tomesio Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 15:24 Pewnie go dorwali, sk...le wcześniej. Szkoda, że nie udało mu się wszystkich z tych swołoczy dorwać. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
barej Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 15:25 Jestem ciekaw czy to przeczytali nasi księża lub klerycy.W naszym katolickim kraju to jest PROBLEM!Czarni nie mogą się żenić to dają po ogonie co się rusza i na drzewo nie ucieka.No tak mają! Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Kogo masz na mysli mowiac "czarni" ??????????????? 21.04.10, 15:29 Kogo masz na mysli mowiac czarni ty antykatolicka hieno? artintifada.files.wordpress.com/2009/01/orthodox-jews-2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Re: Kogo masz na mysli mowiac "czarni" ?????????? 21.04.10, 15:31 Kogo masz na mysli mowiac czarni ty niePOLSKI szowinisto? djiin.files.wordpress.com/2009/01/orthodox_jews_protest_against_israel.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Bo Rosja nie leży w Europie - dziki azjatycki kraj 21.04.10, 15:26 Odpowiedz Link Zgłoś
barej Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 15:37 Do "ekumenicznego"- pisząc CZARNI mam na myśli kler-ty judaszu.To nie wiesz co się wyrabia w seminariach? A te wszystkie wyczyny księży{ujawnione} to co? Dają po ogonie aż iskry lecą i tego Waść nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 16:09 szkoda kolesia, ciekawe co by się stało, gdyby załatwił 2 sukienkowych pedofilów! Hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
vaitomanocu Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 16:11 Kedys żyje i dorwie ICH wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Gdzie była matka? 21.04.10, 16:14 Ja się zastanawiam gdzie w tym wszystkim była matka?? Bo ta gościówka która dostarczała dzieci pedofilom to chyba była siostra tej matki!! W tym artykule ta baba oskarża tego Kedysa o zmyślenie molestowania: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80611,7260881,Drasius_Kedys_wymyslil_historie_o_molestowaniu_corki_.html Tylko że ja widziałam jak to dziecko to opowiadało, jest film na youtube, i to niemożliwe żeby ta historia była zmyślona! :/ Więc przede wszystkim ta matka odpowiada za to molestowanie i wszystkie inne tragedie... Dała dziecko siostrze, a siostra pedofilom... Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Gdzie była matka? 22.04.10, 01:28 ptr0 napisała Tylko że ja widziałam jak to dziecko to opowiadało, jest film na youtube, i to niemożliwe żeby ta historia była zmyślona! :/ Więc przede wszystkim ta matka odpowiada za to molestowanie i wszystkie inne > tragedie... Dała dziecko siostrze, a siostra pedofilom... Nie uwierzę w takie bzdury. a film mnie nie przekonuje. Dałabyś film swojego skrzywdzonego dziecka ,na widok publiczny czy raczej chroniłabys go przed traumą ? Dla mnie to brudna polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Gdzie była matka? 22.04.10, 02:11 ptr0 napisała: Ja się zastanawiam gdzie w tym wszystkim była matka?? Bo ta gościówka która dostarczała dzieci pedofilom to chyba była siostra tej matki!! W tym artykule ta baba oskarża tego Kedysa o zmyślenie molestowania: > rel="nofollow">wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80611,7260881,Drasiu s_Kedys_wymyslil_historie_o_molestowaniu_corki_.html Nawet cztać ze zrozumieniem nie potrafisz. Ta "gościówa" to była siostra Drasiusa. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1968 Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 16:33 Szkoda chłopa a jeszcze bardziej dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
concha Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 18:42 Najlepszy tekst z polskiego punktu widzenia w sprawie Drasuisa to bezzmian.redblog.poranny.pl/2009/10/13/czy-polska-powinna-wydac-drasiusa-kedysa/ Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Ma nadzieję że to nie Drasius 21.04.10, 19:42 Jesli by się okazało że to Drasius ludzie o tym nie zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 19:46 Wygnieść jak gnidy zboków wszelkiej maści... Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 23:29 Czemu wszyscy go podziwiają ja tam trochę poczytałem i nie jestem taki pewny czy to była zemsta skrzywdzonego ojca czy brudna polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
tomesto Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela z... 21.04.10, 23:57 ten Drasius to nawet na takiego wojownika wygląda:) chyba coś kiedyś ćwiczył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tpepe Re: Znaleziono ciało Drasiusa Kedysa - "mściciela 22.04.10, 01:29 Dajcie już spokój z tym Mikkem, przecierz to pajac. Odnośnie "mściciela" to kto mieczm wojuje, ten od miecza ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Mało wiarygodne..... 22.04.10, 01:51 Dla mnie to mało wiarygodne . Jak ktos rzeczywiście dba o dobro swojego dziecka, to nie upublicznia filmów z jego opowiadaniem o traumatycznych przezyciach. Bo to jest chore , bo to dodatkowa krzywda dla tego dziecka. Każde skrzywdzone dziecko chroni się przed traumatycznymi konsekwencjami niegodnych czynów. W przeciwnym wypadku utrwala się je i robi dziecku krzywdę. pozwolilibyście upublicznić film z Waszą skrzywdoną córeczką ? Film jak opowiada o molestowaniu ? Dla mnie to jakaś brudna gra. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Bez histerii 22.04.10, 02:15 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80611,7260881,Drasius_Kedys_wymyslil_historie_o_molestowaniu_corki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ionginus Re: Bez histerii 22.04.10, 13:33 Mało wiarygodne, żeby ojciec wymyślał takie rzeczy. Po chusteczkę? aby pomóc siostrze??? To oczywiste dyskredytowanue tego człowieka w oczach opinii publicznej, która go pokochała. Szkoda, ze go załatwili, nie tak miało być... Wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś