krzywelustro Gapik, Lepper, Łyżwiński, jeszcze jednego brakuje! 27.03.10, 23:06 Gapik, Lepper, Łyżwiński... Już tylko jednego napalonego brakuje i będzie można w celi w rozbieranego brydża pograć! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Na przełom w traktowaniu sodomitów... 27.03.10, 23:08 rozumiem że się póki co nie zanosi. Inne preferencje są na topie, a mam paru pilnych kandydatów do leczenia albo i do zamknięcia nawet. Oto jeden z nich... Masa bisexualnych meżczyzn! Autor: ergo12☺ 15.08.09, 12:53 To niewiarygodne,ale tak jest.Zdarzyła mi sie kiedyś taka historia sam jestem gejem nie ukrywam tego,jakiś czas temu dokonałem Coming out w pracy zupełnie bezwiednie zwierzając się koledze sądząc że też jest gejem,jak się potem okazało jednak nim nie był.Niestety atmosfera zaczela wokół mnie gęstnieć,że musiałem zmienić pracę.Ad rem, rzecz miała kilka lat temu,poznałem faceta w intenecie który mnie jakiś czas pożniej zaprosił swego do domu.Kiedy zadzwoniłem do drzwi otworzyla kobieta,sadziłem ze pomliłem drzwi, czy pan Andrzej zapytała, tak odpowiedzialem skonfudowany,zapraszam odpowiedziala a za jej plecami zauwazyłem mego nowego znajomego z internetu, to ja Krzysztof, zapraszam.Po sowitaj kolacji Pani przygotowala nam lożko, pewnie jesteście już zmęczeni?? Rano puk puk,wchodzi pani z bardzo mocną kawą,a przydała nam się!!!!Czy pani wiedziała??? I niech mnie ktoś przekona, że jak zechce adoptować ze swoim kochasiem kilkuletnie dziecko to należy to mu umożliwić... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo13 Sluchaj ty nalany od alkoholu specu od judejczykow 28.03.10, 00:15 To służenie złodziejowi z "torunia" "padło" tobie zupełnie na mózg! Ja rozumiem, że klęczenie w kruchcie wiąże się z pewnymi niewygodami,ale nie sądziłem że może mieć to tak fatalne skutki dla twego psyche!Interesowanie się obsesyjne seksualnością innych jest typowe dla skatolałych zapijaczonych drudorzędnych skrybów z trzeciorzednych niszowych prykościółkowych pisemek,do których ty pisujesz!P.S niektóre słowa piszę rozmyślnie z małej litery Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Sluchaj ty nalany od alkoholu specu od judejc 28.03.10, 01:00 Przeciez to jest jakis prowokator albo debil w najczystszej postaci, szkoda slow na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
2-pswiecki Wygląda, że prof.badał związek między pobudzeniem 28.03.10, 10:15 piersi, a zwilżenie pochwy pacjentki,która mogła mieć problemy. Słownictwo ma jednak na poziomie znachora,a nie medyka.Takich profesorów nosi nas inteligentny kraj.Z drugiej strony wczorajszego wieczoru dominowało na ulicy słownictwo przyziemnie prokreacyjne, zatem wspomniana p..ka,skądinąd staropolsko dowcipna, jest i tak upgradem w stosunku do niezwykle ubogiego słownictwa w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Te też rozmyślnie, czy jak zwykle? 28.03.10, 14:00 drudorzędnych prykościółkowych... panie analfabeto Z tymi "trzeciorzędnymi" i "niszowymi" pisemkami to bym się nawet i zgodził, choć nie bez pewnych oporów, biorąc pod uwagę to pisemko na forum którego tak sobie miło gaworzymy i z dzióbków nawzajem pijemy. Trudno jednak zgodzić się z moim rzekomo obsesyjnym zainteresowaniem seksualnością innych, skoro sam ujawniasz publicznie te kompromitujące Ciebie gorszące szczegóły, za które gardłem powinieneś odpowiedzieć. Raczej to Ty nikczemniku naruszasz domowy mir do którego się wkradasz niczym podlec i złoczyńca równocześnie chwaląc się bezwstydnie i publicznie tymi "wyczynami". To jedno mogę Ci tylko obiecać (o ile z takimi podlecami jak Ty można w układy wchodzić), że gdy publicznie i szczerze wyrazisz z tego powodu skruchę i żal, przestanę Cię tymi mało chwalebnymi wspomnieniami nękać i te chwile Twej bezgranicznej hańby przypominać i upubliczniać. No i gratuluję awansu na "ergo13". Mam nadzieję że tak na Twym umyśle jak i w słowach to się także jakoś pozytywnie wyrazi. Wiedz też i to że kolega "tw_wielgus" ściga się z Tobą na intelekt i postaraj się nie dać mu dużej szansy... ________________________ Z prac domowych forumowego tumaństwa, bezczelniactwa i bezbożnictwa z intelektualnymi aspiracjami i pretensjami . Akurat wydaje mi się że to co robi LIS nie wynika z nienawiści. Z nienawiści to służby specialne IV RP chciały zamknąć temu dziennikarzowi drogę to publiczności. P.S. dlaczego używasz takiego brzytkiego nicka. Powielasz w ten sposób kłamstwa Jarosłwa Kaczyńskiego, [tw_wielgus] Ale czego możnaby się spodziewać po elytach wychowanych na audycjach prof. Nowaka. [tw_wielgus] Pewnie że nie, oni nawet nie są biali. Tak taka [b/]specialna[/b] rasa panie wychodowana przez nazistowskich lekarzy - to są panie aryjczycy. [tw_wielgus] Jad cieknie Ci końcikami ust. Wytrzyj zatem ryja zanim oplujesz sobie klawiaturę. [tw_wielgus] Re: amanasunta - mocher Ci z bertecika wystaje [tw_wielgus] Re: PIS TV = Radio Marycha na wizji Nich płaci za to mocher [tw_wielgus] A ty kto, Kto Cię tu przysłał ? mocherowy agencie. Zaprzedałeś się watykańskim sługusom, chcesz nas przechandlować za odpuszczenie grzechów. [tw_wielgus] Szanowny Panie Taka Meka. W tonie Pańskiego postu odnajduję wiele nawiązań do naszczucania Radia Maryja. [tw_wielgus] To nie możliwe, jak pismordy mogły zapomnieć o tym wybitnym człowieku i nie zapewnić należnej mu pozycji. [tw_wielgus] Nie prawdą jest że Pan Bóg stworzył człowieka [tw_wielgus] Kochani Bracia Emeryci Dziękuję wam za waszą chojną ofiarę. Ostatecznie radia słuchacie za darmo. [tw_wielgus] Tak kler rozpija pospulstwo. [tw_wielgus] No to się nie zgadza. Albo czarne jest czarne, albo czarne jest białe ( bo tak karze myśleć I sekretarz KC PIS) [tw_wielgus] Zademonstrowałeś właśnie "kulturę" lewaków a wagarowiczem w szkole podstawowej (Ty Drogi Kolego Poampelino2005 pragnę was przeprosić za zniewagę jakiej doznałeś w poprzednim poście z ręki lewackiego popaprańca, w imieniu wszystkich forumowiczów którym obce są faszystowskie upodobania młodzierzy weszpolskiej. [tw_wielgus] Jak śmiesz francuski czyścicielu butów obrażać urzędnika samorządowego. Jak jesteś taki mądry to wracaj do kraju i pomóż go odbudować po najeździe komunistycznych sowieckich chord . [tw_wielgus] I ekolodzy i pingwiny robi robi Ter ryczerz prawości wysłał komandosów żeby zatrzymali Wąsacza. Ale szumu narobił w mediach. Akcja jak na 3 częsci Rambo. Już nie pamiętasz taj afery. A później cichutko wypóścił go z pierdla. Żiorbo to pętak, podnużek Jarka Kaczyńskiego. [tw_wielgus] Źiobeko rzucił się w te pendy uwierzytelniać tą karkołomną tezę. [tw_wielgus] I jeszcze niech Tadeusz Rydzyk da eksomunikę, o co wystąpi weszpolskimłodzierzowiec. [tw_wielgus] Bracia niepełnego wzrostu dostali po prostu nauczkę i b]wskazuwi[/b] co do daleszej polityki zagranicznej, a tarczunię to mi tu prędziutko podpisywać, a społeczeństwa o zgodę w referendum nie pytać. [tw_wielgus] Targalski to taki "buc nadęty" w dosłownym twego słowa znaczeniu. Taki kawał czekisty bolszewickiego hama wyciągniętego z rynsztoka i posadzonego przez władzę za biurkiem. [tw_wielgus] A może po prostu nie chcą Twojego komentarza pod tym artykułem. To poważny artykół wiec nie spełniasz standardów aby go komentować. [tw_wielgus] Przykładem tego może być chociażby wesoły Romocio na któego wystarczyło chuknąć i już następnego dnia przepraszał żydów za swoje niestosowne zachowanie. [tw_wielgus] Odezwał się mocherowy Geobels [tw_wielgus] Porażająca mega afera z prawą ręką Leppera (znanego aferzysty i przestępcy) Skala i rozmiar oszóstw popełnionych przez Panów L i M poraża swoją wilekością. Afera FOZZ to przy tym pikuś [tw_wielgus] Przykładem tego może być chociażby wesoły Romocio na któego wystarczyło chuknąć i już następnego dnia przepraszał żydów za swoje niestosowne zachowanie. [tw_wielgus] Na Lewara ale Rosiewicz wrócił i to w pięknym stylu. Członkowie PZPR też chołubili Rosiewicza, taki element wolnej nieskrępowanej myśi artystycznej. A jak przestadzi to tak jak wtedy krzyknie do widzów: - Kto jest głupi ?, Ja Rosiewicz. [tw_wielgus] Pozatym nie mam uwag. [tw_wielgus] Na skutek działań uczciwej prawicy niepodległościowej udało się zdemaskować SBeckiego agenta Stanisława Wielgusa tóż przed jego nominacją na metropolitę warszawskiego. Niewiele brakowało do hanby która przekresliłaby cały dotychczasowy dorobek kościoła [tw_wielgus] Otóż towarzyszu nie o to mi chodziło. Jego tatuś stalinowski sędzia Kryże zasłynął tym że skazał na śmierć wielu polskich patriotów z podzeimia patriotycznego ( to chyba gorzej niż mieć dziatka w Wermachcie [tw_wielgus] Za tę rękę wyciągnietą nad Polską Kula w łep Czy aby kolega nie biegał z szurmówką w pierwszomajowych pochodach? [tw_wielgus] W zakładach zainteresowanych pomostówkami juz wywieszono ulotki wzywające członków do przynoszenia srób i innych bojowch środków wiecowych na miejsce zbiórek. [tw_wielgus] Metropolita wyjaśnił wówczas, że ma już gotowy projekt kościoła autorstwa włoskiego architekta, a od miasta oczekuje tylko działki." Nic prostrzego jak stanąć do przetargu i kupić panie Głódź, kupić rozumie pan znaczenie tego wyrazu? [tw_wielgus] Młucenie cepem jest według Ciebie "prawidłowe"? Chłopie idziemy z postępem dość już kaczego wstecznictwa i cofania Polski w postępie cywilizacyjnym do początku XIX wieku [tw_wielgus] Zupełnie nie kojaze takich zabiegów. Pamiętam natomiast komunistyczne hasełka PISklaków .... [tw_wielgus] Oczywiście masz rację, ale w tym wypadku "koszerność" jest synonimem żydowstwa, które kojarzy się przywołanemu powyżej z ateizmem. [tw_wielgus] Bydło, chłopie Ty to tylko pacieże klepać potrafisz. Z ta matematyką to naprawdę przegiąłeś, indukcja matematyczna....:)) indukcja empiryczna wykazała, ze jedyne co wiesz z matematyki to to, ze na lekcje to kazali zeszyt w kratkę przynosić/. [tw_wielgus] Oskarżenie marszałka Piłsuckiego o zdradę, podpisane Twoim nickiem hmmmm wkleiłem do ulubionych, to gratka kolekcjonerska. [tw_wielgus] Co to za las, jak nie ma swojej czarownicy, siedmiu krasnolórdków, czerwonego kapturka, wilka i leśniczego! [tw_wielgus] Nie, wtedy (jak również w momencie gdy czuje się dumny ) ma pasek na wysokości podgardla a szelki żałosnie zwisają wzdłóż kolan. [tw_wielgus] Ależ jest trzecia możliwośc. Byc może i załóżmy, że jest to wersja najbardziej prawdopodobna, Twoja perspektywa oceny jest zabużona wieloletnim moelstowaniem relig Odpowiedz Link Zgłoś
ergo13 Re: Te też rozmyślnie, czy jak zwykle? 28.03.10, 20:35 Panie Michalkiewicz "drudorzędnych prykościółkowych... panie analfabeto" skrybo,nawet na forach takie jak to zdarzają się "liter ówki"A teraz paszol won do swoich "Zydkow" antysemito! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Było nie pić z tych liter... 28.03.10, 22:14 ówek, tylko normalnie, jak kulturalny człowiek niemiecki, z liter atek. Jasność umysłu byś zachował większą, bzdur nie pisał i język Ci się nie plątał. A a tak to nie tylko na bezbożnika i sodomitę ale i na tumana, nieuka i alkoholika wychodzisz, który nie panuje nawet nad prostymi literówkami. _______________________ Od trzydziestu z górą lat, obraz Polski w świecie, jest z premedytacją plamiony i wypaczany. Przodują w tym środowiska żydowskie, zwłaszcza amerykańskie. Ci z Brooklynu jak ich nazywam. Ręka w rękę z nimi, idą równie nam nieprzyjazne środowiska niemieckie, te co znowu prą na wschód. Międzynarodowe zniesławianie naszego narodu, stanowi wielką operację polityczną prowadzoną z nieubłaganym uporem i konsekwencją. Nazywam ją krótko "podstawianiem Polski". [prof. dr hab. B. Wolniewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: Było nie pić z tych liter... 29.03.10, 11:30 Pan tak na serio ???? Ach , nie ma to jak proste wytłumaczenia...Jakże łatwo obwinić za swe wlasne niepowodzenia innych , i nie ma znaczenia , czy to będą Żydzi , czy Murzyni czy może cykliści , właściciele kóz lub chodowcy ogórków - wróg rasowy znajdzie się ZAWSZE :)))) Ojczyzna , Kraj i Obywatele zaczynają się od jednostki...Od lokalnej aktywności , od nieśmiecenia i od sprzatania kup po swoich psach. Nikt nam tego nie zabrania , ani Żydzi ani "równie nam nieprzyjazne środowiska niemieckie"... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Cykliści o ile mi wiadomo 29.03.10, 12:12 w przeciwieństwie do innych przez Ciebie uprzejmie wymienionych, sam nieźle w pedały naciskam... PS Trochę jeszcze musisz się dokształcić. Kupy psie może rzecz i ważna ale ich sprzątanie od niewoli nas nie uratuje. Zaś wbijanie w nie flag biało-czerwonych nie tylko nas ośmiesza i hańbi nasze barwy, ale jest przede wszystkim objawem skrajnego antypolonizmu, coraz powszechniej i bezkarnie nam towarzyszącemu. To nas w istocie niszczy bardziej nawet niż sam naganny fakt ich pozostawiania przez czworonogi. Knowania środowisk żydowskich i niemieckich pozostaw tym, którzy mają o tym pojęcie lepsze niż Ty. Przynajmniej na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
lulujajo Ale jaja stary profesor wyleci z uamu hihih 27.03.10, 23:39 miałam okazje mieć zajęcia z profesorem Gapikiem i jak to wykładowcami bywa i ten był wyjatkowy tym bardziej ze prowadził ciekawe zajecia własnie z sexualnosci człowieka dorosłego. Na zajęciach mimo swego starszego wieku zawsze był elegancko ubrany wywyżał sie i miałam wrazenie ze myśli sobie iż kazda młoda laska na niego leci ... Proponował na zajęciach wszystkim kobietom (w sumie był tylko jeden chlopak w grupie i na calym roku )wzięcie udziału w eksperymencie, ze zamierza przeprowadzic badania i potrzebuje chyba 15 chetnych aby poddaly sie hipnozie ...... łał pomyłślałam hipnoza ciekawe jak to jest..... ale szybko wybiłam sobie to z glowy bo grzebanie w cudzych myślach nie jest dobre pozatym od tego typu terapii odchodzi sie .... czasy freuda sie skonczyly a jego teorie czyta sie bardziej jak historie niz praktykuje w gabinetach. bogu dziękuje ze sie nie dalam namówić bo jeśli by mnie coś takiego spotkała to miałabym uraz do końca zycia ... i gdzie potem sie leczyc jak sie okazuje ze nikomu nie można zaufać ..... Odpowiedz Link Zgłoś
hr.mar Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 27.03.10, 23:51 zawsze sa pozyteczni glupcy, okazuje sie we wlasciwym czasie...czyli historia wymaga dalszego ciagu i to dzieje sie w sobote, ciekawe, prawda? show must go on, za pare dni temat zniknie z ekranow, pozostanie czlowiek zdziwiony przede wszystkim, ze tak latwo mozna kogos w glebe...Gucwinscy przypominaja sie...tylko po co to wszystko, aby sprzedac przy okazji pare reklam, wierszowke zaliczyc, nazwisko swoje wypromowac wsrod innych bezimiennych...i tak przeciez na moment... Odpowiedz Link Zgłoś
szarleen Re: Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratu 28.03.10, 00:07 Ja nie poddałabym się hipnozie - po prostu nie miałabym zaufania do hipnotyzera, a jeżeli nawet z jakiegoś powodu bym się zdecydowała, to musiałby być przy tym jakaś trzecia osoba, której ufam, żeby po prostu ktoś miał pieczę nad sytuacją. I oczywiście brawo dla Pań, które zdecydowały się złożyć zeznania. Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba fxvi, wreszcie ktoś z sensem pisze. 28.03.10, 04:11 Większość na forum ma niezłe jazdy z seksem.... ]:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadam2 Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 04:27 To teraz w Polsce perwertow nazywacie seksuologami? Dziadek bierze viagre i chyba te pacjentki dmucha. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna ====== Garlicki bis======= 28.03.10, 05:58 jakby sprawa wyszla za rzadow PiSu , to oburzone "alotrytety" by wrzeszcaly, ze PiS rozwala polska seksuologie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot.9 frakcja-alternatywna, co za kołtun z ciebie... 28.03.10, 10:10 samo porównanie Garlickiego do Gapika, to już przestępstwo ! Garlicki ratował życie ludzi, Gapik sie zabawia w medycyne... Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 07:01 Zbłaźnił się stary dureń. On sam wymaga leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 07:42 najlepszym dowodem na to, że ten oblech ma nie po kolei w głowie, jest jego przekonanie o tym, że jest takim świetnym towarem, na który lecą 25 latki ta jego wiara w to, że jakaś kobieta, nawet z zerowym poczuciem własnej wartosci, poczuje się dowartościowana dzięki jego macankom i sprawi jej to przyjemność - to jest w tym wszystkim najśmieszniejsze! - totalny czub, on chyba spadł z księżyca sądząc, że napastowanie przez starego(albo i młodego, wszystko jedno), obleśnego, odrażajacego,śmiesznego zboka - kogokolwiek uleczy z czegokolwiek nie wiem, moze pani w wieku 65 lat poczułaby się zaszczycona, ale też wątpię, on jest tak odrzucający, że masakra Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykatol Ach ci seksuolodzy.. 28.03.10, 08:12 Przypomniał mi się Richard Green, amerykański seksuolog który walczył (i wywalczył) o wykreślenie homoseksualizmu z listy zaburzeń Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego a teraz chce wykreślenia z tejże listy pedofilii. Więcej informacji w sieci (m.in. wikipedia) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Re: Ach ci seksuolodzy.. 28.03.10, 09:02 zielonykatol napisał: > Przypomniał mi się Richard Green, amerykański seksuolog który walczył > (i wywalczył) o wykreślenie homoseksualizmu z listy zaburzeń > Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego a teraz chce wykreślenia z > tejże listy pedofilii. Więcej informacji w sieci (m.in. wikipedia) To niezły goguś ten Green. Dziwne, że nie słyszałem o tym oszołomie. Że pedofilii nie ma ? A to dobre! Dorosły facet jak "nadziewa na pal" niemowlę czy małe dziecko to normalne ? Coś chyba temu Greenowi coś cię pod deklem przesunęło. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 08:13 Ttaka niedobana panienka następnym razem oskarży chirurga o okaleczenie bo powinien wyciąć ślepą kiszkę bez użycia noża. A głównym motorem tergo zamętu są tzw dziennikarze z TVN (z innych mediów również) szukający na siłę sensacji w spokojnym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratu 28.03.10, 13:33 Chirudzy jednak zazwyczaj jednak są madrzejsi od prof. Gapika, bo zanim wytną ślepą kiszkę daja pacjentom do podpisania papier, że wyrażają na taki zabieg zgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
stefffan1 W dzisiejszym świecie media nie opisują 28.03.10, 09:09 rzeczywistości, ale ją kreują na swoje potrzeby. TVN zrobił materiał, z którego moim zdaniem niewiele wynika (na filmiku, nie ma żadnej reki seksuologa pod bluzką !!!). Ale brnie dalej w wielką aferę. Namawia kobiety do złożenia wniosku do prokuratury, bez tego afera by uschła. W innej sytuacji prokuratura by pewnie umorzyła taką sprawę. Ale tu, pod obiektywami mediów będzie ciągnęła tą sprawę. Panie będą chodziły do prokuratury i opowiadały o swoich problemach seksualnych. Zawistni koledzy po fachu profesora będą chcieli ugrać swoje i pozbyć się konkurenta. Show będzie trwał. A kiedy kurz opadnie – pewnie już poza obiektywami - będziemy liczyć ofiary: oczywiście upokorzony profesor i panie donosicielki o których problemach seksualnych będzie wiedziało pół Poznania. A Zwycięzca będzie tylko jeden, wielki i niewzruszony TVN, TVN, TVN !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: W dzisiejszym świecie media nie opisują 28.03.10, 12:49 " W dzisiejszym swiecie media nie opisuja rzeczywistosci, ale ja kreuja na swoje potrzeby." Myslisz sie, stefffan1. Rzeczywistosc jest po stokroc bardziej dramatycznie okrutna i barbarzynska czasami. Media oddaja i naglasniaja tylko maly wycinek tego, co w innym przypadku poruszaloby mala grupe spoleczna. I zwaz, ze jest to okrucienstwo wirtualne, nie doswiadczone, mozesz zrobic "pstryk" i wylaczyc TVN...czy internetowa GW, wzruszyc obojetnie raminonami i wrocic do picia kawy. Upokorzony profesor?! Panie donosicielki?! Zwyciezca TVN?! Akceptujesz sam ten rodzaj naduzyc wobec innych? Nie ma uniwersalnych metod na ochrone slabych, naiwnych, czy przypadkowych ludzi przed tego typu oszustami. Tak jak, nie ma calkowitego zabezpieczenia przed kataklizmami na swiecie. ALE... jedna z form ochrony przed patologia /czyjakolwiek/ jest rzetelna informacja i jawnosc wobec opinii publicznej. Wielu uczciwych dziennikarzy stracilo zycie w poszukiwaniu prawdy: polityczno-spoleczno-moralnej. Reszta zajmie sie Sad. Samo stwierdzenie, tego "seksuologa", ze ta Pani nie podniecala go seksualnie - dyskredytuje go jako terapeute. Ludzie jego pokroju, ktorzy przekraczaja granice zawodowej etyki, beda do bolu wypierac sie swoich swinstw. Przyslowia sa madroscia narodow / sprawdzona!/ : " Nosil /macal/ wilk razy kilka, poniesli i wilka! " To nie jest show. To oburzenie jest normalna reakcja ludzi, ktorzy maja wbudowany we wlasne postepowanie empatyczny system etyki zawodwej. W jednym masz racje, swiat pojdzie niewzruszenie dalej, tylko dla tych ludzi, zycie juz nie bedzie takie samo. Moze to ochroni innych. Odpowiedz Link Zgłoś
oldnick5 Działalność gospodarcza 28.03.10, 09:56 Na wykonywanie tego "zawodu" nie trzeba żadnych zezwoleń ani uprawnień. Jako działalność gospodarczą - w wolnym kraju może go uprawiać każdy wolny człowiek. Oczywiście na własną odpowiedzialność - ale tylko cywilną. To Państwo nie wiedzieli, że cała ta psychoterapeutyka nie ma żadnych, ale to absolutnie żadnych podstaw prawnych? Naprawdę? Że nie reguluje tego żadna ustawa, podobnie jak prekognicji, różdżkarstwa, telekinezy, hipnozy oraz stawiania kabały i horoskopów ??? Ludzi rozumnych i dobrych pozdrawiam serdecznie i z respektem :-) Stanisław Remuszko www.remuszko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 09:57 To prowokacja a nie molestowanie Seksuologia jako dyscyplina naukowa , to bardzo złożone zjawisko i nie wielu na nim się zna. Cały reportaż zakrawa na celowo przygotowaną prowokację. Ciekawe komu profesor się naraził , może jakiemuś niedouczonemu fagasowi? Żadna telewizja ani żaden redaktorek nie prawa oceniać czy terapeutyczne metody stosowane przez profesora są skuteczne czy też nie oraz czy są właściwe czy też nie. Radzę poczytać chociażby encyklopedię profesora Starewicza. Po prostu należy się na tym znać. Kompetentnymi w tej materii są wyłącznie uczeni i znawcy z ośrodków. terapeutycznych , które są na całym świecie tylko w Polsce ich brak. Chwycenie kobiety za piersi czy powiedzenie , że „ nie ma pipki mokrej „ to żadna przecież metoda leczenia. Coś mi się mocno wydaje, że TVN, redaktor i kobiety składające wniosek o ściganie za molestowanie sprawę przegrają , chociażby z jednego powodu: nie nagrywa się z ukrytej kamery metod leczenia , bowiem wskazuje to na zaplanowaną prowokację. Nie podobało się , trzeba było zrezygnować Za dużo trochę szarpania autorytetów bez dowodów i nieznajomości rzeczy. Podobna była sprawa z seksualnym wykorzystywaniem dzieci. I co z tego wyszło nic. Powstał jakiś ośrodek terapeutyczny ? Nie Więc do kogo ta mowa pod publiczkę, dla przyciągnięcia czytelnika? To trochę za mało i można się liczyć ,że będzie sprawa cywilna za zniesławienie ze strony profesora. Ciekawe czy taka informacja będzie też ciągła powtarzania jak ta. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratu 28.03.10, 10:05 >nie nagrywa się z ukrytej kamery metod leczenia , > bowiem wskazuje to na zaplanowaną prowokację Doprawdy? No to własnie negujesz to, co napisałeś o standardach zachodnich - własnie tam sam etrapeuta NAGRYWA kazda sesję, zeby uniknać oskarzeń o molestowanie - ot, kwestia etyki zawodowej. Ten nie ma takich nagrań, bo musiałyby odzwierciedlać nagę prawdę - to co robił. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot.9 A co z setkami pedofili w sutannach, bezkarni ??? 28.03.10, 10:08 Dlaczego zboczency w sutannach nie mają oskarżeń, nie siedzą w więzieniach ? Episkopat, gdy sprawa sie rypła, to od niechcenia cos tam burkną o przeprosinach i tyle...A prokuratura,CBA,sądy mają ich w opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 10:54 POZNAN TO JAKIES PRZEKLETE MIASTO CZESTO LAPIA TAM JAK NIE PEDOFILA TO INNEGO ZBOKA ZE SMIETANKI TOWARZYSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
man35 My, współcześni mężczyźni na własne życzenie 28.03.10, 11:00 staliśmy się ofiarami kobiet. Jeszcze sto lat temu kobieta mogła co najwyżej udać nieśmiałe oburzenie na propozycję seksualną. Pięćdziesiąt lat temu po prostu dawała w pysk, a potem i tak się zwykle zgadzała. Dziś kilka zdań o seksie może sprawić, by następne lata spędzić za kratkami. Za parę lat wystarczy samo spojrzenie na kobietę, a za następnych kilkadziesiąt lat przenośne urządzenia będą skanować nasze myśli i podnosić alarm w stosownym momencie. I pomyśleć, że te wszystkie nowe prawa ustanawiają faceci! Dla mnie dużo większym k***stwem niż tzw. molestowanie jest totalne olewanie, poniżanie, oszukiwanie i wykorzystywanie mężczyzn przez kobiety. Ale to nie podlega karaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: My, współcześni mężczyźni na własne życzenie 28.03.10, 11:06 Dla mnie dużo > większym k***stwem niż tzw. molestowanie jest totalne olewanie, poniżanie, > oszukiwanie i wykorzystywanie mężczyzn przez kobiety. O, zdaje sie, z emasz problem z kobietami. Czas do seksuologa, na pewno pomoze. A jelsi nie - to chociaż cię wymaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Z dedykacją dla Herminy: 28.03.10, 12:29 hermina5 napisała: >(...) A jesli nie - to chociaż cię wymaca. Przychodzi pewna dama do lekarza i mówi, że jej wszystko z seksem kojarzy i co ma z tym zrobić? Lekarz na to żeby co rano brała brom, to jej pomoże. Kobieta wraca po kilku dniach mówi, że nadal wszystko jej się z seksem kojarzy. Lekarz na to: -A czy rano pani brom brała? A ona na to z smutkiem i żalem: -Nie, jeszcze dzisiaj nie brombrałam… Odpowiedz Link Zgłoś
wiwi2662 Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 11:48 Pan Profesor powinien przyjąć święcenia kapłańskie,wtedy szybciutko Biskupi przenieśli by go na inną parafię i było by po sprawie :).Ale Pan Profesor molestował dorosłe kobiety zatem Biskupi pewnie mu nie pomogą:) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia211 Re: Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratu 28.03.10, 12:48 Bardzo dobrze, niech TVN i media biorą się za "autorytety", "superwajzorów" , "profesorów" od pomagania, leczenia bezbronnych ludzi, nie tylko za seksuologów , ale za wszystkich takich, którzy przez swoją ignorancję, albo zło, chciwość, bezduszność lub zboczenia potrafią skrzywdzić zwykłego człowieka, który nawet obawia się poskarżyć, bo wie, że biegli mogą wziąć stronę kolegi - "fachowca od wyjatkowo hermetycznej wiedzy, którego zwykły człowiek nie ma prawa oceniać bo tej wiedzy nie rozumie". Gapik, Samson to przykłady spektakularne -seksuolodzy, ale niech się wezmą za innych utytułowanych "władców" ludzkiego zdrowia i życia również. W takich zawodach powinni móc pracować tylko ludzie o wyjątkowym morale, sprawdzani nie tylko pod względem wiedzy ale również etyki i wrażliwości. Środowisko profesora Gapika zostało postawione przez media wobec faktu dokonanego - dlatego musieli szybko podjąć taką, a nie inną decyzję i pozbyć się go. Kto wie jakie jeszcze tajemnice krzywdzenia ludzi za zamkniętymi drzwiami gabinetów wychodziłyby na jaw, gdyby było przyzwolenie na sprawdzanie nie tylko kompetencji naukowych ale również postawy etycznej i morale "autorytetu" Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Zgłaszały się już niedawno "ofiary gwałciciela" 28.03.10, 12:19 Nie wiem czemu a raczej za co redaktorzy uwalają tego znanego profesora. Widać to gołym okiem. Robicie do tego psychozę wokół tej osoby. Jak coś mu się stanie to duży ciężar bierzecie na swoje sumienie, jeśli jeszcze je macie. Przy okazji ostatniej takiej medialnego szaleństwa zgłaszały się do policji rzekome "ofiary" seryjnego gwałciciela. Aby się uwiarygnić potrafiły nawet same zadawać sobie rany. Uważajcie panowie redaktorzy. Puszkę pandory otwieracie. I pamiętajcie, że nawet słowem można zniszczyć a nawet zabić. A w nauce różne są metody badawcze i terapeutyczne. Czasem bardzo dziwne. Lekarz zaś musi dotykać pacenta i zaglądać tam gdzie nie mają prawa inni. Zaniedługo masz kułtun zabroni pewnie i badań ginekologom. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Zgłaszały się już niedawno "ofiary gwałciciel 28.03.10, 13:56 .> Lekarz zaś musi dotykać pacenta i zaglądać tam gdzie nie mają prawa > inni. Seksuolog to nie jest lekarz i NIGDY nie miał nic wspólnego z medycyną. To facet po PSYCHOLOGII. Profesor nauk humanistycznych. Chocby to napisac 1000 razy, znów przylezie taki i stwierdzi, ze to lekarz medycyny... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Droga Hermenegildo czy Hermino 28.03.10, 21:46 Psychiatria również zajmuje się seksuologią. Ponadto istnieje coś takiego jak psychologia kliniczna gdzie granica pomiędzy lekarzem a psycholgiem jest płynna. Istnieje też medycyna seksualna. Faktem natomiast jest, że w Polsce doktor psycholog jest doktorem nauk humanistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek47 Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 12:57 Kobiety są bardziej zaradne jak nam się wydaje lecą na kasę gdzie się tylko da. Same idą do ginekologa czy seksuologa by skorzystać z takiej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia211 Re: Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratu 28.03.10, 14:04 sylwek47 napisał: > Kobiety są bardziej zaradne jak nam się wydaje lecą na kasę gdzie się tylko > da. Same idą do ginekologa czy seksuologa by skorzystać z takiej okazji. Sylwek, to są z twojej strony prostackie,szowinistyczne insynuacje, bez dowodów. Na "działalność profesora" mamy film z ukrytej kamery, z obrazem i dźwiękiem...Cała Polska widziała...Współczuję tym kobietom, poświęciły się dla ujawnienia prawdy. Co musiały czuć, kiedy je obmacywał z komentarzem w stylu " jeszcze cipka nie wilgotna..." Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Czy Gapik byl czlonkiem pO i czytal gW-to niewinny 28.03.10, 14:11 Do tego dochodza rozmaite pytania, czy Gapik dyskryminowal fagott'ow i odmawial im zabiegow. Na pewno lewakow wpuszczal bez kolejki. Czy jego pacjentka byla Tekla Szwejga-Sroda, ktora przyjezdzala na zabiegi rozowym kabrioletem wypelnionym lizaczkami. Moze tabunek oliwkowych seksy bazgrolek@gW zebral o zlitowanie sie nad nimi. Pewnie pOpijal gorzka zoladkowke od start gwiazdy pO kwiczykota@pO a pejsakowke 73% od czarnego rabaja w czarnym fraku i czarnym meloniku. Skad my to znamy. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
kamfo Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 14:20 Mnie nurtuje i intryguje jedna myśl. Ile kobiet osiągnęło taki stopień podniecenia, że uprawiały z nim sex lub petting i później zaspokojone wracały po jeszcze. Dla mnie to wygląda na to ,że koleś wierzył w te swoje metody i zarazem lubi bzykać, najlepiej młode laski. 2 w 1 praca i przyjemność. Zagalopował się i trafił na takie kobiety, które potrafiły zapanować nad żądzą i stwierdziły, że pcha łapy tam gdzie nie trzeba wbrew ich woli. Za cholerę bym się nie zgodził żeby moja luba poszła na taką agresywną terapię gdzie już w zasadzie dochodzi do zbliżenia seksualnego z "terapeutą". Odpowiedz Link Zgłoś
tak-sobie Re: Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratu 28.03.10, 16:18 wspolny problem = wspolna wizyta. nie ma innej opcji, no i nie dochodziloby do takich sytuacji jak ta wyzej opisana w artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 28.03.10, 15:42 No a co dziadkowi zostało! Pomacał,pogadał i po sprawie. Ale profesorowi to nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Prof. leczyl hipnozą z nieszczęśliwej milosci 29.03.10, 02:42 Na forum Depresja znalazlem takie wpisy sprzed siedmiu lat: HIPNOZA? ciąg dalszy coelum 04.12.03, 20:38 zarchiwizowany Witam Pytałam ostatnio o HIPNOZĘ i skuteczność leczenia, a właściwie wyleczenia się za jej pomocą z nieszczęsliwej miłości. Niestety w PTP, nie posiadają informacji dotyczących licencjonowanych hipnoterapeutów... A może Wy, drodzy Forumkowicze, znacie jakiegoś wykwalifikowanego specjalistę z Poznania? Pozdrawiam Coelum Re: HIPNOZA? ciąg dalszy aneta10ta 06.12.03, 07:13 zarchiwizowany Prof.Lechosław Gapik z UAM. TA Odpowiedz Link Zgłoś
panna_kot Ofiary prof. Gapika zgłosiły się do prokuratury 29.03.10, 10:14 wychodzi coraz częściej na jaw, ile warci są nasi "guru" psychoterapii, w latach 90 gloryfikowani przez media do granic możliwości. mnie osobiście, po kompromitacji Eichelberga i Samsona, niewiele już zdziwi. jeszcze santorski powinien iść do paki za jakieś machloje finansowe i całe to "towarzystwo psychologiczne" będzie można puścić z dymem. współczuję wszystkim pogubionym istotom, które spędzają godziny z takimi miernotami Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Zachód idiocieje w tempie zastraszającym... 29.03.10, 10:26 panna_kot napisała: > wychodzi coraz częściej na jaw, ile warci są nasi "guru" psychoterapii, w latac > h 90 gloryfikowani przez media do granic możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś