yeahwhatever J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 13:11 Nie haki tylko mały uschnięty haczyk, na to nie ma już rady, więc każdy orze jak może. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok ..walką na haki przechwala się nie jakiś łajdak... 14.02.10, 13:32 z marginesu. Czyżby? Dla mnie stuprocentowy łajdak. A że nie jest na poltycznym marginesie to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Ta nachalna promocja Sikorskiego staje się nudna 14.02.10, 13:32 I znów gazwyb robi ludziom wodę z mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Ta nachalna promocja Sikorskiego staje się nu 14.02.10, 14:20 No właśnie. Kaczyński powinien przestać nachalnie promować Sikorskiego i zabrać się za promowanie brata. Przecież na niego też ma haki. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Ta nachalna promocja Sikorskiego staje się nu 14.02.10, 14:45 Najpoważniejszym hakiem na Lecha Kaczyńskiego jest to, że ma on bliźniaka Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 13:56 Kaczynscy zawsze byl lajdakiem z politycznego marginesu, bez wzgledu na funkje jakie pelnil. Ciekawym skad przywialy zle wiatry tego lajdaka?. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 14:35 SZANTAZ jest karany WIEZIENIEM. Czyzby Pan o tym nie wiedzial, Panie K. ? Odpowiedz Link Zgłoś
maczimo Re: J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 15.02.10, 07:22 Wracaj na drzewo szympansie Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekksiadz J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 14:56 kaczynskiego babcia byla zydoweczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Co za chamstwo 14.02.10, 15:09 haki ktore sa tajemnica panstwowa. Powinno sie go zaskarzyc o oszczerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 15:11 Piszesz o chamstwie i debilizmie, a większego chamstwa i debilizmu, niz prezentujesz ty i ten poniżej "jedynyubekcotonaPiSnieszczeka" (a prawdopodobnie "jesteście" tą samą istotą), na pewno tutaj się nie znajdzie. Jak ci sie nie podoba GW i jej forum, to po cholerę leziesz tu codziennie wylewać hektolitry nienawistnego, kaczego jadu ? Nie masz innych zajęć, czy tylko na takie hobby cię stać ? To zresztą wcle nie dziwi, jakie PiSuary - taki ich elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 15:29 PS - To była odpowiedź na post @4dagome1, nie wiem dlaczego przeniesiona tutaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 15:16 P. Kublik. Przeczytałem pani artykuł i wynika z niego, że P. Kaczyński o żadnych hakach nie mówił. Właściwie nic nie powiedział. Jazgotu jednak narobiła p. co niemiara. Nie przypominam sobie by równie srogo gromiła pani p. Sikorskiego, który obrażał i od chamów wyzywał Prezydenta Rzeczypospolitej, obrażając tym samym Polaków , którzy tegoż Prezydenta w powszechnych wybrali wyborach.Obrażeni w ten sposób Polacy na pewno i bez haków, Sikorskiego ani Komorowskiego nie wybiorą. ------------------------------------------------------------- Prawdziwa cnota, krytyk się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 15:23 IPN musi natychmiast zacząć badać sprawę zbrodni na narodzie polskim, jaką popełnili rodzice braci Kaczyńskich. Na samych kaczorów "haki" przecież już są - najpierw za...li księżyc, a potem publiczne media. J. Kaczyński - prawdziwy szambiarz - szczęśliwy tylko wtedy, gdy babrze się w gó...ch... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 15:28 wikonwi napisał: > Ręce opadają. Pomimo nowych wizerunków i ociepleń stare nawyki wychodzą.Wiem al > e nie powiem a co błoto chlapnięte to chlapnięte, trzeba swoją gawiedź zaspokoi > ć. ------------------------------------------------------------------- Przeczytałem artykuł i właściwie P. Kaczyński o żadnych nie mówił hakach . Właściwie nic nie powiedział. Ponadto , - prawdziwa cnota krytyk się nie boi- Po co więc ten na wyrost jazgot. Czyżby , coś za tym kryło się jazgotem? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra A jeszcze niedawno Jarek go po rekach calowal ... 14.02.10, 15:47 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80279,3615005.html No ale Radek niechetny do calowania byl, to i Jarek go znienawidzil. Odpowiedz Link Zgłoś
szlakuls Read this 14.02.10, 16:13 ...The Pastor's Ass The Pastor entered his donkey in a race and it won. The Pastor was so pleased with the donkey that he entered it in the race again and it won again. The local paper read: PASTOR'S ASS OUT FRONT. The Bishop was so upset with this kind of publicity that he ordered the Pastor not to enter the donkey in another race. The next day the local paper headline read: BISHOP SCRATCHES PASTOR'S ASS. This was too much for the Bishop so he ordered the Pastor to get rid of the donkey. The Pastor decided to give it to a Nun in a nearby convent. The local paper, hearing of the news, posted the following headline the next day: NUN HAS BEST ASS IN TOWN. The Bishop fainted. He informed the Nun that she would have to get rid of the donkey so she sold it to a farmer for $10. The next day the paper read: NUN SELLS ASS FOR $10. This was too much for the Bishop so he ordered the Nun to buy back the donkey and lead it to the plains where it could run wild. The next day the headlines read: NUN ANNOUNCES HER ASS IS NOW WILD AND FREE . The Bishop was buried the next day. The moral of the story is.....being concerned about public opinion can bring you much grief and misery . . even shorten your life. So be yourself and enjoy life. Stop worrying about everyone else's ass and you'll be a lot happier and live longer Odpowiedz Link Zgłoś
theoscop J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 16:17 "...to mówi nie jakiś łajdak z politycznego marginesu..."? Obawiam się, że takie wypowiedzi prezesa PiS co raz liczniejsze świadczą o tym, że Gazeta Wyborcza jednak może się mylić... Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Takie wypowiedzi to sznur na szyję.To wariat. 14.02.10, 17:18 Nie wiem do kogo kieruje te brednie ,ale przeciętny Kowalski wypnie się na te gadki i zagłosuje nie za PO czy Sikorskim ,ale na pewno PRZECIW Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Takie wypowiedzi to sznur na szyję.To wariat. 14.02.10, 18:09 nie ma żadnych haków ,a jeżeli towarzysz jarosław uważa ze są to sa one rangi tych typu "dziadek z wermachtu" czyli żenujace na poziomie prymitywnych tabloidów . ja osobiscie uważam ze (z całym szacunkiem dla marszałka komorowskiego) to jednak sikorski powinien kandydowac bo sikorski ma lepszy image, jest młodszy ,wykształcony na renomowanych zagranicznych uczelniach,walczył nawet bojowo w afganistanie z sowietami,jest bardziej obyty dyplomatycznie i znany na świecie ,oraz ma duzo duzo wieksze szanse wygrac bezapelacyjnie z kaczynskim nawet w pierwszej turze . Odpowiedz Link Zgłoś
k-sl J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 18:01 Poziom moralny pana Jarosława K. mieliśmy już okazję poznać aż do bólu podczas rządów jego partii, a zwłaszcza jego osobiście jako premiera koalicyjnego. Nie jest więc ten ostatni jego występ dla mnie jakimś zaskoczeniem. A radzili "wizażyści" - nie pokazuj/wypowiadaj się publicznie przed wyborami! Nie wytrzymał. Tak trzymać panie Jarku! Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Przyganial kociol garnkowi.. 14.02.10, 19:03 k-sl napisał: > Poziom moralny pana Jarosława K. mieliśmy już okazję poznać aż do bólu podczas > rządów jego partii, a zwłaszcza jego osobiście jako premiera koalicyjnego. > Nie jest więc ten ostatni jego występ dla mnie jakimś zaskoczeniem. A radzili > "wizażyści" - nie pokazuj/wypowiadaj się publicznie przed wyborami! Nie > wytrzymał. Tak trzymać panie Jarku! ------------------------------------------------- "Przyganiał kocioł garnkowi że usmolony.." Masz słabą pamięć synu lub.. - Lub maniakalna obsesja ci zdolność rozpoznawania umysłem przesłoniła.. - Ja doskonale pamiętam okoliczności konstytuowania się Sejmu i "czystych" ROZGRYWEK ze strony obecnych "moralistów" po wygranych przez PiS wyborach.. Zaś po rozpisaniu przedterminowych wyborów - które wygrały właśnie PO-płuczyny Tuska, pisałem że: - "jeśli PiS nie zacznie stosować TE SAME metody jakie AKTUALNIE (czyli wówczas) stosują PO-płuczyny, to stracę te resztki szacunku dla PiS które posiadam".. - Znaleźć te słowa można w archiwum forum.. - Dodawałem też, że: - "zamiana PiSu na PO, to tak jak z błota po kostki, wleźć w g.wno po szyję".. - I nie pomyliłem się ani na "Jotę".. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.01 J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 18:19 Boli was ten aneks do raportu,oj boli... Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach "Zardzewiałe haki" pokazałL.Kaczynski,cała gęba ! 14.02.10, 18:45 fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 18:44 Autor kto? - Aaaa.. - KUBLIK.. i.. wszystko jasne :)) - Jak nie Olejnik.. to Czuchnowski.. - Jak nie Czuchnowski.. to Kublik oczywiście (- e tutti quanti ).. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 18:51 Niech sobie lepiej kurdupel wyciągnie ten swój zardzewiały, postubecki mózg i dobrze wyczyści. Może wtedy zacznie rozumować logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 19:18 Okazuje się, że cały geniusz strategiczny prezesa, sprowadza się do odgrzewanych kotletów, wysmażonych przez Macierewicza.Mam nadzieję, że czas tych pomyleńców, dobiega końca. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 19:43 a haki na kaczynskich to cala ich dzialalnosc -pogarda do ludzi i niszczenie przeciwnikow politycznych podlymi i niecnymi metodami i wyciaganie ludzi niewinnych w kajdankach o swicie .czy naprawde polacy chca glosowac na podprezydenta lecha,nadprezydenta jarka i dyrektora rydzyka ?na te TROJCE ,ktora juz znamy z najgorszej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
lewin1 J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 19:56 Mysle ze warto zastanowic czemu Kaczynski ten temat teraz wyciagnal.Wyrok na Lepera bliskiego bylego wspolpracownika bardzo powaznie zaciazyl nie tylko na nim .Zabieganie o glosy w kampani wyborczej Lecha Kaczynskiego o glosy Lepera tez powaznie go obryzgaly tym wielkim skandalem.Nakrywanie tego osoba Radka Sikorskiego takiego szamba jakim byla wspolpraca na najwyzszym szczeblu wpisuje sie kolejne skandaliczne wystapienie tego pana.Mysle ze swidomosc ze ci panowie schodza ze sceny politycznej jest jakims wytlumaczeniem takiej postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
gonet12 J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 20:21 Poczucie władzy zaćmiewa umysł. Komu Bóg daje urząd, powinien dać mu rozum, aby go dobrze sprawował. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion.62 J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 21:10 PO-eto PiS arze Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 J.Kaczyński wyciąga zardzewiałe haki? 14.02.10, 21:15 Kaczyńscy potęgą są i basta. Rychu, Grzechu i Zbychu , przy nich nie pożyją. Oj nie pożyją!!! I to was złości. GW i p. Kublik też. Inaczej by tak kłamstwami nie bluzgała. Odpowiedz Link Zgłoś