się do
      tego podłączą. A i Lepper nawet z kicia będzie gadal .
      • cillian1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 22:24
        > > pogodzić sie z tym ,ze chłopek roztropek dostal sie na salony
        przypomnij sobie, jak ona się tam dostał i dzięki komu, i zastanów się dlaczego
        był pierwszy po wyborach u zwycięscy naszych sąsiadów! może chce tam zwiać? :)
    • fajnypiotr-1987 [...] 11.02.10, 21:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • szabepio dwa lata szybko zlecą... kaczory są temu winne... 11.02.10, 22:15
      mam nadzieję ze juz nigdy ten czlowiek nie wejdzie na salony. i tu
      przypominam że wprowadzili go tam kaczyńscy! to oni są winni tragedii tego
      czlowieka choć paradoksalnie, nie bezpośrednio, bo zrobili z niego
      wicepremiera (do dziś nie mogę w to uwierzyć) a po prostu taki prosty
      czlowiek nie poradził sobie na takim poziomie i zatracił poczucie
      rzeczywistości i przyzwoitości. nie powinno się takich ludzi wpuszczac na
      salony bo na pewno coś spsocą i będzie wstyd, ale kaczory chcialy władzy
      więc i lepper byl dobry do koalicji żeby tylko urządzić koryto.
      I jeszcze jedno, miller kandydowal z listy samoobrony, moze warto
      sprawdzić co robił w pracy albo po pracy... he, he... kto z kim przystaje
      takim sie staje - chce mi sie tu dodac.
      • kefutde Re: dwa lata szybko zlecą... kaczory są temu winn 12.02.10, 07:07
        jakie tam salony , to zwykle dno , muł i wodorosty . zwykli zlodzieje ,
        bandyci , kanalie i tacy smia wyzywac leppera od chlopka , zwykle
        szmaty i rynsztok
    • beztlumika Jak Miller krzyczał w Sejmie 11.02.10, 22:33
      Andrzej pomóż, to było słuchać... To samo czeka przedstawicieli kaczystanu -
      przegapili swój czas w nadziei, że dostaną więcej tortu a zostaną z zakalcem w
      postaci wycieczek po sądach.
    • juri1986 krawczyk ty głupia... 11.02.10, 22:41
      puszczalska nawet nie wiesz z kim masz dziecko szmato . Dlaczego nie
      odeszłaś po prostu z samoobrony kiedy zaczęły się rzekomo te gwałty?
      bo chciałaś tego, bo wyobrażałaś sobie że dzięki temu nie wiadom co
      osiągniesz, liczyłaś na hajs i kariere co dzi.....ko? a kiedy cię
      potraktowano tak jak na to zasłuzyłas stałaś się niepotrzebna to
      zemsciłaś się. jak zdanie takiego czegoś jak ty , nie wiesz nawet z
      kim masz dziecko, jak twoje zdanie może przesądzać o tym kto pójdzie
      do więzienia. to jest skandal. wszystkie zeznania swiadków przeczyły
      twoim bredniom a tutaj utajnione posiedzenie, utajnione
      uzasadnienie, sędzia feministka. Stalinizm w najczystszej
      postaci.krawczyk zero szacunku dla ciebie szmato powiedz ile
      kosztujesz
      • cillian1 Re: krawczyk ty głupia... 11.02.10, 22:52
        > liczyłaś na hajs i kariere co dzi.....ko?
        a ty na co liczysz? Stołek, stolec? Na co? kmiocie?
        • juri1986 Re: krawczyk ty głupia... 11.02.10, 23:07
          morda krótko frajerze i siad do budy ale już
          • cillian1 Re: krawczyk ty głupia... 11.02.10, 23:38
            > morda krótko frajerze i siad do budy ale już
            to nawyki ze spotkań w SO?
            rotfl
          • habibi888-pl Re: krawczyk ty głupia... 12.02.10, 09:39
            Ooo, kolega edukowany w głównym zarządzie politycznym samoobrony. Zapewne przez
            samego przewodniczącego. Ta sama kultura i merytoryka.
      • pl2512 Sto procent racji Juri. Nic dodać nic ująć! Tylko 12.02.10, 08:15
        jeżeli mogę, to doradzam zdanie zaczynać z wielkiej litery, żeby potem mośki jak
        ten świński odpad, który ci odszczekuje, nie pisały, że jesteś kmiotem.
        Lepper jest kozłem ofiarnym, a Polska to zadupie, wszyscy to wiemy. Jednak w tym
        kraju wyroki sądowe wydają panienki po studiach nie mające pojęcia o prawach
        obywatelskich. Dlatego później musimy wszyscy bulić z naszych kieszeni
        odszkodowania po orzeczeniach Trybunału strasburskiego. Tak zwana (pożal się
        Boże) kadra sędziowska ma to w dupie i dalej sadzi wyroki jak im się spodoba
        oskarżony z gęby! To faktycznie jest polski syf i stalinizm!
        Przyszedł czas, że z ku... robi się świętą!
    • beztlumika Wielki Strateg powiedział 11.02.10, 23:04
      "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce
      uczestniczyć nie będziemy"

Jak zwykle w jego przypadku proroctwo okazało się pełne - była i kompromitacja i
      droga do władzy. W kolejnej kampanii wyborczej już widzę te zdjęcia - Jaro i
      Lech ściskają piątki z Andrzejem L. wręczając mu nominacje rządowe. To też
      bilans prezydentury Lecha K.

ale ale - gdzie są pismaki internetowe, które powiedzą, że ten wyrok sądu miał
      na celu przykryć zeznania przed komisją?

• hugii Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 23:16
      "Ten wyrok będzie przestrogą dla wszystkich lepperopodobnych - grzmi Marek
      Wikiński z Lewicy"
      Zgadzam się w 100% siedzą świnie przy korycie a jak ktoś się pojawi i nie będą
      mogli sobie dać rady zamówią k..wę (która sypia z kim popadnie - tak wynikało
      z oskarżeń) i oskarżą ich o gwałt.
      Nie mogli wymyślić czegoś innego? z tego co pamiętam to pani k. miała bękarta,
      nieładnie załatwiać swoją pozycję za ciało. A mąż co na to jak się patrzy na
      przygody?
    • kefutde Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 23:49
      elektorat samoobrony przejelo PiS . w 2004 samoobrona miala 25 %
      poparcia a pis-iaki 10 % . nie wiadomo czy ta afera miala wplyw na
      obnizke poparcia . Biedni ludzie musza miec swojego przedstawiciela ,
      taka jest demokracja . Ale widac ze w polsce demokracja sie skonczyla ,
      wlasciwie nigdy jej nie bylo
    • samhawkins W IPN kariera za usługi seksualne też jest mozliwa 12.02.10, 07:31
      Wystarczy przykład dyrektora oddziału w Rzeszowie, mężatka po
      studiach, ledwo po studiach, dzieki "przyjażni" z ówczesnym
      dyrektorem awansowała od stanowiska sekretarki na stolec dyrektora.
      A sprawa mężatki Hejke z Gazety Polskiej i teczek za seks z Kurtyką?
      Cichutko w mediach o tym ;)
    • honkers Politycy: To koniec kariery Leppera 12.02.10, 07:38
      Wreszie !!! I co panowie politycy, dopiero trzeba było krzywdy
      kobiet by obaj ci panowie wylądowali tam gdzie powinni siedzieć
      dawno. I co na to pan Kaczyński Jarosław który (dla władzy) zrobił z
      tego łajdaka wicepremiera ? Powienien zapaść się ze wstydu - tylko
      że Jarek wstydu nie ma.
    • 12.12a1 Karpiniuk jest jeszcze mlody i plecie glupoty. 12.02.10, 07:43
      A co bedzie jak sady w dalszych postepowaniach uwala ten wyrok? Wtedy Lepper
      wyjdzie z tego bardzo mocny i nie jednemu politykowi z towarzystwa powaznie
      zagrozi.Mysle,ze ma do tego szanse bo jak slucham obu stron to cos mi sie tu
      nie zgadza.Pani Krawczyk cieszy sie i dziekuje feministkom za wsparcie,a
      Lepper burzy sie,ze sad nie bral pod uwage jego dowodów na niewinnosc i nie
      wysluchiwal jego swiadków.Swiadkowie pani Krawczyk tez zeznawali róznie na ten
      sam temat w róznych watkach,mam nadzieje ze kolejne instancje wymiaru
      sprawiedliwosci odsuna na bok poprawnosc polityczna i obiektywnie rozpoznaja
      odwolania.
    • scetyczny_malkon skoro to koalicjant PiS i LPR 12.02.10, 07:52
      to wiadomo
      gdzie sa ci lepperopodobni :)
    • pl2512 Wikiński powiedz to Iwińskiemu, który po dupie ... 12.02.10, 08:06
      klepał tłumaczkę na delegacji sejmowej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka