celtpoznan1 19.04.10, 17:28 Może warto by zmienić tak podejście na stałe. Piszę o podejściu, bo przecież nikt nie jest w stanie pracować 24 godziny na dobę. Gratuluję organizacji i dziękuję za tę piękną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
q-ku trzeba przyznać że organizacja działała OK 19.04.10, 19:55 żebyśmy tak nie na pogrzebach się umieli wykazywać Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Brawo dla wszystkich. Zwykle narzekamy... 19.04.10, 21:11 ...ale teraz chwalmy, gdy jest za co! Odpowiedz Link Zgłoś
ole16 Re: Brawo dla wszystkich. Zwykle narzekamy... 19.04.10, 22:07 No właśnie. Bo też trzeba zauważyć zmianę dziennikarskiego podejścia. Często się pisze tylko źle o urzędnikach. Jak dobrze wykonują swe obowiązki, kiedy okazuje się, że to oni mieli rację - nic, cisza w eterze. A przecież wpadki to jednak nie zasada, jak można by sądzić po doniesieniach prasowych, a wyjątki. Mam wrażenie, że w ostatnich latach zaszły bardzo pozytywne zmiany w polskiej administracji. Załatwiałam w ostatnim roku sporo spraw urzędowych i przed sobą zwykle widziałam bardzo życzliwych, sympatycznych ludzi. Warto to czasem także docenić. Odpowiedz Link Zgłoś