prawdziwy-moher Wiec rutynowo....... 28.03.10, 16:35 sprawdzac kazdego ortodoksyjnego zyda.Bedzie to rutynowa rekontrola. Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Wiec rutynowo....... 28.03.10, 20:02 jeszcze jeden warjat z polaczkowa Odpowiedz Link Zgłoś
paulproteus korona z glowy.... 28.03.10, 16:41 oj narobilo sie, konflikt zbrojny wisi na wlosku. Panstwo poslowie ( pseudo ) nie sa znani w Izraelu ? Tam dba sie o bezpieczenstwo, a nie o poklask. Na drugi raz trzeba slome z buciorow wyciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
bleblecz No popatrz, a Stoltzman tyle razy tam latał 28.03.10, 16:43 i nie miał problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
prusak2 Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 16:45 Utracona cześć Barbary S? By coś stracić, trzeba to wcześniej posiadać. Więc miast wstyd poza granicami przynosić - do basenów i kaczek, tam twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 16:58 aj.. waj...nu czemu oni byc u arabow a nie tu...w israel...? oni miec to co chciec..aj waj...nu my nie myslec ze goj ma auszwic....oj strach waj waj...moze to jeszcze dzialac....my szybko uciekac...aj waj.... Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa wielkie brawa dla p. Szczypińskiej 28.03.10, 17:03 za odwahe bycia Czlowiekiem i odwage posiadania ludzkiego umyslu i serca. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: wielkie brawa dla p. Szczypińskiej 28.03.10, 20:11 a za kogo toto sie uwaza?izrael jest wyczulony na bezpieczenstwo wiec nie ma sie czemu dziwic!!a za co maja byc te "brawa"?przeciez to glupia prymitywna baba!!nie bardzo rozumiem te "zachwyty"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moshe65 Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 17:10 po takim protescie, Pani Szczypinska powinna teraz bardzo na siebie uwazac. mozna sie bowiem spodziewac, ze w odwecie Izrael wysle do Polski swoich agentow (nawiasem mowiac oni juz tam sa) w celu naklonienia poslanki do zmiany zadania...a moze nawet Mosad zrobi kolejny "wypad" tak jak to zrobiono ostatnio w Budapeszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 28.03.10, 20:14 moshe.. musisz uwazac bo Mossad cie obzeza i to dopiero bedzie smiszne, Odpowiedz Link Zgłoś
israel4 Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 17:10 "Był to odwet za naszą wizytę w Autonomii Palestyńskiej, ponieważ za dużo widzieliśmy. Widzieliśmy gehennę narodu palestyńskiego, obozy, mury, zasieki. Będziemy o tym świadczyć - powiedziała." Taaa... na pewno widzieli rzeczy, których nikt inny nie widział, żadna telewizja ich wcześniej nigdy nie pokazywała, nie było na żadnych zdjęciach... Pani S. na pewno wie już kto naprawdę zabił Kennedy'iego i niedługo podzieli się z nami tym newsem na ekranie pewnej toruńskiej telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Gehennę? 28.03.10, 20:39 Zakwaterować ich w Moskwie na Arbacie. Same korzyści: - zahamuje się spadek ludności Rosji - spadnie statystyczne spożycie alkoholu - poprawi się statystyczny poziom higieny - poprawi się ogólna kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
olalk Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 17:13 Pani posłanka Szczypińska zamiast ciskać gromy na metodę odprawy pasażerów na lotnisku w Tel Awiwie, powinna wcześniej dowiedzieć się jak to tam wygląda. Zachowanie tej pani przypomina awanturę, jaką na pokładzie samolotu Lufthansa urządził pan Rokita. Nie jestem posłanką, nie byłam w Autonomii Palestyńskiej, ale dwukrotnie wylatywałam z tego lotniska i za każdym razem byłam pytana o to z kim się widziałam, kto mi pakował walizkę, kto mnie odprowadził na lotnisko. Bagaże też były szczegółowo oglądane. Nie czuję się tym dotknięta, bo takie są procedury. Pani poseł, czasami warto ruszyć swoją blond główką. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Nie nosili Polki na rękach? Co za szuje! 28.03.10, 17:21 olalk napisała: > Pani posłanka Szczypińska zamiast ciskać gromy na metodę odprawy pasażerów na > lotnisku w Tel Awiwie, powinna wcześniej dowiedzieć się jak to tam wygląda. > Zachowanie tej pani przypomina awanturę, jaką na pokładzie samolotu Lufthansa > urządził pan Rokita. Nie jestem posłanką, nie byłam w Autonomii Palestyńskiej, > ale dwukrotnie wylatywałam z tego lotniska i za każdym razem byłam pytana o to > z kim się widziałam, kto mi pakował walizkę, kto mnie odprowadził na lotnisko. > Bagaże też były szczegółowo oglądane. Nie czuję się tym dotknięta, bo takie są > procedury. Pani poseł, czasami warto ruszyć swoją blond główką. Odpowiedz Link Zgłoś
skallesny Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 28.03.10, 18:23 Jeśli jest się niewolnikiem to jak ci zaglądają w zęby trzeba się uśmiechać. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ale ta Szczypińska zdespreowana 28.03.10, 17:20 specjalnie jechać do Izraela tylko po to aby jakiś przystojny celnik ją wymacał??? Już jej nie wystaczą księża w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
moshe65 Re: ale ta Szczypińska zdespreowana 28.03.10, 17:39 czy tak moze pisac prawdziwy Zyd !? swoimi glupimi wypowiedziami przynosisz wstyd innym ! pelno tu takich pchel co maja czelnosc nazywac sie Zydami i obroncami Izraela. tak naprawde przynosza tylko wstyd i hanbe narodowi wybranemu... www.jewsagainstzionism.com Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skąd ja mogę wiedzieć jak pisze prawdziwy Żyd? 28.03.10, 17:46 nie wiem czy chodzi ci o Chrystusa? on był Żydem. Ja pisze o mojej (wstyd się przyznać) rodaczce, którą seksualny głód doprowadził do szaleństwa. A może ona liczyła na niepokalane poczęcie które już raz się zdarzyło w tamtej okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: ale ta Szczypińska zdespreowana 28.03.10, 20:17 ty ciemniaku pszynosisz wstyd Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
moshe65 Re: Ohydna rutyna -SZOK -LINK cz II : 28.03.10, 17:21 pewien przedstawiciel "narodu wybranego" powiedzial mi kiedys "moj dziadek twierdzi, ze Polacy byli gorsi niz Niemcy"...wiec dzisiaj mamy panstwo Izrael, ktore wiele sie od tych Niemcow nauczylo... Pani Szczypinska moze byc zadowolona, ze wrocila z tego "raju" cala i zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Ohydna rutyna -SZOK -LINK cz II : 28.03.10, 20:38 Endecy Żydów obrażali, naziści zabijali. Zabity Żyd nie chowa urazy. Obrażony owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_do_pyskowania Zabity Żyd nie chowa urazy. 29.03.10, 20:55 Znajac zywych, nie bylbym tego taki pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski dick_do_pyskowania ma problem z rodzajem 29.03.10, 21:19 nick_do_pyskowania napisała: > Znajac zywych, nie bylbym tego taki pewny. Rodzaj zenski: bylabym Odpowiedz Link Zgłoś
nick_do_pyskowania Kongreszydowski 29.03.10, 23:01 jak chce kogos obrazic do przyrownuje do kobiety. Zaiste semicka to kooltoora, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Kongreszydowski 29.03.10, 23:31 nick_do_pyskowania napisała: > jak chce kogos obrazic do przyrownuje do kobiety. > Zaiste semicka to kooltoora, nie ma co. Droga dick_do_pizdowania! Porownanie do kobiety nie jest naszym zdaniem obrazliwe. Dziwne jest natomiast to, ze ty przy zakladaniu konta podalas sie za kobiete a nastepnie wystepujesz w rodzaju meskim. Wstydzisz sie tego ze jestes kobieta? sekcja feministyczna kongreszydowski Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Zabity Żyd nie chowa urazy. 29.03.10, 21:51 A ilu zywych Zydow znasz? Konkretnie kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_do_pyskowania Swiatelko w oczy 29.03.10, 22:47 i pytanka jak na UB: A ilu znasz? Konkretnie kogo? Stare dobre ubeckie metody, prawda elu? A odpowiadajac na twe przesluchaniowe pytanka: Na przyklad wielu, ktorzy na tym forum zapluwaja sie nienawiscia do Polski i Polakow deklarujac sie jednoczesnie jako Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Swiatelko w oczy 30.03.10, 08:32 Kto z podajacych sie za Zydow forumowiczow "zapluwa sie nienawiscia do Polski i Polakow"? Jakies przyklady? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Swiatelko w oczy 30.03.10, 09:48 Wielu. Najpierw musisz przyjąc do wiadomości, że "pewne" osoby specyficzne pojmują zarówno "zapluwanie sie nienawiścią do Polski i Polakow" jak i "podawanie się za Żydów". Ot Żydem jest każdy kto śmie krytykować PiS, Kościół Katolicki czy Prezydenta. Nawet jak ta krytyka jest grzeczna. "Zapluwanie sie nienawiścią do Polski i Polakow" to próba napisania, że w Polsce prócz porządnych ludzi, żyja i łobuzy, że nie wszystko w naszej historii było piękne i świetliste. Odpowiedz Link Zgłoś
bacowa Szczypińska nie krzyczała ,,Żydzi biją"? 28.03.10, 17:28 ,,święta krowa" po ,,coś tam, coś tam" (koszernej) myślała, że po wizycie w Palestynie nie zrobią jej ,,rentgena" Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pewno kupiła nową torebke od Versace 28.03.10, 17:37 taką made in Hong- Kong -> jak ta poprzednia Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty myślisz??????? bez przesady 28.03.10, 19:11 ty bezyslnie powtarzasz wydzieliny Kaczyńskiego i jego przydupasów, co do czapki to nie wiem czy sa moherowe mycki Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Re: ty myślisz??????? bez przesady 28.03.10, 19:18 Ty bezmyślnie powtarzasz wydzieliny Ryżego i jego przydupasów (a kilku już ich było). Co do czapki to ona na pewno nie jest od versace - to korona króla głupców ;) pozdrawiam - tocz swój jad Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może zdecyduj się 28.03.10, 19:30 najpierw piszesz że to czapka potem że nie od Versace - dla mnie to obojętne ale ty chyba nie bardzo możesz się zdecydować. Jeżeli o mnie chodzi to może być nawet czarczaf i to by było najlepsze bo nikt by pani Joli nie musial oglądać a wtedy może Pis by dostał ze 2% więcrej w sondażach? Odpowiedz Link Zgłoś
bacowa Re: ty myślisz??????? bez przesady 28.03.10, 20:27 szakez napisała: Co do czapki to ona na pewno nie jest od versace - to korona króla głupc > ów ;) > > pozdrawiam - tocz swój jad co do korony, to jast u nas takowy Najjaśnieszy, zachwujący się jak Monarcha; już jego podwładni (kuzyn, zarudniony po znajomości na 15-tu etatach) planował zakupienie tronu za 1 mln zł czy euro; ale to samozwańczy władca PiSobolszewii panujący tylko do Wyborów i Polska puści z ulgą oddech Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Szczypińska nie krzyczała ,,Żydzi biją"? 28.03.10, 18:29 bacowa napisał: > ,,święta krowa" po ,,coś tam, coś tam" (koszernej) myślała, że po wizycie w Pal > estynie nie zrobią jej ,,rentgena" Do Palestyny nie można lecieć bez narażania się na szykany ze strony Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Szczypińska nie krzyczała ,,Żydzi biją"? 28.03.10, 23:52 Mozesz leciec przez Amman. Ale przypuszczam za tam tez sa kontrole bezpieczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
szakez pomyliłeś z exboyfrendem Ryżego 28.03.10, 19:02 no ten od trójkącików - trzecim był ten, no... Oleschowski? Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 17:34 Izrael ma mentalność Kalego ,a z drugiej strony nie żałuję tych głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 28.03.10, 17:36 Nic tylko rutynowo przetrzepać żydków na naszej granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 28.03.10, 20:21 glupi polaczku nie dorosles nawet do piet Zydom Odpowiedz Link Zgłoś
born.again.atheist Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 17:42 Prawda jest taka, ze rutynowa kontrola na lotnisku w Tel Avivie tak wlasnie wyglada. Znajomy ktory mieszkal w Izraelu, mowil mi, ze sluzby zle traktuja pasazerow i jak przejdziesz przez te wszystkie przesluchania to odechciewa ci sie podrozy. Inna sprawa, to czy osoby posiadajace paszporty dyplomatyczne podlegaja takim samym procedurom jak inni pasazerowie. Jesli nie, to potraktowanie polskiej delegacji parlamentarnej w taki sposob to skandal dyplomatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
skuba2 Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 17:43 Nie przepadam za posłanką Szczypińską i całą pisowską wycieczką, ale jak przypuszczam cała trójka posłów posługiwała się paszportami dyplomatycznymi. Skoro tak, to nie podlegała żadnym kontrolom na lotnisku ani w okolicach i zachowanie służb izraelskich jest poniżej wszelkiej krytyki. Uważam, że nasze MSZ powinno skierować odpowiednie "demarche" do strony izraelskiej i żądać zapewnień, że podobne incydenty nie będą więcej miały miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 17:52 skuba2 napisał: > Nie przepadam za posłanką Szczypińską i całą pisowską wycieczką, ale > jak przypuszczam cała trójka posłów posługiwała się paszportami > dyplomatycznymi. Skoro tak, to nie podlegała żadnym kontrolom na > lotnisku ani w okolicach i zachowanie służb izraelskich jest poniżej > wszelkiej krytyki. Uważam, że nasze MSZ powinno skierować odpowiednie > "demarche" do strony izraelskiej i żądać zapewnień, że podobne > incydenty nie będą więcej miały miejsca! ************* nareszcie napisał ktoś coś sensownego, zupełna racja. Nie tylko depesza protestacyjna ale przede wszystkim cytowanie ambasadora na dywaniku polskiego MSZ powinna nastąpić. Tu nie chodzi z jakiej politycznej formacji byli polscy politycy, tu chodzi o prawidłowość i respektowanie dyplomatów przez władze Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Politycy nie są dyplomatami. 28.03.10, 19:10 > nareszcie napisał ktoś coś sensownego, zupełna racja. Bez sensu i kompletne bzdury. Paszporty dyplomatyczne nie chroniły, nie chronią i raczej nie będą nigdy chroniły przed kontrolami. Zapoznaj się z odpowiednimi przepisami. Immunitet dyplomatyczny - co chroni przed kontrolą obejmuje tylko oficjalnych przedstawicieli akredytowanych w danym kraju, niektórych pracowników przedstawicielstw, a także ich rodziny. Prócz tego prezydenta, premiera, członków rządu. Może też obejmować niektóre inny osoby na podstawie umów dwustronnych - taką ma Polska z Izraelem i obejmuje ona izraelskich ochroniarzy w Polsce ale nie polskich polityków w Izraelu. Koniec - nie ma o czym dyskutować. W świetle prawa międzynarodowego Szczypińska z kolegami byłą tam na wycieczce. Nie chronią ich żadne ekstra prawa. Fakt paszport dyplomatyczny JEST sygnałem, że legitymująca się nim osoba jest ważna dla Polski, ale to TYLKO wskazówka nie prawo. Szczypińska NIE powiadomiła władz Izraela o swoim wyjeździe, a dodatkowo najwyraźniej przyoszczędzili na biletach lotniczych (mam nadzieję, że wykażą to w rozliczeniu delegacji, i był to chwalebna chęć zaoszczędzenia wydatków podatnikom, a nie chęć zarobienia na różnicy cen biletów). Temat jest zamknięty. Oczywiście nie chodzi tu z jakiej formacji politycznej byli politycy, bo każdą bym w ten sposób podsumował. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 23:55 Szczypinska nie jest dyplomata i nie posiada dyplomatycznego immunitetu. Posiada jedynie immunitet parlamentarny, ale ten jest wazny tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 18:08 skuba2 napisał: > jak przypuszczam cała trójka posłów posługiwała się > paszportami dyplomatycznymi. Skoro tak, to nie podlegała żadnym > kontrolom na lotnisku ani w okolicach Kto ci naklepal takich bzdur chloptasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 18:21 Od kiedy poslowie maja paszporty dyplomatyczne? To nie rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 19:13 Mają, ale to nie zmienia faktu, że te paszporty nie mają takiej mocy jak niektórzy myślą. One NIE chronią przed rewizją bagażu. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 23:56 To rutyna w wielu krajach. Te paszporty nie daja im jednak zadnych przywilejow. Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 20:23 wiekszosc poslow nie ma paszportow dyplomatycznych Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Skandal dyplomatyczny! 28.03.10, 23:53 Mylisz sie. Paszport dyplomatyczny sam w sobie nie daje zadnych przywilejow czy immunitetu. skuba2 napisał: > Nie przepadam za posłanką Szczypińską i całą pisowską wycieczką, ale > jak przypuszczam cała trójka posłów posługiwała się paszportami > dyplomatycznymi. Skoro tak, to nie podlegała żadnym kontrolom na > lotnisku ani w okolicach i zachowanie służb izraelskich jest poniżej > wszelkiej krytyki. Uważam, że nasze MSZ powinno skierować odpowiednie > "demarche" do strony izraelskiej i żądać zapewnień, że podobne > incydenty nie będą więcej miały miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Skandal dyplomatyczny! 29.03.10, 13:55 paszport dyplomatyczny ergo immunitet dyplomatyczny daje uprzywilejowanie jedynie w kraju akredytacji. Osoba mająca paszport dyplomatyczny w innych krajach jest, zgodnie ze zwyczajami panującymi (i przestrzeganymi) w większości krajów - może być traktowana, wedle uznania...z "kurtuazją". Odpowiedz Link Zgłoś
szakez czy to Ciebie przeleciało całe seminarium? 28.03.10, 19:00 to było chyba w Gorzowie Wlkp. w 1995 roku kurczę, współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec uczucia macierzyńskie pani Joli 28.03.10, 17:49 zdespreowana pani Jola po wielu nieudanych próbach zostania matką - bo z Jarkiem nie wyszło z przyczyn naturalnych a z księdzem z przyczyn służbowych, postanowiła spróbować niepokalanego poczęcia które już raz zdarzyło się na ziemiech Izraela. I chyba też nie wyszło - stąd to rozżalenie Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Dalszy ciąg tańca godowego Szczypińskiej;) 28.03.10, 17:58 Do wynoszenia kup p. Sz.Do kaczek i podsuwaczy a nie na soloony poselskie i wyjazdy zagraniczne. Finita la comedia;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 18:09 szkoda, że nie stawiali oporu jak Rokita, wtedy dopiero by się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
rush2112 Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 18:13 Szmaciara SzyPISka pyskuje ?? Już niedługo... pocieszmy się, szkoda prądu na plucie na nią w komentarzach. Wysypie się razem z PIS;dą. Odpowiedz Link Zgłoś
rush2112 Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 18:15 Szczypisia jechałaś oficjalnie ?? TO proś szmaciaro o pomoc ambasadę. Jechałaś prywatnie ?? TO przestań robić krecią robotę polakom. Spingalaj do swojej wsi i nie dyskutuj. Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Niestety, Szczypińska ma rację. 28.03.10, 18:32 Nazistwoskie syjonistyczne władze Israela szykanują wszystkich, którzy ośmielą się zainteresować losem Palestyńczyków eksterminowanych na terytorium Ghazy. W szanującym się i niepodległym kraju, jakim nie jest niestety współczesna Polska, w dyskretny sposób odwzajemnionoby takie gesty. Kontrola paszportów i wyproszenie z kolejki pasażerów, a nastepnie kontrola osobista - gacie w dół, wypiąć doopę itd. W końcu mamy zagrożenie terrorystyczne w postaci obrzezanych assbomberów, czyli kontrola jak najbardziej uzasadniona w celu "zapewnienia bezpieczeństwa wszystkim podróżującym". Krótko i skutecznie. Dopóki Polska pozostanie USraelską kolonią, możemy tylko o tym pogdybać. Wszystkim, którzy tu popierają prowokację israelkich służb, proponuję aby wynieśli się (na zawsze) do tego bliskiego ich sercom i umysłom kraju, uprzednio oddając polskie paszporty. -- Odpowiedz Link Zgłoś
szakez jak śmiesz antysemito bronić swoich?!!! 28.03.10, 18:41 masz bronić pobratymców jedynego redaktora!, a nie polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex wioocha, prelegent radia Monachium z 1936r. 28.03.10, 19:04 obesrało cie ,bydlaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Niestety, Szczypińska ma rację. 28.03.10, 20:28 wiocha, naorawde wiocha zabita deskami nie mowiac otwojej glupocie Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Re: Niestety, Szczypińska ma rację. 29.03.10, 00:29 janeks-dwa napisał: > wiocha, naorawde wiocha zabita deskami nie mowiac otwojej glupocie Mój nick wybrałem specyalnie dla ciebie. Tylko, żebyś jeszcze po polsku potrafił napisać swoje przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stempik Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 18:35 Z całą pewnością nie należę do fanklubu pani posłanki Szczypińskiej ani partii jaką reprezentuje, jednak to co wyprawia państwo Izrael z palestyńczykami nie mieści mi się poprostu w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 28.03.10, 20:46 a to co wyprawiaja palestyczycy juz ci sie miesci w glowie - pewno masz duza glowe Odpowiedz Link Zgłoś
szwejo72 Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypińsk... 28.03.10, 18:40 No to posłanka Szczepińska będzie miała dylemat modląc się do krzyża.Wisi na nim Żyd Jezus,a teraz jego potomkowie tak ją potraktowali. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 28.03.10, 18:55 szwejo72 napisał: > No to posłanka Szczepińska będzie miała dylemat modląc się do krzyża.Wisi na > nim Żyd Jezus,a teraz jego potomkowie tak ją potraktowali. Jezus maił dzieci? Napisz więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex Szczypińską inspiruje jej ukochany Proboszcz..! 28.03.10, 19:03 Proboszcz młody, dziarski...Szczypinska ma wzloty! Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 28.03.10, 20:33 czy jestes pewien ze ZYD JEZUS nie mial dzieci ,jezeli tak to udowodnij to Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 28.03.10, 20:38 janeks-dwa napisał: > czy jestes pewien ze ZYD JEZUS nie mial dzieci ,jezeli tak to > udowodnij to Ewangelia o tym nie wspomina. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Ambasada Izraela: rutynowa kontrola. Szczypiń 29.03.10, 00:01 Bylo wiecej ewangelii niz te cztery, ale kosciol je systematycznie niszczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: szwejo72 29.03.10, 14:23 szwejo72 napisał: > No to posłanka Szczepińska będzie miała dylemat modląc się do krzyża.Wisi na nim Żyd Jezus,a teraz jego potomkowie tak ją potraktowali. Nie wisi na krzyzu Zyd tylko Druga Osoba Trojcy Sw., moja ty, zaslepiona nienawiscia, miernotko umyslowa! Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: szwejo72 29.03.10, 14:49 A jakiej narodowosci i jakiego wyznania byla ta druga osoba owej Trojcy? BTW. Koncepcja Swietej Trojcy zostala sformulowana jakies trzysta lat po domniemanej smierci domniemanego Jezusa, na soborze nicejskim w 325 r. Samego zainteresowanego nikt o zdanie nie pytal. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: szwejo72 29.03.10, 16:14 wet3 napisał: > Nie wisi na krzyzu Zyd tylko Druga Osoba Trojcy Sw. Druga Osoba Trojcy Sw. jest synem Zydowki. Syn Zydowki jest Zydem. Wniosek 1: Druga Osoba Trojcy Sw. jest Zydem. Wniosek 2: Ten, kto tego nie pojmuje jest ograniczony umyslowo. Wniosek 3: Ten, kto temu swiadomie zaprzecza jest klamca. weszszczy zaprzecza temu. Odpowiedz Link Zgłoś