bogdan331 Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 09:26 Pani Justyna z Ustronia Morskiego prowadzi gospodarstwo rolne. Jak mówi, bardzo przeżyła katastrofę pod Smoleńskiem i późniejszą żałobę narodową. Kilka dni temu zadzwoniła do kołobrzeskiego biura jednego z posłów PiS. - Gdy wydarzyło się to nieszczęście, ja i mąż stwierdziliśmy, że nie możemy patrzeć na tę obłudę wokół. Od dziecka jestem nacjonalistką, ale dotąd nie chciałam być w partiach. A teraz chcę - podkreśla. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny-wybor Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 09:26 Wybierz sam skutecznego prezydenta, nie kieruj się wyglądem i uprzedzeniami - wpisz w wyszukiwarkę Google Wolny Sondaż Prezydencki, wyszukaj lub kliknij i zagłosuj. Wyniki głosowania przez internatów są zupełnie inne od oficjalnie prezentowanych, już w sondażu zebrało się 34483 głosów Polaków i ciągle ich przybywa. Drogi wyborco pamiętaj, jaka jest różnica pomiędzy obietnicą, a jej realizacją, czym się różni obiecanie pieniędzy od dania pieniędzy, czym odróżnia się mówienie od robienia. Ile warte są gesty, a ile fakty i działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 09:59 propaguj fiucie jarka.wyjdziesz na tym jak Zabłocki na mydle.Ten wolny sondaż rozbij o kant dupy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
007bjb Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 09:40 Jeszcze nie zgłupiałem by się do nich zapisywać. Może nie jestem prawy ale nie chce mieć przywódcy - prawiczka z kotem! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 09:52 No jak pistuba "Rzeczpospolita" tak pisze, to na pewno to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 10:12 Idiotów nie brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 PiS jest dla idiotow. 27.04.10, 10:25 TA PARTIA JEST TYLKO ZLEM.KACZY KURDUPEL NIE POWINIEN MIEC W POLSCE NIC DO GADANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
aietes liczą na kolejny lot za free z prezydentem? 27.04.10, 10:14 mało im Smoleńska? Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Imponderabilia 27.04.10, 10:21 Ciekaw jestem czemu dotychczas w kampanii JK nie padło ulubione słowo Naczelnika Piłsudskego imponderabilia. Może po prostu zwolennicy kaczyzmu nie są w stanie zpamiętać i wymówić słowa zawierającego wiecej niż 3 sylaby. Odpowiedz Link Zgłoś
lieft Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 10:29 pojebów w polsce nie brakuje, nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechpastor Irasiad na prezydenta 27.04.10, 10:44 ...pozdrawiam biskupa Rzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
andy-1950 Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 10:45 Myślę że dużo Polaków działa wbrew swoim przekonaniom-to nie jest ta droga .Okaże się w najbliższym czasie że król jest bnagi.Odudżcie sie z letargu Odpowiedz Link Zgłoś
politol59 Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 12:23 To efekt Rzepiej roboty, która cały czas jątrzy i podjudza, dobrze, że jeszcze PISich deklaracji kandydackich nie drukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jimir Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 27.04.10, 12:36 Boże! ten kraj zamieszkują w dużej części ludzie głupi,to smutne ale jak nazwać ludzi którzy na skutek rozpętanej przez polityków i beznadziejnych redaktorków obojga płci histerii,nagle zaczynają interesować się polityką a jedynym dla nich kryterium kompetencji jest współczucie.A więc zapiszemy się zagłosujemy bo tak jest po chrześcijańsku.I w taki oto sposób,przez głupich ludzi cierpi cały kraj,a tak nawiasem mówiąc ludzie na wsi są na poziomie umysłowym dżdżownicy zwłaszcza ci starsi bo młodzi mają to gdzieś i może lepiej bo gdyby naśladowali rodziców i dziadków to byłby armagedon. Odpowiedz Link Zgłoś
jatokomtur Coraz więcej osób chętnych, by wstąpić do PiS 28.04.10, 11:14 A chwalimy się ,że psychiatria jest u nas na dużym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś