amode 29.04.10, 08:35 Nie "bo seriale", tylko ile można oglądać to samo, a tym bardziej w wydaniu Pospieszalskiego...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lluscinia71 "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 08:39 No to wielka radość w Gazecie tylko 1,6 miliona! Tylko dlaczego napisali, że film jest kontrowersyjny? Ludzie mówili, to o czym wszyscy dobrze wiedzą, tylko chyba do redaktorków to nigdy nie dotarło. Pewnie dlatego dla nich jest kontrowersyjny. Bo chyba nie jest kontrowersyjny, dlatego, że wypowiadali się ludzie kultury i sztuki? Tymi - ale tylko wybranymi, swoimi - lubi się przecież podpierać Gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Wielka radość w Gazecie 29.04.10, 08:45 Wielka radość w Gazecie tylko 1,6 miliona widzów. Adam odetchnął z ulgą. Inteligencja na szczęście oglądała seriale. Nie zostali skażeni, zagłosują na PO. PS.: Przejrzyjcie jeszcze raz uważnie film, może znajdziecie tam jakiegoś: faszystę, antysemitę, albo chociaż nacjonalistę. To by dopiero była pożywka, artykuły przez następny miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wielka radość w Gazecie 29.04.10, 08:59 Elyta to przecież bohaterowie tych że seriali: babcia Józia, barman z Plebanii. No i oczywiście przypadkowo uchwyceni znajomi autora filmu, tacy jak Hanna Wujkowska. No albo rolnik spod Kościerzyny, przypadkowo radny PiS. Tak, to jest głos ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Tak, to jest głos ludu 29.04.10, 10:26 Prawdziwy, możnaby powiedzieć, do bulu... www.filmpolski.pl/fp/index.php/1147060 Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz "głos ludu" tu jest cenna inicjatywa dot; tego 29.04.10, 12:31 głosu... Za wszelką cenę trzeba ja upowszechnić; niech ci ludzie beda obecni w naszych doma nonstop do wyborów, niech wszscy poznają Prawdę Najprawdziwszą to wtedy jest szansa, że obudza sie nasze sumienia i..... Koaczor popłynie w pierwszej rundzie.. :-) satyra.republikanska.salon24.pl/176065,po-gorach-dolinach-niech-niesie-sie-glos Odpowiedz Link Zgłoś
puchowy Ludzie mają coraz bardziej dość PO-PiSu 29.04.10, 09:17 Trzeba wybrać innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
franekgolas Re: Wielka radość w Gazecie 29.04.10, 09:59 lluscinia71 napisał: > Wielka radość w Gazecie tylko 1,6 miliona widzów. Adam odetchnął z ulgą. > Inteligencja na szczęście oglądała seriale. Nie zostali skażeni, > zagłosują na PO. Na PO na pewno zagłosuję. Choćby za ten cyrk, który zwolennicy PIS urządzają. Czekałem na Rozmowy z katem, okazało sie że TVP1 znowu uznało, że widzów ma w głebokim poszanowaniu i zamiast świetnej i mądrej sztuki puścili program Janka Pospieszalskiego z bandą histeryków. A panie aktorki to rozumiem, że muszą do emerytury dorobić... Przypomnę tylko, że pan Janek Pospieszalski już kieidyś na tej nucie prowadził kampanię Lechowi Wałęsie. Obaj poniesli sromotną klęskę, a Kwasniewski wygrał w pierwszej turze. Więcej takich programów panie Janeczku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Re: Wielka radość w Gazecie 29.04.10, 10:39 I pewnie przełączyłeś na serial? Całe szczęście, że nie zostałeś skażony, jesteś radością PO! Gratuluję intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_dziki Re: "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. 29.04.10, 08:46 Orażasz ludzi kultury i sztuki. To nie była żądna sztuka a tym bardziej kultura. Proszę zajrzeć do encyklopedii co kryje się za tymi pojęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 08:57 Jeszcze raz powtórzę: Radość w gazecie bo inteligencja oglądała seriale i pozostała nieskażona. Ciebie raczej nie "orażam". Rozumiem, że wg Ciebie ludzie kultury to uznane autorytety moralne Gazety typu Piesiewicz, Maleszka albo opłakująca Stalina Szymborska? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 09:00 A ja powtórzę, że prawdziwa elyta gra w tych serialach no i w filmie Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 10:43 Wielka radość w Gazecie - inteligencja oglądała seriale, nie została skażona, zagłosuje na PO. Pokazał się prawdziwy obraz salonowej inteligencji oglądającej seriale i będącej na posyłki Gazety. Szczekającej jednym głosem jak jej "autorytety moralne" zagrają. Po co myśleć samodzielnie, lepiej pooglądać serial i dowiedzieć się z TVNu jak trzeba myśleć. To wystarczy, żeby uchodzić za inteligenta. Gratuluję elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 10:54 Lepszy jest elektorat grający w tych serialach? I przestań się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 11:21 Lepszy jest elektorat, który myśli samodzielnie, a nie bezrefleksyjnie powtarza to co usłyszał w TVN czy przeczytał z nagłówków Gazety. Ludzie, którzy się wypowiadają w filmie Pospieszalskiego są autentyczni i jasno przedstawiają swoje poglądy, ale Gazecie to nie w smak, bo usłyszała co tak naprawdę ludzie o nich myślą. Czy może "obiektywni" dziennikarze Gazety spróbowali: 1)Dotrzeć do ludzi, którzy się wtedy wypowiadali i z nimi porozmawiać? 2)Znaleźć ludzi, których wypowiedzi Pospieszalski nagrał, ale nie wyemitował? Cóż to dla dziennikarzy śledczych? Ale może takich ludzi nie było? Nie, żadne z tych przedsięwzięć nie zostało przeprowadzone, lepiej zarzucić brak obiektywizmu i podeprzeć się "swoimi autorytetami", z których żaden nie pojawił się na placu pod pałacem i nie zna nastroju tam panującego. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 12:03 No właśnie. ja myślę samodzielnie, nie oglądam tvn, nie czytam GW, chyba że jakiś "niezależnie" wytresowany w formacie antyGW zainteresuje mnie swoimi manipulacjami i kłamstwami i poleci jakiś artykuł. Wtedy widac jak ów wytresowaniec w typie ilusciny kłamie, manipuluje i się dowartościowuje swym rzekomym samodzielnym mysleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 12:24 No to samodzielnie myślący inteligencie zerknij na zdjęcie w artykule i powiedz, że te rozdziawione gęby, ujęcie sugerujące furiatkę lub oszołoma to nie jest manipulacja, tylko czysty obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.zw Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 13:04 Posłużę się cytatem: "Lepiej milczec i udawac, ze jest sie madrym niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci" Żeby samodzielnie myśleć to trzeba mieć minimum wiedzy o otaczającym świecie. Pani chcąc wskazać brak racji u ludzi, którzy mówią że film jest zmanipulowany ,stronniczy z tezami wyssanymi z brudnego palucha, wykazała się własnym niedoinformowaniem. Zdjęcie to nie ma na celu przedstawienie jak to Pani określiła "furiatki" tylko prezentuje polską aktorkę Halinę Rowicką znaną między innymi z serialu pod tytułem Dom. Podsumowując ja jestem za tym aby samodzielnie myśleli Ci, którzy coś wiedzą, jak nie ma się pojęcia to lepiej nie myśleć bo można sobie krzywdę zrobić, wymóżdżając jakiś "ciekawy" pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 22:01 Droga Krystyno z GazoWni, Cieszę się że rozpoznała Pani w tej osobę aktorkę. Oznacza to, że autor robił wywiad także z ludźmi kultury i sztuki. Niestety jednak oprócz samodzielnego myślenia potrzebna jest jeszcze umiejętność czytania ze zrozumieniem. Czyż nie było innych ujęć tej Pani? Dlaczego wybrano akurat takie? Ujęcie sugerujące, że osoba była w furii, lub co najmniej niezrównoważona emocjonalnie? Właśnie tego dotyczyło pytanie o obiektywizm artykułu i dziennikarzy z GazoWni. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.zw Re: Wielka Radość w Gazecie 29.04.10, 22:59 przytoczę cytat jednego ze strategów pewnej partii "...ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi..." no i kupił Po pierwsze ten film był przedstawiony jako dokument a nim nie jest. Jest zwykłym filmem agitacyjnym i propagandowym, który tak manipuluje faktami aby udowodnić prawdziwość postawionej tezy. Twórcy tego filmu czerpią pełnymi garściami z metod PZPR. Wtedy też przywożono autokarami ludzi na wiece, mówiono im co mają myśleć i co mówić, jakie skandować hasła. Tak było i w tym przypadku. Przywieziono aktorów zawiązanych z TVP, działaczy PIS-u. Nagrano z nimi "spontaniczne wywiady" ustylizowano na dokument i wyemitowano. np można o tym przeczytać tutaj: Tekst linka lub tu: Tekst linka przykładów można podać więcej ale szkoda poświęcać Pani czas na czytanie innych artykułów kiedy te dwa wskazują manipulację. Więc proszę przeczytać je ze zrozumieniem i samodzielnie pomyśleć czy to jest dokument czy propaganda gdzie autorzy wzorują się na klasyku tematu czyli Gobbelsie. ps z gazownią to pudło, ale wiem ze nienawiść do innych poglądów może zaślepić i zastąpić zdrowy rozsądek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kloceklego Re: "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. 29.04.10, 09:05 ludzie i mówili, ale założę się, że pokazali tylko tych, którzy mówili po myśli pana Zwialniaszalskiego. ludzie kultury i sztuki? jak np. kto? ilu tych ludzi kultury i sztuki? Odpowiedz Link Zgłoś
honkers "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 08:41 Ten chłam nie powinien ngdy się ukazać. Tak jawnie tendenycjnej audycji nie było nawet za czasów PZPR, Urbana i Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.fiutin Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 08:41 ciekawe czemu aż taka biegunka? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 08:45 Bo sraczka to testament Lecha Kaczyńskiego. Dziś to bardzo trendy określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_silly_walks Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 09:26 > Bo sraczka to testament Lecha Kaczyńskiego. Dziś to bardzo trendy > określenie. czy wszyscy wierzący w wodza z PO to analfabeci? i do tego półgłówki? Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 09:44 Nie, tylko część, ale i tak przewyższają wiedzą ogłupiały elektorat PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 09:55 Jedynie ja staną na taborecie to wtedy tak przewyższają, ale jak są na ziemi a nie w obłokach to okazuje się, że to tylko rynsztok. saniba napisała: > Nie, tylko część, ale i tak przewyższają wiedzą ogłupiały elektorat PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 10:06 Na taborecie to powinien stanąć wódz PiSu, na pewno dodałoby mu to ciut wzrostu, ale poza tym niczego więcej. A co do rynsztoka, patrz "Solidarni 2010". Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 11:28 Lepiej być małym wzrostem a wielkim intelektem. Nie jak niektórzy: wysoki do nieba a głupi jak trzeba. Wydaje Ci się, że jesteś intelektualistą bo powtarzasz to co napisali w Gazecie i pokazali w TVN? Intelekt polega niestety na samodzielnym myśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 11:52 Trudno mi się z drugą częścią twojej wypowiedzi nie zgodzić. Niestety, odnoszę wrażenie, że masz solidny kłopot z samodzielnym myśleniem. Co do pierwszej części - także masz rację, aczkolwiek akurat Jarosław nie tylko jest mały wzrostem, ale także małym umysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 12:30 To dlaczego odmawiasz ludziom swobodnej wypowiedzi przed kamerami? Dlaczego Gazeta robi nagonkę na ten film? Dlatego, że ludzie zaczęli myśleć samodzielnie i co gorsza mówić, to co myślą? A skoro nie myślą jak chce gazeta, to trzeba ich z powrotem naprowadzić na właściwy tor? Stąd ta propaganda i hasła w stylu: nawoływanie do nienawiści, brak obiektywizmu, manipulacja... Ohyda - typowa nagonka z czasów PRLu. Pomyśl samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 09:55 No nie wiem. Zapytaj się tych co wierzą w jakiegoś wodza i to w dodatku z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Re: Coś w TrybunieLudu straszna panika 29.04.10, 09:53 sraczkę to ty masz w głowie!!! obraza.uczuc.religijnych napisał: > Bo sraczka to testament Lecha Kaczyńskiego. Dziś to bardzo trendy > określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Remik bz nie będzie z ciebie dumny 29.04.10, 10:56 peowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 08:47 Ta "wysoka oglądalność" wskazuje, że niepotrzebnie wybrzydzano na tę agitkę którą, jak się okazuje, obejrzeli tylko jej bezpośredni adresaci (i tak przekonani, że Polska jest zagrożona przez Niemcy i Rosję). Komentowanie robi temu filmikowi niepotrzebną reklamę a mamy wolność słowa i jeżeli ktoś np. będzie chciał zrobić film udowadniający, że jedzenie ziemniaków jest nienaturalne i szkodliwe i zrobi w tym celu wywiad wyłącznie z 10 osobami, które są o tym przekonane to jego wola. Jeżeli ktoś się nabierze i po obejrzeniu przestanie jeść ziemniaki to tylko należy współczuć. NiePiS Odpowiedz Link Zgłoś
woodz_311 Re: "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. 29.04.10, 09:10 Ja rozumiem, że każdy ma prawo robić idiotyczne, tendencyjne i mało wartościowe filmy. Zastanawia mnie jednak dlaczego: 1. Dlaczego taki film robi się za nasze pieniądze? 2. Dlaczego telewizja publiczna to potem emituje, jawnie antagonizując nasz naród i naszych sąsiadów? 3. Dlaczego tą szmirę nazywa się filmem dokumentalnym? 4. Dlaczego p. Pospieszalski i jego przełożony jeszcze nie zostali dyscyplinarnie zwolnieni z pracy za kompletny brak obiektywizmu, pokazywanie silnie subiektywnych i skrajnych poglądów w taki sposób, by oglądający miał wrażenie, że prezentuje się opinię wszystkich Polaków? Według mnie to jest skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_deira Re: "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. 29.04.10, 10:34 woodz_311 napisał: > Ja rozumiem, że każdy ma prawo robić idiotyczne, tendencyjne i mało wartościowe > filmy. Zastanawia mnie jednak dlaczego: Bo to wolny kraj > 1. Dlaczego taki film robi się za nasze pieniądze? Gorsze filmy robi się za nasze pieniądze. > 2. Dlaczego telewizja publiczna to potem emituje, jawnie antagonizując nasz > naród i naszych sąsiadów? Nie telewizja antagonizuje naród i sąsiadów. > 3. Dlaczego tą szmirę nazywa się filmem dokumentalnym? Spełnia wszystkie normy dokumentu. > 4. Dlaczego p. Pospieszalski i jego przełożony jeszcze nie zostali > dyscyplinarnie zwolnieni z pracy za kompletny brak obiektywizmu, pokazywanie > silnie subiektywnych i skrajnych poglądów w taki sposób, by oglądający miał > wrażenie, że prezentuje się opinię wszystkich Polaków? To Twoje wrażenia.Pokazał tylko Polaków,którzy byli w określonych miejscach i w określonym czasie. > Według mnie to jest skandal!!! Może. Dla mnie ten film jest za długi. Gorsze rzeczy były w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
andre92 Re: "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. 29.04.10, 08:48 GAZETA WYBORCZA jak wy śie trzymaćie gdy czytelnikow nie maćie. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypek1010 Re: "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. 29.04.10, 09:24 BRAWA! Znakomite hasło ! :D A słyszales ze GW wykupuje wszystkie NAsze Dzienniki bo sie boją, że ludzie zaczną czytać prawde i nie chca wiecej byc manipulowani przez ten chłam (GW) Odpowiedz Link Zgłoś
lemmikki66 Solidarni inaczej 29.04.10, 08:49 Jak zwykle Pospieszalski jest tendencyjny, jak zwykle szuka taniej sensacji, nadawałby się na dziennikarza Faktu Odpowiedz Link Zgłoś
zniesm-aczony "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 08:50 Oglądałem, i co chwilę przełączałem na inny program, to badziewie Pospieszalskiego. Bo co to było. Reportaż, relacja. Audycja jednostronna pod zadaną tezę. Już wiem, tego dnia Jarosław ogłosił, że musi kandydować. Czyli PIS'owska propaganda. Od stycznia 2009 r. nie płacę abonamentu. Niech PIS'owska telewizja padnie. To ją dobiję. Sikorski miał rację - trzeba dorżnąć tę watahę. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 08:51 Pospieszalski robi furorę. Jeszcze kilka takich audycji, a będzie kandydował do telekamer. Czy naprawdę nikt w tym kraju nie może zrobić porządku w TVP? Ludzie, przestańcie płacić abonament! Bankructwo tej telewizji być może spowoduje, że znikną z niej raz na zawsze kreatury pokroju Pospieszalskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 08:55 Przedśmiertne drgawki i konwulsje tv pisld.pis is dead!Enter! Odpowiedz Link Zgłoś
inwestor_z_kataru "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 08:56 A ilu widzów obejrzałoby transmisję z wycieczki redaktorów GW na Dworzec Gdański z biletem w jedną stronę? Pewnie dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. 29.04.10, 09:01 inwestor_z_kataru napisał: > A ilu widzów obejrzałoby transmisję z wycieczki redaktorów GW na > Dworzec Gdański z biletem w jedną stronę? Pewnie dużo więcej. Czyżbyście towarzyszu (z ROMO) z łezką w oku wspominali A.D. 1968? Już ręka sama pały szuka żeby syjonistom i innym wrzodom na zdrowym ciele klasy robotniczej dać odpór? NiePiS Odpowiedz Link Zgłoś
woodz_311 Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 08:56 Jesteś taki zacietrzewiony małopolaczek, pieniacz i sarmata, który będzie z każdym dookoła wojował, po to by sobie udowodnić, że mimo małego, ciasnego rozumku jest się lepszym od innych. Silną pozycję zdobywa się pracą, rozwagą, niekiedy kompromisem. Dlatego Ci dwaj śmieszni bracia nie nadawali się nigdy do tego by rządzić Polską. Sądząc po sondażach jakieś 25-28% naszych rodaków nie było mądrych przed szkodą, i nie zmądrzeli też po szkodzie jaką były rządy braci K. Nie chcę, by tacy jak oni i Ty byli u władzy. Nigdy. Dlatego poprę Bronisława Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 "Dokument"? :) Prymitywna manipulacja, a mnie szok 29.04.10, 09:11 mnie szokuje coś innego... Lech Kaczyński w Katyniu: 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny 17 września 2006 r.- nieobecny 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny 17 września 2008 r. - nieobecny 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny 10 września 2009 r. - nieobecny 2010 – .......... (wybory prezydenckie i samorządowe) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypek1010 Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 09:18 Masz nasrane w głowie człowieku. Media przez te wszystkie lata zabiły w tobie patriote. Uwierzyles w tą gębe ktora dorobiono w mediach dla Kaczynskich? Jestes tak zmanipulowany, ze juz ciebie nie da sie wyciagnąc z fałszu i obłudy, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 09:25 No tak - kolejne pisowskie ścierwo dało kloaczny odgłos... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 09:27 Kaczyńscy po prostu mają takie gęby. Media nic nie musiały robić, poza pokazywaniem, najlepiej na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 09:59 Wyobrażam twoją gębę, mam gęsią skórkę z przerażenia. Lubisz piękny wąs Bronka Komara i trzeci podbródek jego żony. Gratuluję, świetny wybór, ja wybieram intelekt Kaczyńskich. obraza.uczuc.religijnych napisał: > Kaczyńscy po prostu mają takie gęby. Media nic nie musiały robić, > poza pokazywaniem, najlepiej na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 10:57 Gówno wiesz, biegunko umysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot-na-mloty Re: w twoim wydaniu patriota=idiota 29.04.10, 09:28 sam przeczytaj coś napisał i odnieś do siebie. potem sprawdź w słowniku definicje: patriota, idiota. to naprawdę nie to samo, choć tamie mendy jak pospieszalski, jaruś i cała rzesza takich bezmózgich potakiwaczy jak ty, zrównują znaczenie tych słów. jesteś bezkrytycznym matołem, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 09:24 Najlepiej nie odpowiadać na posty tego trolla - ot z trollowania zrobił sobie biznes mając 3gr od posta, jak wskazuje jego nick Odpowiedz Link Zgłoś
magde2 Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 11:54 woodz_311 napisał: > Jesteś taki zacietrzewiony małopolaczek, pieniacz i sarmata, który będzie z > każdym dookoła wojował, po to by sobie udowodnić, że mimo małego, ciasnego > rozumku jest się lepszym od innych. > Silną pozycję zdobywa się pracą, rozwagą, niekiedy kompromisem. Dlatego Ci dwaj > śmieszni bracia nie nadawali się nigdy do tego by rządzić Polską. Sądząc po > sondażach jakieś 25-28% naszych rodaków nie było mądrych przed szkodą, i nie > zmądrzeli też po szkodzie jaką były rządy braci K. > Nie chcę, by tacy jak oni i Ty byli u władzy. Nigdy. > > Dlatego poprę Bronisława Komorowskiego. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
ewqa.ewqa "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 08:58 Grr, przeraża mnie Wasza nienawiść. Jedni atakują drugich, najlepiej poprzegryzajcie sobie gardła. Nieważne, jakiej opcji politycznej jesteś - zastanów się, czy w TV publicznej powinien być puszczany jakikolwiek tendencyjny program? No jasne, że nie. A teraz się zastanów, ile tych programów jest? Tak, dużo. Dlatego ode mnie też ani grosza nie dostaną. Gdyby chwalili Tuska i jego ekipę to również nic bym nie zapłaciła. Może to naiwność i idealizm, ale ja sobie nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
juri1986 ''bo seriale'' jakby żula spod sklepu zapytać 29.04.10, 08:59 dlaczego nie oglądał jego odpowiedź mogłaby brzmieć tak samo inteligentnie i skomplikowanie jak uzasadnienie redaktorzyny Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Re: Dość Kaczorów 29.04.10, 10:01 Donald też kaczor, tylko amerykański! 12345janka napisał: > Nigdy więcej Kaczorów, nigdy! Donald też kaczor, tylko amerykański! Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Dość Kaczorów 29.04.10, 09:03 Login jest przejrzysty, tylko w głowie pusto. Nigdy wiecej Kaczorów, nigdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Re: Dość Kaczorów 29.04.10, 10:02 Donald też jest kaczorem!!! 12345janka napisał: > Login jest przejrzysty, tylko w głowie pusto. Nigdy wiecej > Kaczorów, nigdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: Głosuj na PO - liż zadek Putinowi i Moskwie ! 29.04.10, 09:06 zrobiłeś już las_ke Yarowi? Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr I tak dużo oglądało TV PiS 29.04.10, 09:07 tak się zastanawiam nad widzami tej niby-publicznej telewizji... nie lepiej dla niech przerzucić się nad TV Trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
jachay "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 09:11 Z założenia nie oglądam Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
andread61 "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 09:14 mądry Polak tej chlapaniny, obrazu krzywych luster nie oglądał - nawet dwójka nie ma tu nic do rzeczy - wiadomo co TV potrafi i nawet oglądacze spuścili wodę - prl-ska propoganda , ja myślałem że nieuki po wymierali niedobitki dalej kręcą -żałośni Odpowiedz Link Zgłoś
p.wlodziu "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 09:14 Należy sobie zadać pytanie; <Solidarni 2010> z kim ??? Po drugie seriale i filmy nie miały żadnego wpływu na oglądalność programu Pospieszalskiego. Po trzecie to wielka tragedia kultury, że program w swoich założeniach miał manipulacje społeczeństwem wykorzystując do tego aktorów i ustawionych klakierów. Po czwarte Pospieszalski jest kontrowersyjnym prezenterem posiadającym same fobie i o tych fobiach robi programy. Programy których widzowie już mają dość. Po piąte epatowanie rusofobią w programie stawia kropkę nad / i / i nie prowadzi do niczego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. 29.04.10, 09:26 p.wlodziu napisał: > Po czwarte Pospieszalski jest kontrowersyjnym prezenterem > posiadającym same fobie i o tych fobiach robi programy. Programy > których widzowie już mają dość. Dokładnie to samo można powiedzieć o Sekielskim i Morozowskim, jeszcze paru innych dziennikarzy(n) by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypek1010 "Solidarnych 2010" obejrzało 1,6 mln widzów. Mn... 29.04.10, 09:15 ja ogladalem Odpowiedz Link Zgłoś
puchowy Zażenowany ... 29.04.10, 09:15 Zażenowany jestem tym "dziełem" a jak się dowiedziałem ilu "wystąpiło tam aktorów" Jestem podwójnie zażenowany Odpowiedz Link Zgłoś
mavro Kierunek kampanii zostal wyznaczony... 29.04.10, 09:16 kto liczyl na to, ze ta banda nieudacznikow bedzie miala po narodowej tragedii jakiekolwiek skrupoly, chyba juz przejrzal na oczy. ich nic nie odmieni. atakowac, pluc, obrazac, dzielic, niszczyc - tylko to potrafia, taki charakter. na poczatek pluc bedzie drugi szereg: Pospieszalski, Ziminski, Wildstein, Kempa, Jakubiak, Kurski i im podobni. wreszcie ktos w PO nie wytrzyma i im odpowie tak, jak na to zasluguja - i wtedy sie juz zacznie na calego. to dobrze, ze PiS kontroluje media publiczne - to najlepsza metoda, aby wszyscy ogladali codziennie ich prawdziwa twarz. Odpowiedz Link Zgłoś