funny5 05.03.10, 14:01 Swietnie.SE pojdzie z torbami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janci0 Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 14:22 Chyba nie wiesz co piszesz. Za 250tys.? Mała cena za skandalik... Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 14:25 To nie pierwszy i nie ostatni proces Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Jest prawo dla maluczkich i dla bogatych 05.03.10, 19:57 Tym piewszym zabiera sie dziecko "za kare" za to że są biedni, mimo że dbają o dziecko, nie biją. Ci drudzy mają ochronę, nie mozna napisać że Lis to ciota kiepska w łóżku bo to nie opinia (i prawda) a "szkalowanie" A jak tam pijak Stockinger? Czy znalazł już - łaskawca - chwile czasu by stawić sie przed sędzią czy sedzia dalej bedzie czekał az temu sie zachce przyjsć do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 14:32 szkoda tylko, że na Kościół wolno bezkarnie pluć. Wtedy jest wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 14:44 siekiera-live napisał: > szkoda tylko, że na Kościół wolno bezkarnie pluć. Wtedy jest > wolność słowa. Slusznie, to tez prywatna sprawa duchownych kto z kim spi i jaki jest w lozku. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor3 Widocznie Kościół sobie zasłużył na takie traktowa 05.03.10, 14:54 siekiera-live napisał: > szkoda tylko, że na Kościół wolno bezkarnie pluć. Wtedy jest wolność słowa. Widocznie KK zasłużył sobie na takie traktowanie Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 15:24 Pluć nie wolno. Krytykować wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 16:05 siekiera-live napisał: > szkoda tylko, że na Kościół wolno bezkarnie pluć. Wtedy jest wolność słowa. Przecież wiadomo, że kościół jest u nas prześladowany, przed wejściem do świątyń stoją bojówki uniemożliwiające dostanie się do środka, zas opisywany nie tak dawno przypadek zaginięcia ton cukru i mąki z Caritasu, to sprawka nasłanych myszy itd... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 16:17 > zas opisywany nie tak dawno przypadek zaginięcia ton cukru i mąki > z Caritasu, to sprawka nasłanych myszy itd... :))) Zrobiły to lewackie "Myszniki". ;P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejo52 Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 18:45 siekiera-live napisał: > szkoda tylko, że na Kościół wolno bezkarnie pluć. Wtedy jest wolność słowa. ----------------------------------------------------------------------- Plucie na kościół to jest zanieczyszczanie terenu i grozi za to mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
mau_pa Bajka o czasie, czyli... 05.03.10, 14:37 czasietera zabrać za "Dziennik" (Springer przecie funkcjonuje). Osobiście zacząłbym od Luizy - "Wytrzeszcz" - Zalewskiej (dawniej w "rzepie"). Jak spowiadać, to spowiadać... Czy i teraz - jak po nauczkach od Michnika - podniesie się wśród tych zboków-zawistników (w rzepie ich bodaj najwięcej) wrzask, że żurnaliście nie uchodzi iść do sądu. Że gdy go opluwają ma udawać że deszcz pada? Czy te zakały dziennikarstwa znów będą prowadzić wywiady z zagranicznymi kolegami z brukowców - na dowód, jak to brzydko iść do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
masie8 Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 14:53 Ja też chcę 250 tys.zł,bo sąsiedzi o mnie plotkują. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 18:47 masie8 napisała: > Ja też chcę 250 tys.zł,bo sąsiedzi o mnie plotkują. No to idź do sądu, kto ci broni ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejo52 Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 18:48 masie8 napisała: > Ja też chcę 250 tys.zł,bo sąsiedzi o mnie plotkują. ---------------------------------------------------------------------- Jak mają powody to nie dostaniesz, a jak nie mają to podaj ich do sądu ! Odpowiedz Link Zgłoś
nonkonformicjusz Nareszcie powiew normalności... 05.03.10, 14:56 Niestety wysokość zadośćuczynienia pewnie zostanie "uwalona" w Sądzie Apelacyjnym, który zmniejszy zasądzone zadośćuczynienie do "akceptowalnego społecznie" poziomu max. 50-70 tysięcy. Problem rozpasania brukowców tkwi w ich finansowej bezkarności, która jest podtrzymywana wciąż przez orzecznictwo. Sądy nie rozumieją, że aby kara miała jakikolwiek sens musi być DOTKLIWA dla sprawcy - w tym wypadku zamożnego wydawnictwa. O jakiej dotkliwości można mówić przy zadośćuczynieniach rzędu kilkudziesięciu tysięcy jeśli mamy do czynienia z codziennym nakładem rzędu kilkuset tysięcy egz. plus cena reklam? Wydawnictwo obraca miesięcznie dziesiątkami milionów złotych, zysk netto ma na poziomie paru milionów, więc co to za kara dla niego te kilkadziesiąt, czy nawet 250 tysięcy? To tak jakby osoby fizyczne karać mandatami i grzywnami w wysokości kilkudziesięciu groszy. Ciekawe czy wtedy odstraszałyby one od popełniania wykroczeń i przestępstw. Choć niewątpliwie 250.0000,- jest to już inny poziom finansowy i gdyby ta kwota się utrzymała w apelacji, jest szansa na odrobinę normalności i ograniczenie chamskiego rozpasania brukowców. Szacunek dla sędzi orzekającej w tej sprawie, która ma całkowitą rację: "To jednostka decyduje jaką część wiedzy o sobie udostępnić innym, a wolność pracy nie jest nieograniczona". Nawet jeśli się tych jednostek nie lubi, to ONE mają wyłączne prawo do dysponowania swoją prywatnością i do udostępniania informacji o niej. Nie przepadam za Lisami, ale tutaj serdecznie im gratuluję i cieszę się z tego wyroku. A brukowcom - zarówno tradycyjnym, jak i internetowym w stylu obrzydliwego i prymitywnego pudelka - życzę kolejnych przegranych procesów o ochronę dóbr osobistych z jeszcze wyższymi zadośćuczynieniami do zapłacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Nareszcie powiew normalności... 05.03.10, 15:08 Wysokośc kary musi byc adekwatna do poniesionych strat moralnych...a jakie to straty moralne ponieśli,skoro sami aż się proszą,aby byc ciągle na top-ie,wywołując swoimi opiniami i zachowaniami zamieszanie,delikatniej ujmując. Odpowiedz Link Zgłoś
nonkonformicjusz Re: Nareszcie powiew normalności... 05.03.10, 15:22 To, że są na "topie" wynika z ich pozycji zawodowej i społecznej, ale w niczym nie pozbawia ich to prawa do prywatności. A to, że są czasami kontrowersyjni i głośno o nich to zupełnie inna sprawa. Ale w niczym nie wpływa ona na ich prawo do prywatności. Można ich lubić lub nie (sam za nimi nie przepadam, jak wspomniałem), ale NIKT nie ma prawa ich szpiegować, robić im - bez ich zgody - zdjęcia dotyczące ich prywatnego życia (ani tym bardziej je publikować), ani pisać o czymkolwiek z ich prywatnej sfery życia. Pora to wreszcie zrozumieć, bo będziemy wciąż pół-dzikim, prowincjonalnym krajem. A jakie straty moralne? Bardzo różne: prawo do prywatności, prawo do dobrego imienia, naruszenie miru domowego, utrata poczucia bezpieczeństwa (zapewniam wszystkich bezmyślnych ignorantów, że też czuliby się zagrożeni, gdyby ktoś obcy ich śledził i starał się wtykać nos lub aparat w ich osobiste i prywatne sprawy). To zdecydowanie wystarczy. A dotychczasowe - śmiesznie niskie - wyroki w tej sprawie pokazywały tylko, że nie są żadną barierą i czynnikiem odstraszającym dla brukowców przed ponownym naruszaniem ludzkiej prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 15:19 Brawo, mam nadzieję, że kara zostanie utrzymanma i gadzinówka następnym razem zastanowi się nad wypisyawniem idiotyzmów pod żądną sensacji publikę. Szmatławiec powinien polec a nędzne dziennikarzyny zmienić zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 15:21 Najpierw wygrał z TVN za rzekomo niesłuszne zwolnien ie z pracy, które było jak najbardziej słuszne; teraz z SE bo im się nie podobało co o nich piszą. Ci stali bohaterowie "reportaży" Gali, z nieustającym parciem na ekran, są nagle ofiarami mediów. Kpina z prawa. Mogli by już nie pracować i żyć z procesów. Ciekawe, że w ich wypadku wysokości odszkodowań są z sufitu, jak w Hameryce, podczas gdy np. za zniszczenie komuś zdrowia, za spowodowanie kalectwa lud prosty walczy w sądach - często bezskutecznie - o jałmużnę. Mamy teledemokrację i zidiocenie sądów. Chyba znowu jakaś Jola Rutowicz w todze wyrokowała. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 18:52 psychiatranarodowy napisała: > Najpierw wygrał z TVN za rzekomo niesłuszne zwolnien ie z pracy, > które było jak najbardziej słuszne; teraz z SE bo im się nie > podobało co o nich piszą. Ci stali bohaterowie "reportaży" Gali, z > nieustającym parciem na ekran, są nagle ofiarami mediów. Kpina z > prawa. Mogli by już nie pracować i żyć z procesów.Ciekawe,że w ich > wypadku wysokości odszkodowań są z sufitu,jak w Hameryce, podczas > gdy np. za zniszczenie komuś zdrowia, za spowodowanie kalectwa lud > prosty walczy w sądach - często bezskutecznie - o jałmużnę. Mamy > teledemokrację i zidiocenie sądów. Chyba znowu jakaś Jola Rutowicz > w todze wyrokowała. Pracowałeś w SE, czy dopiero masz zamiar ? W każdym razie nadajesz się do ich towarzystwa, łacznie ze swoim ambitnym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Jeden dzień SE i GN przegrały procesy za brak 05.03.10, 15:26 kultury dziennikarskiej. Może ludzie w Polsce zaczną bardziej cenić swoje słowa jak za nie, gdy ich forma lub treść będzie niestosowana, będą musieli odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
lieft Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 15:28 głupiemu i byk się ocieli Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Reductio in absurdum 05.03.10, 15:34 "że jego [Lisa] programy są stronnicze". Tak, jest to istotnie narusznie prywatności powoda. Bo w końcu kogo obchodzi czy jego programy TV są stronnicze? Jak ktoś tak uważa, to se może np. Kingę Rusin... Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_scj55 Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 17:52 [b]bogatemu byk sie cieli Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejo52 Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 18:51 lieft napisał: > głupiemu i byk się ocieli ------------------------------------------------------------------------Tobie ile już się ocieliło ??? Odpowiedz Link Zgłoś
szabo pójdzie z torbami? 05.03.10, 15:36 przecież szmatławce mają w budżetach co roku całkiem spore sumy zarezerwowane właśnie na koszty procesów i wyroków sądowych. funny5 napisała: > Swietnie.SE pojdzie z torbami Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalawendowa Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 15:46 Można kogoś lubić albo nie ale prawo do prywatności przysługuje każdemu.A super/doprawdy?/ekspres to..../niech kazdy sobie sam dokonczy./ Odpowiedz Link Zgłoś
flc99 Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 15:56 funny5 napisała: > Swietnie.SE pojdzie z torbami Droga funny, z powody 250 tysięcy złotych jeszcze żadna gazeta nie zbankrutowała. Tym bardziej Super Express. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Macie sądy III RP-PRL bis 05.03.10, 16:07 Sami sobie odpowiedzcie ile byście dostali od Pani sędzi za połamany nie z waszej winy w wypadku kręgosłup siedzac na wózku lub za odsiadke trzech lat z winy sądu ? Odszkodowania są dla salonu dla motłochu jest jałmużna Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Taryfa za niesłuszną odsiadkę jest jednakowa dla 05.03.10, 16:22 wszystkich, ale przecież tobie kaczysto nie chodzi o napisanie czegoś sensownego a jedynie o to żeby pluć jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Re: Taryfa za niesłuszną odsiadkę jest jednakowa 05.03.10, 17:18 to ty śmiecisz na forum oszołomie, a nie on. on ma rację: dla motłochu jest jałmużna - wydarta z gardła państwa po latach walk sądowych (ile razy ogładałeś lub czytałeś - jeśli umiesz - o historiach samotnych matek opiekujących się bez pomocy państwa dzieckiem zamienionym w roślinę przez bandytę, od którego żadnego odszkodowania żaden sąd nie zasądził za doprowadzenie do trwałego kalctwa?). Alicja Tysiąc za bycie porównaną do hitlerowskich zbrodniarzy za nawanie jej morderczynią dostała 30 tys. zł od polskiego sądu - Lisowie 250 tys. za powiedzenie, że ten nadęty fanfaron i b... jest kiepski w łóżku. Dlaczego? Bo oni mają większe koszty życia, Porshe, Ferrari, apartamntowce. A pani Tysiąc te 30 tys. wystarczy na życie w blokowisku i dojazdy tramwajami, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Szkoda gadać guru-burak minimum prawa nie zna 05.03.10, 17:47 Ciesze się że nie tylko ja dostrzegam te wynaturzenie Warszawskiego salonu. Co do PIS to uważam że w wielu sprawach blisko mi do nich a w innych sprawach bliżej mi do PO np. wybory bezpośrednie ( szkoda że PO nie kontynuuje tego w sadownictwie) czy próby choć nieudaczne deregulacji nonsensownych przepisów,licencji itd. Ogólnie głosuje za PIS bo nie jestem sklerotykiem i doskonale pamiętam co Tusk mówił o PIS przed wyborami 2005.. Innych na tym forum czytelnicy GW możecie bajać ale sami siebie nie oszukacie w sprawie POPISu. Po prostu Donald nie umie godnie przegrać,Kaczyńscy stali się źli dopiero po przegranych przez Tuska wyborach hmmmm O ile pamiętam to Tusk w swym zadufaniu ustalił z PIS regułę że zwycięzca wyborów parlamentarnych obsadza premiera...po tym jak przerżnął zasady zmienił. Konkluzja jest prosta Tusk nie ma zasad fauluje jak na podwórku a co gorsze KŁAMIE jak z tym dziadkiem co on "nie wiedział" i oczywistym jest że kolor munduru miał dla wyborców mniejsze znaczenie niż ewidentna kłamliwość Tuska. Szaleńcza próba ugrania na tym jeszcze kilku głosów oskarżając fałszywie Kurskiego była dobitka ale też ukazała format moralny a przede wszystkim intelektualny naszego nowego fuhrera Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach swojak11, bądż kozak, podaj swoje dane.. 05.03.10, 18:01 po co cie szukac ?..Przedstawisz to wszystko przed Sądem.. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 podaj swoje dane to ja ci dam swoje 05.03.10, 19:42 Jak co to możesz złożyć zawiadomienie do proroka....:) Jaki problem ty nasz orle temidy ? Myślisz że kogoś przestraszysz kretynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Szkoda gadać guru-burak minimum prawa nie zna 05.03.10, 19:45 Naprawdę myślisz, że inni mają sklerozę i możesz łgać bezkarnie? Nikt nie kwestionował prawa PiS desygnowania premiera, ale marszałek Sejmu miał być z PO i to PiS złamał umowę, wybierając wspólnie z LPR i Samoobroną Jurka. Następnie wybrał Leppera na wicemarszałka Sejmu, "bo to sprawa klubu Samoobrony", ale odrzucił kandydaturę Niesiołowskiego na wicemarszałka Senatu. Jeśli ktoś po tych głosowaniach do dziś wierzy w uczciwość PiS, albo jest debilem, albo ma Alzheimera! Odpowiedz Link Zgłoś
nonkonformicjusz Re: Taryfa za niesłuszną odsiadkę jest jednakowa 05.03.10, 18:07 To że Alicja Tysiąc dostała tylko 30 tysięcy za porównanie jej do hitlerowskich zbrodniarzy jest skandaliczne, ale patologia nie może być punktem odniesienia. Powinna dostać zdecydowanie wyższe zadośćuczynienie, tak jak i Lisowie mają słuszne prawo do swoich roszczeń. Porównywanie tych dwóch spraw jest prymitywną demagogią i pseudo-egalitarnym bełkotem. Jeśli stać cię na odrobinę myślenia to zastanów się czy kilkadziesiąt tysięcy zadośćuczynienia jest taką samą satysfakcją dla osoby, która zarabia tyle przez półtora roku i dla osoby, która miesięcznie zarabia dwa-trzy razy więcej. Oczywiście pewnie uznasz (jak i wielu podobnych tobie "sprawiedliwych"), że wszyscy są tacy sami, więc wszystkim należy się po równo. Skoro tak to zapraszam na Kubę albo do Korei Północnej - świetnie byś się czuł w tamtejszym ustroju. To komuniści twierdzili, że wszyscy mają takie same brzuchy, więc wszystkim należy się po równo. I mam złą wiadomość - to ty jesteś oszołomem... Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach nonkonformicjusz..Moje ukłony.. 05.03.10, 18:18 nonkonformicjusz napisał: > To że Alicja Tysiąc dostała tylko 30 tysięcy za porównanie jej do hitlerowskich > zbrodniarzy jest skandaliczne, ale patologia nie może być punktem odniesienia. > Powinna dostać zdecydowanie wyższe zadośćuczynienie, tak jak i Lisowie mają > słuszne prawo do swoich roszczeń. Porównywanie tych dwóch spraw jest prymitywną > demagogią i pseudo-egalitarnym bełkotem. Jeśli stać cię na odrobinę myślenia t > o > zastanów się czy kilkadziesiąt tysięcy zadośćuczynienia jest taką samą > satysfakcją dla osoby, która zarabia tyle przez półtora roku i dla osoby, która > miesięcznie zarabia dwa-trzy razy więcej. Oczywiście pewnie uznasz (jak i wielu > podobnych tobie "sprawiedliwych"), że wszyscy są tacy sami, więc wszystkim > należy się po równo. Skoro tak to zapraszam na Kubę albo do Korei Północnej - > świetnie byś się czuł w tamtejszym ustroju. To komuniści twierdzili, że wszyscy > mają takie same brzuchy, więc wszystkim należy się po równo. I mam złą wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Taryfa za niesłuszną odsiadkę jest jednakowa 05.03.10, 19:01 psycholnarodowy napisała: > to ty śmiecisz na forum oszołomie, a nie on. on ma rację: dla > motłochu jest jałmużna - wydarta z gardła państwa po latach walk > sądowych (ile razy ogładałeś lub czytałeś - jeśli umiesz - o > historiach samotnych matek opiekujących się bez pomocy państwa > dzieckiem zamienionym w roślinę przez bandytę, od którego żadnego > odszkodowania żaden sąd nie zasądził za doprowadzenie do trwałego > kalctwa?). Alicja Tysiąc za bycie porównaną do hitlerowskich > zbrodniarzy za nawanie jej morderczynią dostała 30 tys. zł od > polskiego sądu - Lisowie 250 tys. za powiedzenie, że ten nadęty > fanfaron i b...jest kiepski w łóżku. Dlaczego? Bo oni mają większe > koszty życia, Porshe, Ferrari, apartamntowce. A pani Tysiąc te 30 > tys. wystarczy na życie w blokowisku i dojazdy tramwajami, prawda? Czytać nie umiesz, czy czytasz tylko wygodne dla siebie fragmenty ? ..."Za naruszenie praw powodów sąd uznał m.in. publikacje zdjęć ich domu, robienie im zdjęć bez ich zgody nawet w miejscach publicznych; artykuły o tym, że "Lis jest kiepski w łóżku"; że jego programy są stronnicze; że Hanna Lis "walczy o alimenty"; że rzekomo "staranowała" auto (którym jechali śledzący ją i dzieci paparazzi). Według sądu, "SE" miał na celu "rozrywkę dla czytelników poprzez ośmieszanie powodów", a "dla celów komercyjnych zasady prawa nie były przez pozwanych przestrzegane". Zmień sobie nick na "psycholnarodowy", bardziej do ciebie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pannafrania Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 17:01 Super!!! Jeszcze kilka takich wyroków dla SE i ten brukowiec znajdzie się tam gdzie jego miejsce - czyli na bruku :) Odpowiedz Link Zgłoś
washner Super ekspresie - plis narusz moje dobra 05.03.10, 17:04 Ja zadowolę się połówką tej sumy Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Super ekspresie - plis narusz moje dobra 05.03.10, 19:07 washner napisał: > Ja zadowolę się połówką tej sumy Dobra, ale daj im szansę, zrób coś dla nich. Nie bądź Ickiem który chciał wygrać w Toto, bez wysyłania kuponu. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 17:08 Bardzo dobrze że hieny prasowe dostaną choć troszkę po d...e. Szkoda że w Polsce nie ma precedensów, bo wszyscy by te szmaty wykończyli. PS. Piszę to nie będąc fanem Lisów, którzy bezwstydnie brali nie uzasadnione pieniądze z TV publicznej kosztem wymuszonych abonamentów. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 05.03.10, 17:28 krytykowanie programu Liska za tendencyjność to "narusznie jego d...prywatnej. POsąd do potęgi n-tej. P.S. Ciekawe co na to Kinga Rusin. :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach meerkat1, jeszcze chwila i ty zapłacisz, łobuzie.. 05.03.10, 17:59 zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im 05.03.10, 18:44 funny5 napisała: > Swietnie.SE pojdzie z torbami Lisowie są mi zupełnie obojętni, ale może nareszcie ktoś tego kłamliwego brukowca przywoła do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Wyrazy współczucia 05.03.10, 18:48 Nie wiem, o co chodzi, bo nie kupuję SE ani Faktu. Nie mój poziom. Nie interesuję się. Współczuję tym, którzy wiedzą, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 19:04 Trzeba brukowcom dawać po kieszeni i sąd apelacyjny powinien podwyższyć kwotę. Nie zniszczy się tej swołoczy bo ludzi którzy je czytają jest jak widać większość. Jacy czytelnicy takie gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
malauchatka Lisowie wygrali proces. "Super Express" ma im z... 05.03.10, 19:23 I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś