szmeterlok12 Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. Po... 08.03.10, 16:17 Nie jestem moherem, ale uważam,że przeginać pały nie można. Darski przegiął więc mi go nie żal. Człowiek dorosły powinien się orientować jakie zachowanie odbiega od ogólnie przyjętej normy. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. 08.03.10, 17:30 szmeterlok12 napisał: > Nie jestem moherem, ale uważam,że przeginać pały nie można. Darski przegiął > więc mi go nie żal. Człowiek dorosły powinien się orientować jakie zachowanie > odbiega od ogólnie przyjętej normy. forum.gazeta.pl/forum/w,902,108398205,108401174,Lider_Behemotha_z_prokuratorskimi_zarzutami_Po_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. 08.03.10, 18:48 szmeterlok12 napisał: > Nie jestem moherem, ale uważam,że przeginać pały nie można. Darski przegiął > więc mi go nie żal. Człowiek dorosły powinien się orientować jakie zachowanie > odbiega od ogólnie przyjętej normy. =================================== Bądź tak łaskaw i objaśnij mnie starego, co miałeś na myśli - >>> Człowiek dorosły powinien się orientować jakie zachowanie > odbiega od ogólnie przyjętej normy.<<< Czy czasem przez przypadek po porodzie położnik przez omyłkę klepnął Cię w "główkę" zamiast w zadek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda26 a poslowie to juz kurna nie maja sie czym zajmowac 08.03.10, 16:21 Ja pierdziele o co chodzi???? Niech se pali co chce, co mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 W PRL-u nie można było nic przeciwnego powiedzieć 08.03.10, 16:21 PZPR, no i wkrótce padła. Mam nadzieję, że to samop stanie się z tymi co mówią, że ich uczucia religijne... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Katolstwo jest oparte na zamordyzmie. 08.03.10, 16:28 W koncu najbardziej zagorzalymi nazistami byli katolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 W ZSRR jak ktos obraził uczucia partyjne do lądowa 08.03.10, 16:22 ł w szpitalu psychiatrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 W Chinach Mao jak ktoś tylko pomyślał źle to wykon 08.03.10, 16:23 ywano ekzekucje na stadionach wobec 100 tysięcy widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
fortis22 Niech zgnije w więzieniu 08.03.10, 16:24 łapy precz od katolicyzm i jego symboliki. Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 W Niemczech Hitlera, jak ktoś coś powiedział nie 08.03.10, 16:24 tak jak trzeba to ladował w opbozie pracy przymusowej, gdzie zakatowano go na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
b.lange Re: A w Arabii Saudyjskiej... 08.03.10, 16:44 Więc Darski powinien się cieszyć, że jednak żyje we współczesnej Polsce. A propos inny krajów w Arabii Saudyjskiej (lub innym sunnickim kraju) za podarcie Koranu by został natychmiastowo ukamienowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Ciekawe masz wzorce. 08.03.10, 16:46 A w USA moglby sobie targac co tylko mu sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
merthor Re: W Niemczech Hitlera, jak ktoś coś powiedział 08.03.10, 21:30 szydlo4 napisał: > tak jak trzeba to ladował w opbozie pracy przymusowej, gdzie zakatowano go na > śmierć. Oto wychodzi wasza katolicka dobroć i miłość dla bliźniego... Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 W Kambodży, jak ktoś nie pomyslał właściwie to 08.03.10, 16:25 ladował w dole z takimi samymi jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
nicpon007 Jak w Iranie... :-| 08.03.10, 16:25 A jakby mogli, to by na stosie palili. Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 W Rzeczypospolitej Polskiej jak ktoś coś powie nie 08.03.10, 16:27 tak jak każą mówic 80 tysięcy watykańczyków to prokuratura wnosi zarzuty prokuratorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikavocalica Prawo Internetu: 08.03.10, 16:27 Powiedz coś o religii, a zanim zdążysz zrobić sobie kawę, rozpęta się Flame War. Antykościelni będą psioczyć na kościół, że kradnie i molestuje, normalni wierzący będą psioczyć na antyklerykalnych, że generalizują, nienormalni wierzący będą psioczyć na "heretyków i szatanów", rozsądni ludzie na resztę, że zachowują się nierozsądnie, a ty możesz rozsiąść się w fotelu i podziwiać dzieło twojej manipulacji. Naprawdę, nie trzeba być specem, żeby wiedzieć, że podarcie Biblii albo krzyknięcie "Ave Satan" spowoduje błyskawiczny skok popularności. Pan Darski wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Prawo Internetu: 08.03.10, 17:39 nikavocalica napisała: > Powiedz coś o religii, a zanim zdążysz zrobić sobie kawę, rozpęta się Flame > War. Antykościelni będą psioczyć na kościół, że kradnie i molestuje, normalni > wierzący będą psioczyć na antyklerykalnych, że generalizują, nienormalni > wierzący będą psioczyć na "heretyków i szatanów", rozsądni ludzie na resztę, > że zachowują się nierozsądnie, a ty możesz rozsiąść się w fotelu i podziwiać > dzieło twojej manipulacji. > Naprawdę, nie trzeba być specem, żeby wiedzieć, że podarcie Biblii albo > krzyknięcie "Ave Satan" spowoduje błyskawiczny skok popularności. Pan Darski > wie co robi. Spostrzeżenie i wpis prawdziwe w całej swej rozciągłości... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Prawo Internetu: 08.03.10, 18:56 nikavocalica napisała: > normalni > wierzący będą psioczyć na antyklerykalnych, że generalizują, ============================= Teraz, to już mnie rozśmieszyłaś !!! Gdzie, ty widziałaś wierzącego w bajki opowiadane przez facetów w kieckach, aby był normalny ??? Norma Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Zastosowanie krzyza. 08.03.10, 16:27 www.metalpesado.com.br/GRAFICOS/wallpapers/wallpapersyahoo/images/mardukfuckmejesus.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Zastosowanie krzyza. 09.03.10, 13:02 O! Zdaje się w Brazylii mają bardziej liberalne prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 Panowie prokuratorzy, myślę że nie postąpicie tak 08.03.10, 16:31 jak Święta Inkwizycja postępowała przez setki lat w Europie degradując ją do roli kopciuszka Świata. Jaki wysiłek musieli zrobić intelektualiści aby zbudować nową Europę na poziomie Światowym. Chcecie powtórki z historii? Odpowiedz Link Zgłoś
mikeszpiotr Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. Po... 08.03.10, 16:31 SZKODA SŁÓW na ten ciemnogróg Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Księża-pedofile nie obrażają uczuć religijnych ? 08.03.10, 16:32 ... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Podarcie zbioru bajek jest niesmaczne, ale nie 08.03.10, 16:38 powinno być karalne sądownie. T.zw. "obraza uczuć religijnych" to ingerowanie w prawo świeckiego państwa, zbliżające nas do państw islamskich. Odpowiedz Link Zgłoś
fortis22 Skoro za nazwanie pedała pedałem płaci się 20tys 08.03.10, 16:40 to za obrazę kościoła powinno być dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Za obraze kosciola powinno sie placic $100K. 08.03.10, 16:49 Ale jako nagroda dla tego, kto obrazal. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Muza dla 12-latków to i rozum 12-latka 08.03.10, 16:43 Żałosne kwiki i porykiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Kwiki jak kwiki, ale jak katolstwo sie pieni. 08.03.10, 16:48 To jest bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
polak-plazowicz Re: Kwiki jak kwiki, ale jak katolstwo sie pieni. 08.03.10, 16:53 kylax1 napisał: > To jest bezcenne. > jakbys posypal katoli wapnem niegaszonym to lepiej by sie pienili ..:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Dziekuje za rade. :) 08.03.10, 17:10 Nie omieszkam wyprobowac na zywej tkance. :) Odpowiedz Link Zgłoś
polak-plazowicz Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. Po... 08.03.10, 16:45 hehehehehehe :) CO ZA KOLKI OD PLOTA XDDDDD, Nergalowi to tylko reklamy przysporzy i przelozy sie na wieksza sprzedaz plyt:) a dwa lata to grozic moze debilom z pisu za skladanie falszywych zeznan: obraza uczuc? wy qrwie zadnych uczuc nie macie poza uczuciem utraty koryta wraz z cala wasza zasrana formacja dziadowska ktora splynie rynsztokiem do scieku po wyborach. Nawet gdyby sad usluzny wam przyklepal jakis wyrok w tej sprawie to ma on wartosc papieru toaletowego na ktorym go wydrukuja. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. Po... 08.03.10, 16:47 Posłom PiS-u płaci społeczeństwo a nie Kościół, niech więc zajmują się sprawami, do których ich wybrano. Odpowiedz Link Zgłoś
northridge PiS chce zdobyć popularność na plecach Behemota 08.03.10, 16:47 Dopóki nie byli popularni to się nimi PiS nie interesował. Dopiero teraz. Co za obłuda! Wielcy katolicy, dla własnego zysku, jadą na plecach Behemotha. PiS jest śmieszny, ale także żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. Po... 08.03.10, 16:48 Nie spróbuje potrzeć Koran Odpowiedz Link Zgłoś
asiazlasu Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. Po... 08.03.10, 16:57 obrazic to mozna jana kowalskiego a nie uczucia religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
conadeser Lider Behemotha z prokuratorskimi zarzutami. Po... 08.03.10, 16:58 "Zawiadomienie do prokuratury złożyli posłanka Jolanta Szczypińska, była eurodeputowana Hanna Foltyn-Kubicka oraz posłowie Zbigniew Kozak i Andrzej Jaworski. Co prawda żadne z nich nie było na koncercie Behemotha, ale wszyscy zgodnie poczuli się obrażeni, gdy dowiedzieli się, że na tym występie Adam Darski podarł Biblię." Zadna z tych osob nie byla na koncercie? Uslyszeli o czyms i poczuli sie obrazeni? Obrazeni? Jaka biblie? Czy ja czytam uzasadnienia aktu oskarzenia? Kiedy w Polsce nareszcie prawnicy na prokuratorskich stanowiskach zaczna stosowac logike w swoim postepowaniu prawnym. Slyszalem, ze Wydzial Prawa Uniwersytetu Jagielonskiego ma juz 600 lat. Moze trzeba troche to stare prawo uaktualnic, zeby w kraju ktory szczyci sie od wiekow swoje tolerancja religijna, zaczeto respektowac poglady ludzi nie zwiazane poddanczo z kosciolem katolickiemu. Im blizej sie temu przyjrzec tym bardziej widac jak nietolerancyjna jest ta religia. Ale prawo powinno byc wolne od wplywow kazdej zorganizowanej religii. Odpowiedz Link Zgłoś