jankomuzykant.dwa O.Rydzyk: a ja powiem tak... 16.03.10, 21:52 jakąś skromną sumkę zawsze daję na cele charytatywne, w sumie to są moje pieniądze i mogę się nimi nawet podetrzeć, i GW gówno do tego, a teraz na pewno coś tam przeznaczę na fundację Rydzyka, zastanawiające jest to z jaką zajadłością kurewska gazeta wyborcza wszystko co się wiąże z o.Rydzykiem przedstawia, cokolwiek by nie zrobił to i tak źle, a mnie to lata koło dupy - chcą ludziska dawać niech dają, chce budować, niech buduje, Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: O.Rydzyk: a ja powiem tak... 16.03.10, 22:28 Bo Pan Rydzyk wiaze dzialanosc "religijna" z polityczna. A to jest niedoposzczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: O.Rydzyk: a ja powiem tak... 17.03.10, 00:05 Nie jest to dobre połączenie, ale w wolnym kraju każdy może się organizować w dowolną społeczność, jeśli nie łamie prawa. Zakneblowanie komuś gęby to żadne rozwiązanie. Jeśli komuś nie podoba się ideologia Radia Maryja i ludzi z radiem związanych, niech tworzy alternatywne struktury albo media. To jedyny dobry sposób na walkę polityczną, wszystko inne to tanie wojenki, przekrzykiwanie się i ataki, które niczemu nie służą. Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: O.Rydzyk: a ja powiem tak... 17.03.10, 02:18 Brawo!!! jankomuzykant.dwa napisał: > jakąś skromną sumkę zawsze daję na cele charytatywne, w sumie to są > moje pieniądze i mogę się nimi nawet podetrzeć, i GW gówno do tego, > a teraz na pewno coś tam przeznaczę na fundację Rydzyka, > zastanawiające jest to z jaką zajadłością kurewska gazeta wyborcza > wszystko co się wiąże z o.Rydzykiem przedstawia, cokolwiek by nie > zrobił to i tak źle, > a mnie to lata koło dupy - chcą ludziska dawać niech dają, chce > budować, niech buduje, Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 A burdel tez bedzie i chlopcy dla czarnych ?? 16.03.10, 21:55 Przydalby sie lunapar Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: A burdel tez bedzie i chlopcy dla czarnych ?? 17.03.10, 02:23 To gdzie do szkoły teraz jerzy PO zawodówce?! jerzy30 napisał: > Przydalby sie lunapar Odpowiedz Link Zgłoś
savrin O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:00 Perpetuum mobile. Oby Światowid spojrzał na ten basen bez gniewu. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:02 felippee, to tylko bezbożne masonów życzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:04 Wybuduj kosmodrom Tadziu. Wystrzelimy cię w kosmos z uczuciem ulgi... Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 [...] 16.03.10, 22:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
przekolo Drogi Rydzyku - Kibicuję Ci 16.03.10, 22:07 Mam nadzieję że uda się zrobić coś konkretnego, trwałego, z czego będą mogli korzystać również ludzie i za 100 lat. I uwaga do redaktórów "gasety". To nie będzie >kościół o. Rydzyka<. On będzie jedynie animatorem tego wszystkiego, a nie _właścicielem_. Pierwsze skojarzenie po przeczytaniu takiego tutułu jest odpychające (oczywiście o to "redaktorom" chodziło.., jak zwykle obiektywnie przedstawiającym różne sparawy [ROTFL]). A tu jak zwykle trzeba pisać sprostowanie, dla tych co zostali zindoktrynowani... hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Drogi Rydzyku - Kibicuję Ci 16.03.10, 22:43 Niech ci niezindoktrynowani przesiądą się na www.naszdziennik.pl i tam na forach dają upust swoim emocjom. Nie ma for? O rany! Pewnie że nie ma! Bo z prawdami objawionymi rydzykowców się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Drogi Rydzyku - Kibicuję Ci 17.03.10, 00:12 Jeśli komuś nie odpowiadają treści na gazecie, wcale nie musi od razu spadać na naszdziennik.pl... Jest jeszcze fronda.pl, kontestacja.com, prawica.net, wolnemedia.net i inne. A co do braku for na RM i ND, też się zawsze z tego śmiałem, dopóki nie zrozumiałem, że takowe fora zostałyby od razu zasypane spamem, zhakowane i zawalone bluzgami. Taką mamy w Polsce wolność mediów. Poza tym odbiorcy RM, TVTRWAM czy ND to częściej ludzie starsi, więc forum nie byłoby zbyt popularne wśród sympatyków, co najwyżej wśród wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:09 felippee napisał: > Wtopił na geotermii, to próbuje uciec do przodu. Typowe irracjonalne > działania wizjonera którego wizja kruszeje. Facet jest tak samo > irracjonalny jak jego słuchacze. Przyjdzie moment, że wtopi tak > skutecznie, że nie będzie pieniędzy na prąd aby nadawać. I wtedy > wielkie imperium zamilknie równie niespodziewanie jak zaczęło nadawać. Nie pobożne życzenia masonów :)) Długo poczekacie znim to się spełni. Żaden z was już nie będzie żył ! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry czarni pedofile beda mieli raj 16.03.10, 22:14 szczegolna opieka otocza budowe akwaparku Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx : najpierw kościół, później aquapark... 16.03.10, 22:15 ... a na końcu zawiesi czerwone latarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Sekta nieudaczników z klubu GW bełkocze 16.03.10, 22:17 Sekciarze zajmijcie się świątynią Antypisa na Czerskiej Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykus a wszystko to dostępne dla ubogich 16.03.10, 22:17 i potrzebujących? kole w oczy aż boli... Odpowiedz Link Zgłoś
agshe333 O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:21 Daliście dupki kaskę na to ?, zapieprzajcie w swoich regionach za 1300 na mleko dla dzieci i odczepcie sie od faceta z pomysłem na życie. Byłam w pseudoimperim w Toruniu, ale ok, czytajcie Wyborczą i styl żydokomunki hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:25 Nie no pomysł na życie rewelacyjny. Dojenie naiwniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah O.Rydzyk: kosciol w agua park 16.03.10, 22:21 To bedzie plywajacy kosciol,a mohery juz dzis biora lekcjie plywania,beda tez "zjazdy wodne" ruchome, kazdy z poslizgiem zjedzie na swoje miejsce w kosciele (oczywiscie odplatnie),dla bogatszych jest planowana przystan,,,,,,znaczy sie ludzie przystana wrzuca kase i moga odplywac do domu i jak w prawdziwym agua park kaczora donalda zastapia dwa zywe KACZORKI,,!!koleje beda dowozic na specjialny "peron-gosiewskiego",,, Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: O.Rydzyk: kosciol w agua park 17.03.10, 02:31 Ale ty jesteś śmieszny,co nie POwiesz to się z ciebie śmieją! yanfhowah napisał: > To bedzie plywajacy kosciol,a mohery juz dzis biora lekcjie > plywania,beda tez "zjazdy wodne" ruchome, kazdy z poslizgiem zjedzie > na swoje miejsce w kosciele (oczywiscie odplatnie),dla bogatszych > jest planowana przystan,,,,,,znaczy sie ludzie przystana > wrzuca kase i moga odplywac do domu i jak w prawdziwym agua park > kaczora donalda zastapia dwa zywe KACZORKI,,!!koleje beda > dowozic na specjialny "peron-gosiewskiego",,, Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: O.Rydzyk: kosciol w agua park 17.03.10, 05:13 1jacek-rozan a ty co wPISzesz to plakac sie chce...;-)0 Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:23 Papież z Torunia znowu w natarciu. Ciekawe czy ma pod tą inwestycje jakikolwiek biznesplan, bo póki co to działa na zasadzie "zobaczymy co z tego będzie, najwyżej wydoi się naiwniaków". Odpowiedz Link Zgłoś
cailith_18 Bogu świeczkę... 16.03.10, 22:25 ... a diabłu? Całe Las Vegas, a co! Przecież trzeba sobie zaskarbić wygodny kociołek ze smołą na - bądź co bądź - wieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Masoneria atakuje o. dr T. Rydzyka 16.03.10, 22:25 Zajadle, systematycznie co miesiąc kilka artykułów na temat o.T.Rydzyka. Jaki powód, pisania tych prymitywnych wypocin? Moim zdaniem bezsilność masonów. Im większe szczucie Koszer Zeitung tym sukcesy Ojdyra większe, okazalsze, szokujące, wprowadzające w zadumanie krajowych sceptyków. Przekonuje ich, że można ze starymi, niedołężnymi Moherami, z niskimi poborami miesięcznymi, realizować wielkie projekty. O. Tadeusz daje wzór pozytywnego działania i przesłanie, wystarczy nie kraść !!! :)) Do lewaków, a jak się mają wasze projekty, np. fabryka osocza w Mielcu jak się ma? Gdzie ta kasa pobrana na ten cel w wysokości 70 mln PLN? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe to już nie wolno pisać o zamierzeniach o. Rydzyka? 16.03.10, 23:14 czemu? Aquapark pod kościołem to przecież szczytny cel i gazety powinny głosić tą dobrą nowinę Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: to już nie wolno pisać o zamierzeniach o. Ryd 17.03.10, 00:16 O Rydzyku wszyscy piszą wszystko, nawet wyssane całkowicie z dupy newsy, bo wiedzą, że on nic nie zrobi. Pewnie to jest powód dla którego się odgrodził od świata. Podobno kolekcjonuje wycinki z gazet na swój temat i przez te 20 (czy ileśtam) lat zgromadził już całą szafę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka_na_cyfrowym_kontynencie Czy ks. Rydzyk izoluje się od świata? 17.03.10, 10:31 Wycinki się prenumeruje, to nie wymaga izolowania się od świata. Rzeczywiście nazbierali tego już sporo, ponad 90% pisanych w takim stylu, jak komentowany artykuł. A w ogóle Rydzyk się nie izoluje. Bywa na różnych uroczystościach, zwykle wygłasza krótkie „przemówienia”, nawet w GW manipulują fragmentami jego wypowiedzi. Fakt, że nie udziela wywiadów, ale to trzeba mu policzyć jako dowód roztropności. Za dużo już było tych nagrań kamerami z rękawa, lotów za ocean, żeby tylko być z nim, zamienić kilka słów, sfotografować i oblać pomyjami. Ma rację, że z tego zrezygnował. Zobacz na tym zdjęciu www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100220&typ=my&id=my31.txt jak reporterzy TVN czatują na człowieka, którego całym sercem nienawidzą. Koczują pod siedzibą Radia dniami i nocami, żeby nagrywać wszystkich (kto wchodzi, kto wychodzi). Jak ktoś napisał w Naszym Dzienniku kilka mocniejszych słów o ich prowokacjach (np. "medialne ZOMO", "medialni terroryści", "goebbelsowska propaganda"), natychmiast pobiegli z pozwem do sądu, że zostali obrażeni, domagają się przeprosin itd. Sądy nie oceniają zachowań pseudodziennikarzy pod względem prawnym i etycznym ani metod zbierania materiałów dziennikarskich. Jedynie analizują każde słowo wydrukowane w Naszym Dzienniku pod kątem, czy katolicy kochają swoich nieprzyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Masoneria atakuje o. dr T. Rydzyka 17.03.10, 00:14 Można tez wspomnieć, że Rydzyk ma kontrole co 2 dni, podczas kiedy innych się nie kontroluje wcale, albo raz na ruski rok. To też jest wymowne i pokazuje, że nie wszyscy mają równe szanse. Warto też zaznaczyć, że mimo tego kontrolowania, nie udało się do tej pory znaleźć haka na "ojdyra", a prowadzenie w tym kraju działalności bez "ubrudzenia się" wymaga sporego wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: Masoneria atakuje o. dr T. Rydzyka 17.03.10, 02:34 Brawo!!!Popieram cię w 100% enedue3 napisał: > Zajadle, systematycznie co miesiąc kilka artykułów na temat > o.T.Rydzyka. Jaki powód, pisania tych prymitywnych wypocin? > Moim zdaniem bezsilność masonów. Im większe szczucie Koszer Zeitung > tym sukcesy Ojdyra większe, okazalsze, szokujące, wprowadzające w > zadumanie krajowych sceptyków. Przekonuje ich, że można ze starymi, > niedołężnymi Moherami, z niskimi poborami miesięcznymi, realizować > wielkie projekty. O. Tadeusz daje wzór pozytywnego działania i > przesłanie, wystarczy nie kraść !!! :)) > > Do lewaków, a jak się mają wasze projekty, np. fabryka osocza w > Mielcu jak się ma? Gdzie ta kasa pobrana na ten cel w wysokości 70 > mln PLN? Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Zydzi i z.komuna martwia sie o pieniadze Rydzyka 16.03.10, 22:26 Macie swoj PKIN im J.Stalina i mozecie go tez rozbudowac Odpowiedz Link Zgłoś
vania5 O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:30 No to ładnie sie rozbrykał ten Rydzyk ciekawe kogo naciągnie na taką kase bo moherki nie podołają. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:37 Podołają, podołają. Wystarczy że guru powie słowo a sekciarze niedojedzą a na kolejne szaleństwo się złożą. Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:49 > Podołają, podołają. Wystarczy że guru powie słowo a sekciarze niedojedzą a na > kolejne szaleństwo się złożą. Bo zeby miejsce w niebie, to i glodowac sie poplaca... Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 17.03.10, 00:23 O ile dobrze pamiętam, ofiara pieniężna kwalifikuje się jako "dobry uczynek". Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 22:42 to ugruntuje pozycje polski wsrod krajow III swiata na dlugie lata Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Aquapark powiadacie? 16.03.10, 23:01 Juz widze usmiechnieta morde rydzyka na widok dzieci i mlodych chlopcow w bieliznie chasajacych po parku Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: Aquapark powiadacie? 17.03.10, 02:38 Cezarze zrób mi loda tak dzisiaj gorąco! cezar85 napisał: > Juz widze usmiechnieta morde rydzyka na widok dzieci i mlodych chlopcow w > bieliznie chasajacych po parku Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanor O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 23:03 Ciekawe kto po nim przejmie firmę, przecież nie ma dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: O.Rydzyk: najpierw kościół, później aquapark 16.03.10, 23:23 A skąd wiesz, że nie ma ? Jeśli nawet nie, to adoptuje. Co, że niby sąd mu zabroni ? Ha, ha ,ha ... Odpowiedz Link Zgłoś
bacowa Kler od zawsze dążył do pławienia się 16.03.10, 23:20 we wszelkich dobrach tego świata za ślepych wyznawców pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka_na_cyfrowym_kontynencie Re: felippee 16.03.10, 23:22 felippee napisał: > wielkie imperium zamilknie równie niespodziewanie jak zaczęło nadawać. Jak zamilknie, to chyba z radości w spodnie narobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: felippee 16.03.10, 23:33 nie trzeba zaraz w spodnie robić ale zawsze to jednego oszusta mniej Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: felippee 16.03.10, 23:48 wujaszek_joe napisał: > nie trzeba zaraz w spodnie robić ale zawsze to jednego oszusta mniej -------------------------------------------------------------------------- O. Rydzyk oszust??? I kto to mówi?? -50% nakładu GW, wykupują instytucje państwowe , za pieniądze z moich podatków, bez mojej woli i zgody -GW i TVN utrzymują się z reklam. Reklamy z natury rzeczy kłamliwe są. Koszty reklam w ceny produktów wchodzą i znów płaci konsument , czyli ja ,za oczywiste i niepodważalne kłamstwa, którymi się mnie i cały naród karmi . Oczywiście nie oglądam TVN i GW nie kupuję, ale na mojej żerują krwawicy i poradzić nic na to nie mogę.To jest zwykła zalegalizowane ograbianie biednych ludzi, przez bogatych łajdaków. O. Rydzyk tylko prosi , dam coś to bardzo dobrze, nie dam to też dobrze, a przy tym nienawidzi kłamstwa. Z GW i TVN nic poradzić nie mogę, jestem w majestacie prawa okradany i oszukiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: felippee 16.03.10, 23:56 henryk_49 napisał: > wujaszek_joe napisał: > > > nie trzeba zaraz w spodnie robić ale zawsze to jednego oszusta mniej > -------------------------------------------------------------------------- > O. Rydzyk oszust??? I kto to mówi?? > > -50% nakładu GW, wykupują instytucje państwowe , za pieniądze z moich podatków, > bez mojej woli i zgody Mają więc instytucje państwowe nie prenumerować prasy czy przed prenumeratą pytać się ciebie o zgodę? Zakładam, że wielkość 50% jest prawdziwa. > -GW i TVN utrzymują się z reklam. Reklamy z natury rzeczy kłamliwe są. Koszty > reklam w ceny produktów wchodzą i znów płaci konsument , czyli ja ,za oczywiste > i niepodważalne kłamstwa, którymi się mnie i cały naród karmi . W Naszym Dzienniku nie ma reklam? Tak z ciekawości się pytam :D > Oczywiście nie > oglądam TVN i GW nie kupuję, ale na mojej żerują krwawicy i poradzić nic na to > nie mogę.To jest zwykła zalegalizowane ograbianie biednych ludzi, przez bogatyc > h > łajdaków. Nie podałeś jakichkolwiek przykładów ograbiania tylko połączyłeś dwie informacje z kompletnie nie przystającym wnioskiem. > O. Rydzyk tylko prosi , dam coś to bardzo dobrze, nie dam to też dobrze, a przy > tym nienawidzi kłamstwa. Z GW i TVN nic poradzić nie mogę, jestem w majestacie > prawa okradany i oszukiwany. O. Rydzyk jest w dość komfortowej jak na jakikolwiek biznes przystało sytuacji. I dzieje się to kosztem wszystkich. Tak samo jak w przypadku np. różnych fundacji. Poza tym łamie prawo oraz olewa prawomocne wyroki sądów. Nie jest więc idealny ten obrazek :D Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: felippee 17.03.10, 05:12 mrowka_na_cyfrowym_kontynencie napisała: Jak zamilknie, to chyba z radości w spodnie narobisz. napewno narobi w twoje,hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś