kjhubner Zwycięzymy ale w klozecie !!! 06.03.10, 14:15 znowu będzie słynna "biegunka władzy PIS" ! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Zwycięzymy ale w klozecie !!! 06.03.10, 15:23 Uwaga manipulacja zdjęciem w Photoshopie na łamach Wyborczej! Smród! Protest! Protest! Odpowiedz Link Zgłoś
marczello Brawo PIS!!! 06.03.10, 14:17 Dzięki Wam mam przezabawną sobotę! Dawno tyle nie siedziałem w sieci czytając to jaką szopkę wystawiacie :-) Wolski i inni mogą się od was uczyć! Przebiliście już Monty Pythona! Do wieczora to chyba pęknę ze śmiechu! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Brawo PIS!!! 06.03.10, 14:35 PiS zawsze był bandą faszystowskich niedorozwojów. Odpowiedz Link Zgłoś
kapi50 Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 14:18 Ludzie zrozumcie wreszcie że tylko Jarosław ( z pomocą brata) może nas uwolnić z jarzma kapitalistów i wyzyskiwaczy którzy żerują na zdrowej tkance Polskiego narodu.Cała władza w ręce PiS u. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 ni cholery nie rozumiem! wytlumacz! 06.03.10, 14:32 prosze na przykladzie koalicji z LPR i Samoobrona jak to mialo wygladac - kapitalistow wywieszac i zrobic komunizm? Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 14:36 Po co? Żeby wszystko oddali klechom? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Cenzor GWna szaleje wycinajac watki poparcia PiS 06.03.10, 16:06 Re: Chachacha!Ilu moze być takich psycholi jak ty Chachacha, pluj bolszewiku Maleszka czuwa bys sie dobrze wyrzygal. Co byscie robili bez swojej cenzury Odpowiedz Link Zgłoś
balsamlomzynski Wasserman: Odwołuję panel kosmiczny 06.03.10, 14:25 Dyskusji o kosmosie nie będzie: balsamlomzynski.blox.pl/2010/03/291-Panel-trzydziesci-jeden-Dyskretna-rola-w.html Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 14:27 kacza niedojda premierem? chyba z wicepremieremm Millerem i ministrem Lepperem... psychiatryk czeka na naczelnego pisdziołka. Odpowiedz Link Zgłoś
endgame222 Widzę, że Hakosław Kaczyński nasłał swoje bojówki 06.03.10, 14:27 na forum.Tak z czystej ciekawości - te brednie co wklejasz dostałeś wraz z instrukcją z kacznika czy to twoja własna inwencja "twórcza"? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Łubudubu, łubudubu 06.03.10, 14:29 Niech żyje nam prezes naszego klubu. Do szafy Lesiaka, mówiłem ja Wacław Jarząbek. Odpowiedz Link Zgłoś
jackski11 Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 14:29 Żenada. Jedyne co ten mały człowieczek potrafi robić to oskarżać i opluwać innych. Im szybciej zniknie ze sceny politycznej tym lepiej dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 14:37 Nie zniknie bo poza opowiadaniem głupot niczego innego nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
brtkrk Kochani jest dobrze. Jarek zaczął pękać 06.03.10, 14:29 Jarosław przejrzał na oczy i pęka. Strach ma wielkie oczy, bezradność jeszcze wieksze. Nie ma metody, sposobu nie ma haków. Już nawet opluć trudno, bo zasięg nie daje rady. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: To_Koniec_Dyktatury_POlszewików_!!!!! :)))))) 06.03.10, 14:33 JarKacz bredzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Re: PiS i Prezes Kaczyński to przyszlosc Polski 06.03.10, 14:35 Johnii! Weź wreszcie te tabletki! Z PiSdebilizmu można się wyleczyć. Naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 14:37 Wyborcy PO twierdzą że PiS to komuna a PO nie. To trochę dziwne że KGB-ista Putin woli się kumplować z Tuskiem - w końcu nasz bolszewik w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Pomozecie??? Pomozemy!!! 06.03.10, 14:37 Ale jazda, do pelni szczescia powinni tam helu napuscic. Bo bez wspomagania smieszniej juz byc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Pomozecie??? Pomozemy!!! 06.03.10, 14:41 W czym pomożemy? Założyć kaftan? Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: To_Koniec_Dyktatury_POlszewików_!!!!! :)))))) 06.03.10, 14:37 Jeszcze parę takich wystąpień i z PiS nie zostanie mokra plama. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Już nigdy !!!!!____marzenia ściętej głowy :)))) 06.03.10, 14:38 PiSuary zapamiętajcie !!!! ...nie uda wam się powtórka z 2005 , kiedy OSZUKALIŚCIE POlaków.... 2007__ 2009__ 2010__ 2011 ___ to są daty, które przejdą do historii POlski W 2007 rozPOczął się proces unicestwiania ZŁA pod nazwą Kaczyńscy i PiS i nikt z was tego biegu wydarzeń nie jest w stanie zatrzymać. Natomiast w tym roku i w przyszłym nastąpi apogeum tego procesu... PiS i Kaczyńscy już nigdy w historii POlski nie dojdą do władzy... _________________ ..Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu tnij.org/cswp Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nigdy nie wierz Kaczyńskim...... 06.03.10, 14:42 Nie tylko braki w uzębieniu brata Lecha...ale braki argumentów Kim Jar Kacza... prowadzą PiS na samo DNO.... _____ ....Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu tnij.org/cyps Odpowiedz Link Zgłoś
tmalin1 Re: psychole POlikota powinni sie wstydzic za 200 06.03.10, 14:43 Czy jest na sali psychiatra? Odpowiedz Link Zgłoś
prepremier mirmat1, głuptasie, teraz nie jestes esbolem?:-) 06.03.10, 14:46 ale psycholem pod każdym loginem. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:co zerem nie będzie premierem!!!!!!!!!!1 06.03.10, 15:53 W szambie gustujcie i się lustrujcie! Trzymają się parapetu muchy z Ryzdyka klozetu! Niech wiedzą qrwa w świecie, jak bluzgać przestaniecie, wy qrwa się dowiecie, co mam na parapecie. Karabin maszynowy, do strzałów wciąż gotowy. Ja was wszystkim zohydzę, ja was tak nienawidzę, żadne autorytety, jam waszym wodzem stety! Wy qrwa mordy wraże, ja rzucę was na twarze. Musicie przejść ablucję, chcę władzy restytucję. Psujcie Tuskowi morale, przeciwnych ja rozwalę. Przez rok grudzień trzynasty, woda i chleb bez omasty! Zróbcie ze mnie premiera, bo was weźmie cholera! Ja qrwa nie rozumiem, ja qrwa nic nie umiem? Ja byłem, będę premierem, a ty to qrwa zerem! I wziął wdech za duży, i pękł, aż pierzem kurzy! www.youtube.com/watch?v=0bapw_OaARA&feature=related www.youtube.com/watch?v=gFlFNG1RRq8 Jak u Wolakuff lejcie gnojowicę w chrzcielnicę! Nie dorośliśmy na wzór i podobieństwo klonów i oszołomów. Nie czeka nas w radyjo wstąpienie i wieczne w Maryji zbawienie. Nie wyszła odnowa moralna i odnowa karalna. Nie każdy jest po wyroku, nie zwolniliśmy kroku. Nie każdy ma przecież teczkę, trzeba czasu troszeczkę, by założyli je klony, by każdy był oczyszczony. www.youtube.com/watch?v=5GWx7zjewRA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re:co zerem nie będzie premierem!!!!!!!!!!1 06.03.10, 16:17 Kaczyński - "Chcę być premierem!". Sala - w śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl jak widać z faszystowskim pozdrowieniem Hakosław 06.03.10, 14:44 zaczyna się drzeć przez 1000 watowe kolumny Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniusz28 Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 14:44 Zbiorowa histeria.Parteitag w najczystszej formie.Brakowalo tylko "Sieg ,Heil! Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 14:50 Die Fahne Hoch, die Reiche fest geschossen. Horst Wssel "Kaczka" Lied Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 15:27 Nie popisuj się. Die Reihen, a nie die Reiche Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 19:29 makova_panenka napisała: > Die Fahne Hoch, die Reiche fest geschossen. > > Horst Wssel "Kaczka" Lied A oto wersja oryginalna: Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig festem Schritt Kam'raden, die Rotfront und Reaktion erschossen Marschier'n im Geist in unser'n Reihen mit Die Straße frei den braunen Batallionen Die Straße frei dem Sturmabteilungsmann! Es schau'n aufs Hakenkreuz voll Hoffnung schon Millionen Der Tag für Freiheit und für Bröt bricht an! Zum letzten Mal wird Sturmalarm geblasen! Zum Kampfe steh'n wir alle schon bereit! Bald flattern Hitlerfahnen über allen Straßen Die Knechtschaft dauert nur mehr kurze Zeit! Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig festem Schritt Kameraden, die Rotfront und Reaktion erschossen Marschieren im Geist in unseren Reihen mit Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwyc 06.03.10, 19:24 eugeniusz28 napisał: > Zbiorowa histeria.Parteitag w najczystszej formie.Brakowalo tylko "Sieg > ,Heil! Podobno w czasie wystąpień Hitlera słuchające go kobiety dostawały orgazmu. Opowiadała o tym pewna stara Niemka, której też to się przytrafiło. Ciekawe, czy na Parteitagu PiS doszło do podobnych przypadków? Odpowiedz Link Zgłoś
masie8 Kaczyński. "Chcę być premierem!". Sala: "Zwycię... 06.03.10, 14:44 Ja też chcę być Premierem,ale poważnie PIS NIGDY w WIELKOPOLSCE nie będzie popierany Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Kaczor jedź na Kubę i tam bredź 06.03.10, 14:45 szkoda że się urodziłes za późno, w komuniźmie byś zrobił wielką karierę a teraz by się o tobie dzieci w szkołach uczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 PiSiory...zaPOminacie o przesłaniu...:) 06.03.10, 14:46 tnij.org/fl69 ein Volk, ein Reich, ein Führer PiS i Kaczyńscy już nigdy w historii POlski nie dojdą do władzy _________________________ ...."Żre mnie ta nikczemność polska. Martwi i żre, że tak wszyscy w ślepej nienawiści, w jednym worku(...) Czasami jest tak źle, że wszystko chce się rzucić do diabła i plunąć na to paskudztwo, które Bóg pod nazwą Polaków stworzył! Polska, to wielka rzecz, ale Polacy to arcywielka swołycz......" Władysław Pobóg-Malinowski Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: PiSiory...zaPOminacie o przesłaniu...:) 06.03.10, 14:49 > ein Volk, ein Reich, zwei kaczoren ;)))))) i tak dostaną swoje 20% głosów bo tyle jest idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ty z tych najtęższych yntelektów w PiS? 06.03.10, 17:28 sam Edgar dawał ci lekcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Zapomniał Jarosław Kłamczyński, że Pisiorkowo... 06.03.10, 18:59 ...to historia dawno miniona i juz nieodwołalnie zakończona Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tusk to debil. Szkoda sliny na tego błazna... 06.03.10, 20:33 pesymista 3 a ty jestes smierdzacy ciu...l amen Odpowiedz Link Zgłoś
nighthawk00 prezes pis 06.03.10, 14:46 jest w zasadzie czlowiekiem spelnionym... wystarczy mu przywodztwo w pis... i banda klakierow, miernych, biernych ale wiernych... oczywiscie probuje jeszcze wiecej zdobyc wycierajac sobie twarz Polską i patriotyzmem, ale jak nie uda sie to jest jak jest.. gdyby bylo inaczej to cos by sie zminilo tam... dla dobra wyzszego zmienilby siebie i pis... wszytkich tych co chcieli doprawic ludzka twarz pozbyl sie wyjatkowo bezczelnie... w sumie im dluzej pozostanie jak jest to tym dluzej PO jest niezagrozone... taki maly paradoks Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: To_Koniec_Dyktatury_POlszewików_!!!!! :)))))) 06.03.10, 14:46 Pomyliło ci się, dziadku i wkleiłeś przemówienie Gomółki Odpowiedz Link Zgłoś