dzidka123 Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreceden... 28.04.10, 13:13 Dawno przestałam wierzyć w bajki i dlatego NIE wierzę w wasze sondaże.I jeszcze jedno: nigdy nie zmieniam poglądów ni też sympatii do ugrupowań politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Groza!!!!!! 28.04.10, 13:14 Niczego się to polskie społeczeństwo się przez lata nie nauczyło,Ono znowu chce być pod "butem"było 60lat i znowu chce!!!!!! Homosowieticus!!!! Chce ono być poniżane, opluwane,odzierane z własnej godnosci,z której jest już zresztą odarte!I nie przeszkadza jemu to że Jarek to zdeklarowany Gej,a przaszkadzały parady rowności! Zaiste przrażające są wnioski,ja nie Jarka się boję, tylko Was, Was!!Jeśli rzeczywiscie ten psychopata zostanie "moim" prezydentem ja zrzekam się obywatelstwa polskiego.A.Gerlicz Odpowiedz Link Zgłoś
raf4 poki ... 28.04.10, 13:15 poki bedzie milczal bedzie mu roslo....od gadania i wychwalania ma swoich klakierow w TVP ;) ciekawe kiedy zaczna go w GW i reszcie "wolnych wedlug PO" mediow probowac go zmusic do wypowiedzi... zacznie sie show ;) a i tak zaglosuje na Olechowskiego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Pomroczność jasna 28.04.10, 13:21 Mam wrażenie, że na niektórych długa żałoba wpłynęła nagatywnie na postrzeganie rzeczywistości... najpierw dostali sklerozy postępowej zapominając o wadach Ś.P. Pana Prezydenta a wychwalając pod niebiosa i przypisując czyny bohaterskie (sic!) to teraz dostali jakiejś pomroczności w stosunku do jego brata... litości... Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdam53 Re: Pomroczność jasna 28.04.10, 13:29 Pomroczność jasną to mial syn Wałesy jak miał dwa promile alkoholu!! Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Zaufaj Kaczyńskiemu:) 28.04.10, 13:20 Zaufaj Kaczyńskiemu-zaufał zając wilkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdam53 Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreceden... 28.04.10, 13:21 Jarek Kaczyński na prezydenta kontynuować dzieło brata!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stanos111 Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreceden... 28.04.10, 13:21 O dwoch takich co chcieli zdobyc Wawel... Jeden juz tam jest ... A drugi to Jarek i kot ,,, LUDZIE nie pozwolcie na to... TO nie COLOSEUM W Rzymie ... Jaki ten swiat ostatnio pojebany ... Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreced 28.04.10, 13:29 stanos111 napisał: > O dwoch takich co chcieli zdobyc Wawel... > Jeden juz tam jest ... > A drugi to Jarek i kot ,,, > LUDZIE nie pozwolcie na to... TO nie COLOSEUM W Rzymie ... > Jaki ten swiat ostatnio pojebany ... To ty jesteś taki jak to twoje ostatnie słowo. NIEUK! Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy GW znowu w nazistowskim stylu 28.04.10, 13:23 rozpoczela kampanie 'zohydzania' J.Kaczynskiego. GW wzorce czerpie pewnie z nazistowkich kampanii antysemickich gdzie by zohydzic 'Zyda' - zamieszczano specjalnie wybrane zdjecia majace utrwalic wsrod motlochu pozadany wizerunek wroga ( Zyd z duzym nosem, z pejsami itp, itd. ) - tak samo teraz, po 2 tygodniach gdy wyjatkowo w prasie pojawialy sie normalne zdjecia Kaczynskich powraca GW do swojej taktyki pokazywania Kaczynskiego w sposob karykaturalny. Tresura lemingow rozpoczeta. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: GW znowu w nazistowskim stylu 28.04.10, 13:48 > Tresura lemingow rozpoczeta. Znaczy sie masz na mysli program "Solidarni 2010" ? I m.in. wystepujacych w nim aktorow ? Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: GW znowu w nazistowskim stylu 28.04.10, 13:57 przeczytaj raz jeszcze moja wypowiedz - dotyczy ona sposobu w jaki GW przedstawia J.Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: GW znowu w nazistowskim stylu 28.04.10, 18:24 No ale wspomniales cos o tresurze lemingow. Nie sadzisz ze program Pospieszalskiego ma to na celu ? Odpowiedz Link Zgłoś
gm to moze byc niebezpieczny precedens 28.04.10, 13:23 glupota polakow doprowadzi do tego ze do wygrania jakichkolwiek wyborow beda potrzebne pogrzeby wstyd byc polakiem jezeli mamy naprade tak glupie spoleczenstwo w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
sulp Bóg nie ma litości dla tego narodu 28.04.10, 13:25 - wiadomo, jak kogoś chce ukarać, to mu odbiera rozum... Odpowiedz Link Zgłoś
jachay Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreceden... 28.04.10, 13:27 Aż tylu kretynów mieszka w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Poczekamy 1,5 miesiąca.... 28.04.10, 13:27 J.K. pokaże swoje prawdziwe oblicze i dostanie 20% głosów w pierwszej turze a w drugiej max. 39% :) Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Poczekamy 1,5 miesiąca.... 28.04.10, 13:36 adwach napisał: > J.K. pokaże swoje prawdziwe oblicze i dostanie 20% głosów w pierwszej turze a > w drugiej max. 39% :) Żydo-Komuna jak zawsze pluje i jazgocze. A ty nijaki (adwach) zmień ksywę na ajwach mosiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 fan-po wypad stąd bezzębny antysemito 28.04.10, 13:40 Szybko, bo psem poszczuje Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Poczekamy 1,5 miesiąca.... 28.04.10, 13:37 Masz rację, wkrótce ujrzymy prawdziwe oblicze Wielkiego Brata K. Za chwilę Jarosław Kaczyński zacznie oskarżać politycznych wrogów o knowanie przeciwko Polsce, o oddawanie naszej ojczyzny w obce ręce. Bowiem wiadomo tylko prawdziwy pisowiec jest Polakiem a reszta to ZOMO... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka001 Re: Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreced 28.04.10, 13:30 To nienawiści śpiew?A my śpiewamy inaczej... Pieśń o Małym Rycerzu Polsko wstań z dumą unieś głowę wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu Na Wawel gdzie na wieki spoczął Wielki Wódz Legionów gdzie po krypcie echem rozbrzmiewa bicie srebrnych dzwonów Mały Rycerz IV Rzeczypospolitej przed laty z małżonką przyszedł oddać Marszałkowi cześć zaczerpnąć siłę i moc z ducha Jego obcowania by wygrawszy bitwę o władzę wskrzeszać pamięć warszawskiego powstania obnażać „układu” sieć rozliczać przeszłość oddzielać ziarno od plew bronić rodziny małżeństwa wiary krzyża wbrew mediom wbrew On Mały Rycerz – On Wielki Lech Za wsparciem duchów przeszłości Bóg zrzucił na Ziemię Swą niepojętą moc dla Małego Rycerza ze smoleńskiej tragedii utkał chwalebny los – przez Śmierć w płomieniach rozbitego ptaka na oczach medialnego świata wraz z kwiatem polskiego narodu na ostatniej krwawej Golgocie Wschodu W zwęglonym kadłubie wyraz cudownej Miłości silniejszej niż Śmierć – kwiaty dla Katynia Małego Rycerza wydobyli we mgle Rosjanie za Niego złożyli przy leśnych krzyżach na pojednanie Mały Rycerz na Wawel powraca kondukt Jego żałobny cały świat ubogaca Wielkiemu Polakowi hołd oddaje dumnie majestatycznie Dzwon Zygmunta w polskich serc rytmie na wieki wieków bić nie przestaje (autor)B.Sieroszewska, Warszawa 15 kwietnia 2010 r. Odpowiedz Link Zgłoś
jerk-off biedny kraj pełen prostych ludków... 28.04.10, 13:33 No i wybiorą sobie kolejny raz kaczorka i potem będą biadolić, że nawroty 4RP, że zbieranie haków, że podsłuchy i wrabianie ludzi (ŚP Pani Blida, Pani Sawicka, Dr Garlicki), że cały świat się z nas śmieje, blokowanie kluczowych reform dla kraju i machanie szabelką, ośmieszanie się publicznymi wypowiedziami, wyglądem, zaściankowymi poglądami i otaczaniem się kryminalistami i motłochem... Trzymajcie tak dalej młotki... Wiem, że spotkała nas jako kraj i naród wielka tragedia, tak to prawda, ale to nie powód by teraz błędnym sentymentalnym wyborem zmarnować nasz kraj i cofnąć go o 20 lat wstecz!!! Myślcie troszkę ludki, bo ja nie mam ochoty przez następne 4 lata słuchać kto kogo podsłuchał, że Rosja, Żydzi i Gazeta Wyborcza to spisek masonów, że układ nas otacza i trawi, że wszyscy byli i są agentami i ciąganie po sądach 90 letnich staruszków i udowadnianie, że 70 lat temu kogoś tak gdzieś skazali czy wydali... takie były czasy. My żyjemy teraz i zapalczywe rozpamiętywanie spraw z przed 70 lat jest moim zdaniem chore! Teraz powinniśmy się uczyć! uczyć i jeszcze raz uczyć języków, pracować ciężko i uczciwie, żyć oszczędnie i skromnie wyznając szczerze nasze tradycyjne wartości (jeśli ktoś ma taką potrzebę - nie na siłę i na pokaz) by jak najprędzej uczciwością i pracowitością nadrobić ten niewyobrażalny dystans jaki dzieli nas od reszty zachodniego świata. Oczywiście przy zachowaniu zdrowego rozsądku, by nie powtarzać ich błędów (śluby i adopcje par tej samej płci itp.) Tak powinno się pamiętać o przeszłości, by nigdy więcej do władzy nie doszli ludzie jak Hitler czy Stalin, ale nie można mylić pamięci ze sposobem na Życie i dzień w dzień wypominać wszystkim w około, że czyjś pradziadek 100 lat temu coś nam zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: biedny kraj pełen prostych ludków... 28.04.10, 13:43 Rozsądne argumenty nie trafiają do rozmodlonego narodu. Społeczeństwo na klęczkach,dlatego nie może wziąść odpowiedzialności za kraj. Kolejny raz pojawią się hasła: "nie ma wolności bez solidarności", "żby Polska była Polską" itd. A wystarczy odpowiadać za swoje czyny. Nawet za prostą czynność jaką jest wyprowadzenie psa i posprzątanie po swoim pupilu. Skoro tego nie rozumiemy, to trudno wymagać abyśmy zrozumieli Twoje słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: biedny kraj pełen prostych ludków... 28.04.10, 14:06 Nijaki (jerk-off) ale żeś się napracował i namozolił pewno Stalin cię wyszkolił. POpaprańcy jak szkalowali tak szkalują na rywali wiecznie plują. Wstyd panowie do obory lub wykopcie sobie nory. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy jerk-off 28.04.10, 14:22 czytajac wasze 'wypowiedzi' mam tylko jedno skojarzenie - dyktatura ciemniakow Odpowiedz Link Zgłoś
jerk-off dyktatura ciemniakow... 28.04.10, 14:57 Może i ciemniaków, pobożnie życzę wszystkim 2 fakultetów :) A tak na marginesie dobrze powiedział "czyzyk331" tak, to jeden z powodów takiego stanu rzeczy w Polsce. Nikt nie ponosi odpowiedzialności za własne czyny. Począwszy od urzędnika na obywatelu skończywszy. Przykład z psem również jest odpowiedni. Brak odpowiedzialności, egoizm, ignorancja i taka pogarda czyjąś lub wspólną własnością... Taka totalna ignorancja i pogarda dla innych ludzi. Ja mam pieska, on chce kupkę więc robi gdzie mu się trafi, a to, że w windzie czy na chodniczku prowadzącym do przedszkola to co mnie to obchodzi... przecież piesek musi się załatwić no nie, a jak się komuś nie podoba to i po uchu może dostać... wiele razy słyszałem takie zachowania i to jest smutne. Najgorsza jednak chyba jest znieczulica, bezmyślność, brak dobrych i jednoznacznych regulacji prawnych oraz uczciwe i bezwzględne ich przestrzeganie a jak nie, surowe i dotkliwe kary finansowe dostosowane wysokością do wysokości zarobków. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Re: dyktatura ciemniakow... 28.04.10, 15:09 "Taka totalna ignorancja i pogarda dla innych ludzi" w swoich poprzednich wypowiedziach na tym forum prezentujesz wlasnie taka postawe.... nawet te '2 fakultety' nie bardzo potrafia pomoc.... ROTFL jeden z politologii a drugi z resocjalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
jerk-off Re: dyktatura ciemniakow... 28.04.10, 16:47 Nie mówiłem, że ja jestem lepszy. Nerwy mam poszarpane, charakter trudny a usposobienie narwańca, stąd pewnie ton pewnych fragmentów. Ciężka praca nad sobą potrafi trwać całe życie, a i tak często nie daje satysfakcjonujących rezultatów :) Światełkiem w tunelu jest jednak fakt, że zaczynamy sobie zdawać sprawę z naszych wad i z faktu, że robimy coś nie tak i to daje już nadzieję na lepsze jutro. Nie z geologii i z informatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
magnifyingglass Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreceden... 28.04.10, 13:33 Za to nic nie zmienia się w Wyborczej: to samo zdjęcie Pana Jarosława od miesięcy. Nic dziwnego redaktor się napracował, aby wybrać najbardziej niekorzystne z tysięcy, więc teraz już idzie na łatwiznę. To niech chociaż weźmie pod uwagę, że zdjęcie jest nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Kaczorowi "urosło" , bo woda jeszcze zimna....;) 28.04.10, 13:34 ...przyjdzie ciepełko i opadnie :))) nie ma strachu !!!! Opadnie i to szybko zwłaszcza emocja związana ze współczuciem , którą podsycają spin doktorzy PiSi i TVPis... PiSuary zapamiętajcie !!!! ...nie uda wam się powtórka z 2005 , kiedy oszukaliście POlaków.... 2007__ 2009__ 2010__ 2011 ___ to są daty, które przejdą do historii POlski Współczucie dla Jarosława - Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Panie Prezesie, tego nie mozna zmarnowac! 28.04.10, 13:34 recepta na nadchodzaca kampanie winna byc nastepujaca: - zero agresywnosci i atakow na innych - skupienie sie na obronie wartosci tradycyjnych: rodziny, religii katolickiej, krzyza, sztandaru, patrotyzmu, Wojska Polskiego, pamieci narodowej, porzadku i bezpieczenstwa, PRAWA i SPRAWIEDLIWOSCI!! - zapowiedz bezkompromisowego dbania o interesy tych, ktorym w nowej rzeczywistosci powodzi sie gorzej niz wielkim biznesmenom: budzetowki, emerytow, rencistow, rolnikow, robotnikow, gornikow, etc. - zapowiedz wyciagnietej reki na znak pokoju do wszystkich innych partii i sil politycznych Rzeczpospolitej - I ZADNEJ K...WA LUSTRACJI, ZADNYCH TECZEK i ZADNYCH HAKOW!! LUDZIE JUZ TYM RZYGAJA I MAJA RACJE !! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Panie Prezesie, tego nie mozna zmarnowac! 28.04.10, 13:48 Tak powinna wyglądać kampania. A jak wygląda...wystarczy poczytać prawicowe portale, jad nienawiści do kumuchów, esbeków, liberałów, zdrajców Polski wylewa się z każdego zdania. Oni czekają aż Wielki Brat K. zakńczy żałobę i ruszy w Polskę szykować ułańskie hufce. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek 100%zgody,ale na szczescie portale to nie kampania 28.04.10, 13:53 tak ze jeszcze nie trace nadziei, ze ta straszna tragedia spowoduje w przywodcy PiS-u zmiane na lepsze... w koncu skoro Kmicic mogl sie zmienic.... Alternatywa jest zbyt przygnebiajaca, abym chcial sie o niej rozpisywac... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Panie Prezesie, tego nie mozna zmarnowac! 28.04.10, 17:27 A do haków i głupot wróci się później? Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek nie bedzie to juz potrzebne... 28.04.10, 17:36 kiedy PiS wygra wybory parlamentarne..)) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 To co się obecnie dzieje nosi znamiona kato 28.04.10, 13:39 prawicowego przewrotu w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka001 Re: To co się obecnie dzieje nosi znamiona kato 28.04.10, 13:44 Bóg Honor Ojczyzna! Tyle i aż tyle - nam wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: To co się obecnie dzieje nosi znamiona kato 28.04.10, 13:48 A mnie nie wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka001 Re: To co się obecnie dzieje nosi znamiona kato 28.04.10, 14:01 ergo12 napisał: > A mnie nie wystarczy! Wies,co Ci powiym, to Ci powiym, hale Ci powiym... U nos tak godajom prosto ale treściwie: kie Ci furt Bracie mało, to se przysroj, bees mioł więcej. Telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 do ciupazka001 28.04.10, 14:07 Sluchaj ty prawdopodobnie z podhala,proponuje Białoruś,tam się wynoście! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka001 Re: do ciupazka001 28.04.10, 14:13 ergo12 napisał: > Sluchaj ty prawdopodobnie z podhala,proponuje Białoruś,tam się > wynoście! Nic Ci do tego co jo mom robić i co moge tutok se napisać. Jakześ POplujkom, to se ino pluj, hale na swojom brode. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka001 Re: do ergo12 28.04.10, 14:27 ergo12 napisał: > Wpraw sobie zęby brudasie Kie bede miała podwójny garnitur w kufie to Cie chetki zmieryndzom, he, he.Ani nie bees wiedzioł kie...Lepiyj spadaj zawcasu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: To co się obecnie dzieje nosi znamiona kato 28.04.10, 16:31 Honor Ojczyzna! to wystarczy, bogów jak mrówków, nie stać nas na ich utrzymanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
grandcentral Re: Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreced 28.04.10, 13:40 Nie powiem czym chciałbym wypełnić ten "testament ja osobiscie bym wypelnila, ryzym lbem w samolocie do Smolenska Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreced 28.04.10, 16:36 > ja osobiscie bym wypelnila, ryzym lbem w samolocie do Smolenska i co cię powstrzymuję, porwij kolesia. Znikniesz na dłuuuugie lata, zupełnie jak LK :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "rośnie ;) 28.04.10, 13:41 I co POwce-kołowce odchodzicie do swojego właściwego miejsca - szamba, PiS górą, niech żyje patriotyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreceden... 28.04.10, 13:42 Poczekajmy jeszcze z miesiąć ma pan Jarosłwa znowu bedzie zajmował zdecydowane miejsce w ocenie negatywnej. Dla mnie Palikot jest bardzo wiarygodny-on obnaża prawdę i dlatego nie wszystkim sie to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gsmolarz Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreceden... 28.04.10, 13:44 Dlaczego z tysięcy zdjęć pana Jarosława GW zawsze wybiera te na których wygląda jak oszołom. Nawet teraz, kiedy stracił swojego brata nie mogą się powstrzymać. Dość już mam tej propagandy, więc zagłosuję właśnie na Kaczyńskiego, choć nigdy za nim nie przepadałem. Ludzie! Nie dawajcie robić sobie wody z mózgu funkcjonariuszom Platformy (a więc i Sobiesiaka) z Czerskiej. Popatrzcie jeszcze raz na zdjęcie dołączone do artykułu. Obiektywne? Sam oceń czytelniku. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreced 28.04.10, 16:38 > jak oszołom. gazeta to nie to lusterczko, powiedz przecie.... zrozumiałeś :))))) A zwłaszcza nie opłacani kolesie JK, którzy robiąc z siebie idiotów, jego upiększają :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Zaufanie do Jarosława Kaczyńskiego "bezpreceden... 28.04.10, 13:44 Jeżeli trumny wiodą do sukcesu, to ja nigdy nie zapiszę się do PIS-u! Bo się boję. A nuż na mnie trafi i prezes znowu skorzysta! Odpowiedz Link Zgłoś
jokanda102 oczywiscie, ze zaufanie do jaroslawa wzroslo, jak 28.04.10, 13:45 mialo nie wrosnac, skoro sam nieboszczyk lech juz spoza grobu namascil go na prezydenta! przeciez wszyscy czytali i slyszeli, ze lech sam chcial jeszcze za zycia, aby to jaroslaw zostal prezydentem. czy mozna w ogole nie posluchac takich slow??? uszanujmy wole tragicznie zmarlego bylego prezydenta i wybierzmy jego brata. zapomnijcie o komorowskich i innych - zrozumcie, ze glosowanie na nich nie ma sensu i byloby podeptaniem pamieci tej wielkiej tragedii pod smolenskiem... MYSLE, ZE TAK MNIEJ WIECEJ ROZUMUJA POPIERAJACY JAROSLAWA... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkom_rosnie_w_zimnej_wodzie PiSiory stosują szantaż emocjonalny.... 28.04.10, 13:48 Cynicznie wykorzystują sytuację związana z osobistą tragedią Jarosława.... Jeżeli na to pozwala sam Kaczyński...to nie ma dla niego nawet słów współczucia . SZANTAŻ EMOCJONALNY, który chcą wykorzystać spin doktorzy PiSu jest PODŁĄ GRĄ .Grają silnymi emocjami społeczeństwa POlskiego po tragedii Smolenskiej i podjęli bezwzględną walkę wykorzystując do tego pamięć ofiar tej katastrofy.... Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: PiSiory stosują szantaż emocjonalny.... 28.04.10, 14:47 Troszkę się psychologii poucz zanim zaczniesz używać takich trudnych wyrazów :). Sporo można powiedzieć na temat tego co robi PiS ale na pewno nie nazwałbym tego szantażem emocjonalnym. A jak już się bawimy w "psychologizowanie": --> Można napisać ,że ludzie lewicy w polsce się zachowują się jak typowi sprawcy przemocy domowej. Dręczą słabszych i nie widzą w tym nic złego. A później (jak im coś zagrozi) dopada ich "syndrom przerażonego szczura" i robią wszystko ,żeby nie odpowiadać za to co zrobili Pasuje ??. To teraz widzisz dzieciaczku dlaczego tak bawić się nie wolno :) bez pozdrowień V Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: @ viptocat__tu nie trzeba wiedzy z psychologii 28.04.10, 15:53 viptocat napisał: > Troszkę się psychologii poucz zanim zaczniesz używać takich > trudnych wyrazów :). > > Sporo można powiedzieć na temat tego co robi PiS ale na pewno nie > nazwałbym tego szantażem emocjonalnym. _________________________________________________ Po prostu to jest MANIPULACJA w czystym tego słowa znaczeniu...czyli wykorzystywanie współczucia do osiągnięcia celu politycznego..... Jedynym "bilbordem" w kampanii Kaczyńskiego /nie mylić z PiSem/ będzie nekrolog jego barta i bratowej .... On nie będzie musiał się pokazywać...przecież wszyscy wiedzą jaką przechodzi "traumę"...i tutaj jest zastawiony "haczyk" na współczujących mu obywateli. Spin doktorzy PiSu doskonale rozgrywają ten element MANIPULACJI, który jest niczym innym jak SZANTAŻEM EMOCJONALNYM. W tej całej sytuacji Jarosław Kaczyński pozostając w "cieniu" żałoby właściwie nie musi nic robić...może tylko czekać ile naiwnych , zmanipulowanych w ten sposób osób złapie się na ten "haczyk". Jeżeli Kaczyński przyzwala na metodę "gry trumnami"....to niestety współczucie należy się tym ,którzy połkną taką przynętę oraz rodzinom pozostałych, tragicznie zmarłych pod Smoleńskiem. W takiej sytuacji dla Jarosława Kaczyńskiego współczucia NIE MA... Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Myślę że większość nie zrozumiała pytania 28.04.10, 13:52 Myślę że większość nie zrozumiała pytania. Jarosław Kaczyński? Stracił brata, do tego ma ciężko chorą matkę, jest nieżonaty, musi sam poradzic sobie z tą stratą. Jasne że większość Polaków (ja też) szczerze mu współczuje. To zwykła ludzka solidarność, z zaufaniem nie ma nic współnego. Janusz Palikot? Mówi wprost, można mu zarzucić brak respektu przed innymi (przy czym: Żałobę uszanował, nie odzywał się wcale), można go nie lubić. Ale brak zaufania? Przecież to najuczciwszy z polskich polityków! Odpowiedz Link Zgłoś