szakez Ryży chce położyć łapę na zysku NBP? 31.03.10, 20:40 polskie prawo chyba daje pewną autonomiczność NBP, dlaczego Ryży dyktator potrzebuje więcej pieniędzy? Czyżby jakiś cud wisiał w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ryży chce położyć łapę na zysku NBP? 31.03.10, 20:49 szakez napisała: > polskie prawo chyba daje pewną autonomiczność NBP, dlaczego Ryży dyktator potrz > ebuje więcej pieniędzy? > > Czyżby jakiś cud wisiał w powietrzu? - nie nie cud,tylko Sobiesiak za duzo stracil wodzac ich na sznurku. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ryży chce położyć łapę na zysku NBP? 31.03.10, 21:27 > - nie nie cud,tylko Sobiesiak za duzo stracil wodzac ich na sznurku. no z takim podejściem to i prokuratura miałaby więcej sukcesów! Oczywiście zerowa prokuratura! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wwww.2 Re: Ryży chce położyć łapę na zysku NBP? 31.03.10, 21:06 NBP zawsze przekazuje dywidendę skarbowi państwa , czyli i tobie , choć nie zawsze w pełnej wysokości , to zależy od ekonomicznych uwarunkowań i banku i skarbu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ryży chce położyć łapę na zysku NBP? 31.03.10, 21:35 Masz rację. To dlaczego, skoro NBP może przekazać tylko 4 mld zł., nasz Donald upiera się przy 8 mld zł.? Odpowiedz Link Zgłoś
wwww.2 Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskiej 31.03.10, 20:44 -No cóż , zbliżają się wybory prezydenckie , a kto jest ulubieńcem P.Gilowskiej to powiedziała w wywiadzie , szanowałam ją do tej chwili , krytykowała, wypowiadała merytorycznie oceny a teraz tak się poniżyła i kto tu jest kapryśny, przecież ten wywiad jest na poziomie magla,nie ma mertyorycznych opinii ekonomicznych.Wywiad ten jest udzielony w określonym celu, bo zwykle nie pozwalała sie wciągać w takie dyskusje .Wykazała się lizusostwem ,plotkarstwm poniżej jej godności, mściwością i dlatego nie ma odwagi przeciwnikowi spojrzeć w oczy. Jeśli kogoś krytykuję merytorycznie to muszę mieć odwagę stanąć do dyskusji bezpośredniej, tym bardziej jeśli sie zajmuje państwowe stanowisko , no chyba że się ma coś na sumieniu.No ale skoro się weszło we wrony to trzeba krakać jak one , Kaczyńscy też nie ze wszystkimi się chciali spotykać. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot.9 Premier powinien ignorować TW Beate... 31.03.10, 20:50 nigdy nie powinno sie dopuszczać Gilowską"Beate" do tajemnic rządąwych.. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Premier powinien ignorować TW Beate... 31.03.10, 21:33 To nie Lepper którego można ignorować! To Gilowska- b.wicepremier rządu PR, pełniąca odpowiedzialne funkcje mówi:-I nie miałam pojęcia, że w zakładaniu PO brali udział ludzie ze służb specjalnych. A dowiedziałam się o tym w 2006 roku od jednego z generałów. Który na tyle mnie starannie informował o tym fakcie, że nawet podawał rozmaite szczegóły."> Rodzi się pytanie czy przywódcy PO są na usługach specsłużb? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskie 31.03.10, 20:54 ty wwww.2 sama siebie nie szanujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wwww.2 Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskiej 31.03.10, 20:54 Ale i tak przez zaniechania obecnego rządu niebezpiecznie zbliżamy się z > zadłużeniem do poziomu alarmowego. > SlD zwiększyło zadłużenie o 14%, PiS o 9%(przy koniunkturze)a Po o 7% przy kryzysie. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskiej 31.03.10, 20:57 POpaprańcy przenieście się na inny temat - Chwalcie Drzewieckiego że przeprosił za swoje "NIEFORTUNNE" wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskie 01.04.10, 04:33 siwy19469 napisał: > > POpaprańcy przenieście się na inny temat - Chwalcie Drzewieckiego że przeprosił > za swoje "NIEFORTUNNE" wypowiedzi. Nie ten wątek. Nie zauważyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
elekrob1 Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskiej 31.03.10, 21:10 czy ta pani w ogóle ma kontakt z rzeczywistością, czy tak sobie na starość bzdurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Nie będąc na tym spotkaniu, baba z tytułem 31.03.10, 21:15 profesora, należąca do politycznego PiS-owskiego magla, po prostu sprzeniewierzyła się obowiązkom, jakie nakłada na nią członkostwo w RPP. Za tego rodzaju anarchizowanie pracy wysokiego organu państwowego powinna ponieść jakieś konsekwencje. A poza tym kto by się przejmował jej insynuacjami w stylu kaczyzmu? Pasuje jak ulał do Kaczyńskich i PiS-u i dlatego w końcu się tam znalazła, bo tam jej miejsce. Po prostu, jak sądzę, włączyła się już w kampanię prezydencką tych dwóch żałosnych polityków, żeby ewentualnie móc się jeszcze kiedyś dorwać do żłobu. W kampanii wyborczej nie takie rzeczy przeczytamy jeszcze na łamach kaczystowskiego propagandowego szmatławca, jakim za rządów PiSu stała się "Rzepa. Przeżyjemy to jak rządy PiSLD-u, czyli popularnej Pizd.y, w publicznych mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Nie będąc na tym spotkaniu, baba z tytułem 31.03.10, 21:30 Gilowska powiedziała prawdę o powstaniu PO. Miała być moze nadzieję na POPiS i funkcję premiera u boku swojego "brata" ale "brat" nie chciał takiej siostry. To wszytko blednie w cieniu jej słów o prawdziwych twórcach PO:- "I nie miałam pojęcia, że w zakładaniu PO brali udział ludzie ze służb specjalnych. A dowiedziałam się o tym w 2006 roku od jednego z generałów. Który na tyle mnie starannie informował o tym fakcie, że nawet podawał rozmaite szczegóły."> Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Pisda, piz.da, pisuar, to są słowa miłości PO 31.03.10, 21:40 Kto w kale brodzi, skalać się musi, … Ks. Winc.Kadłubek Odpowiedz Link Zgłoś
lendo Re: Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskie 31.03.10, 21:38 Idiotka - powiedział o prof Gilowskiej jakiś idiota. Jest to typowy nowotór mózgu efekt podatności na propagandę partii władzy Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Super - znachor 01.04.10, 04:44 lendo napisał: > Idiotka - powiedział o prof Gilowskiej jakiś idiota. Jest to typowy > nowotór mózgu Jesteś lekarzem - onkologiem? A może super-znachorem, stawiającym diagnozę na odległość i to u "pacjenta", z którym nigdy nie miałeś kontaktu? Potrafisz może też tak zdiagnozowanego guza wyleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskiej 31.03.10, 21:44 Organ propagandowy PO, nienawidzacy PRAWDZIWYUCH POLAKOW PATRIOTOW jak zwykle klamie i manipuluje. Prawda jest taka, ze z polTuskiem spotkali sie jego zwolennicy. Ludzie wybrani przez niego do RPP. Czy tak trudno napisac prawde? Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Kierunki opluwania > 31.03.10, 21:48 PIS - kurdupel RPP - pisda (nowe wskazanie dzisiejszego dnia) RPO - dureń IPN - głupi BBN - idiota UPR - karzeł URM - grupa genialnych ludzi skupionych wokół geniusza ekonomicznego Tatr, którzy poświęcili się dla tego dzikiego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kierunki opluwania > 31.03.10, 21:56 awatar_sm - forumowy fraszkojebca stare stwierdzenia, ale jakie prawdziwe :D Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Re: Kierunki bluzgania > 31.03.10, 22:29 ogólnie związanie są z: dupą, odchodami, moczem, narządami płciowymi, czynnościami prokreacji, innymi czynnościami seksualnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
czepny Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskiej 31.03.10, 21:56 Pani Gilowska jak widać nie zakończyła jeszcze procesu leczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskie 01.04.10, 04:46 czepny napisał: > Pani Gilowska jak widać nie zakończyła jeszcze procesu leczenia... Albo trzeźwienia... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Gilowska zarazona jadem PiS.... 31.03.10, 21:59 wskazane leczenie przymusowe,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Niech Tusk z Vincentem sobie sami wemą kredyt 31.03.10, 22:41 Kanalie. I niech sami sobie go spłacają. Może Rothschild im umorzy jak mu odpowiednio głęboko w doopę wlezą? Odpowiedz Link Zgłoś
opty-mist51 Tchórzyca...Tak myślałem... 31.03.10, 22:47 Jeżeli mówiła prawdę i całą prawdę to dlaczego zwiała przed premierem.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Tchórzyca...Tak myślałem... 31.03.10, 23:48 Widocznie ma Go już po dziurki w nosie i nie chce Go ogłądać > > Jeżeli mówiła prawdę i całą prawdę to dlaczego zwiała przed > premierem.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tchórzyca...Tak myślałem... 01.04.10, 04:50 sipa222 napisał: > Widocznie ma Go już po dziurki w nosie i nie chce Go oglądać A wiesz, że łaski nie robi, skoro jest członkiem RPP? Płacą jej pensję i to - bądź pewny - nie najgorszą. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Tchórzyca...Tak myślałem... 01.04.10, 01:17 opty-mist51 napisała: > > Jeżeli mówiła prawdę i całą prawdę to dlaczego zwiała przed > premierem.Wstyd! Nie zwiała tylko zignorowała to szlachetne grono RPP i osobę Tuska. RPP to ludzie bez charakteru, wybrani przez PO do niszczenia polityki pieniężnej kraju prowadzonej przez NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Co Ty powiesz...? 01.04.10, 04:57 nirelle napisała: > Nie zwiała tylko zignorowała to szlachetne grono RPP i osobę Tuska. RPP to > ludzie bez charakteru, wybrani przez PO do niszczenia polityki pieniężnej kraju > prowadzonej przez NBP. Jeżeli taka z niej "dama z zasadami", to czemu zgodziła się - i nadal zgadza - być członkiem tego gremium "ludzi bez charakteru.. itd,"? Pecunia non olet? Odpowiedz Link Zgłoś
gaalar Re: Co Ty powiesz...? 02.04.10, 00:04 wiesz czemu nirele? zebys sie dziwil, ot i masz problem i masz co pisac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Zdecyduj się, proszę. 02.04.10, 05:27 gaalar napisała: > wiesz czemu nirele? zebys sie dziwil, ot i masz problem i masz co pisac hehehe Chodzi Cu o mnie czy o nirele? Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskiej 31.03.10, 23:45 Wreszcie ktoś mówi prawdę o Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskiej 01.04.10, 08:53 Zarozumiała, źle wychowana baba, która nie wiadomo dlaczego ma dostawać duże pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
gaalar Re: Ważne spotkanie RPP z premierem bez Gilowskie 01.04.10, 23:59 wuem43 pduze pieniadze ktore sie Tobie naleza hehe he he. Odpowiedz Link Zgłoś