ojciecrydzyk1 26.04.10, 19:00 Komorowski to pra pra pra ..... wnuk Mieszka I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eryk-100 Obleśna, chamska morda 26.04.10, 19:20 do tego zdrajca i kawał skurw..., że też takie coś siedzi w polityce Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Obleśna, chamska morda 26.04.10, 19:33 zdrajca czego niby? jakiejś partyjki politycznej... ciekawe now użycie słowa "zdrajca" eryk-100 napisał: > do tego zdrajca i kawał skurw..., że też takie coś siedzi w polityce Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Obleśna, chamska morda 26.04.10, 19:49 szabo napisał: > zdrajca czego niby? jakiejś partyjki politycznej... ciekawe now użycie słowa > "zdrajca" > > eryk-100 napisał: > > > do tego zdrajca i kawał skurw..., że też takie coś siedzi w polityce Na krzyz z nim bracia Polacy, na krzyz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wifan Sikorski to nie Polska! 26.04.10, 19:51 Polska, to ja, Ty, My, czyli szara masa wyborcow, Suweren! nikt nas nie pytal o zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon-08 My,Targowiczanieto Polsza!!!??? 26.04.10, 21:06 > Polska, to ja, Ty, My, czyli szara masa wyborcow, Towarzyszu,mieliscie okazje przez 45lat dbać o 'intieresy Polszy'. Teraz was,podobnie jak waszych moskiewskich mocodawców, nikt nie pyta o zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
makalaka im so happy 26.04.10, 19:59 z jednej strony sie cisze ze kolega rocharda pearla nie bedzie el prezidento, ale z drugiej martwi mnie fakt ze bedzie sterowal z drugiego planu. multi agent sikorski, go home to daddy rothschild. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Kolejny sukces MSZ 27.04.10, 00:29 - Jesteśmy zadowoleni, gdyż polskie pomysły i koncepcje zostały wysłuchane i ileś z nich zostało uwzględnionych w propozycji" _____________ Ileś z nich, a ile i jakie konkretnie? Sikorski występujący w pluralis majestatis jest jak zawsze zadowolonym człowiekiem sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Sikorski: Polska zadowolona z projektu korpusu ... 27.04.10, 03:32 dla mnie sikorski to karierowicz...takie dzidzifiogo z psedskola...NIEUDACZNIAK... Odpowiedz Link Zgłoś