mozambickieczworaczki Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich - ... 14.02.10, 16:33 kiedys kaczorom poziom gówna w którym siedza siegał do ryji..teraz juz wlało sie uszami do srodka i sa chodzacym i wysławiajacym sie guanem. Jezeli Sikorski zagwarantuje ze po zostaniu prezydentem wykopie z polityki i zycia publicznego te 2 scierwa to z przyjemnoscia oddam na niego głos chociaz miałem olac te wybory i nie głosowac tym razem bo i nie ma na kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
widz.i.czytelnik jezeli ten pam ma za cel tylko odstawic... 14.02.10, 16:41 blizniaków to ja dziekuje temu politykowi. i tak bym na niego nie zaglosowal bo to nie moja bajka, no i oportunistów nie trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nikt cie nie zmusza 14.02.10, 16:57 nie chcesz to nie głosuj, Radek w swoim kótkim zdaniu zawarł pragnienia 80% Polaków a że akurat twoje nie coż jakoś to musisz przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
widz.i.czytelnik Re: nikt cie nie zmusza 14.02.10, 17:13 ]na szczescie nikt mnie nie zmusza i nawt nie zmuszal jaki by to system nie byl. Prawie ci zazdroszcze ze znasz pragnienia 80 % Polaków. pakulec napisał: > nie chcesz to nie głosuj, Radek w swoim kótkim zdaniu zawarł > pragnienia 80% Polaków a że akurat twoje nie coż jakoś to musisz przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nikt cie nie zmusza 14.02.10, 17:16 i tak zaokrągliłem w doł - ostatnio czytałem analizę zgodnie z która duża częśc Pisdzielców nie będzie popierać Kaczyńskiego za jego poparcie dla poczynań UPA Odpowiedz Link Zgłoś
widz.i.czytelnik Re: nikt cie nie zmusza 14.02.10, 17:40 Sorry, ale sama chec wywalenia blizniaka nie jest dla mnie wystaraczajacym powoem zeby na bylego PiSowskiego ministra glosowac. apakulec napisał: > i tak zaokrągliłem w doł - ostatnio czytałem analizę zgodnie z która > duża częśc Pisdzielców nie będzie popierać Kaczyńskiego za jego > poparcie dla poczynań UPA Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mnie to wystarcza 14.02.10, 17:43 owszem nie podoba mi się że Radek był w Pisie - ale słowa o usunięciu Kaczyńskich wg mnie wystarczają za cały program wyborczy - zresztąmoże Po wystawi Komorowskiego? Jego też będę popierał Odpowiedz Link Zgłoś
polipoler2 Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich - ... 14.02.10, 16:45 zgadzam się z wiśnią Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah p.kaczynski.. 14.02.10, 16:56 kto "hakami " wojuje na "haku" z a w i s n i e Odpowiedz Link Zgłoś
patrze_i_mysle A kto usunie kanarów? 14.02.10, 16:57 Skandal, żeby nie przyjąć łapówki Kasownik nie wydał reszty Odpowiedz Link Zgłoś
kryspinilla Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich - ... 14.02.10, 16:57 Zawsze twierdziłam, że Pan Sikorski jest mądrym człowiekiem. I nawet gdyby chęć odsunięcia od władzy braci Kaczyńskich była Jego jedyną motywacją walki o prezydenturę, to POPIERAM. Albowiem ludzie tak pełni nienawiści i pogardy do WSZYSTKICH jak aktualny prezydent Polski i szef PiS nie powinni być politykami, a tym bardziej nie mogą zajmować wysokich stanowisk w państwie. Bo to ośmiesza Polskę na arenie międzynarodowej! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk07 jeżeli tylko taki powod, to jest to PO traci nastę 14.02.10, 16:57 nastepny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie dowartościowuj się tak 14.02.10, 17:01 elektorat Pisu i Samoobrony i tak nie zagłosuje na PO Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: nie dowartościowuj się tak 14.02.10, 17:07 pakulec napisał: > elektorat Pisu i Samoobrony i tak nie zagłosuje na PO napewno nie , oni by zanizyli poziom intelektualny,wyborcow PO... Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery hehe 14.02.10, 19:54 Sadzac po twoich "manierach" pisania tego poziomu juz sie nie da zanizyc. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: hehe 14.02.10, 20:33 szprotka jestes zywym dowodem ze mozna zanizyc Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Chcę być prezydentem.... - tylko na co nam Radku 14.02.10, 17:01 umoczony prezydent? u. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec każdy będzie lepszy od tego 14.02.10, 17:05 przynajmniej nam więcej wstydu nie będzie przynosił Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Pewnie tak.Każdy inny będzie z większym szacunkiem 14.02.10, 17:08 lizał brukselską doopę. u. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hm.. kwstia smaku 14.02.10, 17:13 tobie najwyraźniej nie przeszkadza jak nasz Lesiu wchodzi w tyłek amerykanom, jak umizguje się do Rydzyka i jak wiernie wypełnia polecenia brata - podpierając to wszystko ogromna ilością małpek? a ja mam już dosyć pijaków na stanowisku prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: hm.. kwstia smaku 14.02.10, 17:21 ale przynajmniej póki co, żydówka nie jest pierwszą damą! u. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tego akurat nie wiesz napewno 14.02.10, 17:28 gdyby tak pogrzebać w życiorysie to kto wie - wiesz, oni podbno żenią się pomiędzy sobą więc Lechu miałby wziąść za żonę gojkę? to mało prawdopodobne. A tak własciwie - co ci przeszkadza Żydówka jako pierwsza dama - przecież do Żydówki się modlisz - słuchasz radia pod jej wezwaniem to co ci za róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: tego akurat nie wiesz napewno 14.02.10, 17:30 ja sięnie modlę głupku. To do mnie się modlą:) W przypadku Lecha jest niepewnośc. W przypadku Radka.... - kwestia smaku. u. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec do ciebie się modlą?????? 14.02.10, 17:39 o kurcze, ale tylko wtedy gdy zapomnisz wziąść leki? Mnie ich zony sa obojetne - za to przy Radku masz pewność że jest Polakiem a przy Lechu już nie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 17:01 a to nie koniec wycierki.Zostana nago. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 17:07 Odrestaurowany XVIII-wieczny dwór w Chobielinie otoczony jest 14 ha łąk i lasów. Rodzice ministra kupili go w latach 80. od PGR za jeden tysiac i 200 dolarow. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 17:14 prawdziwy-moher napisał: > Odrestaurowany XVIII-wieczny dwór w Chobielinie otoczony jest 14 ha łąk i lasów > . Rodzice ministra kupili go w latach 80. od PGR za jeden tysiac i 200 dolarow. kurski z PiS kupil za 20,000zl posiadlosc oszacowana na jedyne 600,000zl,,,i co ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 17:19 A ja nato.Krotko.W mediach nie zaatakowano Sikorskiego , ale Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 17:21 I niby ten dworek z 14 ha jest wart dzis tylko 6 milionow. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 17:48 prawdziwy-moher napisał: > I niby ten dworek z 14 ha jest wart dzis tylko 6 milionow. SAM WYCENIALES ZAPEWNE gdyby Sikorski cos wykrecil to kaczki by juz dawwwwwno o tym kwakaly, ale widac kupil uczciwie,wiec nic nie kwakaja Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 17:58 Co mowil Komorowski o Sikorskim. : "Gdyby zapytać, jakie zmiany ekipa Sikorskiego przeprowadziła w MON, to się okaże, że sprowadzają się one do kilku hałaśliwych posunięć personalnych. (...) Minister skarżył się, że był podsłuchiwany. To śmieszne chwalić się przed zachodnim czytelnikiem, że było się podsłuchiwanym przez własnych podwładnych. Takie fakty się sprawdza, a winnych bierze za łeb". Co do dworku i kilkunastu hektarow. Zdewastowany dwór i 14 hektarów łąk i lasów rodzice Sikorskiego kupili od PGR-u w latach 80. za 1,2 tys. dolarów (które dostali od syna). Dzisiaj wartość posiadłości minister wycenia na 6 mln złotych (dane z oświadczenia majątkowego). Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 18:01 Wycena Wyborczej. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3045449.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 18:05 Kto dyskutuje o Papiezu? wyborcza.pl/1,76842,6030692,Swiat_po_papiezu.html Nie podam nazwisk.Podalem linka Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..PO sie wyciera jak stare gacie........ 14.02.10, 17:10 pakulec o ktorej konczy sie ty twoj "dyzur" swoja droga powiem ci ze bedzie nam tu ciebie kiedys brakowalo jak PiS dokonczy zywota,zawsze nas troche rozsmieszales,podobnie jak Kaczynscy..hahahahahahahahhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Skoro drobnostka to niech sam Sikorski powie 14.02.10, 17:10 o co chodzi? Sam przecież wie najlepiej,niech więc zdementuje,ujawni i tym samym udowodni wszystkim że JK przesadza i się rzekomo czepia ! ? O wszystkim wie też premier. Więc skoro to taka błacha sprawa nich też ujawni publicznie swoją wiedzę(może nawet razem z Radkiem?), a tym samym weźmie w obronę swojego kandydata i pupila ! ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Sikorski sm tego nie wie 14.02.10, 17:18 skąd ma wiedziać jakie dokumenty spreparuje Pis przy pomocy swoich specjalistów od xerokopiarek z IPN i BBN? oni też jeszcze nie wiedzą co im się uda sfałszować Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Sikorski sm tego nie wie 14.02.10, 17:27 Cimoszewicza twoja partia już wy...chała. I to zwykłą skserowaną kartką! Pamiętasz sepca od czarnej roboty Kostka? Cimoszewicz odszedł z gonością. Wątpię czy Radzia będzie na to stac. u. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dziwne bo Cimoszewicz jakoś nie ma żalu 14.02.10, 17:36 powiedział że jego celem jest odsunięcie Pisu od władzy - ciekawe co za krzywdę mu zrobił Jarek? A czy będzie prezydentem Radek czy jakiś inny przedstawiciel PO to moj i chyba Cimoszewicza głos też juz ma zapewniony Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Owszem dobrze wie i niech nie rżnie głupa : ) 14.02.10, 17:32 Premier też został przed nominacją Sikorskiego poinwormowany i tym samym wziął na siebie całą odpowiedzialność ! pakulec napisał: > skąd ma wiedziać jakie dokumenty spreparuje Pis przy pomocy swoich > specjalistów od xerokopiarek z IPN i BBN? > oni też jeszcze nie wiedzą co im się uda sfałszować Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ale z ciebie głupek 14.02.10, 17:40 dla Pisu jest tylko jeden premier - Jarosław Kaczyński i on rzeczywiście już cos wie Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Chcesz wyjść na cwańszego 14.02.10, 18:26 niż nim jesteś ? Zresztą jak ten cały rząd który ma dobrą siłę perswazji ale POd budką z piwem ; ) pakulec napisał: > dla Pisu jest tylko jeden premier .... T: Ja sam z PiSu nie jestem, ale na ich premiera i prezydenta zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
niech_sie_ociepli Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich - ... 14.02.10, 17:13 jak byłem mały to lubiłem oglądać bajkę pt. "Kaczor Donald" Odpowiedz Link Zgłoś
audwork Re: Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich 14.02.10, 17:14 acha?...pan Sikorski chce byc prezydentem tylko dlatego, ze chce sie zemscic na Kaczynskich, a nie dlatego zeby pracowac dla Polski i Polakow? No to prosze na niego glosowac, bedzie napewno *lepiej*:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec większość na niego zagłosuje 14.02.10, 17:21 jeżeli go tylko wystawi PO, bo takiego lenia i pijaka jak Kaczyński to już wszyscy mają dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymundek Re: większość na niego zagłosuje 14.02.10, 20:39 Pier.o.licie Hipolicie. Wiekszość na niego zagłosuje bo wiekszosć to hołota, ochłapy z Pańskiego stołu. Kiedyś parobki, dziś wiejska ynteligencja która dorwała się do koryta i nauczyła się przy nim rozpychać by dorwac swoje i na tym kończą się ich wszelakie zasady. A honorem nazywają pełny brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
a.barbarus ja tam wolę prezydenta, na którego nie ma haków 14.02.10, 17:16 "Haki" oznaczają, że jest jakaś plama w życiorysie. Chyba lepszy prezydent bez takich plam? Poza tym, jeśli nie my je wyciągniemy, może je wyciągnąć np. rosyjski wywiad, którego się tak obawiacie. Moim zdaniem największym hakiem na pana S. jest jego walka po stronie mudżahedinów w Afganistanie. Oczywiście, istnieje opcja, która utrzymuje, że lepiej było porozumieć się z Hitlerem i napaść z Niemcami na Rosję, ale ja Rosjan aż tak nie diabolizuję. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Myślisz, ze na ciebie nie ma haka??!! 14.02.10, 17:40 chłe, chłe, chłe... na pewno nie jeden się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-333 Chcę być prezydentem, by się zemścić 14.02.10, 17:24 Chcę być prezydentem ,aby zemścić się na Kaczyńskich.Wspaniały powód by startować w wyborach.My mamy liczyć na cud,a oni będą toczyć swoje porachunki naszym kosztem.Zagłosujmy na kandydata PO,żeby załatwili wszystkich swoich pzeciwników,skończmy z opozycją "aby im się żyło lepiej" Odpowiedz Link Zgłoś
adam545 Re: Chcę być prezydentem, by się zemścić 14.02.10, 17:54 I nastepny karierowicz rwie sie do koryta może myśli zostać generałem Powinien pamiętac z histori polski że generała Sikorskiego załatwili swoi Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Lepiej tego ujac nie mozna. Swoja droga to z Radka 14.02.10, 17:55 to niewdzieczna swinia. Dzieki Kaczorom znalaz sie przy korycie. Z wdziecznosci jak maz (swojej zony bo nic innego on nie jest) swoim dobroczyncom nogawki obsikuje. Sik orski dobrze pasuje do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown jaroslaw hook vel przepaska 14.02.10, 17:35 Radek mysle ze duza czesc Polski jest z Toba, i wyjszlo szydlo z worka kaczynskich tak jak janosika chca Cie powiesic na haku , to oznacza tylko ze to to sa tzw bad guys olac ich Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra My PiS zwyciężymy! Mamy haka na każdego Polaka! 14.02.10, 17:36 [musicie na nas głosować układowcy!] Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 Tak tak 14.02.10, 17:41 Tak, tak.Usunąć kaczyńskich jak wrzoda na dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Knajacki język polskiego ćwierćinteligenta. 14.02.10, 18:10 Język ten przypomina więzienną kminę i charakterystyczny dla wykształciuchów. Przypomnijmy: wykształciuchy to "inteligencja" nowego typu. Prawdziwym inteligentem trzeba się urodzić. Wykształciuchów mianowali komunisci. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Jaki to hak Jarkacz może mieć na Sikorbauma...??? 14.02.10, 17:41 To że Sikor ma żonę Żydówkę to już wszyscy wiedzą... Że wspierał terroryzm w latach 80-tych też wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Polski antysemita powinien wiedzieć. Prawda? 14.02.10, 18:02 [nie masz bydlaka nad 'prawdziwego' Polaka] Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Antysemita tu, antysemita tam... 14.02.10, 18:08 nie znudziło się jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
stalkow Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich - ... 14.02.10, 17:46 Nic nie robią,a ciągle chwalą się jak "nam"teraz dobrze -mamy prawie dobre drogi, pielęgniarki,stoczniowcy,policjanci,nauczyciele,itp zarabiają prawie godnie, prawie wszyscy wracają z zagranicy, prawie wszystkim żyje się lepiej,czyli prawie cud,wybierzmy kandydata PO to przynajmniej im na pewno będzie żyło się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
adam545 Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich - ... 14.02.10, 17:47 A ja chce być prezydentem zeby nie oglądac gęby tuska i sikorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Nastepny z Kqwaczych elyt dla Polski sie poswieci 14.02.10, 17:48 Sikorski to mlodsze wcielenie Kaczora. Co gebe otworzy to wstyd. Jest tez traktowany jak Kaczor nawet kumpel Kqwaczych elyt, Pryszczaty olal go. To samo USA, Niemcy itp. W Polsce wyslawil sie remotami kibili w MSZ za pieniadze zlikwidownych placowek dypolmatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Dlaczego kazdy z PO to byly, lub obecny agent?.... 14.02.10, 17:48 Nie przyszlo Wam do glowy ze w Polsce rzadza sluzby? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Dlaczego kazdy z PO to byly, lub obecny agent 14.02.10, 17:56 prawdziwy-moher napisał: > Nie przyszlo Wam do glowy ze w Polsce rzadza sluzby? masz juz na 100 % te same objawy co Kaczynscy Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: prawdziwy-moher 14.02.10, 17:58 prawdziwy-moher napisał: > Nie przyszlo Wam do glowy ze w Polsce rzadza sluzby? Masz racje. Tak jesr bez przerwy od 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Ta prawda nie dociera do ćwierćinteligentów. 14.02.10, 18:14 Istnienia służb nie przewiduje publicystyka Gazety Wyborczej, więc coś takiego w główkach wykształciuchów nie zaistniało nigdy. I dlatego Grzechu, Miro i Rychu robią z ćwierćinteligetami co im się żywnie podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Sikorski kąsa swoich karmicieli, heheh 14.02.10, 17:55 Gorliwy wychowaniec neokonów, ROPU i PiS - czyli nasączony wszystkim, co najpaskudniejsze - teraz zostaje wydelegowany do zrobienia ludziom wody z mózgu i przedstawienie się jako "otwarty" i 'światły"... Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich - ... 14.02.10, 18:01 w kazdym kraju prezydent chce dobrze reprezentowac kraj dbac o wszystko co jest dobre dla kraju budowac jego lepsza przyszlosc itd itp a ten POmiot chce tylko odsunac Kaczynskich.Stracic kilka lat tylko na to. Niesamowite ile patriotyzmu jest w tym czyms. Polacy wybor jest oczywiscie w waszych rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Chcę być prezydentem, by odsunąć Kaczyńskich - ... 14.02.10, 18:03 ....kazdy kandydat dobry oby tylko NIE Kaczynski...... Odpowiedz Link Zgłoś