Dodaj do ulubionych

TV - spirala smutku i cierpienia

• alakyr Jaki kraj takie media 23.04.10, 19:27
      Bogoojczyźniana histeria bez umiaru. Wyciskarki łez.
    • sandra0305 TV - spirala smutku i cierpienia 23.04.10, 19:28
      Dziękuję serdecznie za wywiad z profesorem. Żałobę noszę też głęboko w sercu, ale nie mogę zrozumieć postępowania mediów i wielu ludzi biorących udział w tych wydarzeniach. Zgrozą straszną były dla mnie wypowiedzi ojca Rydzyka, a także wypowiedzi m.in. przedstawicieli PZL-Świdnik przy grobie naszego Prezydenta. Generalnie boli mnie wykorzystywanie tragedii do podjudzania ludzi. Wywiad ten pomógł mi zrozumieć, że nie jestem sama ze swoimi przemyśleniami. Pozdrawiam.
    • med555 Emocjonalne problemy profesora 23.04.10, 19:30
      Myślę, że profesor przesadził. Zarzut o łzy niektórych dziennikarzy, którzy pokazali w ten sposób swoją ludzką twarz jest nie na miejscu. Nie były to przecież jakieś sentymentalne lamenty ale prawdziwy ból zranionych dusz jak w przypadku M.Olejnik do której nabrałem dużego szacunku od tego czasu. Mało tego - było to piękne. Podejrzewam profesora raczej o jakieś emocjonalne problemy, kogoś kto nie potrafi się znaleźć wobec szczerze a jednak powściągliwie okazywanych emocji niż, żeby dawał on właściwą ocenę tych ludzi. Natomiast gdzieś tak od 4 dnia zaczęło tego wszystkiego być już za dużo i trzeba się było rzeczywiście nieco zdystansować od tych ocierających się o psychiatrię żałobno-kościelno-narodowych klimatów.
    • wlekawa TV - spirala smutku i cierpienia 23.04.10, 19:31
      Szczyt szczytów osiągnął I program TVP. W czasie głównej
      uroczystości kamera pokazała zbliżenie z Maciarewiczem przyjmującym
      komunię. Stare wraca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka