kralik111 Zabawne 11.02.10, 18:52 Najwiecej do powiedzenia na ten temat ci (SLD, PiS), ktorzy wypromowali leppera robiac z niego moze stanu...;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fpawel007.de Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 19:02 Kariera Leppera prawdopodobnie dobiegła końca. Tyle tylko , że tej kariery być nie powinno. To nasze państwo , a właściwie jego słabość doprowadziło Leppera do rangi vice-premiera. Cała ta przygoda powinna była zakończyć się w 1992 roku. Niestety kolejne rządy , a przede wszystkim sądy były bardzo , bardzo łagodne w stosunku do pana Andrzeja. Pewnie co poniektórzy pluli sobie później w brodę , ale było już za późno. Upadł , gdy wydawało się , że jest na szczycie. Najśmieszniejsze , że "załatwili" go Kaczyński za pomocą Kamińskiego i jakaś była podwładna. I tak naprawdę upadek Leppera (i Giertycha) to jedyna zasługa Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
mazbip Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 11.02.10, 19:08 Z tego co ja moglem sie dowiedziec to ten wyrok jest skandalem. A dowiedziec sie mozna bylo bardzo duzo mimo utajninia rozprawy bo caly sprawa rozpczela sie jako zjawisko medialne. Te panie nie poszly na policje ani do prokuratora tylko do dziennikarki. Utajnianie procesu po tym wszystkim to juz szczyt zaklamania. Poza tym, mimo tego ze te panie ze szczegolami opowiadaly o pewnych sprawach w prasie, nigdy nie slyszalem o jakichkolwiek dowodach, jedynie o pomowieniach. Czy istnieja jakiekolwiek dowody w tej sprawie (jak np. poplamiona sperma sukienka p. Levinsky?). Wlasnie, czy sa jakikolwiek podarte przez tych gwalcicieli majtki? Czy sa jakies sukienki splamione sperma oskarzonych? Dowodem, ktorym mialo byc ojcowstwo najpierw jednego a potem drugiego oskarzonego okazalo sie zwyklym klamstwem i pomowieniem. Czy mimo tego medialnego naglosnienia calej sprawy, ktokolwiek slyszal o jakichkolwiek dowodach? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 11.02.10, 19:40 Stalinizm w czystej postaci. Wyrok zamówiono i wykonano. Odpowiedz Link Zgłoś
mazbip Re: Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 11.02.10, 19:45 Jeszcze pare uwag do mojego postu. Czy mozna wykluczyc ze wlasciwym zadamiem ktorej z tych pan bylo nagranie Leppera w sytuacji takiej jak np. nagranie senatora Piskorskiego, mysle ze nie, ale chyba nic z tego nie wyszlo i postanowiono zrobic nagonke medialna, prasowa. Gdyby rzeczywiscie oskarzeni popelnili ktorys z zarzucanych czynow to dlaczego p. Krawczyk nie poszla do prokuratora, bo nie miala nie w rece (bez podtekstow). Z tego co sie dzialo po rozkreceniu kampanii medialnej bylo widoczne ze p. Krawczyk musiala miec silnego sponsora. Nasuwa sie pytanie, kto byl tym sponsorem? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 11.02.10, 20:25 bronisz sprawiedliwości, czy Leppera? Bo ciężko dojść za tobą (chociaż dojść to złe słowo w tym wątku). - Sąd nawet miesiącu, a co powiedzieć po dwóch latach nie opiera się na nagonce! - Leppera bym nie bronił, bo można uznać, że tak samo traktujesz swoje podwładne! jak je masz oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
mazbip Slepa Temida? 11.02.10, 21:39 cillian1 napisał: > bronisz sprawiedliwości, czy Leppera? Bo ciężko dojść za tobą (chociaż dojść to > złe słowo w tym wątku). > - Sąd nawet miesiącu, a co powiedzieć po dwóch latach nie opiera się na nagonce > ! > - Leppera bym nie bronił, bo można uznać, że tak samo traktujesz swoje > podwładne! jak je masz oczywiście? > Temida powinna byc slepa i to jest wlasnie zupelne przeciwienstwo tego co stalo sie w polskim sadzie i co widac jak na dloni na tym forum. Oczywiscie ze bronie Leppera gdyz jest on ofiara "nagonki" jak piszesz i ofiara prowokacji, i to niejednej. Ja pytalem czy w tej sprawie sa jakies dowody. Kobiety byly przez lata gwalcone, zmuszane do seksu i co i nic. Dlaczego nie zglosily sie natychmiast na policje. Dlaczego nie ma zadnych tasm, zadnych filmow, ja w kazdym razie nic nie slyszalem. To jest przeciez oczywista i powszechna sprawa ze pokrzywdzone tak robia. I ile sobie dobrze przypominam to takie dowody byly przeciko prez. miast w Olsztynie. Nawet Monika Levinsky zostawila sobie sukienke ze sperma. Tutaj chodzi przede wszystkim o to ze to jest Lepper a nie o fakty. Tutaj to ludzie sa slepi a nie Temida, w sprawie Dreyfussa bylo tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Slepa Temida? 11.02.10, 21:46 myślę, że sprawa Fritzl'a powinna dać ci do myślenia! Siła, władza, i uzależnienie, inaczej tracisz wszystko ;) Podepnij sobie inne powody, które możesz wymyślić! ja jemu nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
mazbip Re: Slepa Temida? 11.02.10, 21:54 cillian1 napisał: > myślę, że sprawa Fritzl'a powinna dać ci do myślenia! > Siła, władza, i uzależnienie, inaczej tracisz wszystko ;) Podepnij sobie inne > powody, które możesz wymyślić! ja jemu nie wierzę! Ja nie mam zadnych "powodow", ja tylko staram sie tak dobrze jak potrafie i jak to jest mozliwe zebrac "fakty" i je przeanalizowac. Fakty zas sa takie ze nie slyszalem o zadnych dowodach. Faktem jest ze czytalem artykul prasowy w ktorym p. Krawczyk oskarzyla nieslusznie i po kolei dwoch mezszczyzn o ojcowstwo jej dziecka, co okazalo sie klamstwem. I to wszystko. Gdzie sa inne dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
mazbip Re: Slepa Temida? 11.02.10, 22:03 cillian1 napisał: > myślę, że sprawa Fritzl'a powinna dać ci do myślenia! Nic o tym nie slyszalem. Czyzby p. Krawczyk oskarzala Leppera jeszcze o to ze takze zgwalcil jej matke pladzac ja sama? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Slepa Temida? 11.02.10, 22:15 chcesz się pośmiać mazbip, zrób tak jak Lepper. Będzie przez chwilę zabawnie (dla ciebie), reszta ci życie uprzykrzy :) Jak nie rozumiesz o czym piszę (dlaczego wspominam Fritzl'a), poproś kogoś o pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazbip Podsumowujac 11.02.10, 22:50 cillian1 napisał: > chcesz się pośmiać mazbip, zrób tak jak Lepper. Będzie przez chwilę zabawnie W tej calej aferze nic smiesznego nie ma. > (dla ciebie), reszta ci życie uprzykrzy :) > Jak nie rozumiesz o czym piszę (dlaczego wspominam Fritzl'a), poproś kogoś o > pomoc ;) Pisales/as powyzej ze wierzysz, i to okresla juz cale Twoje podejscie do tej sprawy. Wiara czyni cuda i przenosi gory. Ja nie wierze i polegam na swoim zdrowym rozsadu i informacjach ktore sa dla mnie dostepne. Zakladam ze moge sie mylic, ze informacje ktore mam moga nie byc prawdziwe lub calkowite i to pociaga za soba to ze moje opinie moga sie zmieniac. Ty masz swoja Wiare i dogmaty ktore z gory okreslaja Twoje stanowisko. Przy takich zalozeniach jakakolwiek dyskusja oczywiscie nie ma sensu. Podsumowujac: O artykule o p. Krawczak juz pisalem powyzej. Czytam jak pewne panie dokladnie opowiadaja prasie o ich seksualnych przygodach z tymi dwoma panami. Oprocz opowiadania nie moga jednak przedstawic zadnych innych dowodow. Inne panie opowiadaja o wymieninych powyzej paniach ze usilowaly uzyskac korzysci materialne sprzedajac swoje wdzieki. Czy do tego doszlo nie wiadomo, trudno zreszta cokolwiek stwierdzic bez jakichkolwiek dowodow materialnych. Jedna pani opowiada ze odprowadzala ktoregos z oskarzonych do pokoju i w tym pokoju usilowal ja zgwalcic. Do tego pokoju odprowadzala go bo byl tak pijany ze ledwo stal na nogach i inaczej upadl by na podloge. Dlaczego utajniono rozprawe skoro te panie juz wczesniej podaly wszelkie (nie trzymajace sie zreszta kupy) zarzuty. Gdzie sa dowody? Tajne? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Podsumowujac 11.02.10, 23:28 > Ty masz swoja Wiare i dogmaty ktore > z gory okreslaja Twoje stanowisko. O jakiej wierze piszesz? chyba nie w boga?! ja i wiara :D > Oprocz opowiadania nie moga jednak przedstawic zadnych innych dowodow. spodziewałeś się filmów, jak z Piesiewiczem? :) To SO, bieda i zacofanie ;) > Dlaczego utajniono rozprawe też się nad tym zastanawiam, gdyby mi groziło 2-5 lat, a za złamanie zakazu sądu np. rok, to bym się nie wahał ;) zaczynasz się zastanawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Slepa Temida? 12.02.10, 09:14 cillian1 napisał: > myślę, że sprawa Fritzl'a powinna dać ci do myślenia! > Siła, władza, i uzależnienie, inaczej tracisz wszystko ;) Podepnij sobie inne > powody, które możesz wymyślić! ja jemu nie wierzę! -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: Skandal w Wymiarze "Sprawiedliwosci" 12.02.10, 09:32 Policja i prokuratura nie raz i nie dwa pokazały, że są bezsilne w starciu z tym nieokrzesanym knurem. mazbip napisał: >...Te panie nie poszly na policje ani do prokuratora > tylko do dziennikarki... Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Clinton nie ma takich problemow... 11.02.10, 19:14 i nie bedzie mial, dopoki Monia nie zalozy mu sprawy w polskim sadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 za co posadzili Leppera? 11.02.10, 19:29 Oskarżająca Leppera pani Krawczyk twierdziła, że jest on ojcem jej córeczki. Badania genetyczne to oskarżenie odrzuciły. Ta sama pani, niezrażona posądziła o "ojcostwo" Stanisława Łyżwińskiego, co znowu testy genetyczne odrzuciły. Dla przypomnienia, obecne testy genetyczne pozwalają całkowicie wykluczyć ojcostwo, a nie jedynie jego nie potwierdzić, tak jak to było wcześniej gdy badano grupy krwi. Jeżeli grupa krwi się zgadzała, to podejrzany był nadal podejrzanym, chociaż sprawcą mógł być ktoś inny o tej samej grupie krwi. Obecne testy polegają na porównaniu dość złożonego wzorca, który jest dla każdego człowieka niepowtarzalny. Badania te wykazały, że pani Krawczyk nie wie kto jest ojcem jej dziecka, co dla każdego sądu powinno oznaczać że nie jest ona osobą szczególnie wiarygodną. Nie można też wykluczyć, że pani Krawczyk dopuszcza się innego czynu karalnego, czyli oszczerstwa. Dzięki dziennikarzom pani Krawczyk jest obecnie osobą dobrze w Polsce znaną. O ile jej "kariera" molestowanej przez panów Leppera i Łyżwińskiego może wzbudzać różne odczucia, o tyle nikt chyba nie wątpi że główną ofiarą tej wojny z Lepperem jest jej córka, która kiedyś się dowie, że jej mama nie wie kto jest jej ojcem. Proponowanie kobietom awansu za seks nie ogranicza się jedynie do środowiska działaczy Samoobrony. Problem ten dotyczy wielu kobiet, z których część decyduje się na "awans" a część nie. W naszej kulturze przyjęto, że o ile nie jest to zjawisko chwalebne to nie podlega ono sankcji karnej o ile nie dojdzie do gwałtu. Gwałciciel podlega karze, podrywający co najwyżej naraża się na śmieszność. Pani Krawczyk mogła po prostu odmówić, ale wówczas nie byłoby tej szytej grubymi nićmi afery, której rzeczywistym celem było wyrzucenie Leppera z polskiej polityki. Tak się składa, że próbowano pozbyć się Leppera na dwa sposoby. Jeden, dzięki polskiemu sądownictwu, okazał się skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra Re: za co posadzili Leppera?Za obronę biednych 11.02.10, 22:42 No i to że nie kradł przepraszam prywatyzował tak jak wszyscy z PO PIS SLD PSL. Po co im taki wspólas. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: za co posadzili Leppera?Za obronę biednych 12.02.10, 00:03 hahahaha, w cztery lata dorobił się więcej niż przez całe życie, ty kpisz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 za co posadzili Leppera? 11.02.10, 19:34 Oskarżająca Leppera pani Krawczyk twierdziła, że jest on ojcem jej córeczki. Badania genetyczne to oskarżenie odrzuciły. Ta sama pani, niezrażona posądziła o "ojcostwo" Stanisława Łyżwińskiego, co znowu testy genetyczne odrzuciły. Dla przypomnienia, obecne testy genetyczne pozwalają całkowicie wykluczyć ojcostwo, a nie jedynie jego nie potwierdzić, tak jak to było wcześniej gdy badano grupy krwi. Jeżeli grupa krwi się zgadzała, to podejrzany był nadal podejrzanym, chociaż sprawcą mógł być ktoś inny o tej samej grupie krwi. Obecne testy polegają na porównaniu dość złożonego wzorca, który jest dla każdego człowieka niepowtarzalny. Badania te wykazały, że pani Krawczyk nie wie kto jest ojcem jej dziecka, co dla każdego sądu powinno oznaczać że nie jest ona osobą szczególnie wiarygodną. Nie można też wykluczyć, że pani Krawczyk dopuszcza się innego czynu karalnego, czyli oszczerstwa. Dzięki dziennikarzom pani Krawczyk jest obecnie osobą dobrze w Polsce znaną. O ile jej "kariera" molestowanej przez panów Leppera i Łyżwińskiego może wzbudzać różne odczucia, o tyle nikt chyba nie wątpi że główną ofiarą tej wojny z Lepperem jest jej córka, która kiedyś się dowie, że jej mama nie wie kto jest jej ojcem. Proponowanie kobietom awansu za seks nie ogranicza się jedynie do środowiska działaczy Samoobrony. Problem ten dotyczy wielu kobiet, z których część decyduje się na "awans" a część nie. W naszej kulturze przyjęto, że o ile nie jest to zjawisko chwalebne to nie podlega ono sankcji karnej o ile nie dojdzie do gwałtu. Gwałciciel podlega karze, podrywający co najwyżej naraża się na śmieszność. Pani Krawczyk mogła po prostu odmówić, ale wówczas nie byłoby tej szytej grubymi nićmi afery, której rzeczywistym celem było wyrzucenie Leppera z polskiej polityki. Tak się składa, że próbowano pozbyć się Leppera na dwa sposoby. Jeden, dzięki polskiemu sądownictwu, okazał się skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: za co posadzili Leppera? 11.02.10, 19:43 fakty nie mają tu znaczenia. Tu jest Polska. Sąd jest niezawisły od faktów i rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: za co posadzili Leppera? 11.02.10, 20:29 > Sąd jest niezawisły od faktów i rozumu. zupełnie jak członki tych dwóch panów! Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Głęboko się mylisz 11.02.10, 20:30 Kodeks pracy reguluje sprawę molestowania a kultura jakiegokolwiek narodu nie ma żadnego wpływu na decyzję o sankcjach karnych. Twoja ignorancja w tej kwestji świadczy, że jesteś albo kiepskim pracownikiem, który nie zna swoich praw ( i obowiązków ) albo kiepskim pracodawcą, który nie zna praw i obowiązków zatrudnianych przez niego pracowników. Jest jeszcze trzecia możliwość, że jesteś dziennikarzem lub adwokatem ale tu przymiotnika nie muszę chyba dodawać. herr7 napisał: > W naszej kulturze przyjęto, że o ile nie jest to zjawisko > chwalebne to nie podlega ono sankcji karnej o ile nie dojdzie do > gwałtu. Odpowiedz Link Zgłoś
iljicz S(mr)ądy... 12.02.10, 10:20 To kolejny dowód, że polski wymiar (nie)sprawiedliwości służy udupianiu niewygodnych a do sądu przychodzi się po wyrok. Sprawiedliwości należy szukać gdzie indziej. Sędzina daje wiarę kłamliwej, puszczalskiej, oszustce, która nie wie kto jest ojcem jej dziecka a za korzyści gotowa jest z każdym uprawiać seks. Miejmy nadzieje, że odwołanie od wyroku Leppera będzie sprawiedliwie rozpatrzone. Zawsze byłem i nadal jestem przeciwnikiem i krytykiem polityki prowadzonej przez Leppera i Samoobronę, ale na służalczości sądów nie można aprobować. Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Lepper na Prezydenta... 11.02.10, 19:34 Tylko w ten sposob uratuje swoja kariere polityczna...i zaloze sie, ze po czym takim...wygra. Byloby idealne odzwierciedlenie tego smutnego narodu...Moj glos ma jak w banku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk To powinien być koniec także J.Kaczynskiego ! 11.02.10, 19:40 Lepper to był jego kumpel, jego wicepremier !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk To powinien być koniec także tatusia Rydzyka ! 11.02.10, 19:43 Lepper i inni zboczency z koalicji PIS-u, to żelazny repertuar RM .. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-nty12 Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 19:52 Kto wydał wyrok w tej sprawie, mężczyzna czy kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
trudnyrynek Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 19:57 chce o czyms innym : p A Krawczyk tez konczy sie medialna kariera no moze jeszcze pociagnie do uprawomocnienia sie wyroku ale pozniej wszystkie te tvn-y utna kase dla p Krawczyk bo nie bedzie potrzeby dalej drazyc tematu a p. Krawczyk zostanie sama z opinia zdziry co to oprocz tego ze szafuje na lewo i prawo swoim tylkiem to jeszcze na dodatek nie za bardzo sie orientuje z kim wlasciwie ma swoje dzieci a co do Leppera i Lyzwinskiego bardzo sie dobrze stalo ze to sa wyroki bez zawieszenia ich wykonania co zwlaszcza jest wazne w przypadku Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
fanzwloch Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:26 Politycy: To koniec kariery Leppera Cóż za przypływ szczerości polityków a takoż GazWyb! Tak jest - proces był spwowodowany przyczynami politycznymi - chodziło o dokopanie koalicji PiS i Samoobrony, doprowadznie do wyborów i załatwienie PiS-u. Bo to o PiS chodziło. I GazWyb a konkretnie jeden z jej pistoletów na skinienie wynalazł dziewicę nowoorleańską Anetę Krawczyk. I oto owa cnota uciśniona przypomniała sobie, że była molestowana a nawet, że znalazła się w stanie błogosławionym. Co prawda jednakowoż okazało się, że jednak Łyzwiński nie był ojcem jej dziecka a na dodatek ogólnie nasza Emilia Plater walki z IV RP miała kłopoty z ustaleniemk ojcostwa swych dzieci ale to były drobiazgi. Akcja zakończyła się sukcesem. Teraz tylko wypadało zatwierdzić wyrok jaki już wcześniej wydała GazWyb. Gratulacje! Niech żyje demokrajca i praworządność! O to walczyliśmy! A Kieślowskiemu się upiekło, choć zadawał się z nie mniej poszlakowanymi dziewicami. poza tym wciągał aspirynę. No ale Piesiewicz nie tworzył koalicji z PiS a poza tym on taki kulturalny. Nie to, co te chamy Lepper i Łażwiński. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:36 ależ ty bredzisz! żal czytać, i żal, że są tak durni ludzie w Polsce, jak nie moher, to trzymający z wykorzystującymi kobiety, bo ma ktoś stołek! ty też masz stołek dzięki Lepperowi, czy tak samo postępujesz? Tfu!!!! > dziewicę nowoorleańską podaj jej namiary :))))) ma stronę www? Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:48 Emilke to prosze zostaw w spokoju, tak jak pominales naszego ukochanego Romusia Polanskiego....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 12.02.10, 08:14 Glupoty piszesz,ze az strach.Czyje sa to slowa? "Pan A.Lepper jest w kregu podejrzen",w zwiazku z czym zostaly one wypowiedziane? Czy to trzeba byc tak genialnym,zeby przypomniec sobie to ze Leppera Kaczynski,Ziobro i Kaminski chcieli "ubrac" w afere gruntowa i posadzic? Przypomnij sobie kolejnosc zdarzen kiedy w GW opublikowano tekst o seksaferze,dopiero wtedy gdy nastal wlasciwy klimat,czyli po koalicyjnej nagonce na niego przez PiS w zwiazku z afera gruntowa.Powiem krótko towarzystwo zebralo sily,zeby Leppera sprowadzic do parteru i polowicznie to sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 12.02.10, 08:40 > z jej pistoletów na skinienie wynalazł dziewicę nowoorleańską Anetę > Krawczyk. I oto owa cnota uciśniona przypomniała sobie, że była > molestowana a nawet, że znalazła się w stanie błogosławionym. Co Dziewicą to ona nie jest i to pewnie już od dawna. Nie o to chodzi. Ta pani gdy uprawiała wymuszony seks z Lepperem nie była pracownica agencji towarzyskiej ani jednoosobową firmą burdelową. Gdyby tak było Lepper przestępstwa by nie popełnił i okoliczność mogłaby byc co najwyżej pożywką dla Faktu lub podobnych piśmideł. Jednak p. Krawczyk seksu nie sprzedawała a w takim wypadku przymuszanie do seksu z pozycji swojego stanowiska jest przestępstwem ściganym prawem (ok, nie wszędzie; w Arabii Saudyjsiej to p. Krawczyk by odpowiadała za cudzołóstwo). Lepper został słusznie ukarany, jakkolwiek nie zgodzę się że wyrok przekreśla jego karierę. Jak się ostatnio okazało z wyrokiem można i prezydentem zostać. NiePiS Odpowiedz Link Zgłoś
skallesny Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:41 Tajny proces tajne uzasadnienie jak za nieboszczki komuny w jaj najstraszniejszym STALINOWSKIM obliczu. Tylko wyrok jawny i miejsce straceń. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 20:57 To niech Lepper odtajni poda do publicznej wiadomości co i jak, i tak mu już nie dowalą za to latek! ;) ja bym tak zrobił! niech opinia się dowie, a co! jak jest wał, to niech to on zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 12.02.10, 08:01 cillian1 napisał: > To niech Lepper odtajni poda do publicznej wiadomości co i jak, i tak mu już ni > e > dowalą za to latek! > ;) ja bym tak zrobił! niech opinia się dowie, a co! jak jest wał, to niech to o > n > zrobi! >--------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Więzienie bardzo często bywa początkiem kariery. 11.02.10, 21:08 Siedzieli m. in.: Lenin, Stalin, Hitler, Gomułka, Kuroń, Michnik i ostatnio wybrany Janukowycz. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Więzienie bardzo często bywa początkiem karie 11.02.10, 21:20 no ale nie za dooopę siedzieli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypasokrates Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 21:19 Jest to marzenie wielu Politykow i wielu normalnych ludzi , ktorzy nie moga pogodzić sie z tym ,ze chłopek roztropek dostal sie na salony itd a sami nadal maja słome w butach i nie potrafia tej słomy schować , ale na pokaz udają ;ą;,;ę,:Jezeli Lepper dokonal rzekomego przestepstwa , to udowodnić i wsadzić do pierla , jak za to jest odpowiedni paragraf w Kodekscie . Ale jak nie ma dowodow i wyrok prowincjonalnego Sadu / wiadomo jakie one sa w rzeczywistości , kto tam sądzi itd / jest na dzień dobry podejrzany , to ciszej nad tą trumną , bo i tak będzie wstyd i hańba i wydatek na odszkodowanie . Drugiego Leppera nie ma i nie będzie , ale to co on robil to potrafia robić inni a bron i gnojowki u nich jest pod dostatkiem . Konieczna jest tylko zapalka , aby ten tykajacy stosik podpalić , awtedy i inni się do tego podłączą. A i Lepper nawet z kicia będzie gadal . Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 22:24 > > pogodzić sie z tym ,ze chłopek roztropek dostal sie na salony przypomnij sobie, jak ona się tam dostał i dzięki komu, i zastanów się dlaczego był pierwszy po wyborach u zwycięscy naszych sąsiadów! może chce tam zwiać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnypiotr-1987 [...] 11.02.10, 21:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio dwa lata szybko zlecą... kaczory są temu winne... 11.02.10, 22:15 mam nadzieję ze juz nigdy ten czlowiek nie wejdzie na salony. i tu przypominam że wprowadzili go tam kaczyńscy! to oni są winni tragedii tego czlowieka choć paradoksalnie, nie bezpośrednio, bo zrobili z niego wicepremiera (do dziś nie mogę w to uwierzyć) a po prostu taki prosty czlowiek nie poradził sobie na takim poziomie i zatracił poczucie rzeczywistości i przyzwoitości. nie powinno się takich ludzi wpuszczac na salony bo na pewno coś spsocą i będzie wstyd, ale kaczory chcialy władzy więc i lepper byl dobry do koalicji żeby tylko urządzić koryto. I jeszcze jedno, miller kandydowal z listy samoobrony, moze warto sprawdzić co robił w pracy albo po pracy... he, he... kto z kim przystaje takim sie staje - chce mi sie tu dodac. Odpowiedz Link Zgłoś
kefutde Re: dwa lata szybko zlecą... kaczory są temu winn 12.02.10, 07:07 jakie tam salony , to zwykle dno , muł i wodorosty . zwykli zlodzieje , bandyci , kanalie i tacy smia wyzywac leppera od chlopka , zwykle szmaty i rynsztok Odpowiedz Link Zgłoś
beztlumika Jak Miller krzyczał w Sejmie 11.02.10, 22:33 Andrzej pomóż, to było słuchać... To samo czeka przedstawicieli kaczystanu - przegapili swój czas w nadziei, że dostaną więcej tortu a zostaną z zakalcem w postaci wycieczek po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
juri1986 krawczyk ty głupia... 11.02.10, 22:41 puszczalska nawet nie wiesz z kim masz dziecko szmato . Dlaczego nie odeszłaś po prostu z samoobrony kiedy zaczęły się rzekomo te gwałty? bo chciałaś tego, bo wyobrażałaś sobie że dzięki temu nie wiadom co osiągniesz, liczyłaś na hajs i kariere co dzi.....ko? a kiedy cię potraktowano tak jak na to zasłuzyłas stałaś się niepotrzebna to zemsciłaś się. jak zdanie takiego czegoś jak ty , nie wiesz nawet z kim masz dziecko, jak twoje zdanie może przesądzać o tym kto pójdzie do więzienia. to jest skandal. wszystkie zeznania swiadków przeczyły twoim bredniom a tutaj utajnione posiedzenie, utajnione uzasadnienie, sędzia feministka. Stalinizm w najczystszej postaci.krawczyk zero szacunku dla ciebie szmato powiedz ile kosztujesz Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: krawczyk ty głupia... 11.02.10, 22:52 > liczyłaś na hajs i kariere co dzi.....ko? a ty na co liczysz? Stołek, stolec? Na co? kmiocie? Odpowiedz Link Zgłoś
juri1986 Re: krawczyk ty głupia... 11.02.10, 23:07 morda krótko frajerze i siad do budy ale już Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: krawczyk ty głupia... 11.02.10, 23:38 > morda krótko frajerze i siad do budy ale już to nawyki ze spotkań w SO? rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: krawczyk ty głupia... 12.02.10, 09:39 Ooo, kolega edukowany w głównym zarządzie politycznym samoobrony. Zapewne przez samego przewodniczącego. Ta sama kultura i merytoryka. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Sto procent racji Juri. Nic dodać nic ująć! Tylko 12.02.10, 08:15 jeżeli mogę, to doradzam zdanie zaczynać z wielkiej litery, żeby potem mośki jak ten świński odpad, który ci odszczekuje, nie pisały, że jesteś kmiotem. Lepper jest kozłem ofiarnym, a Polska to zadupie, wszyscy to wiemy. Jednak w tym kraju wyroki sądowe wydają panienki po studiach nie mające pojęcia o prawach obywatelskich. Dlatego później musimy wszyscy bulić z naszych kieszeni odszkodowania po orzeczeniach Trybunału strasburskiego. Tak zwana (pożal się Boże) kadra sędziowska ma to w dupie i dalej sadzi wyroki jak im się spodoba oskarżony z gęby! To faktycznie jest polski syf i stalinizm! Przyszedł czas, że z ku... robi się świętą! Odpowiedz Link Zgłoś
beztlumika Wielki Strateg powiedział 11.02.10, 23:04 "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy" Jak zwykle w jego przypadku proroctwo okazało się pełne - była i kompromitacja i droga do władzy. W kolejnej kampanii wyborczej już widzę te zdjęcia - Jaro i Lech ściskają piątki z Andrzejem L. wręczając mu nominacje rządowe. To też bilans prezydentury Lecha K. ale ale - gdzie są pismaki internetowe, które powiedzą, że ten wyrok sądu miał na celu przykryć zeznania przed komisją? Odpowiedz Link Zgłoś
hugii Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 23:16 "Ten wyrok będzie przestrogą dla wszystkich lepperopodobnych - grzmi Marek Wikiński z Lewicy" Zgadzam się w 100% siedzą świnie przy korycie a jak ktoś się pojawi i nie będą mogli sobie dać rady zamówią k..wę (która sypia z kim popadnie - tak wynikało z oskarżeń) i oskarżą ich o gwałt. Nie mogli wymyślić czegoś innego? z tego co pamiętam to pani k. miała bękarta, nieładnie załatwiać swoją pozycję za ciało. A mąż co na to jak się patrzy na przygody? Odpowiedz Link Zgłoś
kefutde Politycy: To koniec kariery Leppera 11.02.10, 23:49 elektorat samoobrony przejelo PiS . w 2004 samoobrona miala 25 % poparcia a pis-iaki 10 % . nie wiadomo czy ta afera miala wplyw na obnizke poparcia . Biedni ludzie musza miec swojego przedstawiciela , taka jest demokracja . Ale widac ze w polsce demokracja sie skonczyla , wlasciwie nigdy jej nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
samhawkins W IPN kariera za usługi seksualne też jest mozliwa 12.02.10, 07:31 Wystarczy przykład dyrektora oddziału w Rzeszowie, mężatka po studiach, ledwo po studiach, dzieki "przyjażni" z ówczesnym dyrektorem awansowała od stanowiska sekretarki na stolec dyrektora. A sprawa mężatki Hejke z Gazety Polskiej i teczek za seks z Kurtyką? Cichutko w mediach o tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Politycy: To koniec kariery Leppera 12.02.10, 07:38 Wreszie !!! I co panowie politycy, dopiero trzeba było krzywdy kobiet by obaj ci panowie wylądowali tam gdzie powinni siedzieć dawno. I co na to pan Kaczyński Jarosław który (dla władzy) zrobił z tego łajdaka wicepremiera ? Powienien zapaść się ze wstydu - tylko że Jarek wstydu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Karpiniuk jest jeszcze mlody i plecie glupoty. 12.02.10, 07:43 A co bedzie jak sady w dalszych postepowaniach uwala ten wyrok? Wtedy Lepper wyjdzie z tego bardzo mocny i nie jednemu politykowi z towarzystwa powaznie zagrozi.Mysle,ze ma do tego szanse bo jak slucham obu stron to cos mi sie tu nie zgadza.Pani Krawczyk cieszy sie i dziekuje feministkom za wsparcie,a Lepper burzy sie,ze sad nie bral pod uwage jego dowodów na niewinnosc i nie wysluchiwal jego swiadków.Swiadkowie pani Krawczyk tez zeznawali róznie na ten sam temat w róznych watkach,mam nadzieje ze kolejne instancje wymiaru sprawiedliwosci odsuna na bok poprawnosc polityczna i obiektywnie rozpoznaja odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon skoro to koalicjant PiS i LPR 12.02.10, 07:52 to wiadomo gdzie sa ci lepperopodobni :) Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Wikiński powiedz to Iwińskiemu, który po dupie ... 12.02.10, 08:06 klepał tłumaczkę na delegacji sejmowej! Odpowiedz Link Zgłoś